![]() |
#571 |
Zakorzenienie
|
Dot.: WRÓŻKA prawdę Ci powie ???
Kurde, zaciekawiłyście mnie ta wróżką na telefon
![]() Zwłaszcza, że za darmo ![]() Napiszcie dziewczyny (te, które do niej dzwoniły) - jak wygląda ta rozmowa? Czy zadajecie jej od razu pytanie, jak długo się czeka na odpowiedź, czy wróżka Was o coś pyta szczegółowo, jeśli tak to o co? Ile można zadać pytań? A może nieokreśloną ilość, byleby się zmieścić w tych 15 minutach? Czy po 15 minutach ona się po prostu rozłącza? ![]() ![]()
![]() |
#572 |
Rozeznanie
|
Właśnie rejestruje się na tym portalu. Wpisuje nr komorkowy a pisze mi: "Proszę podać numer telefonu bez wprowadzającego 0." a nie mam zera :|
Wpisałam inny numer i zarejestrowało mnie.. Dziwne :| Edytowane przez Your_satisfaction Czas edycji: 2010-02-25 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#573 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#574 |
Raczkowanie
|
witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#575 |
Wtajemniczenie
|
Ja cały czas sie zastanawiam nad tym ,czy nie zadzwonic do tych wrózek ze strony co poadłyscie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#577 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#578 |
Zakorzenienie
|
jestem juz po
![]() ![]()
![]() |
#579 |
Zakorzenienie
|
A ja polecam wróżke Danę z Kazimierza dolnego nad Wisłą. Niestety, dzwoniłam 01.03.2010 -(umawia się każdego pierwszego dnia miesiaca) i prowadzacy zapisy podał wolny termin na wrzesien
![]() ![]() Dam znac, jesli faktycznie tak się stanie. Wróżka jest fajna, trochę podobna do Reni z M jak M ![]() Przygotowałam 3 wazne pytania/zagadnienia/problemy i najpierw czytała z tarota i niczym psycholog doradzała mi co zrobic, co się stanie, jesli podejmę taką a taką decyzję. W 80% się sprawdziło! Oczywiscie nie od razu wszystko - jedna sprawa dopiero po kilku latach - dokładnie tak jak przepowiedziala. Z cygankami... tez dawno temu miałam stycznosc. Siedzialam w parku rano, czytałam ksiazkę i podeszła taka młoda cyganka, ładna i sympatyczna, pytała czy mi powrozyc za kasę. zgodnie z prawdą, powiedzialam, ze mam ptylko jakies 50gr ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aha... to fajnie... Najgorsze, ze tez miała rację. Przez kolejne 5 lat tkwiłam w toksycznym związku, ale udało mi się wyrwac i teraz jestem w miłosci przeszczęsliwa ![]() ![]() ![]()
![]() |
#580 |
Raczkowanie
|
dzwonilam na infolinie z tej str. viversum i powiedziano mi ze musz epodac adres swoj - czy to oznacza ze jesli skorzystam z tej uslugi za darmo a potem juz wogole to za jakis czas na adres domowy beda mnie nachodzic listy... jak to bylo z wami ?
no i opiszcie mi czy mamsie czegos bac czy nie ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#581 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#582 |
Raczkowanie
|
Jesli to kpina ze mnie to nie ironizuj ... bo raz juz podalam swoj adres a potem niczym pewna gazeta z ciuszkami podobna do Q za to ze nie korzystalam z ich islug to co jakis czas wysylali mi katalog... dlatego zadalam proste pytanie BEDA NACHODZIC CZY NIE |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#583 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#584 |
Przyczajenie
|
Czy ktoś może mi powiedzieć coś o wróżce z Rucianego? Czy faktycznie te wróżby się sprawdzają ? Czy Ona dużo wypytuje ? Ma ktoś jakiś kontakt do Niej ? Z góry dziękuję za odpowiedź.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#585 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Ojej, to niedaleko mnie... A jak można się z nią skontaktować? ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#586 |
Raczkowanie
|
hej! mam pytanie... czy kiedykolwiek którejś z Was wróżka przepowiedziała śmierć i jej okoliczności?
![]() ![]()
![]() |
#587 |
Zakorzenienie
|
Slyszalam,ze wróżki nigdy nie mowia o takich rzeczach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#588 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A dlaczego mam ironizowac? ![]() ![]() Dostałam już bodajże z 3 listy, plus tego, co miesiąc maile. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#589 |
BAN stały
|
Wróżka wróżce nierówna, ale niektóre są naprawdę bardzo dobre. Moja koleżanka chodzi do takiej jednej w Toruniu i wszystko co jej ona przepowie, sprawdza się. Zastanawiam się czy nie wybrać się do niej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#590 |
Przyczajenie
|
![]()
Nie byłam nigdy u wróżki ale zastanawiam się nad tym od ładnych paru lat. Problem w tym, że wróżka, którą mi polecało kilka osób przestała przyjmować (chyba się kobitka zestarzała
![]() Piszą tam logicznie ale chyba mam pietra...A wy co sądzicie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#591 |
Zakorzenienie
|
Od razu zaznaczam... nie przyszłam tu po to, by robić sobie samej reklamę.. Sama nieraz także korzystam z porad wróżek, gdyż sobie nie wróżę.. Niekiedy ludzie błędnie sądzą, że gdy wróżka dobrze powie co miało miejsce w przeszłość to przyszłość też się sprawdzi.. Nic nie działa na karty mocniej niż ludzkie emocje.. wychodzi to co ma wyjść. Najlepiej pytać, w celu sprawdzenia, o to co ma się wydarzyć w przeciągu godziny. Problem - ludzka wolna wola. Pytanie "czy ktoś zadzwoni" - kurrcze..ile razy o to pytałam!... tak tak - oczywiście, zadzwoni JUŻ. Tsaaa... nie dzwonił. Dlaczemu? Bo 2 sekundy przed tym jak miał zadzwonić wpadł do niego kumpel! Taka złośliwość ... Pomimo, że sama wróżę, to nadal badam inne ... O zgrozo... ciężko uwierzyć, że ludzie czasem mogą być tak naiwni......... Ale spotkałam wiele zaufanych kobiet, które są głównie dobrymi psychologami... Bo magia to przede wszystkich psychologia. A ja jeszcze bardziej wierzę w sny
![]() Edytowane przez lovellyhippo Czas edycji: 2010-09-04 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#592 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez kasiapoznan1986 Czas edycji: 2011-01-31 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#593 |
Przyczajenie
|
Mnie za to bawią smsowe wróżby:
"Serce ię raduje gdy odkrywam ostatnia kartę i widzę Twoje szczęście! Ten układ to rzadkość. Niemniej dziś trafi się tobie! SmS FART na 73305 (3,66zł ![]() Tego smsa dostałam w zeszłym roku pod koniec grudnia. Ciekawość mną zawładnęła i wysłałam FART i czekam na odpowiedź. W odpowiedzi dostałam że już niebawem już za chwilę spotkam cudownego mężczyznę. Jego imię Będzie się zaczynało na literę M. Może to być Maciek lub Marcin lub Michał. ![]() Będzie to ponoć brunet o intrygującym jasnym spojrzeniu. Dowiedziałam się również że dostanę od kogoś nieznanego mi w spadku mieszkanie i biżuterię. Ten ktoś mieszkał za granicą i był związany z rodziną mojej mamy. Więc zrobiłam dyskretny wywiad i okazało się że nikogo moja mama jak i tata za granicą ze swoich znajomych dalszych i bliższych nie mają. Ponoć ten spadek mam dostać do końca marca. A powinnam go już mieć od dawna, tylko że jakiś list zaginął ale się odnajdzie. Brawo za fantazję ![]() Tylko nie przypuszczałam jednego. Codziennie otrzymuję z numeru 73305 smsy o treści: "PILNE: Oczekuje na Ciebie ważne uzupełnienie wróżby. Tarocistka prosi o pilny kontakt, ponieważ chce ci przekazać to osobiście. Sms PILNE na 73305 (3,69 zł)" lub "Chciałam dodać, że musisz przygotować się na nowy etap w życiu, wielką nadzieję i szansę w dla Ciebie. Mogę podać szczegóły. SMS ETAP na 73305 (3,69zł)" Mogę się założyć że w dniu dzisiejszym również dostanę smsa o podobnej treści. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#594 |
Perfumoholik z wyboru
|
Pamietam czasy smsowania z wrozkami
![]() Chcialabym zeby ktos choc raz rozlozyl mi karty, tak z ciekawosci
![]() |
#595 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#596 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#597 |
Raczkowanie
|
byłam u takiej za 10 złotych.Powiedziała całą prawdę.Mojej koleżance również.Wcześniej była tam moja ciocia-jej też wszystko zgodnie z prawdą powiedziała.
Ale chyba nie chciałabym iść znowu do niej(nawet nie wiem czy jeszcze żyje-kilka lat temu miała ok 70) ,boje się przyszłości -wolę nie wiedzieć |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#598 |
Rozeznanie
|
no dobra
![]() ![]() słyszałam też o kursach na wróżkę... hm, to znaczy, że z braku pracy zawsze mogę zająć się tym, co by nie mówić - dość dochodowym i coraz bardziej popularnym zajęciem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#599 |
Zakorzenienie
|
Odkopuję
![]() Może jakieś nowe relacje? Byłyście ostatnio u wróżki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#600 |
Przyczajenie
|
Ja chodze i to nawet czesto..moje kolezanki znajomi tez i zawsze wszystko sie sprawdza..moim znajomym tez i jak mam jakis problem czy cos mi nie wyjdzie w zyciu to od razu sie do niej umawiam tak jak reszta i pomaga nawet w trudnych sytuacjach w domu czy zdrowotnych a nawet sadowych...tj sprawy o alimenty czy spadki itp..moja wrozka jest poprostu najlepsza i jak do niej chodze to czuje sie jak z babcia bo daje tyle ciepla i zrozumienia ze jak do wrozki to tylko do niej aha i przede wszystkim bierze naj mniej ze wszystkich u ktorych byłam..wiekszosc to klamczuchy ktore zdzieraja bo chca tylko zarobic i nie poswiecaja duzo czasu a moja wrozka poswieci tyle czasu ile ty tego potrzwebujesz...polecam!! !to jest nr:506219415
---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- A ostatnio byłam bo jestem w ciazy i chcialam wiedziec co i jak no i powiedziala mi ze bedzie dziewczynka co sie oczywiscie sprawdzilo no i ze bedzie z\drowa tylko moze miec skaze bialkowa czy cos w tym stylu..hehe i ze mam uwazac bo jak urodze to szykuje sie od razu druga ciaza i bedzie chlopiec..hehe wiec musze uwazac..bardzo sie bałam isc pierwszy raz do wrozki tym bardziej ze na pocztku sie strasznie zrazilam bo ciezko znalezc dobra wrozke a ja trafialam na same jakies dziwne..i wcale nie wiarygodne!!!i dopiero kolezanka mnie namowila na wizyte do Pani Krysi i jestem taka zadowolona ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:16.