![]() |
#691 |
astro-loszka
|
Dot.: WRÓŻKA prawdę Ci powie ???
[1=4e7542dda0fd66e47a4eea6 0a6dfa89c97e945d1_61c50d8 334adc;88586317]Ja nie wróżę, ale za to interesuje się astrologią - czytam z daty urodzin
![]() ![]() ![]() Witam koleżankę z branży ![]()
![]() |
#692 |
Zakorzenienie
|
[1=4e7542dda0fd66e47a4eea6 0a6dfa89c97e945d1_61c50d8 334adc;88595341]Monia, nie wiem dlaczego, ale nie mogę Ci wysłać tych pytań...
Nie używam skrzynki na Wizażu zbyt długo, ale próbowałam wysłać Tobie tę wiadomość już chyba 5 razy i coś tu jest nie halo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#693 |
Przyczajenie
|
Poszukuję wróżki HEDDA Łódź
Hej, parę lat temu byłam u wróżki Heddy w Łodzi jak się po latach okazało sprawdziło się wszystko ja bardzo chętnie poszłabym do niej raz jeszcze, ale nie wiem gdzie ją znaleźć.. szukałam w internecie, pisałam maile jednak bez odpowiedzi.
Czy może ktoś ma namiar na Wróżkę Heddę z Łodzi? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#694 |
Przyczajenie
|
Korzystałam z ich usług i jeszcze nic się nie sprawdziło. Ma się zdarzyć dopiero za kilka miesięcy.
Z tego co wiem, jeśli pytacie ich o życie ogólne to może się dużo zmienić. Wszystko zależy od otoczenia i osób wokół (ich decyzje wpłynie na przebieg wydarzeń). Natomiast jeśli chodzi o partnerskie to jest mało prawdopodobne, że się zmieni. Tak mi powiedziała tarocistka. Kolega mi natomiast powiedział, że tarocistki podchodzą do tego bardzo psychologicznie. Mają swój schemat i wszystko zależy jakie pytanie zadacie. Np. Czy on coś do mnie czuje - Czy on coś jeszcze do mnie czuje. Dla eksperymentu zadałam jedno pytanie dwóm różnym wróżkom i dostałam 2 różne odpowiedzi. Także kto wie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#695 |
Raczkowanie
|
Wróżka - co sądzicie? Jakie macie doświadczenia? Wierzyć?
Hej, zakładam luźny wątek, bo jestem bardzo ciekawa Waszych doświadczeń i opinii, a znajomych trochę wstydzę się pytać
![]() Jestem raczej z osób, które nie wierzą w paranormalne rzeczy. Stąpam twardo po ziemi, nie boję się żadnych duchów czy innych cudawianek. Horoskopy czytałam kiedyś w dzieciństwie z ciekawości, ale wiedziałam, że to stek bzdur i ogólników. Jednak ostatnio przydarzyła mi się sytuacja, która nie daje mi spokoju. Mam znajomego i jego matka nie zajmuje się 'zawodowo' wróżeniem, nikomu nie wróży za pieniądze. Jednak kobieta twierdzi, że ma pewne zdolności. Znajomy jak i sama ona przyznają, że wywróżyła ilość dzieci i płeć każdemu w rodzinie - wszystko się niby sprawdziło. Podchodziłam do tego z dystansem, dla zabawy zgodziłam się, żeby mi powróżyła. Wróżba miała dotyczyć właśnie kwestii tych dzieci i mojej ścieżki zawodowej. Niedawno byłam na rozmowie, która moim zdaniem dobrze mi poszła, ale konkurencja jest duża i nie wiem czy dostanę tą pracę. Mają się odezwać w przyszłym tygodniu. I tak o pomyślałam, może zapytam mamy mojego kolegi co ona na to ![]() Co do dzieci zrobiła wróżbę z obrączki i mojego włosa. Wyszło, że mam mieć dwójkę dzieci - chłopca i dziewczynkę. Z wyniku zadowolona nie byłam, bo jak już mam zakładać rodzinę to chciałam maks jedno dziecko. No, ale czy to się sprawdzi to się jeszcze dowiem ![]() Potem postawiła mi karty tarota odnośnie mojego pytania o tą pracę. Wyszło, że tak, dostanę tą pracę. ALE nie będę z niej zadowolona i w końcu odejdę ![]() ![]() Jeszcze tego było mało ta sprawa mi nie dawała tak bardzo spokoju, że wpisałam w google "wróżba za darmo". Znalazłam paru wróżbitów, którzy oferowali, że na jedno pytanie rozłożą karty za darmo. Napisałam do sześciu ![]() ![]() ![]() A wy jakie macie doświadczenia? Wierzyć w to, nie wierzyć?
![]() |
#696 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Wróżka - co sądzicie? Jakie macie doświadczenia? Wierzyć?
Cytat:
Z tego co wiem, to dużo zależy jak dana osoba interpretuje karty. Np. u mnie - u jednej i drugiej miałam kartę "kochankowie", ale interpretacje były różne. Próbowałam też darmowe wróżby, tak jak ty. Dostałam 2 różne odpowiedzi. Jeśli chodzi o pracę to tutaj bym powiedziała, że 50/50. Po pierwsze jesteś młoda i na pewno ambitna. Nauczysz się w danej pracy wszystko, co możesz i będziesz szukała innej, żeby się rozwinąć. Dodatkowo w każdej pracy coś znajdziemy, co nam sę nie spodoba. Decyzja czy warto zostać czy szukać innej należy od nas. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#697 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Do tego dochodzi samospełniająca się przepowiednia - będziesz oczekiwała, że się posypie, to się pewnie posypie. Czemu wróżą, że dostaniesz - a no może klient zadowolony (pozytywna wróżba spełniona) wraca, niezadowolony nie bardzo. Z dziećmi, jak się komuś "przydarzyła" wywróżona liczba, to obstawiam że to również samospełniająca się przepowiednia - delikwent(ka) oczekuje dwojga dzieci "bo los/kosmos tak chciał" i po prostu robi dwójkę dzieci. Albo z różnych wróżb pamięta/przykłada wagę do tej pasującej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#698 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wróżki zgadują |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#700 |
Zakorzenienie
|
Nie wierzę w te różne wróżby, a dziś mnie lekko zmroziło. Mama opowiedziała mi, że jako młoda dziewczyna, ok. 18letnia, była z koleżanką u takiej starszej babki, która wróżyła z reki. Ta osoba powiedziała jej, ile dzieci urodzi i że na jednym z nich, konkretnie tym (tu liczba) jest "krzyżyk". Widząc, że wywołało to lęk, szybko skupiła się na pozytywach "wróżby". Następnie zdziwiła się widząc rękę koleżanki i powiedziała jej niemal to samo. Po latach niestety te słowa spełniły się w obu przypadkach.
Ja przypomniałam sobie jak ok. 15 lat temu złapała mnie na ulicy cyganka i powiedziała mi słowa, do których nigdy nie przywiązałam żadnej wagi, a dziś okazały się faktami. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#701 |
Raczkowanie
|
A ja ezoteryką zajmuję się zawodowo
![]() ![]() Już się nie mogę doczekać <3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#702 |
Przyczajenie
|
Witam, czy ktoś jest z stanie polecić tutaj sprawdzoną wróżkę? Cel wymiana doświadczeń..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#703 |
Przyczajenie
|
Niektóre osoby wstydzą się, że chodzą do wróżek, to tak jakby nie wierzyć..tu nie ma się czego wstydzić..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.