|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | |||
|
Wiedźma
|
Dot.: Szukam chętnych na wspólne zakupy!
Cytat:
Wierzę w złe zarządzanie, zły urząd skarbowy i felerny towar. ![]() Cytat:
Ode mnie. Paczka zapakowana, a ja nadal nie mam adresu. Cytat:
Flakon BF dotarł nienaruszony. Choć pudełko jest troszkę zgniecione i naddarte. Ale to Pikuś. Zapach jest taki, jak być powinien. Odlewki już zrobiłam. Niestety, jak już pisałam, nie mam kompletu adresów, więc paczki ruszą dopiero w poniedziałek. Teraz kwestia próbek. Przyszły cztery. Passage d'Enfer - pełna Note Vanille - ciut ponad połowa fiolki Iskander i Fougere Bengale - nalane tak gdzieś do 1/3 fiolki, czyli niewiele. ![]() Wiem, że FB jest dla mnie. Passage chyba dla Santorio. A reszta?
|
|
#3692 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uhh, niestety nie kontrolowałam ile nalewały - bo robiły to kiedy pobiegłam do bankomatu Próbeczki : Oto obiecany spis próbek: Iskander - Sabbath Fougere Bengale - Sabbath Note Vanille - Mendosita no i niestety - zamiat Tibuktu ( Santorio ) - dostałam Passage d'Enfer kartonik - to moja wina - usiłowałam zabezpieczyć buteleczkę, owijając ją tym czymś - no .. nie wiem co to - fizelina gruba jakaś chyba ciesze się, że wszystko doleciało i nic się nie potłukło Kamień z serca |
|
|
|
|
#3693 |
|
Zadomowienie
|
Z racji iz to ja tym razem mam rozlewac, tak sie zastanawiam, bo atomizerki maja 12 ml, a mam do nich wlac po 10ml jak to zrobic?
Juz kupiłam nawet szczykawke i chce do butleczki wlac odmierzona wode Dobrze kombinuje czy macie inne sposoby, zeby było po równo? |
|
|
|
#3694 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PS: Czy ktoś w nie za odległym terminie nie planuje przypadkiem zorganizować wspólnego zakupu dzwońcow Lutensa...?
Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655 Edytowane przez Aggie125 Czas edycji: 2008-04-12 o 17:57 |
|
|
|
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
aggie przepraszam ale po dogłębnym przetestowaniu bois farine muszę się wycofać ze wspólnych zakupów majowych - chciałam wziąć w ciemno ale dobrze, że jeszcze jest czas na znalezienie zastępstwa, dziewczyny moja działka to 10ml jeśli któraś jest chętna to odstąpię z pocałowaniem ręki!
|
|
|
|
#3696 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Nalewam wody z kranu do kubeczka, kiedy opadną z niej bąbelki przelewam strzykawką 10 ml do buteleczki demonstracyjnej, a do następnych psikam do tego samego poziomu. Potem wylewam wodę z butelki demonstracyjnej i suszę ją dokładnie, żeby w razie następnego przepsiku nie była mokra ani zanieczyszczona.
|
|
#3697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3698 |
|
Zadomowienie
|
Ja chciałabym zaklepać jeszcze 15ml Russian Caravan Tea dla Catherine, jeżeli jeszcze wolne.
|
|
|
|
#3699 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
RCT zostało jeszcze (po doliczeniu Catherine) 35 ml. Potem spróbuję się dokopać do odpowiedniego posta. Gwai - o Twoich próbkach, które mam wysłać razem z BF pamiętam, oczywiście.
|
|
#3700 |
|
Zadomowienie
|
Aggie , Sabbath dziekuje
![]() Poprosze adresy do wysylki zakupów z Lucky powinny by na dniach u mnie Sabbath, Teza, Szara Roza, Rachel reszty mam. Przepraszam jesli ktos mi juz wysyłał, ale w szale(wściekłym) zakupów z Beauty czesc maili pokasowałam
|
|
|
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
Szukam chętnych na wspólne zakupy!
Sabbacie, a ja tak nieśmiało spytam...
Czy przy okazji naszych zakupów kardynalnych mogłabym zamówić sobie kilka próbeczek? (Nie wiem, jak daleko nam do przekroczenia tego limitu USD )Wiem, że nie piszemy postu pod postem ale chcę, żeby wątek zrobił HOP! do góry, a później poproszę nasze dobre Moderatorki o połączenie. Sabbath, poproszę o 15 ml Russian Caravan Tea i, jeśli jeszcze zostało, 5 ml Cedarwood Tea. A próbeczki... dałoby się kupić choć dwie? Podliczyłam nasze zakupy - wychodzi 480 USD, nie wiem, ile osób oprócz mnie jeszcze prosi o próbki. Hm.Edit: Tulipek jest szybszy od błyskawicy i moje przestępstwo double-postowe zostało zniwelowane w kilkanaście sekund. Tym samym wątek zleciał tam, gdzie był, ale trudno - jutro też jest dzień. ![]() Sałatuńciu, dostałam mail z Guerrilli - paczka z Sequoią została wysłana do Ciebie w piątek.
Edytowane przez martwa papuga Czas edycji: 2008-04-14 o 00:53 |
|
|
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
Papużko to ja Ci wątek podbiję dobrymi wieściami.
![]() Aggie doszła Ekstremalna Figa Papudze też należy się buziak Tymeno doszedł New Haarlem Bardzo dziękuję dziewczyny za wspólne zakupy.
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
Irka, super że Figa już u Ciebie. Pozostałe dziewczyny też w takim razie powinny wyglądać Papuzich zakupów, bo wysyłane były w tym samym dniu
|
#3704 |
|
Zakorzenienie
|
Paputku, co za ulga dla mego serca, bo strasznie się bałam o te przesyłki po tym, co się ostatnio działo na zakupach
Zwłaszcza panikowałam o Twoje flachy, bo to cholernie ciężkie było, no i to były 2 flachy plus Bois Farine plus próbka Fougere Bengale. Doszło bez uszczerbku? Mam nadzieję, że nie dostałaś ataku śmiechu na widok opakowanych paczek - oczyma duszy widzę te kłeby waty fruwające w powietrzu Przy okazji uaktualniam listę na majowe Bois Farine - mamy jeszcze 10 ml, bo Kriss po testach zrezygnowała: BOIS FARINE - MAJ: (zostało 10 ml) - Paulinka_S - 5 ml - Quenny - 10 ml - agaa13 - 10 ml - secco - 5 ml - Your Angel - 5ml - Yoona - 5 ml - Favkes - 5 ml - Teza20 - 20 ml - Rachela - 5 ml - Aggie125 - 20 ml
|
#3705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3706 |
|
Zakorzenienie
|
Papuziu, masz więc watę na bożonarodzeniową choinkę
).Doszłam do wniosku, że poczta, z której wysyłałam Ci paczkę jest "szczęśliwa" (Twoja paczka poszła dzień później niż do pozostałych dziewczyn ze względu na objętośc i wagę - nie dałabym chyba rady wszystkiego zataszczyć na raz, a Ty i Irkax dostałyście paczki tego samego dnia). Z tej poczty szybko wszystko dochodzi, nawet do Gdańska jedna paczka szła chyba 1 dzień
|
#3707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3708 |
|
Zakorzenienie
|
Agaa, nie ma sprawy
![]() BOIS FARINE - MAJ: (zostało 20 ml) - Paulinka_S - 5 ml - Quenny - 10 ml - secco - 5 ml - Your Angel - 5ml - Yoona - 5 ml - Favkes - 5 ml - Teza20 - 20 ml - Rachela - 5 ml - Aggie125 - 20 ml
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze ostatnio strasznie zaszalalam jesli chodzi o perfumy i krucho z pieniazkami.a bf az tak mnie sie nie podoba po testach i jestem zmuszonna zrezygnowac. przepraszam jesli narobilam klopotu
|
#3710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i dam Wam znać natychmiast jak dojdzie ---------------- Aggie, do mnie też już dotarła paczucha! |
|
|
|
|
#3712 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Papuziu, kwestii próbek jeszcze nie rozstrzygaliśmy. Cytat:
Cedarwood Tea jest już rozparcelowane w całości. Gdyby ktoś się wycofał jesteś pierwsza. Do Russian Caravan Tea Cię dopisuję i lista wygląda tak: Kajol 10 Sabbath 10 Gwaihally 10 Nuna77 10 Elve 5 Szara Róża 5 Catherine 15 Martwa Papuga 15 W razie czego mogę wziąć dodatkowo te 20 ml. Do podziału jest jeszcze: 10 - 20 ml Revelations 5 ml In The Library Zróbmy to prędko i zamawiajmy. Bois Farine Team: Melduję, że przesyłki zostały nadane dziś poleconymi priorytetami. Jutro bądź pojutrze należy się ich spodziewać. Uwaga: Poszły bez kartonów (nie nadążam z organizowaniem pudełek) ale za to zapakowane w podwójne ruloniki bąblofolii plus bezpieczne koperty (też sztukowane, bo na poczcie były tylko koperty rozmiaru A4 lub większe, a nie chciałam, żeby buteleczki wewnątrz latały). Czerwone serwetki nie są żadnym manifestem światopoglądowym. mają służyć jedynie jako wykrywacze ewentualnych wycieków (których, mam nadzieję, nie będzie). Tradycyjnie bardzo proszę o informację, kiedy paczuszki dotrą.
|
|
#3713 |
|
Zadomowienie
|
Na stronie firmy przewozowej jest taka notatka o naszej wysyłce z Lucky:
Out of Foreign Customs tzn ze nie dali cła confused: |
|
|
|
#3714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a u mnie jest tylko ze wyslali tego i tego dnia o takiej godzinie. jak znow cło dostane to nie robie wiecej wspolnych zakupów;( |
|
|
|
|
#3715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będę patrolować wątek pod kątem możliwości zamówienia próbek. Ale ofkors wiem, że pierwszeństwo ma Organizatorka
|
|
#3716 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
przepraszam jeżeli się powtarzam ale zagmatwany ten wątek
![]() co z zakupami Rose Kashmirie? Czy ja sie w koncu znalazłam na tej liście czy nie? i kiedy zakupy?i pytanie do Tulipanki: wiadomo co z tymi perłami?
|
#3717 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
).A zakupy planujemy na połowę maja ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3192
|
|
#3718 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny znalazły informację, żę od poniedziałku pocztowcy maja strajkować. Rany koguta. Część moich wysyłek z Papuzich zakupów już doszła, nie mam jeszcze info od Annmarie, Sauvignon (jeszcze nie ma, to wiem), BeYourself i Yoony.
|
#3719 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do tego strajku pocztowców - to jaką formę ma mieć ten strajk, bo mi ta informacja w natłoku medialnej zawieruchy (wow, ależ metafora
|
|
|
#3720 |
|
Zakorzenienie
|
Osz kurka, to fatalnie z tym strajkiem
A kurs dolara taki śliczny, że opłacałoby się dokładnie teraz zamawiać z Lucky... http://www.bankier.pl/inwestowanie/n...FQ8gQgodTC8ZAA
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:12.

Jeszcze niech tylko Tulip dorwie swoje Perły i już będzie git

Skąd do mnie leci (przyleci) 10 ml BF? 

)

Zwłaszcza panikowałam o Twoje flachy, bo to cholernie ciężkie było, no i to były 2 flachy plus Bois Farine plus próbka Fougere Bengale. Doszło bez uszczerbku? Mam nadzieję, że nie dostałaś ataku śmiechu na widok opakowanych paczek - oczyma duszy widzę te kłeby waty fruwające w powietrzu

Ale ofkors wiem, że pierwszeństwo ma Organizatorka