|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam chętnych na wspólne zakupy!
Kadzidlana grupo Nuny
![]() Aktualizuję listę, ponieważ trochę się zmieniła rozpiska Ouarzazate: Zestaw 2 Zagorsk - bisskit (10ml), Sabbath (30ml), Szara Róza (10ml) Avignon - nuna_77 (30ml), teza20 (10ml), rachela (10ml) Ouarzazate - bisskit (10ml), rachela (30 ml), nuna_77 (10ml) Kyoto - Contax (50ml) Jaisalmer - Contax (50ml) Tu są ostatnie obliczenia, i chyba najbardziej aktualny post naszej grupy. Cytat:
Czy przeliczenia mamy zrobić sami, czy może są już rozpisane?
|
|
#3452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#3453 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Teza, wychodzi 310 dolarów za 5x 50 ml, czyli po 1,24 dolara za mililitr = w zaokrągleniu do góry (malutkim zaokrągleniu) po 3 zł za mililitr, czyli po 30 zł za 10 ml. + 12 zł przesyłka + 2 zł atomizer + przesyłka krajowa do Ciebie (koszt zapewne poda rozsyłająca Osoba).
|
|
#3454 |
|
Rozeznanie
|
Moi drodzy, drogę do kadzidlaków macie już przetartą, korzystajcie póki są na luckyscent
Moje zamówienie z 15/03 wyszło dopiero 28/03. Zero zainteresowania z ich strony, odezwali się dopiero tydzień po zapytaniu z informacją, że aktualnie nie mają zestawów na stanie i czekają na dostawę. Zapewnili, że wyślą 25tego, po tym terminie również nie dostałam potwierdzenia, po ponownym monicie Pani potwierdziła wysyłkę na 28go. Mam mieszane uczucia, zarówno do obsługi jak i do tego jak przyjmę pięcioraczki po tylu przeprawach
|
|
|
|
#3455 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze wzgledu na moj napiety grafik wolalabym, zeby rozlewaniem zajely sie osoby ktore biorą flaszki.moja propozycja jest taka: osoby, ktore nie biora flaszek, wplacaja pieniadze do osob, ktore je biorą, a nastepnie te osoby przesylaja mi pieniadze odejmujac sobie kwote za przesylke. czyli np Aragonte wplaca do elve, a elve przesyla mi cala ta kwote bez oplaty za przesylke do Aragonte. moze troszke to zamotane. jak macie inny pomysl to piszcie, bo nie wiem jak inaczej rozwiazac problem kosztow przesylki. elve i secco- bede miala dla Was atomki od gwaihally. takze prosze o decyzje w sprawie tych wplat, i zajme sie rozsylaniem danych. |
|
|
|
|
#3456 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny z tury Martwej Papugi na Figowca i Idole - czy wszystko wiadomo co i jak? Zakupy w tą sobotę!
|
#3457 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czy yoona wyśle Tobie jedną paczuszkę z Zagorskiem i Avignon?
|
|
#3458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie poszedl przelew za Idola |
|
|
|
|
#3459 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Santorio płaci za przesyłkę do mnie Zagorska i Avignon - kasa za 1 przesyłkę! (ja ani Aragonte nie płacimy yoonie za przesyłkę) yoona wysyła mi za tą kasę paczkę z Zagorsk i Avignon Aragonte wpłaca mi kasę za atomizer i przesyłkę (1,88zl+6zl=7,88zl) ja wysyłam po swoich kosztach do Santorio i po wpłacie od Aragonte do niej W ten sposób każde z nas zapłaci tylko raz za przesyłkę . Nie wałkujmy już tego tematu po raz setny Tu chyba już wszystko jasne, nie? yoona, co z Yolą? Ty wysyłasz do niej odlewkę czy agnysta81? Bo w naszym zestawieniu kosztów wpisałam, że Ty (dodałam jej koszty za przesyłkę)
|
|
#3460 |
|
Wtajemniczenie
|
Pięcioraczki - zestaw 1
ceny wszystkich zamówionych próbek doliczyłyśmy z yooną do kosztów - nie wiadomo ile próbek dostaniemy za darmo -> przy rozliczaniu końcowym rozłożymy po równo ilość darmowych próbek na osoby je zamawiające (za te zwrócimy kasę, a nadmiarowe pójdą w koszty osoby je zamawiającej)
|
#3461 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do przesyłki krajowej to wybór nalezy do Was, czy ubezpieczona wtedy koszt 10-12 zł lub priorytet polecony 5-7 zł (mysle ze przy odlewkach to najlepsza forma wysyłki Dzisiaj napisze maila czy maja piecioraczki dostepne |
|
|
|
|
#3462 |
|
Zadomowienie
|
Witojcie
Nie mogę znaleźć w skrzyni adresów do wysyłki: Anastazja, Yola, Your Angel, Elve, Nebraska, Maja79, Annmarie, Beata11 Jeżeli przesyłałyście to przepraszam, ale nie moge znaleźć wśród maili. Otwieram je i otwieram i nic. I im bardziej otwieram tym bardziej nic. Prosze o przesłanie. Wpłat już większość mam. Nie wiem czy dzisiaj przyjdzie przesyłka bo z firmy mi nie napisali że wysłali w piątek. Ale na wszelki wypadek mam gotówkę w pogotowiu na wypadek przyjścia kuriera. |
|
|
|
#3463 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
potwierdz , prosze
|
|
#3464 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie denerwuj się. Ja pisałam tylko czyich adresów nie mam. Wpłaty mam niemal wszystkie. Tzn. wybaczcie, ale prościej będzie napisać od kogo nie mam. Nie mam jeszcze tylko od: Anastazji, Szarej Róży, Narnijkar i BeYourself. Wszystkie pozostałe mam. Adresy już też mam prawie wszystkie. Koperty kupione. Więc tylko przyjdzie paczka, dwa wieczory pakowania i po wszystkim.
|
|
|
|
|
#3465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Biorę 10ml Avignon i 30ml Ouarzazate, to drugie w oryginalnym flakonie. Wychodzi mi 120zł za całość + 12zł przesyłka, 2zł za atomizer na A. i przesyłka krajowa, biorąc pod uwagę wartość wolę ubezpieczoną, liczę jakieś 11zł. Łącznie 145zł. Wpłacić mogę od jutra w dowolnym terminie, chociaż oczywiście chciałabym wszystko jak najszybciej.
|
|
#3466 |
|
Zadomowienie
|
Z racji iz zakupy na Beauty juz zrobiłam, moge powoli zaczac z Incense
L'artisan Trio powinno bys dostepne we wtorek lub w srode , wiec pod koniec tygodnia mozemy zamawiac, czekam na info od Lucky czy Incense jest dostepne od razu. Prosze osoby które chca zamówic dodatkowo próbki info na Priv |
|
|
|
#3467 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3468 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Rodzaje próbek oczywiście bez zmian, ale na wszelki wypadek prześlę Ci rozpiskę jeszcze raz na PW |
|||
|
|
|
#3469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny z drużyny Martwej Papugi - od Idole'a i Figowca - wyslijcie mi proszę na PW Wasze adresy. Mam adresy niektórych z Was z wcześniejszych wymianek, ale prościej będzie, jesli nie będe przekopywać wszystkich 900 PW plus 50 dowodów nadania
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
Aggie, przelew poszedł.
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
gdyby ktoś był chętny na 10 ml Rock Crystal Durbano proszę o kontakt na PW |
|
|
|
#3472 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
Nuno
aha jest jeszcze jedna sprawa, oczywiście jak zawsze zapomniałam, czy są 3 osoby chętne na szybkie zakupy na Luckyscent ? chciałybyśmy z secco złożyć 2 zamówienie na Lucky, ale nie ma wystarczającej liczby chętnych, żeby złożyć się na paczkę, WARUNEK : decyzja musiałaby zapaść najpóźniej do jutra, żeby nie przeciągać sprawy
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3474 |
|
Zadomowienie
|
Kurier przyniósł właśnie paczkę z atomizerami.
Niestety próbki znowu prawie wszystkie są czarne. Białych się tylko kilka merda w torbie. Mówiłam że chciałabym większość białych, ale niestety.
|
#3475 |
|
Wiedźma
|
Bardzo proszę o informację, czy ja dla kogoś przelewam ten Zagorsk, czy nie.
Proszę też o podanie danych do przelewu i numeru konta, na które mam przelać kasę 3x30 + 12 + przesyłka polecony priorytet. I wreszcie w sprawie Bois Farine - proszę o dane do przelewu Favkes. Bardzo chcę wpłacić kasę jak najprędzej, a nie mogę.
|
#3476 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nadal czekam na dostepnosc Trio i odpowiedz od Lucky w sprawie dostepnosci Piecioraczków, chce uniknac sytuacji z ostatniego zamówiania kiedy przez tydzien Lucky kompletowało nasze zamówienie. Oczywiscie moge podac dane do przelewu, ale nie chce trzymac Waszych pieniazków na moim koncie na darmo ![]() Mam jeszcze pytanie co do darmowych próbek bo w druzynie jest nas 8 , a ostatnio dostałam 6 próbek, wiec za bardzo nie wiem jak mam to podzielic. |
|
|
|
|
#3477 |
|
czyli Endżi
|
Gwaihally, to świetnie
![]() Aggie, a kiedy będziemy działać z naszymi Bois Farine? Muszę mieć gotówkę w zanadrzu upchniętą w najciemniejszym rogu konta (eee... taki był nasz kolor? Bo zdążyłam zapomnieć )
|
#3478 |
|
Zadomowienie
|
Priv z namiarami na przelew poszedł do wszystkich z niebieskiej druzyny
Przepraszam za ewentualne opóznienia w zakupach, choc myslałam ze je robimy na poczatku kwietnia
|
|
|
|
#3479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
Ja próbką nie pogardzę, ale jak dla mnie nie starczy - to jakoś przeżyję. Jestem zupełnie nie na bieżąco z tym, co warto powąchać, aż wstyd ;]
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:15.

Moje zamówienie z 15/03 wyszło dopiero 28/03. Zero zainteresowania z ich strony, odezwali się dopiero tydzień po zapytaniu z informacją, że aktualnie nie mają zestawów na stanie i czekają na dostawę. Zapewnili, że wyślą 25tego, po tym terminie również nie dostałam potwierdzenia, po ponownym monicie Pani potwierdziła wysyłkę na 28go. Mam mieszane uczucia, zarówno do obsługi jak i do tego jak przyjmę pięcioraczki po tylu przeprawach