|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Co zrobic zeby wyprostowane wlosy nie poskrecaly sie na wilgoci?i
spróbuje jutro jeszcze raz, ja myje włosy z rana, susze,pomagam sobie przy tym szczotką, no i na koniec Efalock
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Czuczenka a Ty masz raczej grube włoski czy nie bardzo?? Ja właśnie zastanawiam się nad tym Loreal'em ale moje włosy są dość grube i obawiam się że po tym mogą jeszcze bardziej się obciążyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Wtajemniczenie
|
ja dotychczas bylam baaaaaaaaaaardzo zadowolona z Hot Lissa, koncze juz moja buteleczke
![]() ![]() ![]()
![]() |
#334 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#335 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#336 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wypróbowłam no i działa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#337 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Raczkowanie
|
Ja uzywam hot lissa ale nie widze jakis super efektow.. ale za to ladnie pachnie;] a moze nie widze efektow bo zawsze go uzywam i nie mam porownania.. a co do wilgoci to jezeli chodzi o snieg to.. czapke mam na glowie, kaptur i wloski sa schowane wiec nic sie z nimi nie dzieje..a na deszcz nie mam rady.. sam kaptur nie pomaga..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 |
Zakorzenienie
|
wiecie szczerze nie polecam produktów MATRIXA- używam serii zielonej dolepszego skrętów fal i loków- gówienko. Razcej mi prostuje włosy- jedyna jego dobra cecha to to, że zapobiega puszeniu i jest w tym dobry. Moja fryzjerka stwierdziła, że łatwiej przy moich niezdecydowanych wlosach będzie ej skręcić niż wyprostować więc co by było po sleek look (bo wybierać kazała mi między tymi dwoma) matrix to z lekka sciema
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#340 |
Rozeznanie
|
A zauważyłyście, że ostatnio w Realach nie ma hot lissa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Raczkowanie
|
ja uzywam czegos takiego i jest nawet ok tylko nie nalezy przesadzic z iloscia bo wlosy staja sie bardzo matowe
kupilam to w salonie fryzjerskim, http://www.wizaz.pl/produkty/baza/ce...s&itemid=10940 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Raczkowanie
|
u mnie w miescie (Szczecin) hot liss mozna dostac w niektorych marketach, ale ja wole sobie zaoszczedzic
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Przyczajenie
|
Dot.: Co zrobic zeby wyprostowane wlosy nie poskrecaly sie na wilgoci?
Uuu.. co do prostowania włosów. Prostuje rzadko, bo zbyt zdrowe dla nich to niestety nie jest.. Ale fajnie czasem przejść małą odmianę
![]() ![]()
![]() |
#344 |
Raczkowanie
|
Oj zachęciły mnie te Wasze opinie na temat Hot Lissa. prawie cały wątek przejrzałam (nielatwe zadanie uff! tym bardziej że dopiero raczkuję) i tak zafascynowana poleciałam do sklepu. juz zastosowalam i muszę przyznać, że bardzo mi się spodobało. włoski się nie puszą, ale też klapnięte nie są po prostowaniu, a i chyba zmniejszyła się tendencja do przetłuszczania u nasady (to chyba taka reakcja obronna włosów:P), tak więc jestem wielce uradowana i wielce Wam dziękuję Wizażanki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Raczkowanie
|
aa zapomnialam dodać, że włosy się nie odkształcają od gumki, co jak dla mnie jest dosyć istotne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
w promocji nabylam tez 2 butelke hot lissa,jeszcze nie napoczeta i nie wiem co z nia zrobie,ale przymierzam sie do kupna prostownicy GA.MA-jest w pelni ceramiczna (wszystkie marketowe a nawet Efalock maja tylko POWLOKE ceramiczna) i jonizujaca czyli zamyka wlokna wlosow i je wygladza-moze to kwestia wlasciwej [prostownicy... kupilam olejek do prost. i serum krystaliczne Renee Blanche,razem za 59zl,zobacze moze to da efekty,ale prostownice GA.MA juz sobie upatrzylam,zaluje tylko ze kupilam tego Babylissa...
![]() |
![]() |
#347 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a może za dużo nakładałaś Hot Lissa przy skórze? i dlatego się przetłuszczały. a ten olejek może sprawić, że jeszcze bardziej się bedą przetłuszczać. też to rozważałam i na razie zostaję przy l'orealu. trudno mi to ocenić, bo sama nie używałam ani olejku, ani serum RB. pozdrawiam!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Przyczajenie
|
W Krakowie spokojnie Hot Lissa można w MAKRO kupić i w Carrefourze.
Cena na pewno lepsza niż na Allegro i w drogeriach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny!
jestem tu nowa jak widac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#350 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() do kupna hot lissa rowniez sie przymierzam. widziałam go tez w E.Leclerc. ceny dokladnie nie pamietam ale cos ok.14-15zl. Zawsze to mniej niz 18 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() - na umyte wieczorem wlosy nalozylas Hot Lissa a potem wysuszylas na szczotce? -potem rano wstałąs nałozyłas troche Hot Lissa i wyprostowalas włosy? - jeszcze jedno jak prostowalas to wyprostowalas dokładnie pasmo po pasmie zeby nic sie nigdzie nie kleilo i było takie sypkie?? NIekottorzy moze nie umieja dokladnie wyprostowac wlosow a potem narzekaja ze jest coś złego... a czesto wynika to tylko z ich nie wiedzy uzytkowania danego produktu pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
#353 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
wiesz, wczesniej zastosowalam sie dokladnie do Twojej rady i nalozylam Hot Lissa wieczorem na wilgotne wlosy, wysuszylam suszarka i rano na suche wlosy znow HL+ prostownica...i efekt taki sobie ![]() teraz mam wlasciwa prostownice-profesjonalana GA.MA i ta prostownica dopiero prostuje wlosy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale do rzeczy - wczoraj umylam wloski, nalozylam na polowe wlosow serum RB, rozczesalam poszlam spac i dzis rano nalozylam HOT LISSA i wyprostowalam wloski - efekt duzo lepszy niz przy mojej poprzedniej prostownice Babyliss ![]() ![]() ![]() czyli: wg mnie efekt jaki uzyskamy za pomoca HOT LISSA zalezy od prostownicy jakiej uzywamy (no i od rodzaju wloskow). nie wiem jak bez serum RB-moze wlosy nie lsnilyby tak jak teraz - w kazdym razie bede stosowac duet HOT LISS + serum RB ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#354 |
Zadomowienie
|
a ja juz chcialam kupic w tesco albo w naturze (takie same ceny) a tu sie dowiaduje ze w realu taniej
![]() osobiscie na puszenie polecam prostownice tondeo active cerion - jak narazie stosowalam bez zadnych wspomagaczy i wloski sa lejace a na wilgoci jedynie sie zawijaja koncowki a to i tak leciutko. nie pusza sie wogole. tak przynajmniej jest na moich wloskach. (ktore normalnie sa koszmarne, pusza sie i stercza na glowie od wilgoci)probowalam zastosowac wosk na same koncowki ale efekt byl nieciekawy - tluste nie byly ale przestaly byc takie sypkie. co do odzywki poprawiajacej kondycje wlosow to ja mam taki prywatny przepis: lyzka maseczki garnier fructis color resist + jedno zoltko + kilka kropel oleju rycynowego. nakladam na umyte wloski trzymam w reczniku przez 20 - 30 minut po czym splukuje zimna woda. moje wloski to lubia. stosuje co 2, 3 mycie. po pozostalych myciach jakies inne odzywki + fioletowe mleczko sunsilka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny jestescie wielkie!!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Zakorzenienie
|
Konczy mi sie L'oreal Hot Liss ... i tak sie zastanawiam bo kupilam nowa prostownice Efalocka MAstera a wczesniej mialam taka zwykła...
![]()
![]() |
#357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#358 |
Zakorzenienie
|
a czym sie rozni serum krystaliczne RB od olejku RB ??
![]() |
#359 |
Raczkowanie
|
no mi dzisiaj właśnie przyszła paczuszka z allegro z tym serum schwarzkopfa flatliner osis + i przy nastepnym myciu zamierzam go wypróbować i powiem Ci jaki efekt. tylko niestety nie bedę miała porównania do Hot Lissa, bo go nigdy nie używałam, ale chyba zrobie tak jak mówią dziewczyny-zacznę prostowanie włosów dopiero jak już będą całkowicie suche
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poczytaj: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...taliczne+renee A tu masz coś o olejku i osis: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...taliczne+renee |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:55.