![]() |
#2251 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tabletki YAZ - zbiorczy, cz.2
DarkNoir - a po jakim czasie przeszło Ci to łuszczenie? Bo kurde, chodze do pracy gdzie pasuje dobrze wygladac i tak sie zastanawiam ile to sie moze utrzymywac?
Co do maści to sobie ją napewno zakupie ![]() A co do libido to pojde do ginekologa po trzecim opakowaniu i po prostu powiem jej, że akurat z tym skutkiem ubocznym jest mi trudno żyć ;P Gdyż mam tabletki anty, tylko sa mi one kompletnie niepotrzebne bo w ogole mi sie nie chce... wiec w sumie gdyby myslec pokretnie to dzialaja idealnie - nie ma mowy na zajscie w ciaze ![]() Teraz sobie z tego zartuje ale powaznie to jednak jest problem i zastanawiam sie czy istnieje mozliwosc zeby ono (libido) wrocilo do normy.
![]() |
#2252 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do libido - w końcu to tabletki ANTY ;P
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2253 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2254 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny czy ktoraz z Was przyjmowala przed yazem yasminell lub yasmin?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Rozeznanie
|
ja bralam yasmin . na yazie czuje sie lepiej ,moze dlatego ze minimalnie mniejsza dawka , a moze sie organizm przyzwyczail juz do hormonow... wygodniejszy schemat przyjmowania , ale generalnie nie ma pomiedzy nimi duzych roznic .
#2256 |
Raczkowanie
|
Dot.: przejście z Yaz na Sylvie
ja tez tak mialam jak Ty. Tzn lekarz kazal mi wziac 1 tabletke sylvie w 1dniu okresu i tak tez zrobilam, mimo ze w ulotce pisalo inaczej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Przyczajenie
|
Dot.: przejście z Yaz na Sylvie
milo ze tym razem wypowiada sie ktos z doswiadczeniem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2258 |
Raczkowanie
|
a z jakiego powodu zmienilas yasmin? jak dlugo go bralas? libido mialas w porzadku? bo ja wlasnie z tego powodu chce zminic ten cholerny yaz, wszystko jest ok poza absolutnym brakiem ochoty na jakiekolwiek igraszki
|
![]() ![]() |
![]() |
#2259 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#2260 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2261 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() /tresc postu usunieta prze moda/ Edytowane przez jaga_2001 Czas edycji: 2010-09-27 o 09:33 Powód: naruszenie regulaminu |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2262 |
Zadomowienie
|
Proszę o pomoc
![]() Jeżeli rano zażywałam jedną saszetkę Fervex'u a tabletkę zażywałam wieczorem to czy Fervex miał wpływ na tabletkę?? Dręczy mnie to bardzo, ech wychodzi już na to, że wszystko ma wpływ na tabletki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2263 |
Wtajemniczenie
|
Przepraszam za naruszenie regulaminu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Rozeznanie
|
Nie wiem kto Ci takich bajeczek naopowiadał... Fervex nie działa na antykoncepcję! Przeczytaj ulotkę swoich antyków - tam masz wypisane składniki innych leków, które wpływają na skuteczność. |
![]() ![]() |
![]() |
#2265 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2107 Poza tym Fervex brałaś rano, a anty wieczorem ;]
Zima minie wiosna przejdzie lato w niepamięci legnie rok Serce mnie nie boli, ręce ciągle zdolne do poświęceń są Oczy trochę senne, wszystkie moje drogi wiodą w noc Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2266 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na jednym z forów przeczytałam, że paracetamol uniemożliwia wchłanianie się tabletek, a Fervex to przecież paracetamol. Poza tym ulotki zawsze dokładnie czytam. Więc fervex nie wpłynął na tabletke? Dzięki dziewczyny, uspokoiłyście mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2267 |
Zakorzenienie
|
Paracetamol tak... Ale jak weźmiesz ponad 6 tabletek, czyli przekroczysz dawkę ;] Tłumacząc na chłopski rozum-zwymiotujesz po przedawkowaniu ;]
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2270 |
Przyczajenie
|
Hejka! mam taki problem ze nie mam okresu od 3 cykli teraz idzie 4... powiem ze lekarz zmienił mi na 2 opakowania z yaz na cilest zebym okresu nie dostała na wakacje (przyjmowałam bez przerwy) ,jak wracałam z powrotem na yaz to tez przerwy nie robiłam bo chciałam byc całkowicie chroniona, tylko po tym op (przyjmowanym normalnie) okres nie przyszedł i teraz skończyłam 2 op i tez go nie ma (dzis zaczełam nowe op) mam za to gesty biały śluz którego jest mnóstwo... pierwszy raz takie cos mi sie zdarzyło i bardzo sie martwie bo to nienaturalne..
co wy o tym mysłicie? ciaza? (ale tabsy regularnie przyjmowane, ale w dodatku mc temu robilam test i wyszedł negatywny), może jakas infekcja i dlatego brak okresu? pomóżcie!!!!! Edytowane przez krejzollka Czas edycji: 2010-09-27 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Rozeznanie
|
A moze Yaz nie jest po porsu dla Ciebie?? Zrób sobie jeszcze raz test, tak dla pewnośći i idź do lekarza bo receptę na inne tabsy.(podejrzewam, że przerwa 4dniowa jest dl Twojego organizmu za krótka).
|
![]() ![]() |
![]() |
#2272 |
Raczkowanie
|
dziewczyny zastanawiam się, czy zmienić tabletki.
libido prawie zerowe celulitu mi przybyło;S waga niby w miejscu aczkolwiek wydaje mi się, że przytyłam ciut. i co najgorsze... zmalały mi piersi. czy to możliwe? normalnie mam 75 b.a teraz chyba juz a.. to moje pierwsze tabletki, więc nie wiem czy warto tak eksperymentować, zwłaszcza, że te nie przynoszą aż tak wiele skutków ubocznych.. teraz jestem na siódmym opakowaniu. co robić? |
![]() ![]() |
![]() |
#2273 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2274 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2275 |
Konto usunięte
|
zastanawia mnie czy jest duża różnica pomiędzy systemem 24+4, a 21+7. Jaki jest najbardziej zbliżony do normalnego cyklu?
Dziewczyny, które stosowały kiedys 7dniową przerwę, a teraz są na Yazie- jakie wrażenia? Jak skutki uboczne, samopoczucie? |
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie nie ma żadnej różnicy jeśli chodzi o te przerwy. Krwawienie trwa tyle co przy siedmiodniowej przerwie, skutków ubocznych na razie brak, samopoczucie ok.
![]() |
#2277 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
masz dokladnie tak samo jak ja! tylko mi sie wydaje ze na poczatku mialam jakby wieksza ochote do zainicjowania wspolzycia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Wtajemniczenie
|
Stosowałam YAZ ok rok, libido marne, i ostatnio mój partner zauważył straszne nerwy, faktycznie, jestem cholernie poddenerwowana..
Dziś ginekolog dał mi "na próbę" krążek NUVARING..przez miesiąc się przemęczę (bo czytam różne opinie), jak mi nie podpasuje, wrócę do Was i do Yazu ![]() Pozdrawiam cieplutko !!
#2279 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Dzis bylam u gina i powiedzial mi ze nie mam sie co meczyc z yazem (brak ochoty na seks oraz bardzo male nawilzenie pochwy) Moja rada: jesli macie podobne problemy nie czekajcie samo to nie przejdzie Zalecil mi zebym odpuscila ostatnia biala tabletke i przeszla od razu do pierwszej jeanine twierdzi ze tak bedzie lepiej. Wiecie moze dlaczego? Glupio bylo mi sie go zapytac ![]() Dziewczyny kochane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:29.