|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szukam chętnych na wspólne zakupy!
SIERPNIOWE LUTKI:
DRUGI RZUT: Bois Oriental nr 1 (LISTA ZAMKNIĘTA) - Madlaine - 30 ml + flaszka - taka-taka 20-25 ml - Aragonte - 20 ml Aggie, już nie ma przebukowania, poprzestanę na 20 ml ![]() |
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie robimy tak: uaktualniona lista jest w linku w moim podpisie. Gdyby ktoś rezygnował lub chciał się dopisać, może niech zgłosi to do mnie na PW, bo Rachela ma rację, niby mialo byc wszystko jasne, ale i tak zrobil się pomarańczowy bajzel
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
Aggie w tym linku nie ma chyba Nuit de Rose na liście?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
Ago, zaraz wkleję fotkę
Co do porządku w watku to ponawiam propozycję - osobno zakupy w Quality, osobno Lutensy, Truskawa itp, tak jak w przypadku beauty... |
|
|
|
#4025 | |
|
Zakorzenienie
|
Uzupełniłam.
Cytat:
|
|
#4026 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Madziczko a czy Ty znasz tego różanego Lutka?. Ja jestem różolubna i może bym się zdecydowała na małe co nieco |
|
|
|
|
#4027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie dla każdych, osobny Lutensów, dla Q itd... Jak ktoś będzie chciał organizować zakupy w Q to tam się będzie wpisywał i czywiście też podział na kolory w zależności która grupa co zamawia i kiedy. ps. Ago te podwójne koszty przesyłki krajowej są niczym w porównaniu z tym, że może sie rozlać flaszka za 400
|
|
|
|
|
#4028 |
|
Zakorzenienie
|
Aggie- dziękuję
Ryjku- ja jestem różolubna na maksa, więc jak zobaczyłam tę pozycję Lutensa to mnie to bardzo ucieszyło Nie wiem jak pachną ale jakoś nie mam przed nimi stracha i mam ochotę zaryzykować![]() Co do osobnych wątków to też znam zdanie moderatorek ale mimo to, też jestem za - przynajmniej bałagan panowałby tylko w Quality czy tylko w Lucky. Taaaa wiem, że ten bałagan robimy przecież MY, ale mimo wszystko takie jest moje zdanie.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
Tymenko, dzieki za zdjęcia. Wiem, jak mogłabym zabezpieczyć korek tak, aby się nie wylało, ale może niech dziewczyny zadecydują, czy wolą jednak aby opiekun każdej flaszki rozlewał
|
#4030 |
|
Zakorzenienie
|
Aggie, ja mam takie pytanko apropos Vaniliowego L'Artisana - gdzie Ty chcesz go kupować ?
Bo w Quality nie ma - byłam dziś pytałam o niego - bo chciałam przetestować. Nie ma, nie było i nie będzie - tak usłyszałam
|
|
|
|
#4031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Byłam na sto procent pewna, że podczas ostatniej wizyty w Quality widziałam Waniliowego Artisana...
|
|
#4032 |
|
Zakorzenienie
|
Może dobrze by było jeszcze dopytać meilowo - ale w BC w Quality dzisiaj nie było - i Pani, którą o niego pytałam, była "lekko" zdziwiona ...
Widziałam , że jest na LuckyScent A Bois Farine jest
|
|
|
|
#4033 |
|
Czekam na Ragnarok
|
VANILLE MOKHA 150ml
Fenris – 50 ml Paulinka_S - 5 ml yoona - 10 ml agnyska81 - 10 ml ewikk – 30 ml CHOCOLATE GREEDY 100ml Fenris – 50 ml Paulinka_S – 5 ml agnyska81 - 5 ml Ola – 40 ml LISTA ZAMKNIĘTA Flakony: Twister - Próbki: Fenris - Dulcis in Fundo, Serendipitous, Vanille Cannelle, Eau de Cacao Yoona – Eau de Gloire by Parfum d'Empire, Iris taizo Parfumerie Generale Santorio - CdG Hinoki, By Kilian Cruel Intentions, CdG White, Tauer Perfums Incense Extreme, The Different Company: Rose Poivree i Bois d'Iris, Tauer Parfumes: L'Air du desert marocain Agnyska81 - L'Artisan Patchouli Patch, Tauer Perfumes L'Air du desert marocain Twister - OSÓB: 8 SZUKAM DALEJ CHĘTNYCH NA VANILLE MOKHA - 45 ml. |
|
|
|
#4034 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny Kochane, a czy Lutensy można gdzieś w Polsce powąchać?
Oczywiście jak zobaczyłam Rose de Nuit, to aż palce mnie świerzbią, żeby się wpisać, ale doczytałam, że to róża pudrowa, a to u mnie niepewne - jedne zachwycają, inne odrzucają... No i tak wolałabym sprawdzić najpierw...
|
#4035 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
co do próbaska to wzdycham nieśmiało do Salome Carly Fracchi .... a umówimy się (wdepnę jak ostatnio - na Smoczą
|
|
#4036 | |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Cytat:
|
|
#4037 |
|
Wtajemniczenie
|
Sabbath, jak tam nasze Kardynalne zakupy?
|
#4038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety z tego co mi wiadomo, w żadnej perfumerii w Polsce, Lutków nie da się powąchać |
|
|
|
|
#4039 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj, ja też bym chętnie poznała tę różyczkę. Wstepnie zapisałabym się na 5ml...
|
#4040 |
|
Wiedźma
|
Nijak tam, na razie. ![]() Oby nie UC, oby nie UC, oby nie UC...
|
#4041 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Dziewczyny, jak już pisałam też mam ochotę na tę różyczkę. Wzięłabym nawet większa pojemność ale po przeczytaniu recenzji na MUA trochę sie boję ![]() http://www.makeupalley.com/product/s...ens/Fragrances |
||
|
|
|
#4042 |
|
Zakorzenienie
|
Spokojnie
nic nie poradzimy, więc się nie denerwujmy. Mnie też właśnie clą /decydują, czy oclić/ w Bytomiu. Aczkolwiek im napisałam, że w paczce jest puder, więc powinni się łaskawie odpitolić. ![]()
|
#4043 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Miejmy nadzieję, że postraszeni strajkiem będą puszczać paczki szybciej. ![]() A ja znów zaczynam... Szukam chętnych na pól flaszki Tam Dao. 31 zł za 10 ml. Jaki kolor jest do wzięcia?Niebieski został chyba po zakończonych atomizerkach u Gwai...
|
|
#4044 |
|
Zakorzenienie
|
W zasadzie to Gwai organizuje kolejne zakupy atomizerków, ale prosiła o zgłaszanie się na PW. Jasny brąz? Ten, który miałaś na Bois Farine jest chyba wolny
|
#4045 |
|
Zakorzenienie
|
O żesz Ty, Sabbacie...
a miałam już nic nie brać w ciemno... Gdzie chcesz je kupować? W GaliLu, Senteurs czy jeszcze gdzieś indziej? Bo gdyby w Senteurs, to... uuuuu, moje Philosykos... ![]()
|
#4046 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
W Galilu. Pojadę przy okazji obwąchać parę innych cudów. ![]() Chcesz się zabrać ze mną?
|
|
#4047 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
Dziewczyny co z Amour de Cacao? Czy znalazła się jakaś chętna na pozostałe mililitry?
|
#4048 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Papuziu, to jest 30 zł różnicy w cenie na 100 ml. (pomiędzy Galilu, a Senteurs). Plus koszt wysyłki... ![]() Ktoś zamawiał w Galilu wysyłkowo? Jakie to są koszta?
|
|
#4049 |
|
Rozeznanie
|
chętnie dopisałabym się do Lutensów. konkretnie zamknęłabym 3 rzut flaszką Santal de Mysore - jestem chętna na butelkę, oddam do 40 ml
![]() a flaszencja 50 czy 100 ml? tak czy inaczej pisze się wstępnie na 10ml
Edytowane przez elve Czas edycji: 2008-05-05 o 23:13 Powód: zmiana planów |
|
|
|
#4050 |
|
Wiedźma
|
Elve... 100!
Pięćdziesiąt to ja bym chciała dla się. No, ostatecznie 40, ale ani krztyny mniej. ![]() Ok, robię listę wedle Twojego życzenia (i od razu piszę do Gwai w sprawie atomizerków Tam Dao: Sabbath 50 Elve 10 Aragonte 10 Martwa Papuga 5 edit: Aragonte, przeczytałam. Na razie dopisuję wstecznie, jak widać. Nie chcę mnożyć tej samej listy na jednej stronie kilka razy.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-05-05 o 22:16 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:27.