|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Szukam chętnych na wspólne zakupy!
Cytat:
Jest zamknięta! I Tezo - zauważ, że 30 ml będzie o wiele ładniej wyglądało w dwóch atomizerkach (przeleję do 20 + 12ml) niż np. 25 ml. Tak pełniej. ![]() Lista Safranowa (zakupy w maju): madziczka - 5 ml Narnijkar - 15 ml teza20 - 30 ml Beyourself - 50 ml Flaszka zamknięta!!!
|
|
|
#3212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech bedzie....czemu ja zawsze musze ulegac kobietom A kiedy juz wiadomo bedzie flaszeczka![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#3213 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Flaszka będzie w maju na pewno, ja wolałabym jakoś na początku maja. Może pod koniec kwietnia jeszcze się uda? Muszą się wypowiedzieć też inne dziewczyny do flaszki, ale generalnie wszystkim pasował maj, nie wcześniej.
|
|
|
#3214 |
|
Raczkowanie
|
Cześć TULIPAKO! Witam "Drużynę"Perłek ! Zgadzam się na każdy termin zakupu .
|
#3215 |
|
Rozeznanie
|
Tulipanko, mi również pasuje każdy termin. A co do atomizerków, moje 10ml możesz przelać w dwa atomizerki po 5ml lub tak jak Passero w fiolki, dla mnie jest to bez znaczenia.
Edytowane przez nargothrond Czas edycji: 2008-03-24 o 13:11 |
|
|
|
#3216 |
|
Zadomowienie
|
Druzyno Incense
![]() Mysle ze rzeczywiscie bedzie najrozsadniej, jesli ja bede rozlewac dla wszystkich i wysyłas, unikniemy niepotrzebnego zamieszania Atomizerki wlasnie organizuje od niezastapionej Gwaihally Koszt wysyłki z Lucky dzielimy na 8 osób czyli 40$ *2,4( po takim kursie bede liczyła dolara, reszte zwracam w przesykach)=96/8= 12 zł od osoby za przesyłke Atomizerki prawdopodobnie po 1.88 zł, a przesyłke w Polsce to juz według własnych potrzeb tzn czy ubezpieczona czy nie. Zakupy beda organizowane na początku kwietnia tak jak ustlałysmy, wczesniej napisze maila do Lucky czy maja nasz zestawa dostepny od reki. Zestaw 2 Zagorsk - bisskit (10ml), Sabbath (30ml), Szara Róza (10ml) Avignon - nuna_77 (30ml), teza20 (10ml), rachela (10ml) Ouarzazate - bisskit (10ml), rachela (40 ml) Kyoto - Contax (50ml) Jaisalmer - Contax (50ml) Jeszcze jedna sprawa, nie doliczamy cła, mam nadzieje ze bedzie ok
|
#3217 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
do mnie te 10ml mozesz wyslac w zwykłych fiolkach 4ml, ja sobie przeleję do atomizerka
|
|
#3218 |
|
Wtajemniczenie
|
Drużyna niebieska - Incense: zestaw 1
yoono, co z nami?
|
#3219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tulipanko, mi też termin w zasadzie obojętny, atomizerek też nie jest problemem, chyba, że masz w okolicy możliwość zakupu, to chyba można by się zrzucić? |
|
|
|
|
#3220 |
|
Czekam na Ragnarok
|
Uaktualniam listę.
5 osób: Fenris - Rhubarb i odlewka Woodcoffee burn-it-up - Momoberry, Pineapple Vanille CsP Twister_male - Rock Crystal, próbki Costes i Black Tourmaline ewikk - Woodcoffee, Idole taiwa - kilka próbek Wciąż poszukiwane Wrocławianki i nie tylko do zakupów na LuckyScent. Czy znajdzie się ktoś do odlewki Caramel Sunset? Na zbyciu będzie około 20-30ml. |
|
|
|
#3221 |
|
Zakorzenienie
|
Tulipanko- ja także mam swoje atomizerki, wyślę do ciebie 2*5 ml
![]() Co do zakupów- nie chciałabym wam robić problemu i coś wstrzymywać, ale taj jak pisałam- pieniądze będę miała 14 kwietnia, więc widzę wyjścia dwa - albo zrezygnuję, albo któraś z was za mnie wyłoży - pomysł numer dwa samną mnie wprawia w zakłopotanie
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3222 | ||
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
Cytat:
ja sobie te 20ml moge odpsiknac, jesli flakon pojdzie do Ciebie, ja tez jestem z Poznania, to podjade i sobie odpsikne. ale nie mam tyle atomizerow zeby odpsikiwac wszystkim
|
|
#3223 |
|
Czekam na Ragnarok
|
50ml kosztuje 53$ (ok. 127,20zł). 1 ml wychodzi ok 2,55zł, ale wolałabym się nie rozdrabniać tylko ciachnąć po 15-20 ml.
|
|
|
|
#3224 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
|
|
#3225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłabym chętna na jedną próbkę.
|
|
|
#3226 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny (i chłopaki)! Będzie któraś/yś zamawiał/a jakieś perfumy ze strony F. Malle? Termin nie gra roli. Marzę o większej ilości Musc Ravageur, ale nie mam karty kredytowej.
Gdyby ktoś coś ze strony Mallego kupował, to ja BARDZO PROSZĘ o przygarnięcie... <tutaj robię oczy kota w butach ze Shreka> A może znów jakieś duże wspólne zakupy u Mallego? ![]()
|
|
#3227 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tak, dajcie mi się tylko proszę ogarnąć po tych świętach (które całe spędziłam w pracy). Wyśpię się i pomyślę nad organizacją, ok?
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Perełki! Fiolki kupię na All. od razu przy kupowaniu flaszki, przydadzą mi się samej, więc nawet dobrze, że mnie coś zmobilizuje do kliknięcia ![]() Tak, jak napisałam, dajcie mi odespać trochę, a zaraz potem zabieram się za organizowanie zakupów do końca |
||
|
|
|
#3228 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() A przesyłka z Lucky ponoć 40$. |
|
|
|
|
#3229 |
|
Raczkowanie
|
Tulipanko, jeśli zakupy będą wcześniejsze -"dolicz"do mnie Madziczkę. Z opakowaniami nic nie mogę pomóc.
|
#3230 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Po zdobyciu próbek deklaruję pomoc w zakupie
|
|
|
|
|
#3231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Be w GaliLu prawdopodobnie będzie i Frycek, to i pewnie próbki będzie można kupić |
|
|
|
|
#3232 |
|
Zakorzenienie
|
Perełkowa Grupa Tulipanki
Dostałam dziś spóźnionego "zajączka" w postaci zastrzyku finansowego Tulipanko- daj tylko znać kiedy zrobić przelew i ile
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
A nie lepiej by było kupić 3 flaszczkowy secik po 10 ml - nie z lucky tylko od Frycka ?
Problem z odpsikami z głowy - tak juz kupowałyśmy - pamiętacie ? http://www.editionsdeparfums.com/mallesite_gb/index.htm O! A jak w Galilu będa to jeszcze lepiej |
|
|
|
#3234 | |
|
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
szukamy chetnej na 40 - 55ml!
|
|
#3235 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3236 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
Zielona luckyscentowa drużyno,może ustalimy jakiś konkretny termin zamówienia żeby ewentualnie niezdecydowane wiedziały do kiedy się decydować?Może pierwszy tydzień kwietnia np?Co Wy na to?
|
|
|
|
#3238 |
|
Zadomowienie
|
Burn, a czy już wogóle wiadomo, kto robi przelew i kto rozsyła dalej flakoniki?
|
|
|
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3240 | |
|
Czekam na Ragnarok
|
Cytat:
![]() To termin do 4.04? Potem rozliczenie, wpłaty do mnie i kupuję Z Burn nie mamy problemu, bo jesteśmy z Wrocławia, natomiast reszcie wyślę towar pocztą ![]() PS. Ile kosztuje wysyłka na stronie F. Malle? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.

Musze isc sie leczyc albo wziasc odwyk od wizazu
Bo innaczej zbankrutuje

Gdyby ktoś coś ze strony Mallego kupował, to ja BARDZO PROSZĘ o przygarnięcie...