Co Was wkurza w allegro? - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-04-02, 19:19   #151
alkaxy
biegam dla Zabawy

Dot.: Co Was wkurza w allegro?

Cytat:
Napisane przez TmargoT Pokaż wiadomość
mnie złośi jeden sprzedawca,ktory reklamuje swój sprzęt jako markowy,a potem sprzedaje podróby.
wkleję wam link,zebyście wiedziały o co chodzi
szukałam produktu-SłUCHAWKI DOUSZNE FIRMY "CREATIVE".wyskoczył taki link
http://www.allegro.pl/item542512549_...ative_s2d.html
z ogólnym opisem: SŁUCHAWKI STEREO MP3/4 iPOD CZARNE=CREATIVE (S2D) (numer 542512549).
potem okazuje się w szczegółowym opisie,że nie ma wzmianki o marce produktu

a potem okazało się,że to nie sa firmowe słuchawki,choć cena na to wskazywała.liczy się nieuczciwość sprzedawcy.
ciekawe,czy takie praktyki nie sa zakazane.
W ogóle Supersprzedawca, a 3000 negatywów Niby tylko 4 proc, ale od razu widać, że coś nie tak. Zupełnie nie rozumiem polityki allegro w nadawaniu SS.

Spojrzałam na allegro i jak byk jest:
"Super Sprzedawca to osoba, która spełnia szereg określonych przez Allegro warunków - ma wiele komentarzy, z czego co najmniej 98% pozytywnych, sprzedaje dużą liczbę przedmiotów i utrzymuje znaczące obroty, a przy tym dba o wysoki standard obsługi Kupujących." - czyli liczy się tylko w momencie nadawania? A poźniej hulaj dusza piekła nie ma?
alkaxy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-02, 21:21   #152
wdowa_po_leninie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alkaxy Pokaż wiadomość
W ogóle Supersprzedawca, a 3000 negatywów Niby tylko 4 proc, ale od razu widać, że coś nie tak. Zupełnie nie rozumiem polityki allegro w nadawaniu SS.

Spojrzałam na allegro i jak byk jest:
"Super Sprzedawca to osoba, która spełnia szereg określonych przez Allegro warunków - ma wiele komentarzy, z czego co najmniej 98% pozytywnych, sprzedaje dużą liczbę przedmiotów i utrzymuje znaczące obroty, a przy tym dba o wysoki standard obsługi Kupujących." - czyli liczy się tylko w momencie nadawania? A poźniej hulaj dusza piekła nie ma?
hmm nie wiem gdzie widzisz u niego super sprzedawcę bo u mnie jest zwykłym użytkownikiem

wdowa_po_leninie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-03, 20:33   #153
madziorlkl
Raczkowanie

Cytat:
mnie złośi jeden sprzedawca,ktory reklamuje swój sprzęt jako markowy,a potem sprzedaje podróby.
wkleję wam link,zebyście wiedziały o co chodzi
szukałam produktu-SłUCHAWKI DOUSZNE FIRMY "CREATIVE".wyskoczył taki link
http://www.allegro.pl/item542512549_...ative_s2d.html
z ogólnym opisem: SŁUCHAWKI STEREO MP3/4 iPOD CZARNE=CREATIVE (S2D) (numer 542512549).
potem okazuje się w szczegółowym opisie,że nie ma wzmianki o marce produktu

a potem okazało się,że to nie sa firmowe słuchawki,choć cena na to wskazywała.liczy się nieuczciwość sprzedawcy.
ciekawe,czy takie praktyki nie sa zakazane.

Sa zakazane Wystarczy zglosic to do allegro i powinni wycofac ta aukcje. Taka sama sytuacja jest gdy sprzedajacy czesto pisze "JAK NIKE" itd w opisach. Jest to wprowadzanie klienta w blad, ale wiem ze czasami allegro reaguje
Pozdrawiam
Stary 2009-04-06, 15:09   #154
evela28
na drugie mam Irena

a mnie wkurza ta ich wyszukiwarka
latam po all cały dzień i co ciekawsze aukcje spisuję se numery póżniej chcę poszukać już tylko te co se zaznaczyłam wpisuję nr a oni mi że nic nie znaleziono

kiedy życie daje ci w twarz
uśmiechnij się i z politowaniem powiedz:
bijesz się jak ciota
evela28 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-06, 16:30   #155
Wroclovianka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evela28 Pokaż wiadomość
a mnie wkurza ta ich wyszukiwarka
latam po all cały dzień i co ciekawsze aukcje spisuję se numery póżniej chcę poszukać już tylko te co se zaznaczyłam wpisuję nr a oni mi że nic nie znaleziono
Nie lepiej dodać do obserwowanych odrazu?

Wizaż rządzi, Wizaż radzi, Wizaż nigdy Cię nie zdradzi
Wroclovianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-06, 18:33   #156
domininia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Wroclovianka Pokaż wiadomość
Dokładnie ja bym nie przezyla bez obserwowanych:P
domininia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-06, 19:33   #157
evela28
na drugie mam Irena

Cytat:
Napisane przez Wroclovianka Pokaż wiadomość
no niby tak ale na pierwszy rzut to by było ich za dużo dopiero po selekcji dodaję

bijesz się jak ciota
Stary 2009-04-06, 19:50   #158
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
no niby tak ale na pierwszy rzut to by było ich za dużo dopiero po selekcji dodaję
ja czesto mam 2 strony obserwowanych i dopiero na spokojnie je przegladam i odrzucam

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Numer roku ktory bede zawsze opowiadac ,TŻ wylicytowal roslinki do akwa na A. ,gosc sie pomylil w ilosci i cenie i tym sposobem kupilismy wiecej za mniej ,gosc sie zreflektowal i napisal ze nie ma tyle roslin ile wystawil ,

jakby to byl nasz problem -do sklepu i dokupic i nam przyslac

wiec mądrala pociął te ktore mial na tyleczesc ilesmy kupili

to pierwsze jaja a dalej madrala wyslal je listem poleconym w kopercie babelkowej w szklanym słoiku z woda

sloik oczywiscie sie stłukł i roslinki w szkle doszly ,mokre ,adres rozlany na kopercie -masakra ale do dzisaj mam usmiech na twarzy jak sobie o tym przypomnę :-D

a wystarczylo oblozyc rosliny mokrym recznikiem papierowym w woreczek ze struna i na plasko w koperte ,ale nie mistrz dba o rosliny ktore najpier potraktowal nozyczkami a potem w wodzie przeslal

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-07, 19:14   #159
evela28
na drugie mam Irena

a to niezłe zbity słoik z wodą i pocięte roślinki, przyjeły sie chociaż

bijesz się jak ciota
Stary 2009-04-07, 19:17   #160
vretka
Zakorzenienie

GG do vretka

Ostatnio coraz częściej oczom nie wierzę widząc ceny przesyłki Duża część sprzedawców liczy sobie ponad 10 zł, czasami nawet ok. 12 za wysłanie czegoś, co waży nie więcej niż 100g. Najśmieszniejsze jest to, że sprzedawcy zasłaniają się kosztami wysyłki, a list polecony do 350 g można wysłać za 4,10 zł. Rozumiem, że towar należy jeszcze zapakować, jednak często koszty wysyłki przewyższają cenę nadania listu i opakowania.
Stary 2009-04-07, 19:26   #161
paula78
Zakorzenienie

Cytat:
a to niezłe zbity słoik z wodą i pocięte roślinki, przyjeły sie chociaż
cale szczescie owszem ,ladnie sie rozrosly

Cytat:
Napisane przez vretka Pokaż wiadomość
Ostatnio coraz częściej oczom nie wierzę widząc ceny przesyłki Duża część sprzedawców liczy sobie ponad 10 zł, czasami nawet ok. 12 za wysłanie czegoś, co waży nie więcej niż 100g. Najśmieszniejsze jest to, że sprzedawcy zasłaniają się kosztami wysyłki, a list polecony do 350 g można wysłać za 4,10 zł. Rozumiem, że towar należy jeszcze zapakować, jednak często koszty wysyłki przewyższają cenę nadania listu i opakowania.
sprawa jest prosta ,zawyzaja cene przesylki bo od ceny przesylki nie placa prowizji
a od ceny przedmiotu owszem.

oststnio znalazlam buty ktore bardzo chcialam miec ,ale cena przesylki to 25 zl ,wiec pytam skad ta przesylka a pani odpisuje ze z PL ,sprawdzam w cenniku i wyszlo ze taka przesylka musialby wazyc iles tam kg a buty wiecej niz 2 kg nie waza.

nie kupila butow ,nie bede sie dawac oszukiwac ,trudno.

rozumiem ze koszty koperty ,papieru czy tasmy klejacej ale zaraz sie okaze ze doliczaja czas dotarcia na poczte ,stania w kolejce i wogole koszty oddychania.

szkoda ze allegro na to nie reaguje :-/ a jdynie wprowadza jakies durne tabelki kosztow wysylki.

paula78 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-07, 19:30   #162
6roove
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domininia Pokaż wiadomość
Dokładnie ja bym nie przezyla bez obserwowanych:P
haha, ja tez

Cytat:
Napisane przez paula78 Pokaż wiadomość
ja czesto mam 2 strony obserwowanych i dopiero na spokojnie je przegladam i odrzucam

---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ----------

Numer roku ktory bede zawsze opowiadac ,TŻ wylicytowal roslinki do akwa na A. ,gosc sie pomylil w ilosci i cenie i tym sposobem kupilismy wiecej za mniej ,gosc sie zreflektowal i napisal ze nie ma tyle roslin ile wystawil ,

jakby to byl nasz problem -do sklepu i dokupic i nam przyslac

wiec mądrala pociął te ktore mial na tyleczesc ilesmy kupili

to pierwsze jaja a dalej madrala wyslal je listem poleconym w kopercie babelkowej w szklanym słoiku z woda

sloik oczywiscie sie stłukł i roslinki w szkle doszly ,mokre ,adres rozlany na kopercie -masakra ale do dzisaj mam usmiech na twarzy jak sobie o tym przypomnę :-D

a wystarczylo oblozyc rosliny mokrym recznikiem papierowym w woreczek ze struna i na plasko w koperte ,ale nie mistrz dba o rosliny ktore najpier potraktowal nozyczkami a potem w wodzie przeslal
dobre i dobrze opowiedziane
tż kiedys kupowal u goscia cos na rzucenie palenia, a ten mu pisze, ze prosze czekac, bo on nie przewidzial, ze bedzie tylu chetnych.. tja jasne, a co mnie to, no ale kulturalnie tż poczekal

Cytat:
Napisane przez vretka Pokaż wiadomość
z przesylka droga przesadzaja zwlaszcza supersprzedawcy lub wystawiajacy cos masowo na licytacji, tzn. za kazda kolejna rzecz licza sobie np. 5zl itp.
rozumiem, ze paczke trzeba w cos zapakowac, pojechac na poczte itp. ale bez przesady

6roove jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-07, 19:34   #163
magda s.
Zakorzenienie

ja tez ostatnio znalazlam cos interesujacego (koszt ok 100zl) ale przerazily mnie koszty przesylki...20 zl! niby, ze to z ubezpieczeniem...tylko, ze to prawie 3 razy wiecej niz wg cennika PP!

wysylalam przesylke ubezpieczona na 100zl ostatnio, priorytetem...i zaplacilam taniej niz za paczke, bo 8,20 za paczke bym zaplacila 12 zl to taka ciekawostka rodem z cennika PP
magda s. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-07, 21:18   #164
laura999
Raczkowanie

Wkurza mnie kiedy dopłacam za priorytet, bo zależy mi na szybkiej dostawie, a sprzedawca wysyła towar tydzień od mojej wpłaty na konto
laura999 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-07, 21:36   #165
Suzi_Sun
Rozeznanie

Wkurza mnie jak kupie cos, przychodzi mi mail na skrzynke, chce robic od razu przelew zeby szybciutko miec to z glowy, a tu co? NIE MA NR KONTA. Normalnie wpadam w szal. Musze pisac specjalnie maila i czekac az ktos odpisze i mi laskawie poda. Na szczescie zdarza sie to rzadko.

A propos all, to statnio kupowalam kosmetyki z avonu i zapomniano o gratisie ktorym miala myc myjka do ciala, ale dostalam jakies probeczki perfum i katalog, wiec dalam pozytywa bo mi wcale nie zalezalo na tym, a ta pani mi pisze ze maz pakowal paczke i ta myjka mu spadla pod fotel i nie dopakowal i ze mi ja wysle. Pisalam jej ze nie trzeba bo za przesylke tylko zaplaci niepotrzebnie a ona ze i tak mi wysle bo lubi jak klient jest zadowolony. Bardzo mnie to zdziwilo pozytywnie
Stary 2009-04-08, 13:57   #166
evela28
na drugie mam Irena

Cytat:
Napisane przez Suzi_Sun Pokaż wiadomość
Wkurza mnie jak kupie cos, przychodzi mi mail na skrzynke, chce robic od razu przelew zeby szybciutko miec to z glowy, a tu co? NIE MA NR KONTA. Normalnie wpadam w szal. Musze pisac specjalnie maila i czekac az ktos odpisze i mi laskawie poda. Na szczescie zdarza sie to rzadko.

A propos all, to statnio kupowalam kosmetyki z avonu i zapomniano o gratisie ktorym miala myc myjka do ciala, ale dostalam jakies probeczki perfum i katalog, wiec dalam pozytywa bo mi wcale nie zalezalo na tym, a ta pani mi pisze ze maz pakowal paczke i ta myjka mu spadla pod fotel i nie dopakowal i ze mi ja wysle. Pisalam jej ze nie trzeba bo za przesylke tylko zaplaci niepotrzebnie a ona ze i tak mi wysle bo lubi jak klient jest zadowolony. Bardzo mnie to zdziwilo pozytywnie
oby jak najwięcej takich sprzedawców aż miło

bijesz się jak ciota
Stary 2009-04-08, 14:11   #167
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

myjka spadła pod fotel
mnie wkurza jak ktoś proponuje mi żebym mu wysłała kurierem mimo że nie mam tego w opcjach wysyłki, a wiadomo że to raczej większy problem dla sprzedającego. Czasem to wręcz prawie rozkaz, normalka
KawaMarcepanowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-08, 14:59   #168
TmargoT
Zakorzenienie

dziewczyny,gdzie zgłosić sprawe na allegro.
zamówiłam przesyłkę 21 lutego i do tej pory nic nie dostałam.
dzwoniłam trzy razy do firmy i za każdym razem obiecano mi,że przeslą przesyłkę.mam już dość,bo telefony kosztują mnie więcej niż towar.
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-08, 15:19   #169
wdowa_po_leninie
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny,gdzie zgłosić sprawe na allegro.
zamówiłam przesyłkę 21 lutego i do tej pory nic nie dostałam.
dzwoniłam trzy razy do firmy i za każdym razem obiecano mi,że przeslą przesyłkę.mam już dość,bo telefony kosztują mnie więcej niż towar.
najlepiej chyba tutaj: http://www.allegro.pl/contact/contact.php?topic=19 przez formularz

Stary 2009-04-08, 16:18   #170
blondi19
Zadomowienie

GG do blondi19

mnie wkurzaja drogie przesylki wrrr!!

I żyli długo i... ciii.. ! Ty nie jestes z tej bajki ksieżniczko!

blondi19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-08, 17:22   #171
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Hmm... Cena kup teraz przykladowo 120zl... w informacjach dodatkowych, ze jest obnizka i 100.
Dzwonie aby sie dowiedziec tam czegos i dowiaduje sie ze 120zl :/ Celowe wprowadzanie klienta w blad, bo sorry ale 120 plus przesylka, to juz taniej by mnie wynioslo przejechac sie po swoim miescie aby znalezc podobny produkt :/
No i co mialam zrobic? Przelew zrobilam, produkt podobno wyslany, zobaczymy... nie wiem czy zglaszac to do allegro :/

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-08, 18:34   #172
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wdowa_po_leninie Pokaż wiadomość
najlepiej chyba tutaj: http://www.allegro.pl/contact/contact.php?topic=19 przez formularz
-dzieki juz wysłałam
Stary 2009-04-08, 20:26   #173
magda s.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
Hmm... Cena kup teraz przykladowo 120zl... w informacjach dodatkowych, ze jest obnizka i 100.
Dzwonie aby sie dowiedziec tam czegos i dowiaduje sie ze 120zl :/ Celowe wprowadzanie klienta w blad, bo sorry ale 120 plus przesylka, to juz taniej by mnie wynioslo przejechac sie po swoim miescie aby znalezc podobny produkt :/
No i co mialam zrobic? Przelew zrobilam, produkt podobno wyslany, zobaczymy... nie wiem czy zglaszac to do allegro :/
ja bym sie powolala na opis w aukcji i przede wszystkim zadzwonilabym przed licytowaniem
magda s. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-10, 00:31   #174
MadameBovary
Raczkowanie

no dobra wiem ze teraz jest czas kiedy poczta zasypana est sterta kartek wielkanocnych ale czekam na moja przesylke i troche sie niecierpliwie. (druga - zakup u innego sprzedawcy - dotarła błyskawicznie). Przeslyłka to list polecony priorytetowy. Zamierzam poprosic sprzedawce o skany kwitka z numerem przesyłki i zapytac o nia na poczcie (pewnie juz po swietach ) I teraz nasówa mi się pytanie. Czy jesli okaze sie, ze:
1) list został wysłany ale nie dotarł - zapewne z winy poczty (oby nie )
2) sprzedawca bedzie sie wykręcał od podania numeru przesyłki - wniosek: pewnie nie wysłał

to mam jakies szanse aby odzyskac wpłacone pieniadze?

"Jak dalece jesteśmy wszyscy naznaczeni piętnem pani Bovary?Jak głęboko ów bowaryzm,owo marzenie o lepszym życiu,o romantycznej miłości tkwi w naszych duszach?Jak mocno popycha nas ku ruinie obecnego życia w imię ułudnych nadziei?"
MadameBovary jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-10, 10:46   #175
TmargoT
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MadameBovary Pokaż wiadomość
no dobra wiem ze teraz jest czas kiedy poczta zasypana est sterta kartek wielkanocnych ale czekam na moja przesylke i troche sie niecierpliwie. (druga - zakup u innego sprzedawcy - dotarła błyskawicznie). Przeslyłka to list polecony priorytetowy. Zamierzam poprosic sprzedawce o skany kwitka z numerem przesyłki i zapytac o nia na poczcie (pewnie juz po swietach ) I teraz nasówa mi się pytanie. Czy jesli okaze sie, ze:
2) sprzedawca bedzie sie wykręcał od podania numeru przesyłki - wniosek: pewnie nie wysłał

zależy od sprzedawcy.
mój od lutego nie wysłał mi kasy,ani towaru.dzwoniłam pisałam i nic.allegro odpisało mi,że mam sama pogadac ze sprzedawcą,ale napisałam im,ze dzwoniłam trzy razy.
więcej mnie kosztuje odzyskanie towaru,niż sam towar.

chyba więcej nie zamówię nic
Stary 2009-04-10, 10:50   #176
wdowa_po_leninie
Zakorzenienie

Cytat:
zależy od sprzedawcy.
mój od lutego nie wysłał mi kasy,ani towaru.dzwoniłam pisałam i nic.allegro odpisało mi,że mam sama pogadac ze sprzedawcą,ale napisałam im,ze dzwoniłam trzy razy.
więcej mnie kosztuje odzyskanie towaru,niż sam towar.

chyba więcej nie zamówię nic
a próbowałaś postraszyć policją?
w moim przypadku to zadziałało, napisałam, że jeśli do dnia tego i tego nie odzyskam pieniędzy wybieram się na policję jako osoba okradziona - ani kasy, ani towaru.. towar pojawił się 3-4 dni później
allegro niestety tutaj za wiele nie pomoże, też pisałam w tej sprawie i poradzili tylko wspomnieć sprzedawcy o policji.. oni będą mogli wtedy policji udostępnić dane itp, ale sprzedawcy nakazać zwrócić pieniądze czy wysłać towar nie mogą

ja bym próbowała wysyłać meile na upartego osła, wystawić już negatywy, może rozpocząć rozwiązywanie sporu? (zakładka aukcje-> centrum sporów, tak jakby co)

Stary 2009-04-10, 11:00   #177
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MadameBovary Pokaż wiadomość

Mi przyszla przesylka normalnie, nawet szybciej. A szla z duzej ponoc zasypanej sortowni do innej duzej ponoc zasypanej sortowni (i znowu sprzedawca zarobil piataka na przesylce).

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-10, 22:41   #178
Hypnotist
Raczkowanie

GG do Hypnotist

Wy też macie problemy z pocztą? Wysłano przesyłkę 23 marca i do tej pory ani widu ani słychu.
Jak priorytet idzie dwa tygodnie to ja nawet nie chcę myśleć co ze zwykłym listem się dzieje.
Przez te problemy z pocztą mam już dość jakichkolwiek zakupów w internecie.
Stary 2009-04-10, 23:05   #179
Celestia
Zakorzenienie

no to ja niedawno kupiłam sobie komórkę, niby wszystko spoko, koleś wysłał mi w tempie expresowym, wszystko działa. spox.
ale już nie łaska było wsadzić w tą przesyłke kabla USB, o ktorym byla mowa na aukcji. piszę do niego maile co jest z moim kablem. nic...jesli go nie ma, to po jakie licho pisze na aukcji, ze będzie w zestawie
Celestia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-04-10, 23:11   #180
Serendipity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hypnotist Pokaż wiadomość
Wy też macie problemy z pocztą? Wysłano przesyłkę 23 marca i do tej pory ani widu ani słychu.
Jak priorytet idzie dwa tygodnie to ja nawet nie chcę myśleć co ze zwykłym listem się dzieje.
Przez te problemy z pocztą mam już dość jakichkolwiek zakupów w internecie.
Priorytet który wysłałam użytkowniczce miała po 2 dniach,także u mnie jest wszystko dobrze.

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości