|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1591 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(
|
![]() ![]() |
![]() |
#1592 | ||
Przyjaciel wizaz.pl
|
Za to chyba należysz do tych, które mają fioła na punkcie wielkości penisa...
Cytat:
Gdzie Ty widzisz "dużo" tych mieszanych związków? Bo ja widzę mało, niezależnie od tego czy czarna jest kobieta czy facet. A nawet jeśli więcej jest związków czarnych panów z białymi paniami, to raczej dlatego, że w krajach białych jest po prostu więcej przyjezdnych czarnych mężczyzn niż kobiet, bowiem np Afrykanki raczej nie emigrują do innych krajów. Rzadko chyba mają w ogóle taką możliwość. Cytat:
![]() A 14 cm to wcale nie jest mała wielkość. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1593 |
BAN stały
|
Pozwolę się nie zgodzić z szanowną moderatorką.
Moim skromnym zdaniem w społeczeństwie utarł się mit wielkości i odpowiedzialności faceta w sprawach intymnych. Jeśli w łóżku bywa coś nie tak, jest to wina faceta. Ale tylko wtedy, jeśli mówimy o niedomiarze wrażeń, czyli niewielkim penisie. Jeśli natomiast winą jest zbyt wielki penis, jest to wina kobiety, ponieważ jest kłodą i nie potrafi się podniecić. Nie ma wcale winy faceta. Nie mówię, że tak jest naprawdę, mówię jak się uważa. Kobieta chyba dużo częściej zostawia z powodu zbyt małego interesu, niż zbyt wielkiego. Zapytaj wprost facetów na forum, czy chcieliby mieć 20 cm. Napiszę Tobie, że 99% odpowie, że tak. A 1%, że nie, bo już tyle ma. |
![]() ![]() |
![]() |
#1594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1595 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Nie wiem już czy to faceci jako środowisko stawiają sobie takie wymagania i wbijają wzajemnie w kompleksy, czy co... Nie widziałam nigdy żeby kobiety masowo wzdychały, że ich facet nie ma 20 cm członka i są z tego powodu niezadowolone i marzą o większym. Są pojedyncze przypadki co najwyżej. Więc to chyba jednak sami faceci doprowadzają do takiej presji... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma to jak cała winę za niepowiedzenia w kontaktach z kobietami zrzucić na niczego nie świadomy organ. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1597 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wystarczy wypić trochę wódeczki z kobietą, a ona wszystko śpiewa. I nieco usłyszałem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nastepna sprawa....napisze Ci dlaczego mnie rozsmieszyles i to dwukrotnie w ciagu kilkunastu godzin !! ![]() po pierwsze jesli kobieta naprawde jest czula wrazliwa i ma dobrze unerwione punkty erogenne to uwierz mi wystarczy PALEC albo jezyk aby doprowadzic ja na szczyt orgazmow !! a jak ma sie palec do penisa ? NIJAK ![]() po drugie; 20 cm ? nigdy w zyciu nie chcialbym miec 20cm sflaczalego penisa za nic w swiecie ![]() ![]() po 3; kobiety najwrazliwsze pkt maja do 5 cm od ujscia pochwy...szczegolnie jak uderzenia nie sa w glab (to nic nie daje - i zle myslenie jest ze im glebiej tym lepiej dla kobiety - no chyba ze pojedyncze maja przyjemnosc walenia w podbrzusze xD) ale w przednia scianke pochwy...w ogole seks opiera sie nie na zasadzie mocniej i glebiej tylko tu chodzi o ocieranie scianek ![]() ![]() po4; skoro tak jak piszesz 99% chcialoby miec 20 to powiem Ci ze ja nie chcialbym ;p po 5; albo masz kompleksy albo zyjesz w jakiejs chorej iluzji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1599 | |
amor vincit omnia
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1600 | |||
Zakorzenienie
|
masz prawo się nie zgadzać,jednak pisząc o czymś co myślą inni podeprzyj to dowodami,bo inaczej twojae słowa nie mają żadnego znaczenia.
dla przykładu powiem-napewno ty lubisz duże biusty Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1601 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1602 |
Raczkowanie
|
Ja ostatnio spotykałam się z facetem 2metry wzrostu nieziemsko przystojny itd... spodziewałam się wielkiego penisa i fajerwerków a tu co... Taki duży facet, a taki malutki członek i jąderka;D aż hm... jeszcze nie sprawdziłam jak jest z takim małym, a ciekawa jestem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1603 | |
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1604 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1605 |
amor vincit omnia
|
zaskoczenie to połowa sukcesu ponoć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1606 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1607 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1608 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1609 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja niestety widzę trend w drugą stronę. W łóżku się nie układa (nawet jak to facet leży plackiem i łaskawie spodnie ściągnie) a rady lecą: zrób mu striptiz, kup sobie seksi bieliznę itd... Jednak pomijając takie rzeczy, moje obiektywne zdanie jest takie, że jak w łóżku jest nie tak to się ludzie temperamentem i upodobaniami nie dobrali i kogo tu winic? Cytat:
Wnioski? Poza penisem facet ma palce, język i wyobraźnię. Połączenie wszystkiego składa się na udane życie łóżkowe, a nie, że zobaczę 20 cm i wizualny orgazm ![]() Cytat:
![]() |
#1610 |
Zakorzenienie
|
wniosek jest jeden
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1611 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
![]() znałam kiedyś jednego,ktory liczył na ilość,nie na jakość.szybko odpadł ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1612 |
Przyczajenie
|
Jak podaje podawane już w tym wątku źródło: http://pl.wikipedia.org/wiki/Pr%C4%85cie średnia głębokość pochwy to 10cm, wskazywane w wątku max to 16 cm (?)
Chciałbym od piszących tutaj pań uzyskać odpowiedzi jak jest u nich z tymi głębokościami, aby na tej podstawie móc zrozumieć czemu jedne wolą większe a innym starczą maluchy ![]() Kilka kobiet napisało tutaj o zadowalających je 22cm olbrzymach. Czy mam rozumieć, że takie 22cm są w stanie pomieścić od "deski do deski"? Czy takie kobiety są ponad normę rozciągliwe? Nie znam się na anatomii kobiet, nie jestem ginekologiem żeby na takie pytania jednoznacznie samemu sobie odpowiedzieć a bardzo mnie to zaciekawiło. Część pań może ma swoje "zabawki" i mogą jednoznacznie taką zabawką-miarką określić się, że np do głębokości np 15cm wszystko jest bez zastrzeżeń - jest po prostu miło, próba "pchania" powyżej tego poziomu jest już nieprzyjemna. Czy mogą się panie określić jak to jest u nich? Tyle się tu pisze o długości penisów, o rozmiarach pochwy było odesłanie do wątku o pochwach, ale tam głównie chodziło o średnicę a nie o głębokość. A mnie właśnie zainteresowała ta głębokość. Było kilka pań, które ptaszki 16cm przerażały. Czy mam rozumieć, że takie panie "kończą" się już na jakiś 12cm lub nawet wcześniej? Powyżej tej głębokości już mają odczucie bólu? I kończy się tutaj w ogóle pojęcie przyjemności dla nich. A te inne mimo, że to też nasze polskie ![]() Jakbym był kobietą to bym sam takie testy przeprowadził, a tak pozostaje mi po prostu zapytać tutejsze kobiety. Bo jedna kobieta nie jest wyznacznikiem głębokości. Proszę o światło w sprawie waszej anatomii. |
![]() ![]() |
![]() |
#1613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pochwa kobieca rozciąga się w trakcie podniecenia,mniej więcej jak penis mężczyzny. długości sa różne ,tak jak wygląd zew. jak to jest,że mały ptaszek jest w stanie zadowolić kobietę? ponieważ najbardziej jest unerwiona przednia częśc pochwy,a do tego dochodzi cudowna i niepowatarzalna częśc ciała kobiety,która służy tylko do zadawania przyjemności-jest nią łechtaczka. dlaczego częśc kobiet lubi duże penisy? być może jest to wizualna sprawa,która podnieca,a być może lubią mocne pchniecia. tak,z reguły jest to bolesne,choć sa kobiety,które podnieca ból. i znów jest to uwaronkowane indywidualnie. jesli penis jest większy niż długość pochwy to zrozumiałe,że nie wchodzi cały.gdzies jest zawsze granica.można się dogadac z partnerem i nie pchać mocno,można wybierać pozycje,gdzie penis nie wejdzie zbyt głeboko,lub zabawiać się samą końcówką.technik jest wiele i chyba nikt nie wiąrze kokardki jako znacznika dlugości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1614 |
Raczkowanie
|
jezeli chodzi o mnie to przy seksie dopochwowym zdecydowanie preferuje penisy wieksze ( uczucie wypelnienia) jezeli natomiast mowimy o seksie analnym to tu raczej wole mniejsze romiary ale wiadomo ze ze wzgledow technicznych nie da sie pogodzic wszystkiego
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#1615 |
Zakorzenienie
|
ja zawsze uważałam, że duży jest lepszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1616 |
Zakorzenienie
|
mi to nie robiło rożnicy kiedy miałam małe, czy średnie rozmiary polskie
ale teraz jak mam dużego nie wyobrażam sobie juz innego ![]() ![]() dobrze że nie zamierzam zmieniac faceta ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1618 |
Przyczajenie
|
Wielkość ma znaczenie? Z moich dotychczasowych doświadczeń i paru rozmów z płcią przeciwną - TAK.
Z tym, że nie tylko rozmiar faceta, ale też i rozmiar kobiety. Będzie tak, że dla jednej Pani w mokrych dniach i 18cm nie sprawi dużego wrażenia, a dla innej okaże się, że 12cm w pozycji od tyłu będzie sprawiać ból... Nie zapominajmy, że temat działa w obie strony, zbyt mała, lub zbyt duża partnerka też nie umożliwi facetowi czerpania przyjemności... A przecież chodzi o to, żeby obie strony czerpały satysfakcję. Moim zdaniem liczy się nie tyle ilość cm ile kwestia indywidualnego dopasowania partnerów zarówno na płaszczyźnie fizycznej jak i tej ważniejszej. |
![]() ![]() |
![]() |
#1619 |
Rozeznanie
|
Ostatnio koleżanka powiedziała coś takiego: Duży penis frajdy nie daje, tak jak krowa nie daje sera
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1620 |
amor vincit omnia
|
nie tylko wielkość, ale także umiejętności się liczą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.