WRÓŻKA prawdę Ci powie ??? - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-07-25, 14:22   #331
izaibella
Przyczajenie

Dot.: WRÓŻKA prawdę Ci powie ???

Cytat:
Napisane przez Naszata Pokaż wiadomość
Chyba trochę przesadzasz, to co mistyczne wcale nie znaczy że "złe"
Od zarania dziejów, kobiety wróżyły z różnych znaków, większość wróżek nawet nie chce przepowiadać niczego złego (jak data śmierci)
Jeśli twoja koleżanka się uzależniła to tylko jej sprawa, może nie potrafi znaleźć wsparcia w otoczeniu i dlatego szuka go w wróżbiarstwie? Nie można winić człowieka że ciągnie go do takich rzeczy Jeśli się o nią boisz, to porozmawiaj z nią, jeśli to nie da nic to skieruj ja do wróżki godnej zaufania. Nie oczerniaj w ten dziwaczny sposób czegoś czego po prostu nie rozumiesz. Każdy ma prawo do własnego zadnia, dlatego ja wyrażam swoje.
Jak możesz pisać,że ją oczerniam!Nic takiego nie napisałam, co mogłoby to sugerować. Wyraziłam tylko swoje poglądy w tej kwestii, sama przecież napisałaś, że każdy ma prawo do własnego zdania. Nie oceniaj mnie po kilku słowach. Znam bardzo dobrze moją koleżankę i w przeciwieństwie tego co sugerowałaś przegadałyśmy już wiele godzin i to nie tylko na ten temat.Na pewno nie poleciłabym jej innej "dobrej" wróżki, raczej rozmowę z "dobrym" księdzem.(tylko teraz nie bierz mnie za jakąś nawiedzoną)
izaibella jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-25, 17:51   #332
Naszata
Rozeznanie

GG do Naszata Send a message via Skype™ to Naszata

Spokojnie.
Przykro mi z powodu przyjaciółki, ale musisz się poważnie zastanowić co ją tak w ogóle pociągnęło do tego aby "tak głęboko wejść w ten temat" ? Normalnie dziewczynom wystarczy wizyta u wróżki, jasnowidza (co samo w sobie nie jest niczym strasznym, ale w dawkach umiarkowanych). A Ty mówisz że przyjaciółka nie może się z tego otoczenia wydostać ? Czy to znaczy ze to sekta która trzyma ją na siłę, czy może ona sama nie wie jak głęboko zaszła z tym, i to raczej ty chcesz aby się stamtąd wydostała ?
Jeśli to "tylko" twoja potrzeba to pozostają ci dwa wyjścia
1. zerwać z nią kontakt
2. być przy niej na dobre i na złe
Stary 2007-07-25, 20:05   #333
Asienka83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rosa Pokaż wiadomość
Mówiła mi tez o energii Czakr i tu do Was pytanie wizazanki czy orientujecie sie w tematach medytacji i czakr? czy mogłybyscie polecic jakies ciekawe sprawdzone ksiazki artykuły strony www ?
Rosa, jak znajdę chwilkę czasu to poślę Ci na pw materiały, które mam na kompie odnośnie medytacji z czakrami

Co do tarota, wróżb to muszę przyznać że po tym jak zaczęłam się tymi kartami interesować, wróżyć to większość się zrealizowała jak do tej pory, to jest coś niesamowitego taka praca z energią Dołożyłam do tego numerologię, gdyż wielu tarocistów, wróżek czy wróżbitów wspiera się właśnie magią liczb
Stary 2007-07-25, 21:33   #334
Ally83
Zakorzenienie

Gdy teraz patrzę wstecz na to, co mi kiedyś mówiły wróżki, to stwierdzam, że to co, dobrego mi przepowiedziały i się zdarzyło rzeczywiście - zdarzyło się dlatego, że w to uwierzyłam i zaafirmowałam swoją przyszłość
Obejrzałam ostatnio film The Secret. Nie jest to film akcji, lecz film o tym, jak nastawić się do życia, by wynosić z niego tylko to, co dobre i to, czego naprawdę pragniemy. Parę osób, w naprawdę interesujący psosób, opowiada, jak poznać sekret, dzięki któremu możemy odmienić nasze życie i jak go zastosować w praktyce. Fajny film, polecam -> http://www.thesecret.tv/. Teraz zdałam sobie sprawę, że po prostu tak uwierzyłam w niektóre przepowiednie, że przyciągnęłam je do swojeo życia

Asienka83 - możesz i mi przesłać na PW o czakrach ?
Ally83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-25, 22:11   #335
izaibella
Przyczajenie

Może masz rację, że to ja czuję większą potrzebę wydostania jej z tego. Choć ostatnio, gdy była w dołku wołała o pomoc. Myślę, że zrobiłam wszystko, żeby jej pomóc, delikatnie, nic na siłę. Ale to już jej wybór co dalej z tym zrobi. Jest dorosła. A jak będzie miała kolejnego doła to bez względu na jej wybór, będę ją wspierać. Pozdrawiam.
Stary 2007-07-25, 22:28   #336
Naszata
Rozeznanie

GG do Naszata Send a message via Skype™ to Naszata

Pozdrawiam

Nie zostawiaj nas. Jak by co służymy rada.
Na początku zawsze jest dziwnie.
Rób tak aby zawsze wiedziała ze ma ciebie. To ważne.
Stary 2007-07-25, 22:55   #337
goldfish3000
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez izia17 Pokaż wiadomość
A ja mam takie dziwne pytanko :P

Czy wiara we wróżki, taroty itp kłóci się jakoś z wiara katolicka? czy to jakieś odrębne poziomy sfery duchowej? (tzn Bóg swoją drogą a energia kosmiczna swoją :P)

(Nie bierzcie tego za prowokacje czy coś takiego, ciekawi mnie to ot i tyle )
Bardzo sie kłóci Wszelki okultyzm,uprawianie "magii", wróżbiarstwo, itp. uznawany jest bezapelacyjnie za grzech. Oczywiście mówię o KK. (i żeby nie było - katoliczką nie jestem)

A oto jeden z licznych cytatów na ten temat:

"Gdy wejdziesz do kraju, który ci daje Pan, Bóg twój nie ucz się popełniania tych samych obrzydliwości jak tamte narody. Nie znajdzie się pośród ciebie nikt, kto by przeprowadzał przez ogień swego syna lub córkę, uprawiał wróżby, gusła, przepowiednie i czary; nikt, kto by uprawiał zaklęcia, pytał duchów i widma, zwracał się do umarłych. Obrzydliwy jest bowiem dla Pana każdy, kto to czyni. Z powodu tych obrzydliwości wypędza ich Pan, Bóg twój, sprzed twego oblicza. Dochowasz pełnej wierności Panu, Bogu swemu. Te narody bowiem, które ty wydziedziczysz, słuchały wróżbitów i wywołujących umarłych. Lecz tobie nie pozwala na to Pan, Bóg twój" (Pwt 18,9-14; por. Kpł 19,31; 20,6.27).

Jestem w szoku.
Zaraz wracam.

Mój suwaczek
goldfish3000 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-07-25, 23:10   #338
niewazne.
Zadomowienie

pytałam o to Siostrę, która uczy mnie religii. nie mówiła nic o tym, że to grzech pójście do wróżki, tylko zależy jak my to odbierzemy. jeżeli będziemy wierzyć dosłownie w to co powiedziała, grzeszymy, jeżeli nie wierzymy, to owszem nic zlego. chociaż to zależy też od wróżki. Siostra powtarzała, że niektórzy ludzie dostają dar od Boga, by przepowiadać przyszłość, ale są też oszuści, którym zależy tylko na tym by zbić na tym pieniądze. w sumie miałam ochotę pójść do wróżki, ale jakoś tak... sądzę, że to wszystko i tak od Boga zależy.
Stary 2007-07-26, 01:12   #339
BeYourself
Zadomowienie

Przeczytałam cały wątek i bardzo mnie zainteresował. Do tego stopnia, że chciałabym spróbować i skorzystać z porady "fachowca". Już kilka razy przewijało się tu pytanie o godne polecenia wróżki z Wrocławia. Odpowiedzi nie było. I ja podłączam się do tego pytania i jeśli znacie, drogie Wizażanki, godne polecenia wróżki z Wrocławia, to proszę o info tutaj lub na priva. Pozdrawiam.
BeYourself jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-07-26, 01:44   #340
carolinascotties
Zakorzenienie

zajrzyjcie tutaj: http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25247

we Wrocławiu ktoś polecił - http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...247&w=54095579

bezpłatna wróżba online - I ching- Wrocław : http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...600&a=57265600

Toksyczny związek? https://youtu.be/5bw4jeTxHGA
carolinascotties jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-21, 11:25   #341
NiEzNaJoMkA
BAN stały

Witam

ja mam do Was pytanie: czy takie pseudo-wróżki,które żebrzą o pieniądze na ulicy,to czy można im wierzyć? Czy jak się ucieknie w trakcie takiego "wróżenia" to nie przeklną nas?

Wiem,że idiotyczne pytania,ale poprostu ciekawi mnie to,bo dziś akurat miałam taki przypadek i zupełnie nie wiem co myśleć.. Pomożecie?

Pozdrawiam
NiEzNaJoMkA jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-21, 11:39   #342
Czarna_Złośnica
Wtajemniczenie

miałam kiedys iść z koleżanka do wróżki ale jakos zrezygnowałam
Czarna_Złośnica jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-03, 07:59   #343
kharolina
Raczkowanie

hej Dziewczyny,mam pytanko,znacie moze jakas dobra wrożke z Lublina???zalezy mi na szybkiej odpowiedzi:p. Z gory dzieki
kharolina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-03, 20:34   #344
kharolina
Raczkowanie

???????
kharolina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-03, 21:48   #345
201708220937
Konto usunięte

Treść usunięta
201708220937 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-10, 14:46   #346
maggie23
Przyczajenie

hej Kharolina, wiesz jest taka jedna pani w miejscowości Urzędowo niedaleko Kraśnika. Jest bardzo zachwalona, ja sama u niej byłam, ale nie poszłabym poraz kolejny mimo źze kilka rzeczy sie sprawdziło. Jednak były też takie informacje, że sorry bajka o czerwonym kapturku...ja też szukam wróżki w Lublinie, może ktoś się wkrótce odezwie pozdrawiam
maggie23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-14, 08:54   #347
Asienka83
Zadomowienie

Dziewczyny a czy któraś ogląda programy ezoteryczne na ITV ?
Stary 2007-10-07, 15:26   #348
monic30
Przyczajenie

prosze o namiary asienka na ta wróżke
monic30 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-07, 17:58   #349
Asienka83
Zadomowienie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-10-08, 12:22   #350
czuczilek
Przyczajenie

Przewertowałam to forum wzdłuż i wszerz...i...strach sie bać...
Nie wiem skąd one to wiedzą, ale wierze...
Sama poszłam z czystej ciekawości ...po rozstaniu z chłopakiem...
to co mi powiedziała...załamałam się...
wyszło że jestem zła,że raniłam itd...
na dodatek wmawiała mi ze jestem w ciąży i ciężko chora ( przerażona zrobiłam podstawowe badania które, póki co nic nie wykazały ufff...) a i dzidziusia się nie spodziewam... więc nie wiem jak to jest...
Moim koleżankom...sprawdza sie wszystko...mi narazie...nie...
Teraz mam chęć iść jeszcze raz...z ciekawości czy powie to samo co tamta...

A jak u tych które były...posprawdzało się ??
czuczilek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-08, 14:29   #351
Quska
Raczkowanie

Ja mam znajomą wrózke, wlaściwie to jest przyjaciółka moich rodziców, coraz bardziej znana ostatnio w polsce, bo zaczęła wrózyc roznym sławnym ludziom. I chociaz sceptycznie podchodze do takich rzeczy to wszystko co ona mowi sie sprawdza, ja nie wiem jak to jest, ale jak żuci tymi swoimi kamyczkami, albo rozłozy karty to wszystkow tym widzi, mało tego ona dokładnie jest w stanie opowiedziec Ci wtoja przeszłosć ze szczegółami, ona wogole jest ukrainką, wiele lat temu przyjechała do polski, a taki zdolności ma z "dziada, pradziada"
Quska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-08, 14:54   #352
Kasioola
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez czuczilek Pokaż wiadomość
Przewertowałam to forum wzdłuż i wszerz...i...strach sie bać...
Nie wiem skąd one to wiedzą, ale wierze...
Sama poszłam z czystej ciekawości ...po rozstaniu z chłopakiem...
to co mi powiedziała...załamałam się...
wyszło że jestem zła,że raniłam itd...
na dodatek wmawiała mi ze jestem w ciąży i ciężko chora ( przerażona zrobiłam podstawowe badania które, póki co nic nie wykazały ufff...) a i dzidziusia się nie spodziewam... więc nie wiem jak to jest...
Moim koleżankom...sprawdza sie wszystko...mi narazie...nie...
Teraz mam chęć iść jeszcze raz...z ciekawości czy powie to samo co tamta...

A jak u tych które były...posprawdzało się ??

To wcale nie musi stać się teraz. Czasami też nie wszytsko się sprawdza.
Kasioola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-08, 17:05   #353
czuczilek
Przyczajenie

Zdaje sobie sprawę że to może sie wydarzyć w jakimś tam okresie czasu ( a właśnie-ciekawe jaki one okres czasu przewidują, na ewentualne spełnienie się wróżby??) Ale ona wyraźnie twierdziła, że jestem chora...poważnie na dodatek.A jak powiedziałam ze nic o tym mi póki co niewiadomo to jakoś się zmieszała...ale czułam ze chyba nie chciała mi prawdy powiedzieć...
Zresztą sama mówiła że w moim życiu jest okropny zamęt...i karty to odzwierciedlają dlatego też nie jest w stanie dokładnie powiedzieć co i jak...ale z tego co mówiła...wszystko miało jakiś...sens, kupy sie nie trzymało...ale może przez ten chaos w kartach
hmm...jedyne co mi się sprawdziło to to że matka mojego byłego...bardzo ale to bardzo teskni za mną ( w sumie traktowała mnie jak córke ), bo mieszkałam razem z nimi...i ze nie może się pogodzić z naszym rozstaniem...Sama wróżka powiedziała że jego mama jest bardziej za mną niż za własnym synem...no i ...tydzień temu dowiedziałam się że ...ona naprawde to strasznie przeżywa...mimo że minęły 4 msc ...nie może się z tym pogodzić i ciągle kłóci się ze swoim synem :-|
więc to jedynie się sprawdziło...
pod koniec tygodnia chce iść ponownie do wróżki...zobaczyc czy potwierdzi...napewno dam znać...
boje się ale ... raz się żyje...
chociaż moja kumpela była u dwóch różnych...i obie przepowiedziały to samo... dosłownie... dziwne skad ona to wiedzą...

Ja w sumie poszłam ...ot tak z ciekawości...ale wbiło mnie w krzesło jak zaczęła mi mówić o mojej przeszłości i teraźniejszości... :-/ obca osoba...a wiedziała o takich rzeczach ze... :-//
oj coś w tym wszystkim jest...tylko co ??
czuczilek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-08, 17:52   #354
kiniaczeq
Zakorzenienie

Ja bym chciała wiedzieć co mnie czeka i zastanawiałam się czy iść do wróżki ale to dużo kosztuje

Ja tam wierze że ktoś albo potrafi przepowiadać i to się sprawdza, albo nie potrafi i nie ma tutaj żadnych kombinacji.

Do pracy mojej mamy kiedyś przyszła wróżka. Wszyscy - wiadomo - się śmiali bo nikt nie wierzył że wróżka prawdę powie - a ta spojżała na moją mame i powiedziała jej
"a ty to kochana będziesz cierpieć przez długie lata przez faceta" i co? sprawdziło się.
Stary 2007-10-08, 21:01   #355
Asienka83
Zadomowienie

Cytat:
Zdaje sobie sprawę że to może sie wydarzyć w jakimś tam okresie czasu ( a właśnie-ciekawe jaki one okres czasu przewidują, na ewentualne spełnienie się wróżby??)
Często jest tak, że wróżka czy tarocistka nie chcą określać konkretnego czasu, w którym dane wydarzenie będzie miało miejsce, ponieważ karty (tarot) rzadko takich informacji udziela-on wskazuje tylko na sytuację, która może zaistnieć, wskazuje drogę
Zresztą bardzo często wróżki mówią, że na czas który podają we wróżbie należy wziąć poprawkę i nie trzymać się sztywno tego, że ona przepowiedziała, że tego a tego dnia, czy w tym a tym miesiącu spotka Cię to i to
Wiem od paru koleżanek zajmujących się tarotem no i sama, z autopsji moge potwierdzić, że tak naprawdę nie o czas chodzi we wróżbie, a raczej tak jak pisałam wyżej o przesłanie, uzmysłowienie osobie pytającej jej sytuacji, nakreślenie problemu

Cytat:
dziwne skad ona to wiedzą...
Właśnie to jest dobre pytanie, na które chyba nikt nigdy nie pozna
odpowiedzi

kiniaczeq to fakt, wizyta u wróżki jest kosztowna. Jednak myślę, że na naprawdę dobrą wróżkę można wydać te 100 czy 200 zł jeżeli potrzebuje się porady stojąc na zakręcie. A niejednemu "potrzebującemu" taka wizyta pozwala stanąć na nogi, przecież tarocistka czy wróżka to tak na dobrą sprawę psycholog, analizator dusz A "chory" takiej terapi jaka jest rozmowa, wskazanie innej drogi-właśnie potrzebuje
No chyba, że tak jak piszesz ta ciekawość...
Stary 2007-10-08, 21:56   #356
Pomadka
Zakorzenienie

Jeśli macie TVN Style, to od tej niedzieli leci program o 19.30 właśnie o numerologii, tarocie, runach itp. rzeczach. Ja wczoraj widziałam tylko końcówkę, ale za tydzień ma być odcinek poświęcony tarotowi.
Stary 2007-10-09, 08:52   #357
Quska
Raczkowanie

Z tym czasem to jest tak ze karty same podaja jakis czas, ale nie np, za 35 dni.. tylko jakis bardziej przyblizony, a czasem poprostu takiego czasu nie podają.
Mi ta przyjaciółka mamy zawsze powtarza ze karty to nie jewt wyrocznia, ze idac do wrozki nie mzoemy tego tak traktowac jak jakąś wyrocznie, ale to jest tak ze kazdemy jest cos w zyciu zapisane, kazdy idzie swoją drogą, i jakby dalszy jej ciag pokazuja karty - no i pokazuja tez przeszłość i terezniejszość, ale czasami jest tak ze jakas decyzja ktora podejmujemy zmienia ta nasza droge i tym samymy zmieniamy sobie przyszłosc. Wiec wrozka moze nas uchronic przed roznymi rzeczami.
Kiedys ona powiedziała jakiemus merzczyznie ze 'zginie od papierosa', on faktycznie palił ale by zdrowy wiec stwierdził ze narazie palenia nie bedzie zucał, no i kiedys zasnął z zapalonym papierosem.. i tak skonczył...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-10-09, 08:56   #358
Asienka83
Zadomowienie

Dzięki Pamadko za informację
Stary 2007-10-10, 06:25   #359
Kasioola
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kiniaczeq Pokaż wiadomość
Ja bym chciała wiedzieć co mnie czeka i zastanawiałam się czy iść do wróżki ale to dużo kosztuje
Ja byłam u wróżki, która nie ma ustalonej ceny, bierze co łaska.
Kasioola jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-10-10, 15:59   #360
Quska
Raczkowanie

Ta wróżka o której ja mówiłam bierze różne sumy w różnych miastach, wiec najlepiej wybrać się do małego miasta - wtedy będzie najtaniej
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości