|
|
#3211 |
|
amor vincit omnia
|
Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)
f_ola spadek u Ciebie
|
|
|
|
#3212 |
|
Konto usunięte
|
f_ola, gratuluję spadku
![]() Dziś przez te wichury nie miałam pół dnia wody i prądu do 18 ![]() Dodatkowo pociągi jeździły tak, że lepiej to przemilczeć. Nie zdążyłam dziś na pierwsze ćwiczenia przez te opóźnienia Poza tym zgrzeszyłam drożdżówką, bo byłam przeraźliwie głodna, a nie przewidziałam wcześniej, że tak długo będę wracać do domu. |
|
|
|
#3213 |
|
amor vincit omnia
|
ja dziś jadłam tak sobie, ale za to poćwiczyłam trochę wiec... jestem na zero
|
|
|
|
#3214 |
|
Rozeznanie
|
U mnie dziś jedzonko jako-takie, ale zjadłam ogrom słodzików, bo zrobiłam jeszcze więcej tych bezików
Zasłodziło mnie na dłuuugo chyba.Kupiłam sobie płatki owsiane górskie Melvit i one chyba nie mają wcale błonnika. ![]() ![]() Cholera, strasznie mi kalorie uciekają na mleku do kaww ![]() W ogóle to zamykam się w zasyfionym pokoju, mam gdzieś szkołę i się nigdzie nie ruszam Chyba że na fitness. Tyle że karnet mi się kończy, a ze 'sponsorem' nie rozmawiam, przez co tym bardziej nie mam ochoty wyściubiać nosa z pokoju..
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
Melduję, że niedawno wróciłam z marszobiegu (3min bieg taki spokojny, 7-8min marsz i tak x 4 + na końcu duuuuuuuuuuużo marszu, bo mnie naszło, żeby iść jeszcze dalej takim mega szybkim tempem). Łącznie zrobiliśmy ok. 8,3km
Czas ok. 1,5h.
|
#3216 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() super ....bravoooo
|
|
|
#3217 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja bym się nie mogła zmobilizować w takim wietrzeeee
|
|
#3218 |
|
Zakorzenienie
|
Lady, właśnie strasznie wiało momentami, w pewnej chwili ucho zaczęło mnie strasznie boleć, ale po 10min przestało na szczęście.
Kurcze... teraz cały czas jest mi zimno, a grzejniki mamy na maksa odkręcone. Mam nadzieję, że się nie przeziębiłam. W ogóle to mam strasznie mdłości, żołądek mnie boli, a kolację zjadłam lekką i białkową.
|
#3219 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Oby to się nie przerodziło w jakąś dolegliwość większą ---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Walę szkołę, śmigam na fitness. ![]()
|
|
#3220 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie ponownie
Waga wrosla mi do 65kg,teraz od niedzieli czekam na @,mam duzo stresow bo zostalam bez pracy a Swieta za pasem ![]() Zeby poprawic sobie troche humor zrobilam w sobote fotki porownawcze.Moge sie pochwalic?Przepraszam za balagan i za te skarpetki Zdjecie po lewej z waga 70kg,po prawej z waga 65kg.
bedzie:62kg/173cm![]() Edytowane przez whisky79 Czas edycji: 2011-11-29 o 10:30 |
|
|
|
#3221 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dużo zdrówka ;* Cytat:
Strasznie mi przykro z powodu pracy :/ Powodzenia w szukaniu nowej, może się uda szybko coś dorwać! Co do fotek...WOW. Brzuch super! I nogi jak schudły! Wielkie brawa!!
|
|
#3222 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
~ Bułka wieloziarnista (i np. + serek wiejski) to najcudowniejszy posiłek, jaki można zjeść, obojętnie czy na diecie czy nie. Kocham te bułki po prostu, raaany!!! Eksperymentuję (zamiast się zabrać do pracy...) i robię bezy na słono, liczę że wyjdą chrupki kurczakowe czy jakieś tam, takie a'la chipsy ![]() Widziałam w szafie mleko w proszku, rany, tyle o tym marzyłam, gdy w mnóstwie przepisów słodzikowych było mleko w proszku, takie pyszności Pewnie coś zrobię, ale to w weekend!
|
|
#3223 |
|
Raczkowanie
|
Dziekuje LadyToofat,tyszka_ to zasluga interwalow w glownej mierze,tak mi sie wydaje.Bo wczesniej jak schudlam 5kg to nie bylo az tak widocznych efektow.Ostatnio troche odpuscilam z cwiczeniami bo fatalnie sie czulam po nowym,mocniejszym leku ale od dzis zaczynam trening
|
|
#3224 |
|
Zakorzenienie
|
whisky, plecy Ci ładnie schudły!
Przede wszystkim byłaśnie brzuch dużo lepiej wygląda (brzuszki robisz?, wydaje mi się, że mięśni tam nabrałaś, stał się bardziej jędrny i z pleców mocno widać![]() A ja melduję, że jest sukces - waga pokazała 75,4kg Polecam czerwoną herbatę BioActive - poleciły mi ją dziewczyny z innego wątku, u nich waga szybciutko leciała, a od kiedy ją piję też mi zaczęła spadać! Wczoraj wypiłam 6 kubków No i na pewno te marszobiegi pomogły![]() Dziś hantle, trochę hula-hop, ćw na nogi i tyłek, sprzątanie domu + duuużo nauki. Jutro aqua aerobic, czw marszobiegi, pt dom, sob dietetyczka ![]() W ogóle to chcę ćwiczyć tak: (w tym tyg. trochę inaczej, bo już w pt rano jadę do domu, w sob wrócę) pn: marszobiegi i ćw na nogi i tyłek; wt: hantle, hula-hop, ćw na nogi i tyłek; śr aqua aerobic, ćw na nogi i tyłek; czw: hantle, hula-hop, ćw na nogi i tyłek; pt: marszobiegi, sob: hantle, hula-hop, ćw na nogi i tyłek; ndz: hula-hop, hantle.
|
#3225 |
|
Rozeznanie
|
Ja jakoś dziś na wagę też weszłam i rano pokazała 72 z kawałkiem, chyba oszalałam
|
#3226 |
|
Raczkowanie
|
Bottega na brzuch robie 8min ABS i krece troche na twisterze.
Ooo przypomnialas mi o czerwonej herbacie,mam nadzieje,ze dostane jakas w torebkach bo lisciastych nie cierpie... 0,2kg to Ci szybciutko spadnie przy takiej ilosci cwiczen.
|
|
#3227 |
|
Zakorzenienie
|
whisky, ja właśnie tez piję w torebkach
Pewnie u Was tam takiej nie ma, ale jakbyś znalazła, to polecam BioAvtive (ja mam z cytrynką), 40 saszetek ok. 7zł.naprawdę bardzo ładnie kształtuje Ci się ciało grr przez 2,5h sprzątałam łazienkę... jeszcze muszę odkurzyć, umyć podłogę i wziąć się za kuchnię
|
#3228 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
chyba jakieś czarownice jesteśmy ....nie no żartuje , to Twoja ciężka praca ![]() ![]()
|
|
|
#3229 |
|
Rozeznanie
|
Mam dziś ogromne parcie na żarcie, byleby jeść. I to jakieś bzdety, nawet słodzikowe. Zły dzień jakiś ogólnie, bo nadal nie ogarniam niczego.
![]() + zwiększyłam kcal do 1200, ale właściwie zobaczę jutro jak tam po dzisiejszym śmieciowym dniu.
|
#3230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sprzątanie zajęło mi9 łącznie ponad 3,5h
|
|
#3231 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kurde, ja mam ostatnio taki brak apetytu, że szok. Wciskam na siłę wszystko. Dosłownie wszystko
|
|
#3232 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
Cytat:
*tuli mocno*Mam dość. Stres mnie zjada i powoli atakuje mój kręgosłup. Nie mam czasu na fitness w tym tygodniu-dopiero w piątek. Zresztą wole nie chodzić bo kręgosłu się odzywa. Delikatnie(zazwyczaj musiałam łykać ketonal)daje znać i mnie ostrzegaaa. Zjadłam pół mojego ulubionego omleta, pół bułki z masłem(jedyna która mi smakowała), i wcisnęłam na dwa posiłki ryż z warzywami i sosem(podobno pyszny-tak mówi współlokatorka a mi w gardle stawał) rządek czekolady(planowałam dwa) powinnam zjeść rybe wędzoną- bo sie zepsuje tyle leży w lodówce i posiłki powinnam zachować
|
|
#3233 |
|
Raczkowanie
|
tyszka_ interwaly robie na rowerku stacjonarnym.
LadyToofat mi tez waga szaleje ale na plus niestety. Wogole zmienili mi leki i teraz znowu potrwa troche zanim cykle mi sie ureguluja...Mialam @ dostac w niedziele a do dzis nie mam
|
|
#3234 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny, gratuluję Wam spadków
![]() u mnie kiepsko. pms + chyba tarczyca zaczyna nawalać, czuję się totalnie zdechła i nieprzytomna. odżywiam się bułkami z masłem (lub bez), serem i pomidorkami. nie obżeram się słodyczami wyłącznie dlatego, że przyzwyczaiłam się ich nie kupować
|
#3235 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
Cytat:
to nie tumaaaczy tej żywieniowej klęskiii ![]() inni też są zmęczeni, padnieci,maja tarczyce,mało czasu a diete trzymają naprawdę niewiele trzeba by zamienic te buły na różnorodne rzeczy
|
|
#3236 |
|
Rozeznanie
|
a mi jakos delikatnie waga się podniosła nie wiele ale troszkę ...hmm może do soboty spadnie oby....a dziś i wczoraj cały dzień w terenie ...najpierw u siostry ciotecznej , pojechałam zobaczyć małego Mateuszka 2,5 miesiąca że kocham dzieci musiałam jechać ...wcześniej nie było okazji , później do dziadka do szpitala po operacji serca jest od 4 miesięcy teraz miał kolejny poważny zabieg przepychania żył ale wszystko się udało
i jest dobrze na szczęście aaa nie bijcie dziś zjadłam 2 cheesburgery ok 13 jak jechałam głodna do tego szpitala i od tej pory jestem pełna dopiero zjem kolację ...więcej ich nie tknę bo przeczytałam na opakowaniu że jeden ma 300kcl ło żesz kurczę się przestraszyłam hahaha
|
|
#3237 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Oszczedzaj plecy ;* Cytat:
![]() Mnie też nie ciągnie wcale. Osatnio zauwazylam jak bardzo przez te 4 miesiace mi sie podejscie zmienilo. Kiedys siedzialabym w domu wieczorem i kombinowala jakies smaczne tosty itd z nudów. Teraz jedzenie to hmm "obowiązek" a nie przyjemność. Wiecie co mam na mysli ![]() Jem, bo muszę, a nie żeby czas zabić ani nie dlatego, że mam smaki jakieś. Cytat:
![]() A za te czisburgery to Ci tu chyba zrobimy lanie! 600kcal, szok. Po nawet kilku miesiacach dbania o to co się je, można szoku dostać jak się prześledzi jeden dzień sprzed diety. Ile kalorii się pożerało :O Ja uciekam prostować włosy a potem wypić jakieś grzane piwo z okazji Andrzejek. Wróżb chyba nie będzie ![]() Buziaki ;* PS. Whisky musi dostać zaproszenie do klubu!
|
|
#3238 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
gotowanie to moja pasja ![]() wybOrOowa cheeseburgery nie są zdrowe, ale to wiesz. 600 kcal to mniej więcej tyle co obiad powinien mieć, no i raczej od tego nie umrzesz ale lepiej te kalorie zużyć na co innego, wiadomo
Edytowane przez MaryAnne Czas edycji: 2011-11-30 o 18:16 |
||
|
|
|
#3239 |
|
Raczkowanie
|
tyszka_ o jakim klubie mowa?
![]() LadyToofat buuu ja sie nie zalapalam,zeby obejrzec Twoje zdjecie z imprezki ![]() MaryAnne wierze,ze jest Ci ciezko Nie wiem czy omlet to dobry pomysl na kolacje?
bedzie:62kg/173cm![]() Edytowane przez whisky79 Czas edycji: 2011-11-30 o 19:04 |
|
|
|
#3240 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja właśnie piję kawę, żeby... wziąć się za sprzątanie no i na kolację będzie kurczak, głównie robiony przez mojego męża
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:35.

Zasłodziło mnie na dłuuugo chyba.

Chyba że na fitness. Tyle że karnet mi się kończy, a ze 'sponsorem' nie rozmawiam, przez co tym bardziej nie mam ochoty wyściubiać nosa z pokoju..
Czas ok. 1,5h. 

tarczyca się mnie boi yeah!

*tuli mocno*
i jest dobrze na szczęście