Wasze wpadki z sikaniem ;] - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-05-15, 18:24   #1
karamba
Rozeznanie

Wasze wpadki z sikaniem ;]

Wśród znajomych słynę z tego, że bardzo czesto sikam, więc kilka mi się przytrafiło

Oto moje mrożące krew w żyłach historie:

1) Kiedyś byłam na spływie kajakowym i płyneliśmy przez bardzo długie jezioro <Gopło> i juz w połowie nie mogłam wytrzymać, kiedy wreszcie dopłyneliśmy do miasteczka na końcu jeziora <Kruszwica, dość spore> wyszłam z kajaka i zaczęłam biegać <w dobrze znanym nerwowym przygarbieniu> i szukać rozpaczliwie krzaków. Niestety to był w sumie środek miasta więc pobiegłam <już nie zbając o pozory tylko trzymając się za tyłek> do parku gdzie przykucnęłam sobie w końcu opodal głównej uliczki. Później wróciłam do kajaka i zobaczylam, że jakieś 5metrów od brzegu była toaleta... Następnie poszłam do pizzerii i okazało się, że to miejsce w którym sikałam<i wydawało mi się niezłą kryjówką> jest CAłKOWICIE widoczne z tarasu pizzerii...

2) Kiedyś byłam na obozie. Na stołówce <oddalonej od latryny o odległość dużego boiska> stwierdziłam, że chce mi się sikać. Po chwili dodałam, że nawet bardzo. Przeskoczyłam więc przez płotek i na oczach koło 50 osób odbyłam nerwowy sprint w strone wychodka potykając się kilkakroć i slizgając w błocie < to było w Bieszczadach po kilku dniach deszczu, błota po kostki a nawet wiecej- nie przesadzam!>. Wreszcie dodarłam do klopa cała uwalana w błocie i zdyszana. Tylko wszyscy się jakoś dziwnie sie na mnie patrzyli...

3) Kiedyś przed wuefem w szkole wygłupiałyśmy się z koleżankami mi popuściłam Od razu powiedziałam, że chyba wziełam złe spodenki i że jednak nie ćwicze <dobrze, że akurat byłam w stroju bo nie wiem co by bylo!>

4) I chyba najlepsze...
Kiedyś jak bylam na spływie kajakowym wstalam skoro świt, jeszcze wszyscy spali. Udalam się pospiesznym tructem w strone lasu i kiedy tylko nie było już widać namiotów z ulgą przykucnęłam i oddałam się tej wspaniałej czynności. Po jakiś 2 sekundach z krzaka oddalonego o koło 1,5 metra wyłonił się wędkarz. Odwrócił i patrzył na mnie przez kilka sekund. Nie miałam pojęcia co zrobić, więc nie zrobiłam nic! Zreszta nadal sikałam Póżniej tak po prostu wstałam i poszłam. Było mi potem tak głupio, że nie wiem... Szczególnie, że tego samego dnia go jeszcze spotkałam i widziałam, że mnie rozpoznał...
Jak sobie wyobraże jak to wygladało z jego strony... hehe...

Za każdym razem jak te sytuacje mi się przypominaja to tak mi się śmiać chce że nie wiem <mimo, że jak sie pewnie domyślacie wtedy nie było mi do smiechu>
karamba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-15, 18:28   #2
Paulyna
Zakorzenienie

Dot.: Wasze wpadki z sikaniem ;]

to sie usmialam
ja pamietam jedynie, jak chodzilam do przedszkola... poszlam do wc no i mala dziewczynka czyli wowczas ja - zapomniala podniesc deski do gory
chyba sie nie wydalo czyja to sprawka
Paulyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-15, 18:28   #3
shiral
Zadomowienie

no no no to duzo miałas takich sytuacji...naszczeście ja takich nie mam
Stary 2006-05-15, 18:32   #4
isa666
Zakorzenienie

Ja pamiętam tylko taką historię(opowiadali mi ją rodzice), że gdy byłam mała(miałam 3-4 latka), to w lecie biegałam po podwórku tylko w długim podkoszulku bez majtek, bo często zdarzało mi się zrobić siku bez ich zdjęcia, więc wolałam chodzić bez bielizny, żeby w razie zachcianki móc się wysiusiać prosto pod siebie
Stary 2006-05-15, 18:34   #5
Ladzia_15
Wtajemniczenie

GG do Ladzia_15

no ja takich sytuacji nie mialam... zato jak kiedys bylam nad solina razem z rodzicami (w wieku 3 lat - mama mi to opowiedziala) to poszli ze mna (ale naiwni) do jakiegos baru... a ja zasikalam cala kanape mam mowi ze pamieta do dzisiaj jak zaczela biegac po calym barze za jakas szamta....
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

<--------Moja kreskówkowa idolka.
Ladzia_15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-15, 18:34   #6
karamba
Rozeznanie

Ha! Shiral! Chyba nie wiesz co mówisz!
Mam jeszcze kilka w zanadrzu <może mniej spektakularne, ale kilka jest>
Ujawnie jak Wy opiszecie swoje, żeby nie było, że tylko ze mnie taki frajer

U mnie kłopot polega chyba na tym, że od momentu "chyba mi sie chce sikać" do " AAA! zaraz się zleje" mija bardzo mało czasu... Zbyt mało, żeby zdarzyć do klopa!
Stary 2006-05-15, 18:38   #7
satine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karamba
Wśród znajomych słynę z tego, że bardzo czesto sikam, więc kilka mi się przytrafiło

Oto moje mrożące krew w żyłach historie:

1) Kiedyś byłam na spływie kajakowym i płyneliśmy przez bardzo długie jezioro <Gopło> i juz w połowie nie mogłam wytrzymać, kiedy wreszcie dopłyneliśmy do miasteczka na końcu jeziora <Kruszwica, dość spore> wyszłam z kajaka i zaczęłam biegać <w dobrze znanym nerwowym przygarbieniu> i szukać rozpaczliwie krzaków. Niestety to był w sumie środek miasta więc pobiegłam <już nie zbając o pozory tylko trzymając się za tyłek> do parku gdzie przykucnęłam sobie w końcu opodal głównej uliczki. Później wróciłam do kajaka i zobaczylam, że jakieś 5metrów od brzegu była toaleta... Następnie poszłam do pizzerii i okazało się, że to miejsce w którym sikałam<i wydawało mi się niezłą kryjówką> jest CAłKOWICIE widoczne z tarasu pizzerii...

2) Kiedyś byłam na obozie. Na stołówce <oddalonej od latryny o odległość dużego boiska> stwierdziłam, że chce mi się sikać. Po chwili dodałam, że nawet bardzo. Przeskoczyłam więc przez płotek i na oczach koło 50 osób odbyłam nerwowy sprint w strone wychodka potykając się kilkakroć i slizgając w błocie < to było w Bieszczadach po kilku dniach deszczu, błota po kostki a nawet wiecej- nie przesadzam!>. Wreszcie dodarłam do klopa cała uwalana w błocie i zdyszana. Tylko wszyscy się jakoś dziwnie sie na mnie patrzyli...

3) Kiedyś przed wuefem w szkole wygłupiałyśmy się z koleżankami mi popuściłam Od razu powiedziałam, że chyba wziełam złe spodenki i że jednak nie ćwicze <dobrze, że akurat byłam w stroju bo nie wiem co by bylo!>

4) I chyba najlepsze...
Kiedyś jak bylam na spływie kajakowym wstalam skoro świt, jeszcze wszyscy spali. Udalam się pospiesznym tructem w strone lasu i kiedy tylko nie było już widać namiotów z ulgą przykucnęłam i oddałam się tej wspaniałej czynności. Po jakiś 2 sekundach z krzaka oddalonego o koło 1,5 metra wyłonił się wędkarz. Odwrócił i patrzył na mnie przez kilka sekund. Nie miałam pojęcia co zrobić, więc nie zrobiłam nic! Zreszta nadal sikałam Póżniej tak po prostu wstałam i poszłam. Było mi potem tak głupio, że nie wiem... Szczególnie, że tego samego dnia go jeszcze spotkałam i widziałam, że mnie rozpoznał...
Jak sobie wyobraże jak to wygladało z jego strony... hehe...

Za każdym razem jak te sytuacje mi się przypominaja to tak mi się śmiać chce że nie wiem <mimo, że jak sie pewnie domyślacie wtedy nie było mi do smiechu>
fascynujące
a moze powinnaś pójść z tym do lekarza albo ograniczyć picie piwa skoro tak często sikasz

satine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-15, 18:46   #8
studentka
Rozeznanie

GG do studentka
Smile Dot.: Wasze wpadki z sikaniem ;]

nono nieźle karamba haha ja powiem że kilka razy <jak byłam młodsza> zdarzało mi sie hmmm popuścić ale tylko troszeczkę hahha i nie powiem ostatnio jak wracałam z kumpelą to tak ześmy się śmiały ze znowu sie zdarzyło:phaha myslałAm że całe spodnie i zdjełam dzinsówe by sie "zakryć" a było zimnooo:\ jak doszłam do domu to okazało się ze niepotrzebnie

najbardziej słaby pęcherz mam po pifku wtedy to się baaardzo chce!!!! ale ogólnie potrafię długo wytrzymać bez siuśkania

często prawie cieknie mi po nogach jak wracam z uczelni (ok.40 minut) i po całym dniu nie sikania .mam się ząłatwić przed wyjściem z u(SZ)czelni ale zawsze sobie powtarzam "dojadę wytrzymam".....fakt wytrzymuje ale ledwo ledwo .POZDÓRFKA
Stary 2006-05-15, 18:47   #9
Bridget
Zakorzenienie

jedyna wpadka to taka, że kiedyś za sikanie w miejscu publicznym mnie i moją przyjaciółkę zgarnęli glinarze

byłyśmy na jakimś koncercie, zamiast znaleźć toalety w hali, poszłyśmy w krzaki - skończyło się na komisariacie

Bridget jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-15, 18:51   #10
karamba
Rozeznanie

To nie od piwa bo piwa nie lubie i nie pijam
Zastanawiałam się tez nad moczówką prostą ale po przestudiowaniu objawów stwierdzam, że to tez nie to.

Kiedyś mój kochany braciszek był niepocieszony, że musi chodzić ze mną do klopa i pilnować dzwi więc chodził i pytał obcych ludzi czy nie wyłożą na operację powiększenia pęcherza
Myślałam, że go zabije, bo nie omieszkał spytac tez jednego kolesia co mi się podobał!
Stary 2006-05-15, 19:08   #11
Papryczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bridget

byłyśmy na jakimś koncercie, zamiast znaleźć toalety w hali, poszłyśmy w krzaki - skończyło się na komisariacie
uśmiałam się . Nie ma to jak miło zakończyć wieczór

Papryczkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-05-15, 19:32   #12
freedka
Zakorzenienie

Dobre, łądnie się usmiałam. Ja również nie mam takich 'przygód' Ale jak miałam 2-3 latka (oczywiscie rodzice mi opowiadali) to przyszedł do nas taki gościu i wziął mnie na kolana, a ja bestia (chyba go nie lubiłam ) zsikałam mu sie na białe spodnie A biedaczysko musiało potem przez pół miasta tak iść A teraz jest moim sąsiadem (kurczę nadal go nie zabardzo lubie) i zawsze jak go widzę to mi tak jakos głupio
Stary 2006-05-15, 19:32   #13
anestet-ka
Wtajemniczenie

rany jaki polewkowy temat

Ja jak bylam mala to pamietam ze raz mi sie bardzo bardzo w nocy chcialo siku, ale bylam tak zaspana, ze nie moglam sie dobudzic. W koncu jakos zwlokłam sie z lozka i poszlam do WC. Usiadłam na sedes, wysikałam sie i.. w tym momencie sie obudzilam :P Zdziwiona, bo przeciez [chyba] poszlam do kibelka a jednak nie :P
anestet-ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-15, 19:40   #14
freedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anestet-ka
rany jaki polewkowy temat

Ja jak bylam mala to pamietam ze raz mi sie bardzo bardzo w nocy chcialo siku, ale bylam tak zaspana, ze nie moglam sie dobudzic. W koncu jakos zwlokłam sie z lozka i poszlam do WC. Usiadłam na sedes, wysikałam sie i.. w tym momencie sie obudzilam :P Zdziwiona, bo przeciez [chyba] poszlam do kibelka a jednak nie :P
hehe tesz tak miałam jak byłam mała
Stary 2006-05-15, 19:41   #15
Milena13
Rozeznanie

GG do Milena13

mama mi opowiedała że kiedyś w centrum handlowym (miałam jakies 2-3 latka) na samym środku korytarza... oni w tym czasie rozawiali i nie zauważyli. oglądają sie na mnie a tu kałuża... i czym predzej z tego centrum...
a druga to kiedyś na dystkotece...maiłam białe rybaczki...i zachcoiało mi sie siusiu... no i wiadomo jak to sie sika w szkolnej toalecie...wychodze a tu całe spodnie z tyłu oblanee...na szczęście wszystko szybciutko wyschło...

droga gitaro, przepraszam, ale teraz moje palce Cię nienawidzą.
Milena13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-15, 19:45   #16
cytrynowo_piaskowa
Wtajemniczenie

Ja bedąc brzdącem myłam ręce w sedesie, ale nie wiem czy to sie kwalifikuje pod temat ;]

cytrynowo_piaskowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-15, 19:50   #17
Milena13
Rozeznanie

GG do Milena13

Cytat:
Napisane przez karamba
To nie od piwa bo piwa nie lubie i nie pijam
Zastanawiałam się tez nad moczówką prostą ale po przestudiowaniu objawów stwierdzam, że to tez nie to.

Kiedyś mój kochany braciszek był niepocieszony, że musi chodzić ze mną do klopa i pilnować dzwi więc chodził i pytał obcych ludzi czy nie wyłożą na operację powiększenia pęcherza
Myślałam, że go zabije, bo nie omieszkał spytac tez jednego kolesia co mi się podobał!
mocne! Fajnego masz braciszka!

droga gitaro, przepraszam, ale teraz moje palce Cię nienawidzą.
Milena13 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-15, 20:06   #18
Papryczkaa
Zakorzenienie

Jak tak dalej pójdzie, to przez te Wasze historie posikam się ze śmiechu

Papryczkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-15, 20:12   #19
Anul3k
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez ICQ do Anul3k

Ja pamiętam tylko jak w przedszkolu przypadkiem rozwaliła się spłuczka Nigdy już nie poszłam tam do wc
Stary 2006-05-15, 20:16   #20
blue_eyed_kitty
Rozeznanie

Hi hi Super wątek

Ja jak by łakiedyś z mamą na sankach(młoda byłam ) to zrobiło mi się zimno wiec mama chcaiala mnie do domu zabrac. No to wykombinowałam coś żeby było cieplej...posiusiałam sie w spodnie Nie poskutkowało Ciepło było tylko przez chwilke...

A kiedyś miałam tak żę zachciało mi się siusiu więc poszłam do WC, siadam, zaczynam siusiać i...budzę się! Sniło mi się że idę do kibelka a tak napraqwdę leżałam w łożku...

A może opiszę jeszcze jedna sytuacje zwiazaną z czymś 'cięższym' Pierwszy raz mi się zdarzyło że mi się zachciało w szkole no wiecie co No to trzeba było poddać się siłom natury... A tu co sie okazuje...jedyny kibelek na pietrze a tu spłuczka nie zadzialala...to biegiem przez szkołe do pana woźnego i..."proszę pana, tak płuczka nie działa...a ja ten...no wie pan..." A że gościu głuchway był to mi 5 razy kazał głośniej powtarzac...Porażka

I proszę się za mocno nie nabijać ze mnie

Pozdrowionka!

Licencjat zdany

wakacje

Mrrrrrrrrrrrrrrau!
blue_eyed_kitty jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-15, 20:19   #21
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Ja kiedys, jeszcze w liceum robilam u siebie na dzialce impreze i zachcialo mi sie siusiu, a bylam juz dosc mocno wstawiona i stwierdzilam, ze nie bede sikac przy wszystkich (wc na dzialce nie ma drzwi tylko zaslonke) i pojde gdzies w krzaczki...znalazlam krzaczek i sie za nim schowlaam i nagle w trakcie sikania uslyszalam za swoimi plecami "dobry wieczor"...odwrocilam sie i dopiero okazalo sie, ze siusiam na glownej sciezce, tylko poprostu tylem do drozki, a przodem do czyjegos zywoplotu... w sumie to nawet nie wiem kto powiedzial mi dobry wieczor, ale odpowiedzialam i siusialam dalej
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-15, 20:24   #22
Jula
Zakorzenienie

Hihihi, jakichś szczegółnych wpadek nie miałam w swoim życiu. Ale juz jako dziecko chodziłam często do wc na siusiu - teraz na godzinę wypada conajmniej 5 siusiów Pamiętam szkolne wycieczki w podstawówce - dzieci wypijały hektolitry Coli w autobusie i nie miały problemów, ja skromnie z małym kartonikiem z rurką - i siiiikuuuu koniecznie przy każdym postoju.
(Teraz jak to piszę to jestem po piwko a ktoś bezczelnie zajął mi łazienkę! )

/T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/

Jula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-15, 20:26   #23
Anul3k
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Impersona
Ja kiedys, jeszcze w liceum robilam u siebie na dzialce impreze i zachcialo mi sie siusiu, a bylam juz dosc mocno wstawiona i stwierdzilam, ze nie bede sikac przy wszystkich (wc na dzialce nie ma drzwi tylko zaslonke) i pojde gdzies w krzaczki...znalazlam krzaczek i sie za nim schowlaam i nagle w trakcie sikania uslyszalam za swoimi plecami "dobry wieczor"...odwrocilam sie i dopiero okazalo sie, ze siusiam na glownej sciezce, tylko poprostu tylem do drozki, a przodem do czyjegos zywoplotu... w sumie to nawet nie wiem kto powiedzial mi dobry wieczor, ale odpowiedzialam i siusialam dalej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-05-15, 20:29   #24
karamba
Rozeznanie

No tak sikanie bez otworzenia klapki, popuszczanie ze śmiechu oraz sikanie do łóżka jak śni sie ze jestesmy w klopie <mówie o wieku dziecięcym, żeby nie było, że mi się zdarza teraz>to klasyka klasyk!
Szczególnie bryndza była w przedszkolu jak się zlało w rajstopki a tam wiadomo już się miało narzeczonego no i tak głupio, ty tu jego księżniczka a tu prosze.

Jeszcze przypominam sobie taką historię<opowiedzianą przez moich rodziców>:
Jak byłam mała<3-4lata?> to wstałam<chyba calkowicie przez sen> w nocy do łóżka z zamiarem odlania się. od mojego pokoju korytarz skręcał w dwie strony: lewo- łazienka, prawo-kuchnia no i niestety mi się pomyliło wlazłam do szafki z makaronami, mąkami itd i spełniłam swoją powinność.

W ogóle ja z tym miałam takie akcje od małego.
Wystraczy wspomnieć jak brzmiało moje pierwsze zdanie<skrupulatnie zapamietane przez moich rodziców>:
Rodzice, już wytrzyłam pupe paprem.

Eh... już się zapowiadało
Stary 2006-05-15, 20:34   #25
Anul3k
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karamba
No tak sikanie bez otworzenia klapki, popuszczanie ze śmiechu oraz sikanie do łóżka jak śni sie ze jestesmy w klopie <mówie o wieku dziecięcym, żeby nie było, że mi się zdarza teraz>to klasyka klasyk!
Szczególnie bryndza była w przedszkolu jak się zlało w rajstopki a tam wiadomo już się miało narzeczonego no i tak głupio, ty tu jego księżniczka a tu prosze.

Jeszcze przypominam sobie taką historię<opowiedzianą przez moich rodziców>:
Jak byłam mała<3-4lata?> to wstałam<chyba calkowicie przez sen> w nocy do łóżka z zamiarem odlania się. od mojego pokoju korytarz skręcał w dwie strony: lewo- łazienka, prawo-kuchnia no i niestety mi się pomyliło wlazłam do szafki z makaronami, mąkami itd i spełniłam swoją powinność.

W ogóle ja z tym miałam takie akcje od małego.
Wystraczy wspomnieć jak brzmiało moje pierwsze zdanie<skrupulatnie zapamietane przez moich rodziców>:
Rodzice, już wytrzyłam pupe paprem.

Eh... już się zapowiadało
niezła jesteś
Stary 2006-05-15, 20:35   #26
karamba
Rozeznanie

Impersona! Moge powiedzieć, że Cie absolutnie rozumiem!
Nie wiem czy czytalaś moją historię nr. 4, ale ja znajduje pewne analogie
Stary 2006-05-15, 20:38   #27
moee
Zakorzenienie

e takich z tylkiem na wierzchu czy co to mialam mnostwo ale raz mialam dylemat wracalismy z jakiegos koncertu , mala miescina, stacyjka.. wiec ide sie zalatwic do wc .. wchodze a tam tylko dziura i miejsce na stopy podumalam, podumalam i stwierdzialm ze nic ino na malysza musze a ze mialam spodnie to balam sie ze sie obszczym sciagnelam majtki spodnie , a kolezanka stala na czuje.. slysze ktos wchodzi , mowie malpo za drzwiami mialas stac i pilnowac, odwracam glowe a tam konduktor jakis mnie naszedl jak w przykucu, samej koszulce sie zalatwialam.Wesolo mi nie bylo za to reszta paczki mila ze mnie niezly ubaw
Słodko jest nie myśleć o niczym
Się zgubić we własnej spódnicy.."
moee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-15, 20:41   #28
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Cytat:
Napisane przez karamba
Impersona! Moge powiedzieć, że Cie absolutnie rozumiem!
Nie wiem czy czytalaś moją historię nr. 4, ale ja znajduje pewne analogie
hehe czytalam, czytalam... a moj mąż opowiadał mi jeszcze inna historie, chociaz dotyczaca nie siusiania, a tego wiecej Plywali na łodzi i dosc daleko od brzegu jednej dziewczynie zachcialo sie do toalety... do miasta mieli okolo godziny, bo pogoda byla niesprzyjajaca, a bidulka nie mogla wytrzymac, na lodzi natomiast sie nie dalo, bo wc bylo zajete przez jakies bagaze... plakala cala godzine i ledwo sciskala...wreszcie udalo im siedotrzec do portu, wyleciala jak strzala, ale minelo ponad pol godziny, a jej nie ma, kolezanka poszla zobaczyc, co sie dzieje, a ta w kibelku siedzi i placze. Okazalo sie, ze co prawda zdazyla dobiec do kibelka, ale rozporek jej sie zacial i... reszty chyba nie musze dopowiadac
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-05-15, 20:42   #29
freedka
Zakorzenienie

Eh tam mi sie teraz orzypomniało, ze jak mialam jakies 6 lat to wstałam zaspana w nocy zeby uczynic swoją powinnośc A zamiast do łazienki poszłam do kuchni i na stołek.... A owgóle jeśli chodzi o spanie (czy zaspanie) To ja jestem udana, ale to wtek o sikaniu
Stary 2006-05-15, 20:45   #30
sloncee
Wtajemniczenie

GG do sloncee Wyślij wiadomość przez MSN do sloncee Send a message via Skype™ to sloncee

Fajnie się czyta wasze wpadki ja pamiętam jak chodziłam do przedszkola, raz toaleta była zajęta, a ja czekałam i czekałam, aż nie mogłam wytrzymać i się posikałam Widziała to tylko 1 koleżanka i pani przedszkolanka Tatuś przyjechał po mnie samochodem więc nie było tak źle

''Dreszcz najsłodszy, że pragnę i razem się boję! ''

L.Staff
sloncee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości