wizażankowe wpadki;-) - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zabawa > Uśmiechnij się

Notka

Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-06-16, 18:24   #31
Justin Timberlake
Zakorzenienie

Dot.: wizażankowe wpadki;-)

hehehe Laura, Twoja wpadka jest boska po prostu
Justin Timberlake jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-16, 18:40   #32
louvr
Raczkowanie

To ja też opowiem co kiedyś ( kiedy byłam jeszcze młoda ) uczyniłam - jak każda szalona małolata kupowałam popularne czasopisma dla kobiet- nie powiem z którego zaczerpnęłam inspirację ( ale jestem pewna,że każda z Was miała je w swoich łapkach)- otóż wyczytałam,że pewna modelka aby zapewnić swoim włosom połysk i szybszy porost nakłada na nie maseczke z proszku do pieczenia - niewiele myśląc ( ) chwyciłam za proszek i zrobiłam sobie maseczke, którą nałożyłam do włosy -efekt był piorunujący- mój TŻ przez pół dnia rozczesywał mi włosy - nie udało sie i musiałam zciać Od tej pory gdy coś kombinuje przy włosach mówi: " słyszałem ostatnio,że najlepszą maseczką na porost włosów jest galaretka truskawkowa"
louvr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-23, 11:09   #33
Aranka
Zakorzenienie

Przypomniałam sobie co odwaliła moja główna księgowa-babeczka 50-letnia i pulchniutka!Poszła do toalety i jak wróciła to kręciła się po całym biurze nagle ja patrzę a ona podciągając rajstopy wciągnęła je z tyłu na spódnicę i latała z pupą na wierzchu waląc po oczach majtochami (wielkimi) w kwiatki!
Aranka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-24, 08:22   #34
ewelina_20
Raczkowanie

A ja pewnego wieczorku nałożyłam sobie maseczkę przeźroczystą na twarz i zaczęłam czytać gazete w pewnej chwili usyłasząłam telefon i pobiegłam odebrać Gdy okazało się że to mój chłopak zaczęłam nawiajać co dziś robiłam i tak mijały minuty. Po pewnym czasie trzeba było zakończyć rozmowę i odłożyć słuchawkę...jednak mi coś przeszkadzało w tym:P Okazało się że zamiast mnie maseszkę odstresowują dostała moja słuchawka I chyba jej to pomogło bo teraz coś lepiej słychać:P
ewelina_20 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-24, 09:06   #35
agusia_85
Zadomowienie

GG do agusia_85

Ja miałam fajną przygodę jeszcze w podstawówce (miałam może z 10 lat). Postanowiłam sama zrobić sobie grzywkę. Chciałam taką prostą i długą, zakrywającą czoło, mniej więcej do brwi.
No to wzięłam byle jakie pasmo przy twarzy i ciachnęłam. Jeden raz, drugi bo krzywo, trzeci. No i zostałam z grzywką na dwa centymetry, która musiałam przypinać jakąś spinką bo okropnie sterczała. Koleżanki miłay niezły ubaw
agusia_85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-24, 12:48   #36
Shiryu
Raczkowanie

GG do Shiryu

Kiedy miałam wannę (obecnie jest prysznic) lubiłam dłuuuugie kąpiele. Kiedyś przeczytałam,że na suchą skórę dobrze robi kąpiel z dodatkiem olejku. Olejku nie miałam więc do wody dodałam ....oliwy. Mało się nie zabiłam, jak przy wchodzenie poślizgnęłam się. Nie mogłam się domyc, a doczyszczenie wanny z tłuszczu zabrało mi dwie godziny ( to wspomnienie z przed dobrych dziesięciu lat, gdzie nie było dobrych środków czyszczących).
Shiryu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-24, 13:19   #37
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

moja anegdota też dotyczy listonosza
pod koniec ubiegłego roku koleżanka robiła mi serię rozbieranych zdjęc (taki prezent dla męża pod choinkę ) ,byłam w totalnym negliżu,pończochach,prześ witach różnorakich a tu przyszedł listonosz z paczką ,którą MUSIAŁAM pokwitować
taki darmowy peep-show

Edytowane przez agabil1
Czas edycji: 2005-06-24 o 15:44
agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-24, 15:05   #38
aga01
Zakorzenienie

Aż się chce powiedzieć " Aga pokaż! pokaż te zdjęcia!!!"
- On? To samo co ja.
aga01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-24, 15:43   #39
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez aga01
Aż się chce powiedzieć " Aga pokaż! pokaż te zdjęcia!!!"
pokażę,ale język

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-24, 15:49   #40
aga01
Zakorzenienie

Dobrze, że nie ,
- On? To samo co ja.
Stary 2005-06-24, 17:40   #41
Meriamon
Rozeznanie

Talking Dot.: wizażankowe wpadki;-)

Cytat:
Napisane przez agabil1
moja anegdota też dotyczy listonosza
pod koniec ubiegłego roku koleżanka robiła mi serię rozbieranych zdjęc (taki prezent dla męża pod choinkę ) ,byłam w totalnym negliżu,pończochach,prześ witach różnorakich a tu przyszedł listonosz z paczką ,którą MUSIAŁAM pokwitować
taki darmowy peep-show
U mnie też zazwyczaj zjawiają się w najmniej oczekiwanym momencie
Mogliby książki napisać pt. "Co ujrzały me oczęta gdy pukałem z paczką w rękach"
I mądrością, bym umiał(a) je rozróżnić...
Meriamon jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-24, 21:41   #42
destiny666
Wtajemniczenie

GG do destiny666

MI tez przypomnialo sie cos smiesznego W 4 czy 5 klasie podstawowki mialam 2dniowa wycieczke.Oczywiscie wszyscy zachwyceni, poddenerwowani bo to pierwsza wycieczkaW dzien poprzedzajacy wycieczke postanowilam umyc wloski zeby byly czysciutkie.Postanowilam uzyc szamponu mojej mamy ( bo wiadomo ze to co mamy to lepsze )uzywala ona wowczas szamponou i odzywki MRS Potters czy jakos tak.Buteleczki byly identyczne, roznice widac bylo tylko w napisie na butelce.Latwo sie domyslec co zrobilam Zaczelam uparcie myc wlosy odzywka i doszlam do takiej fazy ze zaczela sie dobrze pienic ale mimo wszystko wlosy byly jakies dziwne po tym myciu.Oczywiscie powiedzialam mamie ze fatalnych szamponow uzywa, po czym pokazalam jej butelke i slychac bylo tylko smiech
Druga historyjka jaka mi sie przypomniala to z dzisiejszego dnia.Bylam w domq tylko na godzinke i musialam sie szybko odswiezyc prysznicem.Postanowilam ze w miedzyczasie zrobie peeling moim stopkom.Mam do tego taki scrub z Avonu w bialo-niebieskim opakowaniu.Pech jednka chcial ze w kosmetyczce z akcesoriami do stop mam tez krem nawilzajacy do piet w takim samym opakowaniu...Spieszylam sie i chwycilam w pospiechu to co wystawalo z kosmetyczki.Wyobrazcie sobie moje zdziwienie kiedy bedac pod prysznicem zauwazylam ze ten scrub to jakis za delikatny jest i nie chce sie na mokrych stopach rozprowadzic...
Jak przypomni mi sie jesio cosik smiesznego to dopisze
destiny666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-27, 06:39   #43
czarownicagosia
Zakorzenienie

GG do czarownicagosia

Moja to wpadka na maxa
Dopiero przed 2 dniami zauwazylam, ze od pol roku uzywam odzywki do wlosow jako balsamu do ciala Fakt, troche sie toto nie chcialo wchlaniac, ale bylam SWIECIE PRZEKONANA ze kupilam i uzywam balsamu
czarownicagosia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-27, 10:00   #44
aga01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownicagosia
Moja to wpadka na maxa
Dopiero przed 2 dniami zauwazylam, ze od pol roku uzywam odzywki do wlosow jako balsamu do ciala Fakt, troche sie toto nie chcialo wchlaniac, ale bylam SWIECIE PRZEKONANA ze kupilam i uzywam balsamu

Jak mój tata! Używał perfum w kremie całą zimę, bo myślał, że to jakiś mamy cudowny krem! I jeszcze jak pięknie pachni i ma gładką skórkę! Kiedyś mama kazała tacie smarować czymś twarz, a tata na to , że on już to od dawna robi tym srebrnym kremikiem Nie muszę mówić o reakcji mamy
- On? To samo co ja.
Stary 2005-06-30, 04:51   #45
czarownicagosia
Zakorzenienie

GG do czarownicagosia

Cytat:
Napisane przez aga01

Jak mój tata! Używał perfum w kremie całą zimę, bo myślał, że to jakiś mamy cudowny krem! I jeszcze jak pięknie pachni i ma gładką skórkę! Kiedyś mama kazała tacie smarować czymś twarz, a tata na to , że on już to od dawna robi tym srebrnym kremikiem Nie muszę mówić o reakcji mamy
Dobre!
czarownicagosia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-06-30, 23:05   #46
Megaan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aranka
A !
Przypomniało mi się o moim tacie! Szedł wieczorem się myć i mama mu powiedziała, że kupiła nową pastę do zębów. Jak wyszedł to stwierdziła, że wolał tamtą poprzednią bo była smaczniejsza. Mama zdziwiona kazała mu pokazać jaką on pastą mył zęby... a on umył je kremem do golenia...

Innym razem poszedł myć głowę i wyszedł wkurzony, że te szampony takie gówniane teraz robią, nic się prawienie pienią, jakichś odżywek nawwalają i zmyć to gówno trudno z głowy i pokazuje butelkę.... z oliwką do ciała mojej siostry!
Moj byly facet myl u mnie glowe plynem do kapieli, plynem do higieny intymnej i odzywka do wlosow
Stwierdzil, ze tyle tych butelek u mnie stoi i on nie wie, ktory to szampon, wiec bierze pierwsza lepsza z brzegu

16.06.2012 moje 53 cm szczęścia

Megaan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-01, 08:57   #47
Aranka
Zakorzenienie

Aj ci nasi faceci....Niezły motyw z tym płynem do higieny intymnej...
Stary 2005-07-01, 14:55   #48
Megaan
Zakorzenienie

Dobrze, ze peelingiem do ciala sobie glowy nie myl

16.06.2012 moje 53 cm szczęścia

Megaan jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-04, 08:39   #49
maniutek-mania
Wtajemniczenie

GG do maniutek-mania Send a message via Skype™ to maniutek-mania

A mnie się przypomniała wpadka, nie tyle moja, co babuni mojej .Kiedyś z kuzynką jeździłyśmy do niej na ferie zimowe.No i ja pewnego dnia chciałam umyć włosy, a po tym jak ciocia kiedyś umyła u babci zęby pastą do protez i jej się szczęka zlepiła, to ja się wolę pytać czy to, to jest napewno szampon .No to mówie do babci, że umyje sobie tym głowe, a ona mi to wyrywa i mówi:Nie, tym sobie umyj, no i podaje mi balsam do ciała .No to ja jej mówię, że przecież to jest balsam, a babcia:O kurczę, ktoś mi musiał przestawić te butelki, a widzisz ja już tym od dwóch tygodni włosy myję!!

maniutek-mania jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-04, 15:24   #50
Aranka
Zakorzenienie

Moja babcia prze ten weekend też była nieźle zakręcona!Przyjechaliśmy do niej w sobotę, ledwo wysiedliśmy babci się przypomniało, że nie ma kilku produktów i poprosiła, żebym z nią autkiem prędko do pobliskiego miasteczka podjechała. Dojechałyśmy, idziemy ulicą ludzie się patrzą-ja dumna bo byłam odstawiona w śliczne buciki, mini, opalona to niech se na nas popatrzą!A co! Patrzę na babcię a ona bluzka o jeden guzik krzywo zapięta i w kapciach....

Na drugi dzień jedziemy do kościoła. Babcia jak zwykle predko, prędko bo musi siedzieć, więc pół godziny szybciej musimy być na miejscu. Przypilnowałam, żeby prosto wszystkie guziki zapięła i buty ubrała! Jesteśmy w kościele, babcia pognała do przodu, ja się na nią patrzę a ona ma 3 wałki na tyle głowy...Myślałam, że spłonę, bo żeby jej większego obciachu nie robić poszłam za nią i jej zdjęłam!

Ale i tak ją strasznie kocham
Stary 2005-07-04, 18:05   #51
zgagunia
Raczkowanie

hihi aranka rozsmieszyła mnie ta wpadka Twojej babci z wałakami do włosów ja ostatnio mało nie wyszłam na ulice z papilotem z tyłu glowy ale mama dosłownie w ostatniej chwili zainterweniowała
Pozdrawiam
zgagunia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-06, 16:04   #52
wrednotka
Przyczajenie

hehehe ja kiedys pomyliłam sobie wodę utlenioną z zmywaczem do paznokci
O tym że jest cos nie tak zorientowałam się gdy rana zaczęła puchnąć i coraz bardziej piekła. ale blizny nie mam- o dziwo
wrednotka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-13, 21:11   #53
bloody_spirit
Raczkowanie

GG do bloody_spirit

o ja dziewczyny ale sie usmialam
mij tata tez kiedys umyl wlosy plynem do intymnej, jak mu to uswiadomilam wzial maszynke i scial sie na lyso od tej pory myje sie gabka i mydlem :P
bloody_spirit jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-17, 03:27   #54
Annake
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agusia_85
Ja miałam fajną przygodę jeszcze w podstawówce (miałam może z 10 lat). Postanowiłam sama zrobić sobie grzywkę. Chciałam taką prostą i długą, zakrywającą czoło, mniej więcej do brwi.
No to wzięłam byle jakie pasmo przy twarzy i ciachnęłam. Jeden raz, drugi bo krzywo, trzeci. No i zostałam z grzywką na dwa centymetry, która musiałam przypinać jakąś spinką bo okropnie sterczała. Koleżanki miłay niezły ubaw
Tą przygodę miało na pewno wiele dziewczyn, ja też Tyle, że w moim przypadku miałam ja na 1 cm. i wszyscy się śmiali, że mam gniazdko nad czołem Nie ma to jak pomysłowość dziewczynek

R.W. Emerson
Annake jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-17, 14:39   #55
ripos
Raczkowanie

Wszystkie są świetne!!!
Ja też miałam kilka wpadek...ale i tak najlepsza jst moja kuzynka...ma takie hasła że mało i zupełnie wszystkie wypowiada nieświadomie z zupełną niewinnością.
pierwszy przykład...komunia młodszej kuzynki (wyglądała ładnie tylko fryzurkę miała beznadziejną) no i przy składaniu życzeń wszyscy aby nie niszczyć dziecku dnia mówił jak ładnie wyglądała. Moja kuzynka- Kasia zamiast życzeń powiedziała " Patrysiu kto Ci taką krzywdę zrobił??"...
Drugi tekst mojej Kasi to do eleganckiej starszej cioci..."Cioci masz śliczną garsonkę i wiesz...wcale nie wyglądasz w niej aż tak staro..."

Moja wpadka to taka
Organizowaliśmy Sylwestra chciałam ładnie wyglądać założyłam(od mamy panieńskie) zielone połyskujące spodnie. Jednak materiał był o tyle felerny że się nie rozciągał...a spodnie były dość obcisłe...Jako zabawę przechodziliśmy pod kijkiem ja przeszłam ale zarazem spodnie mi pękły w kroczu aż do końca zadka...od razu padłam na ziemie i tak próbowałam się doczołgać do innego pokoju. Gdy tak na pośladkach wędrowałam mój przystojny kolega chciał żebym z nim zatańczyła i rozumiał wytłumaczenia że teraz nie...ale za chwilę bardzo chętnie...niemal stawiał mnie na nogi. By się zdziwił gdybym przy wolnym tańcu z nim przykładowo zsunełaby się mu ręka a tam pośladki...Całe szczęsci dotarłam do pokoju i szybko zmieniłam spodnie
Stary 2005-07-18, 01:12   #56
Gonia1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ripos
Wszystkie są świetne!!!
Ja też miałam kilka wpadek...ale i tak najlepsza jst moja kuzynka...ma takie hasła że mało i zupełnie wszystkie wypowiada nieświadomie z zupełną niewinnością.
pierwszy przykład...komunia młodszej kuzynki (wyglądała ładnie tylko fryzurkę miała beznadziejną) no i przy składaniu życzeń wszyscy aby nie niszczyć dziecku dnia mówił jak ładnie wyglądała. Moja kuzynka- Kasia zamiast życzeń powiedziała " Patrysiu kto Ci taką krzywdę zrobił??"...
Drugi tekst mojej Kasi to do eleganckiej starszej cioci..."Cioci masz śliczną garsonkę i wiesz...wcale nie wyglądasz w niej aż tak staro..."

Moja wpadka to taka
Organizowaliśmy Sylwestra chciałam ładnie wyglądać założyłam(od mamy panieńskie) zielone połyskujące spodnie. Jednak materiał był o tyle felerny że się nie rozciągał...a spodnie były dość obcisłe...Jako zabawę przechodziliśmy pod kijkiem ja przeszłam ale zarazem spodnie mi pękły w kroczu aż do końca zadka...od razu padłam na ziemie i tak próbowałam się doczołgać do innego pokoju. Gdy tak na pośladkach wędrowałam mój przystojny kolega chciał żebym z nim zatańczyła i rozumiał wytłumaczenia że teraz nie...ale za chwilę bardzo chętnie...niemal stawiał mnie na nogi. By się zdziwił gdybym przy wolnym tańcu z nim przykładowo zsunełaby się mu ręka a tam pośladki...Całe szczęsci dotarłam do pokoju i szybko zmieniłam spodnie

Gonia1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-18, 09:52   #57
Aranka
Zakorzenienie

to prawie tak jak ja...
Stary 2005-07-19, 17:09   #58
agulla
Zakorzenienie

asiula fajny tata
agulla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-22, 21:29   #59
Milra
Raczkowanie

eheheh usmialam sie czytajac to!!

Postanowilam tez podzielic sie moimi wpadkami
Pierwsza jest nie zupelnie moja ale mojej siostry. Otoz na mojej 18 siedzialam z bratem siostra i kolezanka na murku przed lokalem zeby ochlonac. Karolina ( siostra) mowi : ide do srodka potanczyc. Odwraca sie ..... a jej ze spodni wisi i powiewa niebieski papier toaletowy!!!! zeby bylo smieszniej przechodzila tak pol wieczoru!! a wiec jednak spelnil sie jej najgorszy sen... :P

A teraz moja wpadka!! Pojechalam do wyzej wymienionej siostry do Warszawy. Bylysmy wtedy male bylam moze w 4 klasie podstawowki. I ze to byly wakacje duzo czasu wolnego i ladna pogoda to wybralysmy sie z ciocia do Lazienek. I tam przed wejsciem stoi pojemnik z kapciami ktore zaklada sie zeby nie brudzic podlogi. Wiecie takie szpitalne kapcie podobne do czepka jaki sie zaklada do kapieli zeby nie zmoczyc glowy. A ja dzien wczesniej taki czepek podpatrzylam u cioci i niewiele myslac w Lazienkach te kapcie zamiast na nogi zalozylam na glowe!! Cos mi nie pasowalao bo ludzie sie patrzyli i smieli ze mnie . Gdyby nie ciocia i siostra to bym tak zwiedzala nastepna godzine :P
Milra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-07-23, 00:39   #60
marmi
Raczkowanie

GG do marmi

A ja kilka dni temu poszłam do ZUS cos tam zalatwic mojemu tatusiowi. Wychodze sobie szczesliwa bo wlasnie mialam jechac na plaze, podchodzi do mnie straznik i mowi, ze rozwalil mi sie zamek w spodnicy. Stanelam jak wryta bo zamek znajdowal sie z tylu i byl dosyc dlugi... Paradowalam z moim tylkiem na zewnatrz Bo do tego mialam stringi...
marmi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Uśmiechnij się

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości