|
|
#1801 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wyprzedaże wiosna-lato 2010
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po moim kupnie reszta takich samych spódniczek została zdjęta ze sklepu, żeby znów podwyższyć ich cenę. jeżeli ta rzecz, którą kupowałeś, nie wisiała tylko jedna, ale było ich więcej i wszystkie miały niższą cenę -czyli o przeklejaniu przez klienta metek nie było mowy, tylko cena była błędem osoby, która je naklejała, to na pewno powinieneś dostać po tej niższej |
|
|
|
|
|
#1803 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Byłam dziś na zakupach we Wrocławiu, ale najbardziej zwróciłam uwagę na sklepy Inditexu, chociaż zwykle tam nie chodzę Chciałam kupić sobie spodnie rurki w Bershce, spodnie są, ładne, ale problem z rozmiarami zarówno w Grunwaldzkim jak i w Magnolii i wkońcu w Bershce spodni nie kupiłam. Dziasiaj spodnie były już za 49,90, sukienki również, bluzki po 19,90, koszule 29,90.W Stradivariusie według mnie nic ciekawego nie ma, podobnie w Pull&Bear (tu za bardzo się nie rozglądałam) Za to miło zaskoczyła mnie Zara, dużo spodni przecenionych na 59,90 (tu kupiłam rurki), na inne rzeczy oprócz spodni nie patrzyłam. Byłam jeszcze w Housie i Croppie (tu kupiłam sobie spodenki plażowe za 19,90) i klapki japonki w Diverse. Kupiłam też okulary w H&M za 10 zł. Ogólnie z zakupów jestem zadowolona, chociaż jescze parę rzeczy mi brakuje Najbardziej zdenerwowało mnie brak rozmiarów spodni w Bershce (chociaż dopiero II tura), ale ogólnie jest ok.
|
|
|
|
|
|
#1804 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1805 |
|
Raczkowanie
|
@SkinVision Zwróciłeś uwagę na cenę spodni w Inditexie? Albo ktoś inny (dział męski)?
|
|
#1806 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
p&b jeansy 99, spodnie materiałowe 79, spodenki 59-69 (nie pamiętam dokładnie) bershka - jedne jeansy widziałem za 89 i jedne za 49 zara - jeansy 99 dziewczyny mówią coś o kolejnej turze, więc pewnie teraz jakoś będzie ruszać i ceny mogą zejść |
|
|
|
|
|
#1807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1808 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba że te jeansy w Bsk z 99 na 89.
|
|
|
#1809 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#1810 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() w bershce te spodnie widziałem pierwszego dnia, ale generalnie było mało przecenionych spodni (rzeczy) a że kupiłem wcześniej w p&b to zbytnio się nie rozglądałem tymbardziej że były kiepsko zaprezentowane w kupie razem z thirtami i swetrami rzucone |
|
|
|
|
|
#1811 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jeszcze niedawno czyli kiedy ? jestem ciekawy czy zeszli z ceny bo niby od czwartku miała być 2 tura... |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1812 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tylko w zarze zauważyłem schodzenie z cen, ale tylko niektóre rzeczy, te których zostało mało już, p&b i bershka żadnych dodatkowych obniżek nie zauważyłem |
|
|
|
|
|
#1813 |
|
Raczkowanie
|
Kilka osób pytało o wyprzedaże w Deichmannie
Właśnie w radiu słyszałem reklamę że rusza wyprzedaż do -70. Nie wiem jak w rzeczywistości Pozdrawiam |
|
|
|
|
#1814 |
|
Wtajemniczenie
|
przechodzilam wczoraj przez deichmanna- faktycznie duze przeceny. mozna buty nawet za 39zł kupić
|
|
#1815 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy w New Yorkerze też są tury wyprzedaży? Jeśli tak to nie weicie kiedy kolejna? Czaję się na czarną sukienkę z bufkami i pudrowo różowa i biała jest za 20 zł a czarna za 40 zł i szkoda mi tak dwa razy tyle dawać...
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1816 |
|
Raczkowanie
|
Jak w Tesco F&F? Przypomniałem sobie, że miałem odwiedzić go w czasie wyprzedaży... Oby nie za późno.
|
|
#1817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłam ostatnio w tesco, na pewno na męskim zostały jeszcze jakieś wyprzedaże(koszule, koszulki) ,ale co konkretnie to nie wiem, nie przyglądałam się. |
|
|
|
|
|
#1818 |
|
Zakorzenienie
|
A jak Stradi i Cubus? Będzie jeszcze jakaś III tura? Jesli tak to jakaś przewidywana data?
pozdrawiam
|
|
|
|
|
#1819 |
|
Wtajemniczenie
|
w cubusie moim zdaniem wiekszosc z tego, co zostala, to jakies szmaty [przepraszam bardzo, ale takie wrazenie odniosłam..]. rozmiary tez raczej tylko duze
|
|
#1820 |
|
Zadomowienie
|
jeste przecenionychy kilkanascie par butow, najczesciej jakies klapki/japonki ale zazwyczaj w duzych/malych rozmiarach lub takie najbrzydsze...
|
|
#1821 |
|
Raczkowanie
|
Dzisiaj byłam w kinie w Pasażu Grunwaldzki i obskoczyłam przy okazji sklepy, w Orsayu kupilam sukienke z bufkami białą w czarne kropeczki za około 45 zł, w Top Secret naszyjnik, żólty za 5,90 (taki sam czerwony był za 9,90zł - nie wiem czemu tak?!) a w H&M spódniczkę za 39,90 i basic top czarny za 19,90zł. Najlepsze ceny w H&M.
|
|
#1822 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
Dla zainteresowanych jeansami z Zary - Woman przecenione na 79,00zł. Byłam dziś w Bonarce i jak dla mnie jest tam większe zróżnicowanie towaru niż było wczoraj w Krakowskiej i Kazimierzu.
|
|
|
|
|
#1824 |
|
Raczkowanie
|
Jak myślicie czy wyprzedaże w stradim i p&b potrwają do końca lipca, bo dopiero wtedy mogę znów wyruszyć na łowy bo teraz na wakacjach nie mam takiej możliwości
A czy w nowych kolekcjach w tych sklepach jest coś interesującego?
|
|
|
#1825 |
|
Raczkowanie
|
Bazując na doświadczeniu z poprzednich, to dotrwają.
|
|
#1826 |
|
Zadomowienie
|
A jak sytuacja wygląda teraz w Poznaniu?
|
|
#1827 |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam w czwartek w Forum i strasznie się zawiodłam...
szczególnie na Bershce... jechałam z zamiarem kupna rurek ale jakoś nic specjalnego nie było;/ mały wybór... chciałam coś jak leginsy... reszta sklepów też jakoś nic specjalnego... w zeszłym roku się obkupiłam nieźle teraz prawie wcale:| a możecie napisać jak tam SCC? warto tam jechać?? według mnie większy wybór tam mają... ale jak mam jechać na darmo to bez sensu...
|
|
|
|
|
#1828 |
|
Zadomowienie
|
Byłam wczoraj w Malcie i ogólnie nieciekawie się wyprzedaże prezentują...
Stradi i Bershka - jak dla mnie małe przeceny, na stołach rzeczy po 19 zł, reszta przeceniona o 30, max 50%, w Bershce fajne rurki po 49.90 Duży wybór modeli i nawet rozmiarów! H&M- cały czas te same szmatki, większość sklepu to nowa kolekcja, ale da się coś wybrać na siłę ![]() Cropp i House- duże przeceny, spodnie po 19.90, kombinezony, dużo t-shirtów itp, ja znalazłam spodnie marchewy za 20 pln ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- A jak ma się sytuacja w RESERVED ? Znajdę tam jeszcze jakiś kostium kąpielowy?
|
|
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Pull&Bear nic ciekawego nie widzialam natomiast w Bershce są fajne shirty i bokserki z namalowanymi na przodzie dziewczynami. Każda ma doczepioną jakąś kokardkę itp. Są po 69,90
|
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bylam dzisiaj w Galerii Baltyckiej, lazilam 3h i kupilam jedynie spodnice
troche na sile, bo nie mam nic na te upaly.River Island zawod totalny, bylam tam pierwszy raz, same szmaty a ceny z kosmosu... Inditex caly sobie w kulki polecial niezle, kazdy sklep w polowie nowa kolekcja, a wyprzedaze tak slabe jakich jeszcze nigdy tam nie widzialam... H&M wisza jakies koncowki, Reserved niby caly sklep w wyprzedazach ale ja tam nic dla siebie nie znalazlam, CCC i Deichmann mega slabo, New Yorker syf, z roku na rok coraz gorsze maja te kolekcje. Najlepiej chyba wypadlo Camaieu i tam wlasnie kupilam spodniczke, nawet na kasie wybilo nizsza cene niz na metce no i fajne przeceny w SuperPharm, full luda. W tygodniu jeszcze moze smigne do Matarni...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:03.

Poza tym, czy ktoś z Wrocławia mógłby mi napisać, jak najlepiej dojechać na Pasaż Grunwaldzki? 

.
A czy w nowych kolekcjach w tych sklepach jest coś interesującego?
troche na sile, bo nie mam nic na te upaly.