|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#31 |
Raczkowanie
|
Dot.: Cutesy, Gojane itp czyli pomoc dla zamawiajacych buty z zagranicznych stron
Producent: Wild Diva
Rozmiar: 9 Wkładka: 25,9 Wysokość koturna: 11cm w tym platforma 2cm - noszę standardową 40-stkę, czyli wkładka 26cm - buty są b.dziwne... i to nie do końca w pozytywnym tego słowa znaczeniu, gdyż: + są b.ładną i elegancką alternatywą dla obcasów + wykończone też całkiem nieźle - gdyby były o ten 1-2mm dluzsze to bym się nie pogniewała choć i tak są idelane na styk - z tylu, za pieta nie trzymają w ogóle! calość jest trzymana przez pasek/tasiemke zapinana nad kostka, ktora masakrycznie ciągnie podczas chodzenia i wbija się z tyłu... jeśli ktoś ma jakiś pomyśł jak temu zaradzić to b.proszę ![]() zdjęcia oryginalne od kasia5558 + cutesy edycja: Kobietki już mam patent ![]() ![]() Edytowane przez madlane Czas edycji: 2007-05-11 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#32 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Cutesy, Gojane itp czyli pomoc dla zamawiajacych buty z zagranicznych stron
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
|
zmierzylam szerokosc. w najszerszym miejscu 8 cm. a tam przy palcach 5,5.
|
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, jak myślicie, jaki powinnam zamówić rozmiar butów, skoro zazwyczaj kupuje buty o rozm 38 lub 38 1/2, długość mojej wkładki w bucie to 25,5cm, a moja stopa ma prawie 25 cm długości?
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
8,5/9 moim zdaniem, bardziej w strone 9. Jedyne czym mozesz sie zasugerowac to tym co tu opisujemy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Rozeznanie
|
No wlasnie i sama już nie wiem, bo Ty tez nosisz rozmiar 38, a mimo to długośc stopy i władek jest inna u Ciebie i u mnie. Chyba zaryzykuje mimo wszystko ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, powiadacie, że Wild Diva ma zawyżoną rozmiarówkę. W takim razie przy stopie 37 , długość 23,5 mam brać 6,5 czy 7??? Doradźcie,.
|
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
*Pinacolada* no diametralnie inna, ja w polskiej rozmiarowce mieszcze sie w buty o wkladkach 24,5 mam tez o 25, ale te czasem sa za duze.
|
![]() ![]() |
![]() |
#39 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ja bralam koturn, a kaludyjka szpilkę i nie była zawyżona rozmiarówka, choc jak się wcześniej naczytałam to czekałam zaniepokojona na paczkę - a tutaj wszystko leży jakby na miarę robione ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Wtajemniczenie
|
Nie miałam okazji jeszcze kupowac z dziewczynami, ale Mia gratuluję pomysłu ten wątek naprawdę ułatwi zamawianie.
![]()
#41 |
Raczkowanie
|
Michael Antonio
rozmiar:10 długośc wkładki:27 cm od autorki:jak na sandałki na szpilce,super wygodne-jak dotąd bąbli czy otarć brak ![]() Edytowane przez kano Czas edycji: 2010-02-13 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Wtajemniczenie
|
WIld Diva
rozmiar: 8.5 długość wkładki: 25,2 cm wysokość obcasa: 11 cm stabilne, wygodne, nie bylam w nich jeszcze poza domem bo pogoda nie dopisuje, ale zapowiadaja sie fajnie. zdjęcie z cutesów i moje zeby bylo widac jak wyglada stopa rozmiar 39 a butach wild diva rozmiar 8.5 ![]() ![]() buty wykonane bardzo ładnie i pasują do tego co jest na zdjęciach w necie. |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
Dot.: Cutesy Gojane itp czyli pomoc dla zamawiajacych buty z zagranicznych stron
Soda Job flats
rozmiar:9 długośc wkładki (mierzona po podeszwie)-25,9 cm od autorki:buty fajne,ale raczej nie warto ich ściągać ze Stanów tj.lepiej zostawić miejsce w paczce na coś lepszego/efektowniejszego.Lepiej wyglądają na zdjęciu,co nie zmienia faktu,że są przyjemne dla oka.But to typowa 40-stka. Edytowane przez kano Czas edycji: 2010-02-13 o 22:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#44 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Muszę przyznac, ze te buty baaaaaardzo zwracają uwagę. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Rozeznanie
|
To teraz ja. Chwilowo fotek brak, ale postaram się zrobić - pożyczam więc ze stronki.
Wild Diva - 10, czyli 41 nasze. Zgadza się w 100%, akurat na stopę między 26,5 a 27 cm. Baaardzo słodkie ![]() Classified - 10 - jest ok, ale na styk. Na małe 41. Też urocze. Classified - 10 - to samo co wyżej. Mam czerwone, są ok, ale bez rewelacji.
#46 |
Wtajemniczenie
|
rozowiutka, masz racje ze te paskudnie wysokie obcasy zwaracaj uwage
![]() ja sie zlapalam na tym ze ciagle mi sie ktos przyglada wlasnie w okolicy butow ![]() swoja droga one sa dosc nietypowe jak na nasz rynek wiec rzucaja sie wogle w oczy. co do chodzenia w nich to wytrzymuje jakies 5-6 h a potem przez 2 dni mam dosc. Choc buty sa bardzo bardzo wygodne, mimo 10,5 cm obcasa. Meczy mnie ze robie sie wnich strasznie wysoka: jakies 189 cm ![]() probowalam rozwiazac problem spadajacych z piety butow wkladkami zelowymi i efekt jest taki ze jest ok do czasu az nie spoca mi sie w tym upale stopki i zaczyna sie od nowa to samo... ale przypomnialo mi sie ze talk dobrze robi przy takiej pogodzie wiec narazie problem opanowany a buty sa boskie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Zadomowienie
|
Pomagam
![]() Soda, rozmiar 7 - odpowiednik 37,5 (z tym,. ze noszę 37 a pasują idealnie) długość wkładki - 24,3 cm. piękne, ale mnie obtarły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
Wild Diva, rozmiar 7
długość wkładki 24,1 idealne i wygodne!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
Soda
rozmiar 7 długość wkładki 24,3 pasują, ale jeszcze nie wiem czy wygodne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
Wisnia sliczne te Twoje w kwiatki, bardzo ladnie w nich noga wyglada
![]() up,up dziewczyny wklejajcie i opisujcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
Kochane pomozcie! Robie zamowienie na cutesach (poprzednie butki sa cudowne-za chwilę o nich napiszę ) ale mam problem
![]() Errors "There was a problem authorizing your credit card for this purchase. Response from gateway: Declined:The transaction resulted in an AVS mismatch. The address provided does not match billing address of cardholder." Dzwonilam do banku i mowia ze mam aktywna karte, wiec nie wiedza o co chodzi. Moj angielski hmmmmmmmm- pozostawia duzo do zyczenia, ale czy tam chodzi o to ze moj adress billing jest inny anizeli na karcie (cardholder) wpisywalam wszytsko jak nalezy! sprawdzalam i nie wiem ![]() 1. wchodze w shopping cart (mam juz wybrane butki) 2. naciskam : Ready to checkout? ![]() 3. i z dwoch okienek : a) GUEST CHECKOUTEnter your email address and proceed to checkout without registering by clicking the button belowE-mail Address: ![]() b) REGISTERED CUSTOMER CHECKOUTEnter your CutesyShoes email address and password to enjoy an express checkoutE-mail Address: Password: Forgot your password? OR click here to register ![]() wybieram b.... moze ja robie cos zle? Jestem tam zarejestrowana, loguje sie wciąz na maila i haslo (wtedy dopiero wrzucam do koszyka). Nie wiem co mam robic ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
kycia1 ten problem moze rozwiazac tylko Wisnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Rozeznanie
|
Mia lam ten sam problem, że niby karta nieaktywna. Ile ja się na dzwoniłam do banku i wydenerwowałam to moje. Bank nie znalazł sposobu a ja po prostu zalożylam konto na paypalu i bez problemu zamówiłam jak cywilizowany człowiek.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny to chwalcie sie swoimi butkami i zalaczajcie opisy
![]() ja czekam na kolejne 3 pary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki wiec tak jak radzilyscie-zalozylam konto na paypal-u
![]() ![]() ![]() Deliciuous Rozmiar USA 6 -dl wkladki 23 cm Piekne, ale bardzo sztywne ![]() Mam rozowe i czarne. A i jeszcze jedno-na wąską stope! Moja ciocia nosi taki sam rozmiar jak ja i nie mogla ich wcisnąc ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
kycia1 to mamy te same buty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Raczkowanie
|
Delicjous Stilt Espadrilles
Rozmiar 6,5 Dlugosc wkladki 24cm Niestety,liczylam,ze butki beda chociaz 23,5cm zgodnie z tabelkami. Kupione zostaly"na probe",jako jedne,koszt zakupu przez palpay razem z przesylka 127,70zl. Buty sliczne.Lydka i stopa wygladaja pieknie.Bardzo wygodne,mocne podwojne materialy.Niestety zywot skoncza na allegro.W tym modelu proponuje kupowac nawet pol rozmiaru mniejsze,poniewaz bucik jest plytki. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Wtajemniczenie
|
Nawet bylysmy w jednym zamowieniu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Raczkowanie
|
Zapomnialam dodac-czas oczekiwania tylko 7 dni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Raczkowanie
|
Mia22, a ile kosztuje przesylka? http://stores.channeladvisor.com/cut...k?sck=13355132 te mi się bardzo podobaja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:13.