|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam chętnych na wspólne zakupy!
Dopisuję
![]() Automne by Micallef (alfabetycznie): annmarie- 10 ml beyourself - 30-40 ml nargothrond - 10 ml neonka28 - 10 ml secco - 20 ml Do oddania 10-20 ml. Zestaw 1 Zagorsk - maja79 (50ml) Avignon - Santorio (30ml), maja79 (20ml) Ouarzazate - yoona (20ml), secco (20ml), elve (10 ml) Kyoto - yoona (10ml), agnyska81 (30ml), Yola (10 ml) Jaisalmer - elve (25-50ml) Zestaw 2 Zagorsk - bisskit (10ml), Sabbath (30ml), Aragonte (10 ml) Avignon - nuna_77 (50ml) Ouarzazate - bisskit (10ml), rachela (30 ml) - wolne 10 ml Kyoto - Contax (50ml) Jaisalmer - Contax (50ml) Co do kadzideł, to rezygnuję jednak, wybaczcie.
|
|
#3122 |
|
Zakorzenienie
|
No to biorę 40ml...
--- Zestaw 1 Zagorsk - maja79 (50ml) Avignon - Santorio (30ml), maja79 (20ml) Ouarzazate - yoona (20ml), secco (20ml), elve (10 ml) Kyoto - yoona (10ml), agnyska81 (30ml), Yola (10 ml) Jaisalmer - elve (25-50ml) Zestaw 2 Zagorsk - bisskit (10ml), Sabbath (30ml), Aragonte (10 ml) Avignon - nuna_77 (50ml) Ouarzazate - bisskit (10ml), rachela (40 ml) Kyoto - Contax (50ml) Jaisalmer - Contax (50ml)
|
#3123 |
|
Rozeznanie
|
Tulipanko- chciałabym się przyłączyć do Twojej listy (oczywiście jeśli się zgodzisz). Byłabym chętna na 10 ml Perles
|
|
|
|
#3124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Byłabym chętna, ale niestety nie na chwilę obecną. Cytat:
Widzę, że listy zostały zamknięte. Czy w najbliższym czasie będą tworzone kolejne, dla tych, którzy deklarują się na zakupy w późniejszym terminie (konkretnie maj), czy po prostu poczekamy ten miesiąc i zobaczymy jak będzie wyglądała sprawa z tymi zestawami, czy będą dalej dostępne i dopiero wtedy ewentualnie ustalimy i sporządzimy listę chętnych ? Jakby co to ja pisałabym się na 20-30ml Zagorsk (wraz z flaszencją) lub Kyoto.
|
|
|
#3125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3127 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wstepnie wypadło ze ja bede zamawiała zestaw numer 2.Planowany termin kwiecien, raczej poczatek. Z racji tego ze jest nas 7 ( jeszcze dla Agaa13 zestaw trio) koszt przesyłki 13,70 Angel nie wiem czy sie nasze zakupy nie beda i tak juz duze, ale dam Ci znac Szara druzyno czy nikt jeszcze nie otrzymał paczuszki, ach te swieta
|
|
#3129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To może żeby troszkę zdyscyplinować akcje ustalmy termin jeden z trzech: wariant 1 - 29 marca wariant 2 - 5 kwietnia wariant 3 - 12 kwietnia wybór należy do was - ja się podporządkuję Transport mam już załatwiony - Małż poinformowany o Akcyjiiii - nie będzie stawiał oporów ![]() Niech no spróbuje to ![]() Cytat:
Mnie się normalnie już kolana trzęsą ![]() Myślę, że po wszystkim pójdziemy do Oceanarium się odstresić ... hę ? ![]() |
||
|
|
|
#3130 |
|
Zakorzenienie
|
To ja oficjalnie potwierdzam- piszę się na 10 ml Pereł, chyba że zakupy odbędą się przed 14 kwietnia ( wtedy będę musiała zrezygnować
)
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3131 |
|
Zakorzenienie
|
Perles Lalique.
Paulinka_S - 10 ml shachownica - 10 ml madziczka - 10 ml nargothrond - 10 ml tulip - 10/15 ml Quenny - 30 ml Zostało jeszcze 20 - 15 ml Pereł |
|
|
|
#3132 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tylko- jak Contax przekaże atomizer Racheli? Może- dla uproszczenia- ja wynajdę sobie jakiś atomizer i prześlę Racheli (i tak będę szukać drugiego na Zagorsk od Sabbath). |
|
|
|
|
#3133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A za atomizerki ci podwojnie zaplace Jak dla mnie to chcialbym miec Safrana juz pod koniec kwietnia Ale wiadomo ja sam nie jestem niech inne osoby z listy sie wypowiedza
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#3134 |
|
Zadomowienie
|
Z racji rychłego bankructwa
, oddam do 20 ml AvignonOto aktualna lista: Zestaw 2 Zagorsk - bisskit (10ml), Sabbath (30ml), Aragonte (10 ml) Avignon - nuna_77 (30ml) ( 20 ml do oddania) Ouarzazate - bisskit (10ml), rachela (40 ml) Kyoto - Contax (50ml) Jaisalmer - Contax (50ml)]
|
#3135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bisskit, jak cena Ci nie przeszkładza (10,00 PLN) to atomizerek dam do rąk własnych Racheli pozostaje tylko kwestia zapłaty za niego najprościej byłoby gdybyś wpłaciła należność na moje konto |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo ladnie prosze Ojjjjj nie powinienem tyle kupowac
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#3137 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale może zamiast robić mi przelew na kilka zl, lepiej: ->zapłać yoonie za przesyłkę do mnie obu naszych zapachów zapachów (ja wpłacę yoonie kwotę BEZ przesyłki krajowej) -> następnie ja wyślę do Ciebie na swój koszt. Tym sposobem i ja i Ty zapłacimy tyle samo za przesyłkę, a yoonie też się będzie wszystko zgadzać, bo wyśle tylko raz ![]() yoono - pasuje Ci powyższe rozwiązanie? Zestaw 1 Zagorsk - maja79 (50ml) Avignon - Santorio (30ml), maja79 (20ml) Ouarzazate - yoona (20ml), secco (20ml), elve (10 ml) Kyoto - yoona (10ml), agnyska81 (30ml), Yola (10 ml) Jaisalmer - elve (25-50ml) Zestaw 2 Zagorsk - bisskit (10ml), Sabbath (30ml), Aragonte (10 ml) Avignon - nuna_77 (30ml), teza20 (10ml) - wolne 10ml Ouarzazate - bisskit (10ml), rachela (40 ml) Kyoto - Contax (50ml) Jaisalmer - Contax (50ml)
|
|
#3138 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aha zeby byla jasnosc nie mam atomizerkow
|
|
|
|
#3140 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zestawienie raz jeszcze: 1. Jako, że do zamówienia jeszcze sporo czasu zwalniam część mojego Zagorsk - jeśli nie znajdzie się chętna/y to wezmę całość tak jak wcześniej pisałam 2. Acha, dla jasności sprawy dopisałam też ewentualne wolne ml przy Jaisalmer, bo elve deklarowała w poście 3034, ze może odpsikać do 25ml Zestaw 1 Zagorsk - maja79 (30-50ml) - wolne ok 20ml Avignon - Santorio (30ml), maja79 (20ml) Ouarzazate - yoona (20ml), secco (20ml), elve (10 ml) Kyoto - yoona (10ml), agnyska81 (30ml), Yola (10 ml) Jaisalmer - elve (25-50ml) - wolne ok 25ml Zestaw 2 Zagorsk - bisskit (10ml), Sabbath (30ml), Aragonte (10 ml) Avignon - nuna_77 (30ml), teza20 (10ml) - wolne 10ml Ouarzazate - bisskit (10ml), rachela (40 ml) Kyoto - Contax (50ml) Jaisalmer - Contax (50ml)
|
|
#3141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie tam obojetnie, byle mi potem jeszcze raz ktos czarno na bialym napisal co i do kogo wyslac, cobym nie pokrecila nic
|
|
|
|
|
#3142 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I tak planowałam zakup Jaisalmer... A jeśli ta opcja przejdzie, to może lepiej, abym przeszła do I grupy zakupowej? Żeby dało się rozliczyć i przesłać oba zapachy jednocześnie? Bo Zagorsk na razie mam zaklepany w II grupie... Mogłabym wziąć z I zestawu te 20 Zagorsk i 20 Jaisalmer, a uwolnić 10 ml Zagorsk w II zestawie. |
|
|
|
|
#3143 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli Aragonte przeszłaby na Zagorsk I tura, to ja bym chętnie "wskoczyła" na jej miejsce na 10 ml Zagorska w II turze
Favkes, nie stresiaj sie tak, wszystko będzie dobrze. A spotkanie i ploty po zakupach - obowiązkowo! Tylko Papuzia ustaliła ze swoją grupą, że 31 marca robią mi przelewy, więc chyba termin 5 kwietnia wydaje sie być najbardziej realny (żeby ludzie też nie czekali za długo po wpłaceniu kasy).
|
|
#3144 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zestaw 1 Zagorsk - maja79 (30-50ml), Aragonte (20ml) Avignon - Santorio (30ml), maja79 (20ml) Ouarzazate - yoona (20ml), secco (20ml), elve (10 ml) Kyoto - yoona (10ml), agnyska81 (30ml), Yola (10 ml) Jaisalmer - elve (25-50ml), Aragonte (20ml) Zestaw 2 Zagorsk - bisskit (10ml), Sabbath (30ml), Aggie125 (10ml) Avignon - nuna_77 (30ml), teza20 (10ml) - wolne 10ml Ouarzazate - bisskit (10ml), rachela (40 ml) Kyoto - Contax (50ml) Jaisalmer - Contax (50ml)
|
|
#3145 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
#3146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3147 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3148 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
bo opisy takie zachęcające...
|
|
#3149 | |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie 5 kwietnia super, dziękuję bardzo!
Cytat:
|
|
#3150 |
|
Rozeznanie
|
Otrzymałam dzisjaj perfumy ze wspłólnych zakupłw na Luckyscent, które organizowała Madlaine.
Chciałabym oficjalnie podziękować Magdzie za chęć pomocy i trud jaki w te zakupy włożyła. Jestem bardzo zadowolona Mad jeszcze raz dziękuje |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:01.

W takim razie Papuzia płaciłaby mi za zapach, atomizer, przesyłkę, itp., ja na miejscu płace Favkes działkę Papugi za zapach, Favkes kupuje, ja robie na miejscu odlewke i wysyłam Papuzi razem z cała resztą jej zamówienia. 

.