MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy! - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-27, 20:08   #2371
bober111
Rozeznanie

Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(

A jak seks będzie beznadziejny to już nic nie pomoże.
bober111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-27, 20:19   #2372
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bober111 Pokaż wiadomość
A jak seks będzie beznadziejny to już nic nie pomoże.
jak chłop będzie beznadziejny to i super wacek i super sex nie pomoże
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-27, 22:28   #2373
alice203
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
Ot i cała puenta
alice203 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 11:52   #2374
chwast
Zakorzenienie

No, ja dopiero niedawno np dowiedziałam się od koleżanki, która tak się chwaliła, że jej facet ma miliard cm... no dowiedziałam się, że wolałaby chyba kogoś z mniejszym bo ten jej to "wywijać" za bardzo nie umie:P Niektórzy faceci myślą,że jak mają 25 w spodniach to już starczy a to niestety ich błąd:d
chwast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 12:55   #2375
bober111
Rozeznanie

Cytat:
chłop może się zmienić a wacek nie urośnie
Stary 2012-01-28, 13:00   #2376
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
chłop może się zmienić a wacek nie urośnie
a ty się zmienisz?

edit-pytam,bo gdybyś choc trochę się zmienił to mógłbys założyć swój fanklub,sporo chętnych by się wpisało.skąd wiem?
bo jeszcze na żadnym wątku taki facet jak ty nie wzbudził tylu emocji.
jak negatywnych tak i poztywnych,a niektórym to się nawet instynkt macierzyński włączył

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2012-01-28 o 13:03
Stary 2012-01-28, 15:57   #2377
lanavera
Zadomowienie

Cytat:
a ty się zmienisz?

edit-pytam,bo gdybyś choc trochę się zmienił to mógłbys założyć swój fanklub,sporo chętnych by się wpisało.skąd wiem?
jak negatywnych tak i poztywnych,a niektórym to się nawet instynkt macierzyński włączył
No ja to już mam ochotę boberka przytulić i pocałować w czułko
lanavera jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-28, 17:18   #2378
iceland1
Raczkowanie

Cytat:
a ty się zmienisz?

Może twarda "ojcowska" ręka też się przyda?
iceland1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-28, 18:37   #2379
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceland1 Pokaż wiadomość
Może twarda "ojcowska" ręka też się przyda?

mnie to już mleko zaczęło się produkować
Stary 2012-01-28, 22:31   #2380
rotten_lilly
Rozeznanie

Popłakałam się.
Bober/borsuk chopie sprawdź czy jeszcze jądra są na miejscu bo wg. mnie po takim jęczeniu powinny się oddzielić od statku i wyemigrować w okolice łokcia. Źródło kompleksów jest w głowie nie ważne czego dotyczą.
Stary 2012-01-29, 00:39   #2381
bober111
Rozeznanie

Nie mam szna ale o dziwo mam nadzieje.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-29, 15:12   #2382
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bananalama Pokaż wiadomość
o madre... brak słów. "Takie już jesteście". Nie baw się w eosa, on ma więcej wdzięku w swoim bezsensie.

Mnie pociągają wysocy szczupli okularnicy - artyści. Wolę jak facet robi ładne zdjęcia, niż gra w rugby.

"Bo ja mam małego penisa" jako odpowiedź na wszystko. A ja jestem taka wąska, że boli mnie nawet wkładanie najmniejszego tamponu. Teraz położę się na podłodze i popłacze.
Nie żartuj ja taka jestem na serio mimo tego, ze dziewicą już dawno nie jestem
I w ogóle to Bananalama głupoty straszne żeś wypisała że jesteś brzydka jak noc październikowa a tu się dowiaduję, że blondi o wymiarach za które bym się dała zabić pffff

Bober jak dla mnie to jakiś troll jest....i dobre jest to, że wszyscy mu tak zawzięcie i poważnie odpisują, TmargoT ma rację, niektórym to już się chyba pokarm produkuje tak im się uruchomił instynkt macierzyński
chłopie skoro już wiesz, że wszystkie laski są takie okropne i powierzchowne i lecą tylko na rozmiar to wykorzystaj chociaż to, że mało która jest na tyle chamska żeby w intymnej sytuacji wykopać Cię z łóżka. A chyba nie przychodzisz do dziewczyny z penisem na wierzchu? Chociaż po Tobie to się można wszystkiego spodziewać nie zdziwiłabym się jakbyś wparował do niej z tekstem- mam 11 cm, nie bij No więc korzystając z tego faktu radziłabym Ci zdobyć trochę doświadczenia i przyjemności innej niż jechanie na ręcznym. Zawsze to jakieś urozmaicenie.

maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 18:26   #2383
Dopefiend
Raczkowanie

Nie wiem czemu wczesniejszy post nie zostal zaakceptowany. z dluga trescia a ten gdzie byla tylko kropka przeszedł...

Edytowane przez Dopefiend
Czas edycji: 2012-01-30 o 10:04
Dopefiend jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 18:28   #2384
bober111
Rozeznanie

Nie uważam że kobiety są okropne i powierzchowne w pełni rozumiem że chcą dobrego seksu.

"Chociaż po Tobie to się można wszystkiego spodziewać nie zdziwiłabym się jakbyś wparował do niej z tekstem- mam 11 cm, nie bij"
Przykro mi że masz o mnie takie zdanie.

Edytowane przez bober111
Czas edycji: 2012-01-29 o 18:29
Stary 2012-01-29, 19:31   #2385
lanavera
Zadomowienie

Cytat:
Nie uważam że kobiety są okropne i powierzchowne w pełni rozumiem że chcą dobrego seksu.

"Chociaż po Tobie to się można wszystkiego spodziewać nie zdziwiłabym się jakbyś wparował do niej z tekstem- mam 11 cm, nie bij"
Przykre jest to, że swoimi wypowiedziami dajesz o sobie takie właśnie świadectwo i chyba wiele z nas ma takie zdanie. Tak się kończy bezustannie użalanie nad sobą i swoim penisem

Kobiety chcą dobrego seksu, ale nie jest to priorytet życiowy i nigdy nie będzie. Dużo bardziej chcą odpowiedzialnego i kochającego faceta. Dużo bardziej.
Stary 2012-01-29, 21:05   #2386
bober111
Rozeznanie

Ani bez tego ani bez tego się nie obejdzie. Z frustracją seksualną nie da się wygrać.
Stary 2012-01-29, 21:22   #2387
Arazjel
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lanavera Pokaż wiadomość

Kobiety chcą dobrego seksu, ale nie jest to priorytet życiowy i nigdy nie będzie. Dużo bardziej chcą odpowiedzialnego i kochającego faceta. Dużo bardziej.
Do czasu ,potem potrzeby seksualne przeważą,tak czy owak bez dobrego pożycia intymnego, udanego związku nie będzie.
Stary 2012-01-29, 22:13   #2388
lanavera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Arazjel Pokaż wiadomość
Do czasu ,potem potrzeby seksualne przeważą,tak czy owak bez dobrego pożycia intymnego, udanego związku nie będzie.
Owszem. Ale tu rozchodzi się nie tyle o udane pożycie intymne, ile o wielkość penisa i widzę że jakoś zupełnie przez niektorych panów nieakceptowalny jest fakt, że jedno drugiego nie wyklucza. Dla niektórych kobiet stosunek dopochwowy jest mniej ważny niż np oral, chociażby dlatego że tylko wtedy osiągają satysfakcję. Więc w tym jest niektórych panów szansa. Kochani mężczyźni z małymi penisami, świat się dla was jeszcze nie skończył! Amen.

Edit:
Albo nie. Nie owszem. To może być co najwyżej jakaś kropla, która przepełnia czarę goryczy, ale nieudany seks nie powinien być sam w sobie powodem do rozstania i sądzę, że zwykle nie jest. Po prostu zazwyczaj nieudany seks bierze się z jakiegoś źródła - ogólnego niedopasowania partnerów, nieumiejętność rozmowy i dogadania się, może czasem zdrady, może ogólnie mają się w życiu dość - to i w łóżku się układa. A potem zwala się na nieudane życie seksualne, które wcale nie jest powodem jakiegoś problemu, a jego skutkiem.
Jednym z takich powodów może być MĘCZENIE BUŁY o tym 'jaki to jestem beznadziejny, mam krzywe zęby kobiece biodra małego fiutka mało testosteronu skolioze i nie po kolei głowie.' Żadna kobieta nie chce jęczącego o swoich wadach mężczyzny.
Bober - jedną z najbardziej męskich cech jakie możesz sobie wyobrazić jest przezwyciężanie swoich niedoskonałości. A z tym się nikt nie rodzi, tego się trzeba nauczyć. A jak już się nauczysz, to ci zrównoważy cały ten twój brak testosteronu.
Mam wrażenie, że niektórzy mężczyźni czerpią swoją wiedzę o kobietach z filmów... różnego rodzaju.

Edytowane przez lanavera
Czas edycji: 2012-01-29 o 22:21
Stary 2012-01-29, 22:26   #2389
maryanna3
Zakorzenienie

Cytat:

Ale że seks może być udany z mniejszym sprzętem to już nie rozumiesz.
Chcesz mieć od razu jedną jedyną ukochaną? Może byś się tak przeszedł na imprezę, albo po koleżankach. Ja nic nie sugeruję, nic a nic
maryanna3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-29, 23:43   #2390
bober111
Rozeznanie

Ludzie rozstają się przez nieudany seks. Przynajmniej juz piszecie wprost ze do stosunku dopochwowego taki mały penis jest mało przydatny i żeby szukać dziewczyny która woli seks oralny. Nistety taki seks to nie to samo i tylko znikomy ułamek kobiet nie czerpie satysfakcji z seksu dopochwowego dzięki czemu niby wielkość penisa miałby się nie liczyć, i co mam do końca życia robić to jej palcami albo ustami.
maryanna3
Z mniejszym tak o ile mniejszy znaczy 13 cm, a jedynaście i chudy to już jest poprostu za mało. Z takim penisem seks nie może być udany, a wtedy zwiazek tez nie moze być udany.
nie musze o tym mowic "beznadziejny, mam krzywe zęby kobiece biodra małego fiutka mało testosteronu skolioze i nie po kolei głowie.'' a i tak zmniejsza to moje szanse. Nistety mam wyglad chlopca z niektórymi cechami eunucha a kobiety maja tylu mezczyzn do wyboru. Wszystkie cechy ktore odrozniaja chlopca od mezczyzny i sa zalezne od testosteronu u mnie rozwinely sie w niepelnym stopniu.

Edytowane przez bober111
Czas edycji: 2012-01-29 o 23:48
Stary 2012-01-30, 00:06   #2391
InkluzjaOstateczna
Rozeznanie

Jezu, Bober... skończ już. Piszesz po raz 50-ty to samo. Już rozumiemy. Nie musisz dalej nas męczyć.
InkluzjaOstateczna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 00:18   #2392
bober111
Rozeznanie

A wiecie rozumiecie jak się czuje facet który ma świadomość że nie może dać satysfakcji dla zdecydowanej większości kobiet, i który jest traktowany przez zdecydowaną większość kobiet nie jak mężczyzna. Czuję się o wiele gorszy od innych, bo jestem gorszy, tak jakbym byl fizycznie nie przystosowany do kobiet.

Edytowane przez bober111
Czas edycji: 2012-01-30 o 10:28
Stary 2012-01-30, 03:54   #2393
millenka80
Rozeznanie

Cytat:
Ludzie rozstają się przez nieudany seks. Przynajmniej juz piszecie wprost ze do stosunku dopochwowego taki mały penis jest mało przydatny i żeby szukać dziewczyny która woli seks oralny. Nistety taki seks to nie to samo i tylko znikomy ułamek kobiet nie czerpie satysfakcji z seksu dopochwowego dzięki czemu niby wielkość penisa miałby się nie liczyć, i co mam do końca życia robić to jej palcami albo ustami.
maryanna3
Z mniejszym tak o ile mniejszy znaczy 13 cm, a jedynaście i chudy to już jest poprostu za mało. Z takim penisem seks nie może być udany, a wtedy zwiazek tez nie moze być udany.
nie musze o tym mowic "beznadziejny, mam krzywe zęby kobiece biodra małego fiutka mało testosteronu skolioze i nie po kolei głowie.'' a i tak zmniejsza to moje szanse. Nistety mam wyglad chlopca z niektórymi cechami eunucha a kobiety maja tylu mezczyzn do wyboru. Wszystkie cechy ktore odrozniaja chlopca od mezczyzny i sa zalezne od testosteronu u mnie rozwinely sie w niepelnym stopniu.
Bober skoro palcami zadowalasz kobietę,to penisem też,a i jak byś nie wiedział są nakładki silikonowe przedłużające penisa,na zęby-aparat,na kobiece biodra-dieta+ siłownia+trener=czyną cuda,jeśli chodzi o testosteron zgłoś się do urologa lub androloga,lekarz zleci badania i jeśli wyjdzie,że masz mało zapisze odpowiednie dawki syntetycznego testosteronu w tabletkach lub zastrzykach .Chłopie weź się w garść,a nie użalaj się na każdym wątku,ludzie mają gorsze problemy,a tak nie jeczą.Tobie to ja widzę tak wygodnie,a niestety nie wszyscy rodzą się modelami,na wygląd trzeba czasem włożyć trochę pracy,jeśli sumiennie sie przyłożysz to za rok,będziesz się śmiac że tak długo nic nie robiłeś,tylko trzeba chcieć,a chciec to móc.
millenka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 10:31   #2394
2016071135
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez millenka80 Pokaż wiadomość
Bober skoro palcami zadowalasz kobietę,to penisem też,a i jak byś nie wiedział są nakładki silikonowe przedłużające penisa,na zęby-aparat,na kobiece biodra-dieta+ siłownia+trener=czyną cuda,jeśli chodzi o testosteron zgłoś się do urologa lub androloga,lekarz zleci badania i jeśli wyjdzie,że masz mało zapisze odpowiednie dawki syntetycznego testosteronu w tabletkach lub zastrzykach .Chłopie weź się w garść,a nie użalaj się na każdym wątku,ludzie mają gorsze problemy,a tak nie jeczą.Tobie to ja widzę tak wygodnie,a niestety nie wszyscy rodzą się modelami,na wygląd trzeba czasem włożyć trochę pracy,jeśli sumiennie sie przyłożysz to za rok,będziesz się śmiac że tak długo nic nie robiłeś,tylko trzeba chcieć,a chciec to móc.
Już mu to wszystko pisałam, ale on stwierdził, że nie chce mu się
Więc niech wreszcie przestanie marudzić.
2016071135 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 10:32   #2395
bober111
Rozeznanie

Jak bym mógł zadowolić kobietę penisem to nie pislaibyscie zebym sobie szukal tylko takiej ktora woli oral. A te nakladki to zwykly szajs.
Stary 2012-01-30, 10:39   #2396
Arazjel
Raczkowanie

Cytat:
Jak bym mógł zadowolić kobietę penisem to nie pislaibyscie zebym sobie szukal tylko takiej ktora woli oral. A te nakladki to zwykly szajs.
Widzisz Bober ,jak trzeba czytać między wierszami,próbują ci zamydlić oczy ,bajeczkami jaki to penis nie ważny w sumie to mogło by go nie być
Stary 2012-01-30, 10:54   #2397
2016071135
Konto usunięte

Cytat:
Ty tak naprawdę? Jedne wolą oral i je zaspokoisz, inne są giga ciasne i wystarczy penis. Reszty nie zaspokoisz. I co z tego? I tak byś nie zrobił nic, by to poprawić, bo ci się nie chce.
2016071135 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-30, 11:24   #2398
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
gdybys potrafił czytać i rozumiec czytanie to zauważyłbyś nasze dobre intencje.

pisząc o szukaniu takiej,która woli oral mamy na myśli,że zrobisz jej tym przyjemność,a polecając zakup nakładki myslimy tez O TWOJEJ PRZYJEMNOŚCI.no,po to,gdybys spotkał rozklapciuchę ,ale zawsze możesz nie nakładać.
czy to źle?
czy wolisz,abyśmy myślały tylko o sobie?
przecież to takie egoistyczne podejście,a fuj

EDIT-no ładnie,już mi mleko wyciekło na koszulkę

Edytowane przez TmargoT
Czas edycji: 2012-01-30 o 11:26
Stary 2012-01-30, 12:05   #2399
Dopefiend
Raczkowanie

Cytat:
Jak nie robisz tego z kobieta to nie wiesz czy bylys krotkodystansowcem i czy bys nie nabral wprawy i problem by zniknął
One mi tu radzą żebym szukał dziewczyny która ma tylko orgazmy łechtaczkowe
Wydaje mi się, że jakbym zamoczył to jeszcze szybciej bym się spuścił.
Taa będziesz się pytał nowopoznanej dziewczyna jak u niej z orgazmami

Cytat:
Napisane przez chwast Pokaż wiadomość
No, ja dopiero niedawno np dowiedziałam się od koleżanki, która tak się chwaliła, że jej facet ma miliard cm... no dowiedziałam się, że wolałaby chyba kogoś z mniejszym bo ten jej to "wywijać" za bardzo nie umie:P Niektórzy faceci myślą,że jak mają 25 w spodniach to już starczy a to niestety ich błąd:d
Chyba lepiej mieć trochę za dużego niż sporo za małego.
Twój komentarz to kolejny dowód na to, że jednak penis i sex mają duże znaczenie w związku.

Cytat:
Napisane przez maryanna3 Pokaż wiadomość
chłopie skoro już wiesz, że wszystkie laski są takie okropne i powierzchowne i lecą tylko na rozmiar to wykorzystaj chociaż to, że mało która jest na tyle chamska żeby w intymnej sytuacji wykopać Cię z łóżka.
Sex z litości to chyba jeszcze gorsze niż wyrzucenia kogoś z łóżka

Cytat:
Napisane przez lanavera Pokaż wiadomość
Ciekawe jakiego byś wybrała? Odpowiedzialnego i kochającego czy Kochającego, Odpowiedzialnego i takiego, który bd dobrym kochankiem?

Cytat:
A wiecie rozumiecie jak się czuje facet który ma świadomość że nie może dać satysfakcji dla zdecydowanej większości kobiet, i który jest traktowany przez zdecydowaną większość kobiet nie jak mężczyzna. Czuję się o wiele gorszy od innych, bo jestem gorszy, tak jakbym byl fizycznie nie przystosowany do kobiet.
One tego nigdy nie zrozumieją, nie wiedzą co to męska duma w szczególnosci dla faceta który nie jest prawdziwym mężczyzną.
My z małym, chudym beznadziejnym penisem jesteśmy jak kobieta bez pochwy... Ciekawe jakby wyście się czuły mając do zaoferowania tylko łechtaczke ;|

Ty Borsuk przynajmniej jesteś na tyle odwazny zeby się rozebrać przed babą, bo mi na to nie pozwala duma.
W weekend powrócił koszmar po 2 miesiącach - spławienia fajnej (i ładnej) dziewczyny. I wczoraj rano tak się zastanowiłem, że kobiety szukają chłopa, który nie jest najgorszy ale jest w nim troche do poprawki. Dlaczego? Bo 9/10 typiar, które do mnie podbijają to zawsze mają sporo do powiedzenia mi o mnie . Mówią, że znają tą i tą, ze duzo o mnie slyszaly ze jestem fajny ale i ...syn itd.

aaa
Któraś z pań mówiła, że ludzie mają większe problemy niż penis i muszą sobie jakoś dawać rade. Osoboscie mam problemy z roznymi organami panstwowymi, ostatnio jestem zupelnie bez grosza tzn. mam ale zeby zaplacic za mieszkanie itd. najlepszym przykladem jest moj wczorajszy obiad - słoik grzybów ;p na kreske juz w paru sklepach mam wziete i wiecej nie dobieram bo nie dam rady tego spłacić a jak nie spłacę to następnym razem już nie dostanę. I tak juz 5 miesięcy ale jakoś sobie z tym i z innym sprawami daje rade ale z ta jedną pomiedzy nogami juz nie.
Dopefiend jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-30, 12:10   #2400
millenka80
Rozeznanie

Cytat:
Bober i tak źle i tak nie dobrze,skończ wybrzydzać my Ci staramy się doradzić,a Ty masz to gdzieś,zamiast nam podziękować i zacząć coś robić w tym kierunku.A nakładki to nie szajs zainwestuj w dobrą.Najpierw proponuję siłownie,dentystę,ortodon tę,wizytę u urologa,pokaż wszystkim,że potrafisz.Czasem jak czytam Twoje posty to mam wrażenie,że nawet jakbyś miał pytona w spodniach to i tak byś znalazł coś innego ,żeby jęczeć
Cytat:
Napisane przez Arazjel Pokaż wiadomość
Widzisz Bober ,jak trzeba czytać między wierszami,próbują ci zamydlić oczy ,bajeczkami jaki to penis nie ważny w sumie to mogło by go nie być
Nikt mu nie mydli oczu bajeczkami,tylko doradza,kobiety są różne tak jak różne są penisy,ale nie Bober woli buczeć zamiast działać,to raczej Wy macie kompleks na tym punkcie i wcale nie jest tak,że im większy to lepszy,chyba my się na tym lepiej znamy Ciekawa jestem,czy wytrzymałbyś długo z laską,która cały czas jęczy np.;że ma mały biust i jaka to ona nie kobieca,a i zęby krzywe,pośladki płaskie...
millenka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości