|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Aerobiczna szóstka Weidera- BRZUSZKI!!
Cytat:
![]() Czekam później na fotki
|
|
#2792 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no juz sie nie moge doczekac konca:P tylko co ja pozniej bede cwiczyc? a fotek nie mam czym zrobic nawet:/ ale roznice sama widze. Ale to tez dlatego ze ostatni posilek jem o 17.Dodatkowo jezdzilam na rowerku codziennie teraz cos sie opuszczam;/ ja mysle ze jak ktos ma szczuply w maire brzuch to szybciej widzi te efekty...no ale nic zobaczymy co bedzie dalej ) ide spalac moja princesse
|
|
|
|
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda, ze nie masz mozliwosci zrobienia fotek
![]() Ale skoro mowisz, ze efekty są to wierze ...ja mojego pączka spale przy wieczornym treningu
|
#2794 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wczoraj sie byczylam.. tak mysle czy nie robic przez ok. 3 tyg. 5 serii po 20 brzuszkow by nie stracic kondycji, a potem moze trening, ktory zamieszczala Suzana? bo jeszcze go nie probowalam, a z wypowiedzi wnioskuje, ze jest niezly napisz, co Ty postanowisz robic
|
|
|
|
|
#2795 |
|
Zakorzenienie
|
Ja od przyszłego tygodnia planuje siłownie 2 razy w tygodniu- tam z pewnoscią jakieś ćwiczenia na skośne- wiadomo, ze latwiej na silce
![]() W reszte dni prawde mowiac nie wiem. Mysle by skompletowac jakis maly trening pod wlasne potrzeby (na kilka tygodni). Od lipca tak myśle by zacząć trening z flexa, który był już tutaj zamieszczany. Na razie jednak piorytetem jest pozbyć się tłuszczyku z dolnego prostego
|
#2796 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny,
przyłączam się do wątku; maniacko zajmuję się fitnessem od dłuższego czasu już, jestem na wpół instruktorem (w połowie kursu) i zainteresowało mnie bardzo to a6w. próbuje je na sobie (dziś 10ty dzień i mam kilka uwag: ćwiczenie to bardzo mocno kształtuje górne mięśnie brzucha, u osób które mają do tego skłonność może to spowodować taki jakby "zbitek" wypukłych mięśni w tej części brzucha właśnie. Jeśli sie to komuś podoba to ok, jeśli nie to proponuje krótkie rozciaganie po każdej serii i dłuższe rozciąganie na końcu (ja się po prostu wyciagam na maksa przez kilkanaście sekund); 2ga rzecz: a6w mało działa na dolne mięśnie brzucha (one są najtrudniejsze do wyrobienia), a więc żeby brzuszek był równomiernie umięśniony (jak mówi mój trener - sześciopak a nie czteropak trzeba też robic ten dół, niestety.. (klasyczne nożyce tzw dolne, podciąganie nóg na drążku itp). Niektóre z Was piszą, że po iluś dniach nie widzą efektów, hmm ,w tym przypadku jest tak że jeśli po złapaniu kciukiem i wskazującym palcem skóry na brzuchu mamy wałeczek grubszy niż 1 cm, to... no niestety te mięśnie nie będą widoczne!! one SĄ ale ich nie widać... aby je było widać potrzebna jest dieta, ale to już inny wątek..pozdrawiam wszystkie maniaczki a6w )Kika |
|
|
|
#2797 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla mnie priorytetem jest dieta, a wlasciwie ograniczenie slodyczy Edytowane przez coca_cola Czas edycji: 2006-05-18 o 15:55 |
|
|
|
|
#2798 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sobie raczej niczego nie odmawiam, tylko słucham, co potrzebuje mój organizm. Czasem mnie najdzie ochota na jajko, czasem na twarożek, innym razem na grejpfruty a jeszcze innym razem na słodycze
Ale dzięki temu jestem zadowolona i nie rzucam się na jedzenie, tylko jem tyle, ile w danym momencie potzrebuję
|
|
#2799 |
|
Wtajemniczenie
|
Mysza- gratulejszyn, ale ja tak nie potrafie
bo jak zaczne jesc slodycze to nie moge przestac az do momentu znacznego przejedzenia..
|
|
|
|
#2800 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi
Ja dziś wreszcie zabieram za to, wczoraj tylko próbowałam. I tak się zastanawiam czy dam rade , bo strasznie cieżko, tak przy 4 już trudno. Szyja boli, poczytam sobie Wasze podpowiedzi. Ale postaram się, zresztą jak już tu sie wpisałam to głupio mi będzie jak się nie uda
|
|
|
|
#2801 |
|
Wtajemniczenie
|
Ines- ja Ci radze klasc glowe jak najluzniej na rekach..a dlonie trzymac w polowie na wlosach i w polowie na szyji..
dla mnie pomagalo
|
|
|
|
#2802 |
|
Raczkowanie
|
kika
a jak ktos nie ma drazka w domu? poradz jeszcze jakies cwiczenia na dolny!! ![]() zgadzam sie z twoimi uwagami na temat a6w co do słuchania tego, co organizm potrzebuje, to mój chyba potrzebuje tylko slodyczy oraz kawy
|
#2803 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez nie wiem o jaki trening z flexa chodzi
Nati widzialam w ktoryms watku twoj brzuszek jest sliczny I cudny avatarek
|
|
|
|
#2804 |
|
Wtajemniczenie
|
Przyznam, Nati bardzo romantic ten Twoj avatar
|
|
|
|
#2805 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje
To moja fotka z jednej sesji zdjęciowej przed zaniedbaniem sie ![]() Jak tylko znajde ten trening to przesle Ci ![]() Alunia dziekuje I za komplement brzuszkowy i za avatarka (ktory zniknie w najblizszym czasie bo nie przypadl mi do gustu )36 dzien zrobiony. I godzina innych cwiczen
|
#2806 |
|
Raczkowanie
|
a ja jestem na 7 dniu i wam powiem,ze mam problem.. z dwoma ostatnimi zadaniami. tzn oba zmienilam sobie tak,ze najbardziej cierpi na tym mój brzuch ale o to właśnie chodzi. a jak robiłam tak jak na obrazku, to mój kręgosłup płakał [przy nożycach] tym bardziej,że mam kość ogonową stłuczoną i zaś wykonywanie ost zadania było dla mnie koszmarem , ale... teraz już jakoś na miękkim i jest git
|
|
|
|
#2807 |
|
Przyczajenie
|
Mam pytanie,czy oprócz ćwiczeń stosowałaś jakaś diete?
|
|
|
|
#2808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Postać na avatarku tak wogóle to stoi przodem czy tyłem, bo mój kontrast w monitorze pupy daje I tam róża jest czy jaaaak?
|
|
|
#2809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czerwona róża między łopatkami ![]() Ewelina234 rozne dziewczyny roznie robily. Ja stosuje.
|
|
#2810 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewelinko- nacisnij "cytuj" by kogos spytac o cos bezposrednio
|
|
|
|
#2811 |
|
Przyczajenie
|
Witam!Mam jedno pytanie,czy oprócz ćwiczeń stosowałaś jakąś diete?Brzuszek masz rewelacyjny w porównaniu z tym co pokazują zdjęcia zanim zaczełaś a6w
|
|
|
|
#2812 |
|
Wtajemniczenie
|
Ewelinko, wnioskuje, ze to do mnie pytanie, tak?
Nie jestem pewna, ale odpowiem.. No więc poza robieniem a6w nie stosowalam żadnej diety, jadłam slodycze i inne kaloryczne rzeczy. Gdy zaczne jeszcze kiedys ten trening zamierzam juz ograniczyc tego typu dodatki, by efekt byl wiekszy
|
|
|
|
#2813 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zaliczylam dzis 23 dzien,a le po prostu padam z nog. buziaczki. Qrcze wiecie, ze coraz bardzie czuje brzuszek podczas cwiczen
A to hcyba dobrze.
|
#2814 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny. Ja właśnie skończyłam się męczyć z a6w. Dzisiaj miałam 18 dzień
Mi 3 serie po 12 powtórzeń zajęły 15 min. to troche lepiej niz wczoraj ale i tak chyba słabo... A jak u was z cwiczeniami??? |
|
|
|
#2815 |
|
BAN stały
|
Ja mam za sobą 29 dzień.Coraz ciężej mi to idzie.
Aż się zestresowałam jak przeczytałam o tym 1 cm jak się złapie kciukiem i palce wskazującym,ale chyba nie mam więcej,tak mi się zdaje przynajmniej.W ogóle to czasem jak poczytam forum to dochodzę do wniosku że powinnam jakąś diete zastosować i zrzucić co nieco ,czuje się gruba normalnie i że przez to mięśni nie widać po a6w i tak dalej... Ale z drugiej strony dieta kojarzy mi się z zrzucaniem wielu kg,a ja bym chyba nie chciała więcej niż 2kg bo nie mam za dużej wagi(znów tak mi się zdaje ).Poza tym wszyscy mi zawsze krzyczą że jestem za chuda i takie teksty więc już czuje się zdezorientowana jaka w końcu jestem .Jedyne co zrobiłam i co mi napewno nie zaszkodzi(np zbytnim spadkiem wagi) to ograniczyłam słodycze żeby nie powiedzieć że wyeliminowąłam .i z tego powodu jestem dumna bo wydawało mi się to wręcz niemożliwe,no ale...dla chcacego![]() |
|
|
|
#2816 |
|
Raczkowanie
|
o boże, a ja wczoraj pierwszy raz nie zrobilam a6w, bo.... czytalam do 1 w nocy watek o Free samples na Forum Plotkowym
![]() zrobie dzis 2 dni
|
#2817 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny
dzisiaj jest 4 dzien moich cwiczen,jak narazie idzie mi dobrze.z dietka tak samo tylko wczoraj.... zjadlam troszke wiecej niz zaplanowalam ok zmykam do cwiczen bo jeszcze tego nie zrobilam dzisiaj.pozdrawiam i zycze powodzenia oraz wytrwalosci papa |
|
|
|
#2818 |
|
Raczkowanie
|
witam drogie panie
Dzis trzeci dzien moich cwiczen! po wczorajszym treningu strasznie bola mnie miesnie brzucha tuz pod splotem slonecznym. Czy to normalne?? Zaczelam spowrotem trening na steperze. jak narazie 15 min. ale bede stopniowo zwiekaszac czas. Zaczelam rowniez jesc raz dziennie Activie. I mam nadzieje ze efekty szybko zaczna byc widoczne. Aha!! jestem trzeci dzien bez slodyczy! Moja wola zaczyna byc coraz silniejsza! Mimo ze moja waga nadal stoi w miejscu!
|
|
|
|
#2819 |
|
Raczkowanie
|
aby a6w działało mi bardziej na dolne mięśnie brzucha, zamiast 6 ćwiczenia robie nożyce poziome (uniesiony tułów, podparcie na łokciach lub nie jeśli ktoś da rade, i robimy niziutko nad podłogą poziome ruchy, tyle ile jest danego dnia w serii, oczywiście na każdą nogę liczone osobno)
co po a6w? poczytałam trochę fora fitnessowe, porozmawiałam z trenerem i generalnie wszyscy zalecają aby po skończeniu a6w robić 4-5 x w tygodniu jakieś ćwiczenia na brzuch, mogą być zupełnie inne, chodzi o utrzymanie efektu; a samo a6w można powtarzac kilka razu w roku... |
|
|
|
#2820 |
|
BAN stały
|
A jeśli się nie chce utrzymywać efektu ale go pogłębić??
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

no juz sie nie moge doczekac konca:P tylko co ja pozniej bede cwiczyc? a fotek nie mam czym zrobic nawet:/ ale roznice sama widze. Ale to tez dlatego ze ostatni posilek jem o 17.Dodatkowo jezdzilam na rowerku codziennie teraz cos sie opuszczam;/ ja mysle ze jak ktos ma szczuply w maire brzuch to szybciej widzi te efekty...no ale nic zobaczymy co bedzie dalej

wczoraj sie byczylam..
bo jeszcze go nie probowalam, a z wypowiedzi wnioskuje, ze jest niezly 

i inne kaloryczne rzeczy.
Ale z drugiej strony dieta kojarzy mi się z zrzucaniem wielu kg,a ja bym chyba nie chciała więcej niż 2kg bo nie mam za dużej wagi(znów tak mi się zdaje