![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Wasze wpadki z sikaniem ;]
Wśród znajomych słynę z tego, że bardzo czesto sikam, więc kilka mi się przytrafiło
![]() Oto moje mrożące krew w żyłach historie: 1) Kiedyś byłam na spływie kajakowym i płyneliśmy przez bardzo długie jezioro <Gopło> i juz w połowie nie mogłam wytrzymać, kiedy wreszcie dopłyneliśmy do miasteczka na końcu jeziora <Kruszwica, dość spore> wyszłam z kajaka i zaczęłam biegać <w dobrze znanym nerwowym przygarbieniu ![]() ![]() ![]() 2) Kiedyś byłam na obozie. Na stołówce <oddalonej od latryny o odległość dużego boiska> stwierdziłam, że chce mi się sikać. Po chwili dodałam, że nawet bardzo. Przeskoczyłam więc przez płotek i na oczach koło 50 osób odbyłam nerwowy sprint w strone wychodka potykając się kilkakroć i slizgając w błocie < to było w Bieszczadach po kilku dniach deszczu, błota po kostki a nawet wiecej- nie przesadzam!>. Wreszcie dodarłam do klopa cała uwalana w błocie i zdyszana. Tylko wszyscy się jakoś dziwnie sie na mnie patrzyli... ![]() 3) Kiedyś przed wuefem w szkole wygłupiałyśmy się z koleżankami mi popuściłam ![]() ![]() 4) I chyba najlepsze... Kiedyś jak bylam na spływie kajakowym wstalam skoro świt, jeszcze wszyscy spali. Udalam się pospiesznym tructem w strone lasu i kiedy tylko nie było już widać namiotów z ulgą przykucnęłam i oddałam się tej wspaniałej czynności. Po jakiś 2 sekundach z krzaka oddalonego o koło 1,5 metra wyłonił się wędkarz. Odwrócił i patrzył na mnie przez kilka sekund. Nie miałam pojęcia co zrobić, więc nie zrobiłam nic! ![]() ![]() Jak sobie wyobraże jak to wygladało z jego strony... hehe... ![]() Za każdym razem jak te sytuacje mi się przypominaja to tak mi się śmiać chce że nie wiem <mimo, że jak sie pewnie domyślacie wtedy nie było mi do smiechu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze wpadki z sikaniem ;]
to sie usmialam
![]() ja pamietam jedynie, jak chodzilam do przedszkola... poszlam do wc no i mala dziewczynka czyli wowczas ja - zapomniala podniesc deski do gory ![]() chyba sie nie wydalo czyja to sprawka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]() Ja pamiętam tylko taką historię(opowiadali mi ją rodzice), że gdy byłam mała(miałam 3-4 latka), to w lecie biegałam po podwórku tylko w długim podkoszulku bez majtek, bo często zdarzało mi się zrobić siku bez ich zdjęcia, więc wolałam chodzić bez bielizny, żeby w razie zachcianki móc się wysiusiać prosto pod siebie ![]()
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny. <--------Moja kreskówkowa idolka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Ha! Shiral! Chyba nie wiesz co mówisz!
![]() Mam jeszcze kilka w zanadrzu <może mniej spektakularne, ale kilka jest> Ujawnie jak Wy opiszecie swoje, żeby nie było, że tylko ze mnie taki frajer ![]() U mnie kłopot polega chyba na tym, że od momentu "chyba mi sie chce sikać" do " AAA! zaraz się zleje" mija bardzo mało czasu... Zbyt mało, żeby zdarzyć do klopa! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a moze powinnaś pójść z tym do lekarza albo ograniczyć picie piwa skoro tak często sikasz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
![]()
nono nieźle karamba
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() najbardziej słaby pęcherz mam po pifku wtedy to się baaardzo chce!!!! ![]() ![]() często prawie cieknie mi po nogach jak wracam z uczelni (ok.40 minut) i po całym dniu nie sikania .mam się ząłatwić przed wyjściem z u(SZ)czelni ale zawsze sobie powtarzam "dojadę wytrzymam".....fakt wytrzymuje ale ledwo ledwo .POZDÓRFKA ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
jedyna wpadka to taka, że kiedyś za sikanie w miejscu publicznym mnie i moją przyjaciółkę zgarnęli glinarze
![]() byłyśmy na jakimś koncercie, zamiast znaleźć toalety w hali, poszłyśmy w krzaki - skończyło się na komisariacie ![]()
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
To nie od piwa bo piwa nie lubie i nie pijam
![]() Zastanawiałam się tez nad moczówką prostą ale po przestudiowaniu objawów stwierdzam, że to tez nie to. ![]() Kiedyś mój kochany braciszek był niepocieszony, że musi chodzić ze mną do klopa i pilnować dzwi więc chodził i pytał obcych ludzi czy nie wyłożą na operację powiększenia pęcherza ![]() Myślałam, że go zabije, bo nie omieszkał spytac tez jednego kolesia co mi się podobał! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
rany jaki polewkowy temat
![]() Ja jak bylam mala to pamietam ze raz mi sie bardzo bardzo w nocy chcialo siku, ale bylam tak zaspana, ze nie moglam sie dobudzic. W koncu jakos zwlokłam sie z lozka i poszlam do WC. Usiadłam na sedes, wysikałam sie i.. w tym momencie sie obudzilam :P Zdziwiona, bo przeciez [chyba] poszlam do kibelka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
mama mi opowiedała że kiedyś w centrum handlowym (miałam jakies 2-3 latka) na samym środku korytarza... oni w tym czasie rozawiali i nie zauważyli. oglądają sie na mnie a tu kałuża... i czym predzej z tego centrum...
a druga to kiedyś na dystkotece...maiłam białe rybaczki...i zachcoiało mi sie siusiu... no i wiadomo jak to sie sika w szkolnej toalecie...wychodze a tu całe spodnie z tyłu oblanee...na szczęście wszystko szybciutko wyschło...
![]() |
![]() |
#17 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Jak tak dalej pójdzie, to przez te Wasze historie posikam się ze śmiechu
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ja pamiętam tylko jak w przedszkolu przypadkiem rozwaliła się spłuczka
![]() ![]()
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Hi hi
![]() ![]() Ja jak by łakiedyś z mamą na sankach(młoda byłam ![]() ![]() ![]() ![]() A kiedyś miałam tak żę zachciało mi się siusiu więc poszłam do WC, siadam, zaczynam siusiać i...budzę się! Sniło mi się że idę do kibelka a tak napraqwdę leżałam w łożku... ![]() A może opiszę jeszcze jedna sytuacje zwiazaną z czymś 'cięższym' ![]() ![]() ![]() I proszę się za mocno nie nabijać ze mnie ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrowionka!
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Ja kiedys, jeszcze w liceum robilam u siebie na dzialce impreze i zachcialo mi sie siusiu, a bylam juz dosc mocno wstawiona i stwierdzilam, ze nie bede sikac przy wszystkich (wc na dzialce nie ma drzwi tylko zaslonke) i pojde gdzies w krzaczki...znalazlam krzaczek i sie za nim schowlaam i nagle w trakcie sikania uslyszalam za swoimi plecami "dobry wieczor"...odwrocilam sie i dopiero okazalo sie, ze siusiam na glownej sciezce, tylko poprostu tylem do drozki, a przodem do czyjegos zywoplotu... w sumie to nawet nie wiem kto powiedzial mi dobry wieczor, ale odpowiedzialam i siusialam dalej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Hihihi, jakichś szczegółnych wpadek nie miałam w swoim życiu. Ale juz jako dziecko chodziłam często do wc na siusiu - teraz na godzinę wypada conajmniej 5 siusiów
![]() (Teraz jak to piszę to jestem po piwko a ktoś bezczelnie zajął mi łazienkę! ![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
No tak sikanie bez otworzenia klapki, popuszczanie ze śmiechu oraz sikanie do łóżka jak śni sie ze jestesmy w klopie <mówie o wieku dziecięcym, żeby nie było, że mi się zdarza teraz
![]() ![]() Szczególnie bryndza była w przedszkolu jak się zlało w rajstopki a tam wiadomo już się miało narzeczonego no i tak głupio, ty tu jego księżniczka a tu prosze. ![]() Jeszcze przypominam sobie taką historię<opowiedzianą przez moich rodziców>: Jak byłam mała<3-4lata?> to wstałam<chyba calkowicie przez sen> w nocy do łóżka z zamiarem odlania się. od mojego pokoju korytarz skręcał w dwie strony: lewo- łazienka, prawo-kuchnia no i niestety mi się pomyliło wlazłam do szafki z makaronami, mąkami itd i spełniłam swoją powinność. ![]() W ogóle ja z tym miałam takie akcje od małego. Wystraczy wspomnieć jak brzmiało moje pierwsze zdanie<skrupulatnie zapamietane przez moich rodziców>: Rodzice, już wytrzyłam pupe paprem. Eh... już się zapowiadało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Impersona! Moge powiedzieć, że Cie absolutnie rozumiem!
![]() Nie wiem czy czytalaś moją historię nr. 4, ale ja znajduje pewne analogie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
e takich z tylkiem na wierzchu czy co to mialam mnostwo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#28 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Eh tam mi sie teraz orzypomniało, ze jak mialam jakies 6 lat to wstałam zaspana w nocy zeby uczynic swoją powinnośc
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
Fajnie się czyta wasze wpadki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:48.