|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2371 |
Rozeznanie
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(
A jak seks będzie beznadziejny to już nic nie pomoże.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2372 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2373 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2374 |
Zakorzenienie
|
No, ja dopiero niedawno np dowiedziałam się od koleżanki, która tak się chwaliła, że jej facet ma miliard cm... no dowiedziałam się, że wolałaby chyba kogoś z mniejszym bo ten jej to "wywijać" za bardzo nie umie:P Niektórzy faceci myślą,że jak mają 25 w spodniach to już starczy a to niestety ich błąd:d
|
![]() ![]() |
![]() |
#2375 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2376 |
Zakorzenienie
|
a ty się zmienisz?
![]() edit-pytam,bo gdybyś choc trochę się zmienił to mógłbys założyć swój fanklub,sporo chętnych by się wpisało.skąd wiem? bo jeszcze na żadnym wątku taki facet jak ty nie wzbudził tylu emocji. jak negatywnych tak i poztywnych,a niektórym to się nawet instynkt macierzyński włączył ![]() Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2012-01-28 o 13:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2377 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2378 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2379 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2380 |
Rozeznanie
|
Popłakałam się.
![]() Bober/borsuk chopie sprawdź czy jeszcze jądra są na miejscu bo wg. mnie po takim jęczeniu powinny się oddzielić od statku i wyemigrować w okolice łokcia. Źródło kompleksów jest w głowie nie ważne czego dotyczą.
#2381 |
Rozeznanie
|
Nie mam szna ale o dziwo mam nadzieje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I w ogóle to Bananalama głupoty straszne żeś wypisała że jesteś brzydka jak noc październikowa a tu się dowiaduję, że blondi o wymiarach za które bym się dała zabić pffff ![]() Bober jak dla mnie to jakiś troll jest....i dobre jest to, że wszyscy mu tak zawzięcie i poważnie odpisują, TmargoT ma rację, niektórym to już się chyba pokarm produkuje tak im się uruchomił instynkt macierzyński ![]() chłopie skoro już wiesz, że wszystkie laski są takie okropne i powierzchowne i lecą tylko na rozmiar to wykorzystaj chociaż to, że mało która jest na tyle chamska żeby w intymnej sytuacji wykopać Cię z łóżka. A chyba nie przychodzisz do dziewczyny z penisem na wierzchu? Chociaż po Tobie to się można wszystkiego spodziewać nie zdziwiłabym się jakbyś wparował do niej z tekstem- mam 11 cm, nie bij ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2383 |
Raczkowanie
|
Nie wiem czemu wczesniejszy post nie zostal zaakceptowany. z dluga trescia a ten gdzie byla tylko kropka przeszedł...
Edytowane przez Dopefiend Czas edycji: 2012-01-30 o 10:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2384 |
Rozeznanie
|
Nie uważam że kobiety są okropne i powierzchowne w pełni rozumiem że chcą dobrego seksu.
"Chociaż po Tobie to się można wszystkiego spodziewać nie zdziwiłabym się jakbyś wparował do niej z tekstem- mam 11 cm, nie bij" Przykro mi że masz o mnie takie zdanie. Edytowane przez bober111 Czas edycji: 2012-01-29 o 18:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#2385 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kobiety chcą dobrego seksu, ale nie jest to priorytet życiowy i nigdy nie będzie. Dużo bardziej chcą odpowiedzialnego i kochającego faceta. Dużo bardziej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2386 |
Rozeznanie
|
Ani bez tego ani bez tego się nie obejdzie. Z frustracją seksualną nie da się wygrać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2387 |
Raczkowanie
|
Do czasu ,potem potrzeby seksualne przeważą,tak czy owak bez dobrego pożycia intymnego, udanego związku nie będzie.
#2388 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Edit: Albo nie. Nie owszem. To może być co najwyżej jakaś kropla, która przepełnia czarę goryczy, ale nieudany seks nie powinien być sam w sobie powodem do rozstania i sądzę, że zwykle nie jest. Po prostu zazwyczaj nieudany seks bierze się z jakiegoś źródła - ogólnego niedopasowania partnerów, nieumiejętność rozmowy i dogadania się, może czasem zdrady, może ogólnie mają się w życiu dość - to i w łóżku się układa. A potem zwala się na nieudane życie seksualne, które wcale nie jest powodem jakiegoś problemu, a jego skutkiem. Jednym z takich powodów może być MĘCZENIE BUŁY o tym 'jaki to jestem beznadziejny, mam krzywe zęby kobiece biodra małego fiutka mało testosteronu skolioze i nie po kolei głowie.' Żadna kobieta nie chce jęczącego o swoich wadach mężczyzny. Bober - jedną z najbardziej męskich cech jakie możesz sobie wyobrazić jest przezwyciężanie swoich niedoskonałości. A z tym się nikt nie rodzi, tego się trzeba nauczyć. A jak już się nauczysz, to ci zrównoważy cały ten twój brak testosteronu. Mam wrażenie, że niektórzy mężczyźni czerpią swoją wiedzę o kobietach z filmów... różnego rodzaju. Edytowane przez lanavera Czas edycji: 2012-01-29 o 22:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2389 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chcesz mieć od razu jedną jedyną ukochaną? Może byś się tak przeszedł na imprezę, albo po koleżankach. Ja nic nie sugeruję, nic a nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2390 |
Rozeznanie
|
Ludzie rozstają się przez nieudany seks. Przynajmniej juz piszecie wprost ze do stosunku dopochwowego taki mały penis jest mało przydatny i żeby szukać dziewczyny która woli seks oralny. Nistety taki seks to nie to samo i tylko znikomy ułamek kobiet nie czerpie satysfakcji z seksu dopochwowego dzięki czemu niby wielkość penisa miałby się nie liczyć, i co mam do końca życia robić to jej palcami albo ustami.
maryanna3 Z mniejszym tak o ile mniejszy znaczy 13 cm, a jedynaście i chudy to już jest poprostu za mało. Z takim penisem seks nie może być udany, a wtedy zwiazek tez nie moze być udany. nie musze o tym mowic "beznadziejny, mam krzywe zęby kobiece biodra małego fiutka mało testosteronu skolioze i nie po kolei głowie.'' a i tak zmniejsza to moje szanse. Nistety mam wyglad chlopca z niektórymi cechami eunucha a kobiety maja tylu mezczyzn do wyboru. Wszystkie cechy ktore odrozniaja chlopca od mezczyzny i sa zalezne od testosteronu u mnie rozwinely sie w niepelnym stopniu. Edytowane przez bober111 Czas edycji: 2012-01-29 o 23:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2391 |
Rozeznanie
|
Jezu, Bober... skończ już. Piszesz po raz 50-ty to samo. Już rozumiemy. Nie musisz dalej nas męczyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2392 |
Rozeznanie
|
A wiecie rozumiecie jak się czuje facet który ma świadomość że nie może dać satysfakcji dla zdecydowanej większości kobiet, i który jest traktowany przez zdecydowaną większość kobiet nie jak mężczyzna. Czuję się o wiele gorszy od innych, bo jestem gorszy, tak jakbym byl fizycznie nie przystosowany do kobiet.
Edytowane przez bober111 Czas edycji: 2012-01-30 o 10:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2393 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2394 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Więc niech wreszcie przestanie marudzić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2395 |
Rozeznanie
|
Jak bym mógł zadowolić kobietę penisem to nie pislaibyscie zebym sobie szukal tylko takiej ktora woli oral. A te nakladki to zwykly szajs.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2396 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2397 |
Konto usunięte
|
Ty tak naprawdę? Jedne wolą oral i je zaspokoisz, inne są giga ciasne i wystarczy penis. Reszty nie zaspokoisz. I co z tego? I tak byś nie zrobił nic, by to poprawić, bo ci się nie chce.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisząc o szukaniu takiej,która woli oral mamy na myśli,że zrobisz jej tym przyjemność,a polecając zakup nakładki myslimy tez O TWOJEJ PRZYJEMNOŚCI.no,po to,gdybys spotkał rozklapciuchę ,ale zawsze możesz nie nakładać. czy to źle? czy wolisz,abyśmy myślały tylko o sobie? przecież to takie egoistyczne podejście,a fuj ![]() EDIT-no ładnie,już mi mleko wyciekło na koszulkę ![]() Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2012-01-30 o 11:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2399 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Taa będziesz się pytał nowopoznanej dziewczyna jak u niej z orgazmami ![]() Cytat:
Twój komentarz to kolejny dowód na to, że jednak penis i sex mają duże znaczenie w związku. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
My z małym, chudym beznadziejnym penisem jesteśmy jak kobieta bez pochwy... Ciekawe jakby wyście się czuły mając do zaoferowania tylko łechtaczke ;| Ty Borsuk przynajmniej jesteś na tyle odwazny zeby się rozebrać przed babą, bo mi na to nie pozwala duma. W weekend powrócił koszmar po 2 miesiącach - spławienia fajnej (i ładnej) dziewczyny. I wczoraj rano tak się zastanowiłem, że kobiety szukają chłopa, który nie jest najgorszy ale jest w nim troche do poprawki. Dlaczego? Bo 9/10 typiar, które do mnie podbijają to zawsze mają sporo do powiedzenia mi o mnie ![]() aaa Któraś z pań mówiła, że ludzie mają większe problemy niż penis i muszą sobie jakoś dawać rade. Osoboscie mam problemy z roznymi organami panstwowymi, ostatnio jestem zupelnie bez grosza tzn. mam ale zeby zaplacic za mieszkanie itd. najlepszym przykladem jest moj wczorajszy obiad - słoik grzybów ;p na kreske juz w paru sklepach mam wziete i wiecej nie dobieram bo nie dam rady tego spłacić a jak nie spłacę to następnym razem już nie dostanę. I tak juz 5 miesięcy ale jakoś sobie z tym i z innym sprawami daje rade ale z ta jedną pomiedzy nogami juz nie. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2400 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.