![]() |
#361 |
Zadomowienie
|
Dot.: WRÓŻKA prawdę Ci powie ???
Zanim Kaczynscy objeli wladze...
Jezdzilam codziennie pewnym autobusem do pracy, az pewnego dnia przysiadl sie do mnie bardzo mile wygladajacy starszy mezczyzna.Zauwazylam, ze ma cala teczke jakis ksiazek o astrologii i o wrozeniu z gwiazd. Zaczal ze mna rozmawiac na te tematy.Wkoncu zapytal sie jaki jestem znak zodiaku.Odpowiedzialam mu a ten zaczal mi mowic o mnie, jaka jestem, co robie przed okresem urodzin, ze nawet mam stany depresyjne ![]() Wiekszosc sie sprawdzila, ale najbardziej utkwilo mi w pamieci jak mi powiedzial, ze Kaczynscy na 100% przejma wladze i beda rzadzic naszym krajem ![]() Czasami przypominam sobie ta sytuacje.W tamtym momencie nikt nie wiedzial nawet o jakis Kaczynskich i czy beda startowac w wyborach. Hmm..cos w tych wrozbach jest. ![]()
![]() |
#362 |
Raczkowanie
|
Nieźle, to moze ja zaczne jeździc autobusami, bo chce zeby mi ktos powiedział ze wygra PO
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Raczkowanie
|
ma ktos jakąs sprawdzoną wrózke w bydgoszczy..?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Raczkowanie
|
A bylam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Raczkowanie
|
![]()
Dziewczyny, mam pytanie odnośnie wróżki. Co sądzicie o wróżce ukrywającej się pod pseudonimem David Harkley ? Czy któraś z Was korzystała z jaj porad ?
![]() Pzdr
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
podbijam watek,ciekawe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#367 |
Zakorzenienie
|
ja bylam ponad rok temu i jak narazie wszytsko co mi powiedziala sie sprawdza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Wtajemniczenie
|
Ja bym uwierzyła wróżce, gdyby opowiedziała mi moją przeszłość, a nie przyszłość
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#369 |
Zakorzenienie
|
a mi powiedziała całą przeszłość i terażniejszość ale w przyszłość nie wierzę...
bo to nierealne...możliwa jest zmiana przeznaczenia??przez osoby niezyczliwe mi i które znaja przepowiednię??? proszę odpiszcie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Raczkowanie
|
Wrózka o ktorej pisałam wczesniej, najpierw opowiada Ci cała przeszłość ze szczegółami, nawet takie rzeczy ktore są jakims sekretem czy cos.. - robi tak po to zeby przekonac do siebie wszystkich niedowiarków
![]() i dopiero potem zaczyna mowic o przyszłośći Iwona 25: ja sie na tym nie znam, ale z tego co wiem - z tego co twierdzi ta wrózka, to jest to możliwe - ze jakies osoby zuca na Ciebie czar czy cos takiego...i niby że uwalniasz sie od tego dopiero po śmierci tej osoby. Ale mozna tez samemy zmienic droge swojego zycia.. mozesz podjac jakas decyzje ktora ma zmienic bieg wydazen przewidzianych w twoim zyciu - nie wiem czy zrozumiale to napisałam ![]() Edytowane przez Quska Czas edycji: 2007-12-13 o 13:56 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#371 |
Zakorzenienie
|
Qska najgorsze to,że moja teściowa psychicznie chora zna przepowiednie i robi wszystko na odwrót
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Zakorzenienie
|
czyli w dalszym ciągu bedzie mi zatruwała życie....
a jej o tej przepowiedni ze szczegółami powiedział mąż mój... czyli przyszłość mozna zmienić, czyli czeka mnie rozwód ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Raczkowanie
|
czy ktoras z was zna dobra wrozke z 3miasta?? pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Troche nie rozumiem sytuacji ![]() Ale to nie jest tak ze jakas kobieta powie "a niech jej tam, bedzie miała rozwód" ![]() Podobno są osoby "czarownice" ktore są w stanie zrobić coś takiego ze całe Twoje zycie bedzie pasmem niepowodzen.. i ten czar - czy jakby to tam określic, minie dopiero po śmierci tej osoby. Ja w sumie nie wiem czy w to wierzyc, ale z tego co opowiadała mi ta wrozka - brzmiało wiarygodnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Zakorzenienie
|
Quska-opowiem jaśniej:
ale w skrócie byłam u wróżki,ona powiedziała,że nie będzie rozwodu,ze bedzie wszystko OK, teściowa przeprowadzi się do bloku,a my do domu,który rozbudowujemy Teściowej tam nic nie ma-ale dała nam darowiznę po swoim bracie,ale z zastrzeżeniem,ze będzie mogła mieszkac tam do śmierci teściowa obiecala jednak,że pójdzie do bloku,ale zaparła się ,że blok sprzeda,a pójdzie na garba dla mnie do domu-zreszta ojciec kasę daje i pracuje jak wół przy rozbudowie pojechałam do wróżki z mężem i spytałam co mnie czeka ogólnie i wróżka przeszłośc i terażniejszość powiedziała ze szczegółami a sentencje wróżki mój mąż opowiedziała ze szczegółami dla mojej teściowej i ona zaparła się na dobre,że rozbije mi małżeństwo i nie wyjdzie z mego domu to jednak zmieniła los ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Przyczajenie
|
Do Quska
Mam pytanie czy mozesz podac namiary na wrozke u ktorej bylas?...jestem zainteresowana wizytą u wrozki a nie chcialabym trafic tak poprostu na przypadkową wrozke a Twoja wypowiedz na temat wizyty u tej Pani zainteresowala mnie. Pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Raczkowanie
|
no sadzilam ze nigdy tego nie zrobie ale ..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Zakorzenienie
|
Ja pamiętam jak raz mnie zaczepiła pewna cyganka
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#381 |
Zakorzenienie
|
mi się wydaje że wróżki widza nasze marzenia,a los jest zupełnie inny
niestety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Raczkowanie
|
ja nie bylam ale wybieram sie po nowym roku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Zakorzenienie
|
mi wróżka powiedziała ze szczegółami przeszłość i terażniejszość,i niby ładnie ma się rysować przyszłość...ale z tego co widze jest do dupy,zupełnie na odwrót.
czy to mozliwe,ze niezyczliwa osoba,która dowiedziała się o mojej wróżbie mogła zmienić los? Proszę,odpowiedzcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Raczkowanie
|
Chodzę/chodziłam regularnie do wróżek.......
Pierwszą ujakiej bylam była Pani Wiktoria, jednak z perspektywy czasu moge powiedzieć że sprawdziło się połowicznie, nie przestrzegła mnie przed historią która miała miejsce w ok. dwa lata po mojej wizycie u niej, nie wiem dlaczego tego nie zrobiła, ale było to wydarzenie bardzo negatywne. Więc nie rozumiem dlaczego nie widziała tego...... Potem jednak kilka razy jeszcze odiwedziłam Pani Wiktorię, jednak dalsze wrózby chaotyczne 50% prawy a 50% fałszu, takie wszystko pogmatwanem, bez większego wnikania z jej strony, zobaczyła coś złego i już nie chciała w to wnikać a szkoda, bo tak naprawdę to nie było to tak jak ona to widziała, tylko chyba ona się zbytnio wystraszyła i możliwe że nie czuła się na siłach więcej mówić bo nie była pewna. Jednak ostatnia wizyta....zaowocowała tym że raczej więcej do niej nie pójdę. Co chwilę odbierała telefony, ale wizyta kosztowała mnie tyle co za pełną godzinę.A sama wrózba połowiczna, raczej nie wróżba a dobre słowo. Nawet nie mozna powiedziec czy się sprawdziło czy nie, nie były to jasne przepowiednie, no może jedynie 10% pokryło się. Nie tak dawno odwiedziłam Panią Anie, i byłam pod wrażeniem, z daty urodzenia powiedziała o chorobach i predyspozycjach. Wrózyła z Tarota, trochę się sprawdziło, ale mamlekkie wrażenie że trochę zbytkolorowe to wszystko, a jak dotąd życie jest bardziej szare ![]() najbardziej zadowolona, mimo że jest tam trochę niejasności. Kilka razy byłam u innych wróżek, ale zupełnie nie byłam zadowolona, wróżby nie adekwatne z rzeczywistością, na chybił trafił. A może to poprostu brak pewności ze strony tamtych wróżek, bały się że powiedzą coś głupiego, więc wolały nic nie mówić, tylko gdybać. Takie różnehistorie miałam. Kiedyś znałam wróżkę ktora zasypywała mnie złymi nowinkami i wszystkie się sprawdziły, znawcy tematu zaprzeczają aby to było mozliwe że dana osoba przyciaga jakieś złe zdarzenia, ale jak ja mam to inaczej tłumaczyć? Jak poszłam do innej wróżki, to usłyszałam co innego, zupełnie jakby to ucieło poprzednią passę. Na podstawie tamtych wydarzeń uważam że nalezy chodzić do wróżek które emanują dobrą energią, są życzliwe dla innych i pozytywnie odbierają świat, jeśli wróżka jest osobą zajmującą się czarną magią( którą wykorzystuje czyniąc krzywdę), żle nastawioną do świata, żle zyczącą innym, to spodziewajcie się nie najlepszych wieści.......Wiem że trudno tyle wiedzieć o kimś ale może sama intuicja Wam to podpowie już w rozmowie telefonicznej z osobą wróżącą. Wiadomo że zawsze w kartach moze wyjść coś złego, ale każda wróżka powinna jednocześnie podpowiedzieć jak z tego wyjśc, jak uniknąć lub co zrobić żeby skutki były dla nas najmniej dotkliwe,a nie tak jak to było w moim przypadku że źle i koniec........Teraz nie mam z tamtą osobą kontaktu i mieć nie chcę. Nie chcę pisać dokładnie o kogo chodzi, zarówno te z których jestem zadowolona jak i te z których nie jestem zadowolona, może się domyślacie kogo mam na myśli. Jednak nie pisałam tego aby komuś zaszkodzić, czy psuć opinię. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Zakorzenienie
|
Ja tam u wróżki nigdy nie byłam i nie mam zamiaru iść poprostu nie wierzę w te ich przepowiednie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#386 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja wierzę, nie jeden raz wróżba mi pomogła, pozwoliła na dokładniejszą analizę sytuacji, ludzi z którymi się otaczam itp Ale jakoś nie spotkałam się w wróżbą taką że mi ktos pwowiedział "25 grudnia złamie pani nogę, a za równy rok wyjdzie za mąż" i zeby się sprawdziło, może gdzieś są osoby które mają takie zdolności, ale czy bym tak chciała wiedzieć wszystko? Mieć na kartce napisany cały swój przyszły życiorys.....Sama nie wiem, chyba nie. Czasami adrenalina płynąca z zaskoczenia jest potrzebna. Cytat:
Pozdrawiam |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście że każdy ma prawo do swojej opinii jest mi bardzo daleko do krytykowania osób które chodzą Jeśli wróżba ci pomogła w analizie sytuacji to myślę że bardziej potrzebowałaś rozmowy na dany temat |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#388 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Można powiedzieć że ona zasugerowała mi pewne zachowania i że to ja sama doprowadziłam do końca znajomości, ale nie zupełnie, w między czasie dowiedziałam się o pewnych sytuacjach, nie będę pisała bo to zbyt osobiste. To działo się dużo, dużo wczesniej zanim poszłam do wróżki, tylko ja tego nie wiedziałam.... Ale wiem że czasami też ludzie potrzebuja rozmowy, nie dziwie się..... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Zakorzenienie
|
To tylko potwierdza że potrzebowałaś rozmowy. Myślę że ci którzy zajmują się wrózeniem muszą być dobrymi psychologami. Zresztą jeśli Ci pomogła to nie ma znaczenia czy ktoś jest wróżką czy kimś innym Liczy się efekt
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Raczkowanie
|
Poprostu nie wierzysz.....nie musisz.
Idąc do wrózki, nigdy nie rozmawiam, ona poprostu wyciąga karty.....i mówi. Wiedzą o tym Ci którzy się z tym spotkali, Ci którzy nie wierzą nie będą rozumieć.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:15.