![]() |
#301 |
Rozeznanie
|
Dot.: WRÓŻKA prawdę Ci powie ???
Na temat Tarota wypowiadałam sie ogólnie -na podstawie tego co wiem o tych kartach i m.in. powieści M.Gretkowskiej :"Paryski tarot" -analizuje tam m.in.poszczególne karty .
![]() |
#302 |
Zadomowienie
|
Hmmm, to dziwne
![]() Ja też rozmawiałam z wieloma osobami na temat tych kart i żadna z nich nie twierdziła że Tarot to zła energia ![]()
![]() |
#303 |
Zakorzenienie
|
Tarot wysyla zla energie tylko wtedy gdy znajdzie sie w niepowolanych rekach z tego co mi wiadomo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
*sportaddict*
|
Sam tarot to nie zla energia, ale fantastyczny sposrednik dla niej, zwlaszcza w niedoswiadczonych rekach,a takich jest 90%, zwlaszcza jak ktos sie bierze za glupoty w stylu 'nauka tarota w pani domu'. Absolutnie nie nalezy sie samemu bawic tym w domu, bo moze sie to skonczyc bardzo kiepsko. Znalam kobiete, ktora sie tym zajmowala - szlo jej fantastycznie, wszyscy znajomi chodzili sie do niej radzic itp., az przestalo byc przyjemnie. Ja jej historię potraktowałam jako przestrogę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 |
Rozeznanie
|
cholera... ja chyba zaczynam wierzyc we wrozki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a wiecie gdzie można się nauczyć wróżenia z kart? Takich zwykłych, bo tarot mnie jakoś nie ciągnie.
![]()
![]() |
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Zakorzenienie
|
sa odpowiednie ksiazki, z ktorych mozna nauczyc cie sztuki wrozenia
![]() ![]()
![]() |
#309 |
Przyczajenie
|
Sama kiedyś chodziłam do wróżek, aż w końcu postanowiłam sama zacząć wróżyć, oczywiście tylko w kręgu moich znajomych, one uważają że sie sprawdza, zawsze przynajmniej udaje mi się im pomóc, bo na ogół chodzi o takie chwile w życiu jak zakręty życiowe, nie mówię jasno że bedzie to "mundurowy", albo że "stanie się to w lipcu" bo tego nie wiem, ale potrafię opisac sytuację i pokazac co sie za tym wszystkim kryje (chodzi o dokladna sytuacje w zyciu, np. powód jakiegoś zdarzenia) wróżę z tarota, taka wróżba to bardziej rozmowa ale jeśli dobrze się wypowie pytanie i przełoży karty można wróżyć innym nawet na odległość, skupienie jest najważniejsze. Mówię to co wyczytuje z kart, dostaje to o co pytam, mogę wiec pytac o inne osoby.
jesli byscie chcialy mój e-mail amirra@o2.pl |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#310 |
Zadomowienie
|
Przeglądalam ostatnio w ksiegarnii książkę Webster'a Richard'a Wróżenie z kart zwykłych dla początkujących czy coś takiego-nie pamiętam dokładnie tytułu, ale książka bardzo przejrzysta
![]() vadi a czy mogłabyś coś więcej powiedzieć na temat tej kobiety? ![]()
![]() |
#311 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#312 |
Konto usunięte
|
![]() Edytowane przez 201701090933 Czas edycji: 2017-01-08 o 15:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
Raczkowanie
|
A ja nigdy nie byłam u wróżki ale powiem szczerze, że mam niepohamowaną ochotę do niej pójść. Sama jestem ciekawa co mnie czeka, ale jaka pewność, że to co powie okaże się prawdą?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#314 |
Zadomowienie
|
Też bym poszła sobie do wróżki. Dowiedziałabym się może kto jest mi przeznaczony albo kim byłam w przeszłości.
![]()
![]() |
#315 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Patrzyłam w internecie, ale sama nie wiem, na która książkę się zdecydować, a kilka ich znalazłam. ![]() ![]() ![]() Dziewczyny może wy polecicie jakąś sprawdzoną książkę do nauki wróżenia ze zwykłych kart? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#316 |
Rozeznanie
|
Według pewnej wróżki, w tym roku spotkam kogoś kto stanie się dla mnie ważny. Bardzo się z tego cieszę i mam nadzieję że wróżba się sprawdzi. Bardzo brak mi kogoś kogo mogła bym nazwać swoim TŻ
![]() Jak do tej pory 2 razy korzystałam z porad wróżek, i obie przepowiedziały mi to samo na ten rok. Więc mam więcej niż 50% szans na spełnienie ![]() P.S. Już wiem ! to będzie: wysoki brunet o niebieskich oczach. hmmmm... zastanówmy się .. ilu takich chodzi po ziemi ? ![]() Lubię w wróżkach ich dokładność ![]()
Praca??!! ![]() ![]() Edytowane przez Naszata Czas edycji: 2007-05-18 o 23:47 Powód: bo tak i już |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Zakorzenienie
|
Już w którymś wątku to pisałam, ale się powtórzę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#318 |
Rozeznanie
|
Nom ja też chcę jakąś extra wróżkę z Warszawy i okolic: Rembertów, Wesoła, Wola Grzybowska, Sulejówek, Miłosna.
![]() |
#319 |
Rozeznanie
|
Jak widzę temat "zdechł" śmiercią naturalna, co do wróżby to nadal czekam na tego jedynego
![]() Na horyzoncie pokazało się jeszcze 2 nowych ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#320 |
Raczkowanie
|
Byłam u wróżki dwa razy, trafiłam na naprawdę mądrą kobietę. Przechodzę teraz w życiu ciężki okres i bardzo mi te wizyty pomogły. Jeśli któraś chce kontakt to na PW, wróżka jest z Kędzierzyna. Można się z nią umówić przez telefon, taka wizyta kosztuje 50 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 |
Przyczajenie
|
Takie wizyty u wróżek to nic dobrego. To tylko działanie złej energii, szatana, obojętnie jak to nazwać. Moja koleżanka zaplątała się w te klimaty i trudno jej teraz z tego wyjść. To już zakrawa na uzależnienie. Owszem, może pierwsze wizyty działają budująco, ale co potem, do czego to prowadzi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Rozeznanie
|
Chyba trochę przesadzasz, to co mistyczne wcale nie znaczy że "złe"
Od zarania dziejów, kobiety wróżyły z różnych znaków, większość wróżek nawet nie chce przepowiadać niczego złego (jak data śmierci) Jeśli twoja koleżanka się uzależniła to tylko jej sprawa, może nie potrafi znaleźć wsparcia w otoczeniu i dlatego szuka go w wróżbiarstwie? Nie można winić człowieka że ciągnie go do takich rzeczy Jeśli się o nią boisz, to porozmawiaj z nią, jeśli to nie da nic to skieruj ja do wróżki godnej zaufania. Nie oczerniaj w ten dziwaczny sposób czegoś czego po prostu nie rozumiesz. Każdy ma prawo do własnego zadnia, dlatego ja wyrażam swoje.
![]() |
#323 |
Zadomowienie
|
A ja mam takie dziwne pytanko :P
Czy wiara we wróżki, taroty itp kłóci się jakoś z wiara katolicka? ![]() (Nie bierzcie tego za prowokacje czy coś takiego, ciekawi mnie to ot i tyle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#324 |
Raczkowanie
|
Wg mnie nie kłóci się to w żaden sposób z wiarą, ale jest jeden warunek, musi to być osoba dobra, taka, która nie szkodzi, tylko pomaga. Osoba godna zaufania nigdy nie wygłasza kategorycznych sądów w rodzaju: to nie jest osoba dla pani, musicie sie rozstać itp. po prostu pokazuje pewne rozwiazania i dodaje zwykle, że decyzja należy do nas.
Edytowane przez synonim Czas edycji: 2007-09-15 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Zakorzenienie
|
u wróżki nie byłam [choć chciałabym sobie kiedyś pojsc
![]() ![]() ![]() ![]() O. a raz byłam u takiego co patrzy w oko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 |
Rozeznanie
|
A wiec tak jak napisałam "nigdy nie mów nigdy" i stało sie! spotkałam ostatnio w pewnym miejscu kobiete która wrózy z kart .... dowiedziałam sie nieco o sobie o przyszłosci o innych ludziach na których mi zalezy itp.
Ta kobieta bardzo mnie zafascynowała duzo z nia rozmawiałam nie tylko na temat tarota wg. niej wazna w zyciu jest medytacja- zawsze ciekawiło mnie to słowo,ale jakos nigdy nie umiałam sie zabrac do tego :p Mówiła mi tez o energii Czakr i tu do Was pytanie wizazanki czy orientujecie sie w tematach medytacji i czakr? czy mogłybyscie polecic jakies ciekawe sprawdzone ksiazki artykuły strony www ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Raczkowanie
|
Wróżki
Mimo iż bardzo często krytykujemy i odnosimy się z dystansem do wróżb to zdarza się nam czytać bardzo często choćby horoskopy lub myśleć po prostu o pójściu do..... wróżki.
Jakie są wasze doświadczenia w tej dziedzinie? Czy ktoś był u wróżki, jak wspomina to spotkanie, ile kosztuje taka ‘wizyta’ i czy poleca a jeśli tak to kogo ? ![]() magiczny temat uważam za otwarty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wróżki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 |
Zakorzenienie
|
Nigdy nie byłam u wróżki, nie czułam takiej potrzeby.
Czasem dla za zabawy zerknę na: http://horoskop.wp.pl/kat,15079,hnum...l?ticaid=14289, ale sama magiczna wizyta u kogoś takiego mnie nie interesuje, zresztą po co. Dla zabawy mogę zajrzeć na podaną stronkę. A w życiu, moim zdaniem, i tak to większości przypadków sami lidzie odpowiadają za to co się dzieje. Uzasadnione jest jednak dla mnie szukanie pomocy u jasnowidza w sytuacji, kiedy ktoś zaginie i wszyscy są bezradni, czasem nawet policja korzysta z takich usług.
![]() |
#330 |
Konto usunięte
|
U takiej z prawdziwego zdarzenia nie byłam.
Zresztą nie wiem czy bym chciała być . Skupiałabym sie na jej wyrazie twarzy niz na słowach.Bo na pewno chciała by przede mną cos strasznego ukryć. Mur-beton. A u takich wrózek z niższej półki byłam ![]() Pierwszy raz z kolezanką.Koleżanka miała w uszach bardzo duże złote kolczyki i wrózka automatem zaliczyła ja do osób majętnych i o jej rzekomym bogactwie jej fanzoliła ![]() Drugi raz jak byłam /u innej/ to moge powiedziec ,ze było to moje najszybciej wywalone 30 zł w błoto.Rach-ciach wyciągnełam jakąś kartę z talii i zostałam poinformowana ,ze wszystko mi sie w zyciu uda . W żadne szczegóły pani wrózka juz sie ze mną wdawać nie chciała. Inna znajoma jeżdziła do innego miasta do.. wróża . I to była powazna sprawa ![]() Wiara czyni cuda. Miałam jeszcze bliskie spotkania trzeciego stopnia z cholernie natrętnymi cygankami z Kazimierza ,które chyba to uwłaczały tej starej profesji. Właściwie nie ma o czym gadać.To by było na tyle. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:52.