![]() |
#181 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Skarpetkowe Zakolanówki :)
Muszę powiedzieć że ja ostatecznie też przekonałam się do zakolanówek i uważam że są boskie
![]() ![]() ![]() W każdym razie ostatnio założyłam czarne zakolanówki, cieliste rajstopy i szare szorty w kratę i poszłam tak z TŻ-tem do kina, on był zachwycony ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#182 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Masz rację, nie będę się nimi przejmować ![]()
![]() |
![]() |
#183 |
Rozeznanie
|
Mnie się bardzo podobają.
Pamiętam jak kiedyś były modne, w podstawówce i super wyglądały. Fajnie, że powróciły. Na razie nie mam żadnych ale już do mnie jedzie 5 par. Do czego będą nosiła, nie wiem. Do kozaków lub w domu, to na razie a na wiosnę się zobaczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#184 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A właśnei - kiedyś były modne i nosiłam takie zakolanówki moro do adidasów ![]() Edytowane przez Miśka84 Czas edycji: 2008-11-06 o 18:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#186 |
Zadomowienie
|
ja sobie kupilam dzisiaj fioletowe z koronka ale nic mi do tego nie pasuje!
![]() ![]() ![]() ps. jak dodac zdj ??
Większość kobiet czyni wszystko, by ich mężczyzna stał się inny. Gdy już się staje, przestają go kochać. Marlena Dietrich Edytowane przez gryzelda Czas edycji: 2008-11-13 o 16:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#187 |
Wtajemniczenie
|
Jak piszesz posta masz "zarządzaj załącznikami" i tam można wczytać
A ja nosze zakolanówki cały czas od kilku dni bo mi się już znudziły spodnie. Mam taką śliwkową mini plisowaną w kratę, do tego śliwkowe rajstopki i czarne zakolanówki. Buty to albo emu albo na obcasie. Noszę do krótkiej czarnej kurteczki ze wzorkiem koronki albo czarnego/szarawego sztruksowego płaszczyka. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#188 |
Zadomowienie
|
Cruel Orchid dzieki
![]() ![]() ![]()
Większość kobiet czyni wszystko, by ich mężczyzna stał się inny. Gdy już się staje, przestają go kochać. Marlena Dietrich Edytowane przez gryzelda Czas edycji: 2008-11-13 o 17:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#189 |
Raczkowanie
|
MI tez sie zawsze zeslizgiwaly, wiec nosze je z gory na jakies rajstopy (zazwyczaj na grube czarne) i jest ok wtedy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#190 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny powiedzcie mi gdzie mogę znaleźć zakoalnówki czarne albo szare z kokardkami? Byłam wczoraj w arkadii ale tam nie moglam znalezc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#191 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja od pewnego czasu mam 2 pary podkolanówek. Do tej pory nosilam je pod spodnie do kolana. Chciałabym je załozyć w koncy na wierzch ale nie wiem do czego. Nie chciałabym zeby to eygladało zbyt wyzywająco. Macie jakies pomysly. (mini + zakolanówki raczej nie dla mnie )
Te fioletowe mam tez zakolanówki ale znalazlam tylko zdjecie jako podkolanówki. No i sa w rzeczywistosci troche ciemniejsze.
![]() |
#192 |
Raczkowanie
|
Skoro nie chcesz wersji z mini, to ja Ci polecam zalozyc zakolanowki do np czarnych szortow do polowy uda
![]() ![]() A do tego jakis ladny sweterek np na guziczki i pasujace dodatki i bedzie wygladac wspaniale ![]() Moje kolezanaki jak tak pare razy przyszlam ubrana, mowily, ze wygladam jakbym dopiero co przyjechala z Paryza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#193 |
Rozeznanie
|
Świetnie wyglądają w połączeniu z kozakami i rajstopami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Wtajemniczenie
|
A ja mam koleny problem
![]() ![]() Czy zestaw szare szorty, czarne rajtki, szare zakolanówki i szare botki będzie ok? czy lepiej czarne czółenka? bo botki mam takie jak w załączniku, do tej pory nosiłam je tylko do spodni, nie wiem jak będą wyglądać do samych zakolanówek ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#195 |
Raczkowanie
|
Ja mysle, ze z tymi botkami bedzie lepiej niz z czulenkami.
Ogolnie nie jestem zwolenniczka zakolanowek i czulenek do tego, bo kojarzy mi sie to z zakladaniem skarpetek do szpilek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#196 |
Raczkowanie
|
Narobiłam sobie ochoty na te zakolanówki;D dziewczynki gdzie je kupujecie ? u mnie w mieście nie ma ani h&m ani cubusa a allegro odpada bo nie mam konta;/ najbardziej podobaja mi sie czarne do krótkich spodenek albo spódniczki..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#197 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#198 |
Raczkowanie
|
więc jutro wyruszam na poszukiwania
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Ja studiuję w Katowicach, nie wiem ile mieszkańców, no ale miasto spore, a i tak dziwnie się na mnie patrzą
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() tez myslałam ze mnie zlinczują. okazało się, że wręcz przeciwnie ![]()
64/88 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=335375 "Jak dalece jesteśmy wszyscy naznaczeni piętnem pani Bovary?Jak głęboko ów bowaryzm,owo marzenie o lepszym życiu,o romantycznej miłości tkwi w naszych duszach?Jak mocno popycha nas ku ruinie obecnego życia w imię ułudnych nadziei?" |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#201 |
Raczkowanie
|
gatte mam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
o widzę zdjęcie Natural:P
Te podkolanka są rajstopowe, ale są grube, czyli jakieś 60 den u mnie na centrum jest taki ryneczek jakby i tam są stoiska z rakstopami i mają przeróżna zakolanka gładkie i we wzorki. może u ciebie też jest coś takiego?
![]() |
#203 |
Raczkowanie
|
jest coś takiego ale zakolanówek nie widziałam zbytnio tam, ale jutro pójde, poszukam, popytam i mam nadzieje znaleźć
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#204 |
Zadomowienie
|
ja dzis kupilam swoje pierwsze, zwykle czarne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#205 |
Raczkowanie
|
a macie jakiś patent na to aby zakolanówki się nie rolowały. Gdzieś czytałam żeby ubrac rajstopy i na nie zakolanówki. Spróbowałam ale niestety nie pomoglo
![]()
64/88 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=335375 "Jak dalece jesteśmy wszyscy naznaczeni piętnem pani Bovary?Jak głęboko ów bowaryzm,owo marzenie o lepszym życiu,o romantycznej miłości tkwi w naszych duszach?Jak mocno popycha nas ku ruinie obecnego życia w imię ułudnych nadziei?" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Zakorzenienie
|
Odświeżam wątek
![]() ![]() ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Wtajemniczenie
|
aa widziałam na szafie... powiem tak.. ja u siebie nie lubię zakolanówek zestawiać z takimi "przylegającymi" butami szczególnie botkami bo wtedy wydaje mi się że noga wygląda jak taka raciczka i dodatkowo optycznie się skraca. Niby są buty ale w miejscu styku góry z nogą w kolanówce jest tak "opływowo". Prościej mówiąc.. moim zdaniem lepiej wygląda kiedy buty do takich zakolanówek trochę odstają od nogi/ mają u góry jakąś skarpetę/ coś co odznaczy je od dalszej części nogi
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 |
Raczkowanie
|
Fajnie by wyglądało, gdyby te zakolanówki były bardziej pomarszczone.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#209 | |
Organizatorka
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Ja nie widzę zakolanówek w wersji z mini, szczególnie w jesiennych stylizacjach. Myślę, że ten zestaw lepiej wyglądałby wiosną. Na jesień/zimę proponuję zakolanowki z grubymi, długimi kardiganami jak na zaprezentowanej stylizacji. Jeśli poszukujasz fajnych zakolanówek poszukaj też Calzedonii, ja znalazłam tam fajne w pastelowych kolorach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.