|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam chętnych na wspólne zakupy!
Cytat:
![]() dopisuje A la Figue! Satellite yoona- 40ml joasiak1-10ml papuzinka - 10ml wstepnie Aszku73-10ml zostało 30ml jesli sa jeszcze chetne na jakies inne flaszeczki to rowniez moga sie podlaczyc, mamy jeszcze sporo do limitu ![]() |
|
|
|
|
#4082 |
|
Zakorzenienie
|
Też bym się chętnie podłączyła na 10 ml, jeżeli jeszcze można
![]() |
|
|
|
#4083 |
|
Zakorzenienie
|
mozna
![]() jesli to bylo do mnie, to zamawiamy z LuckyScent. Koszt flakonika 80$. Jesli bardzo bedzie Ci zalezalo na 30ml to ewentualnie odstapie jeszcze 10 ale ani drobinki mniej ![]() A la Figue! Satellite yoona- 40ml joasiak1-10ml papuzinka - 10ml wstepnie Aszku73-10ml rawita-10ml zostało 20ml |
|
|
|
#4084 |
|
Raczkowanie
|
Przypominam, mamy do rozdania jeszcze 25 - 35 ml Passage d'Enfer L'Artisan!!
EDIT: Niestety, muszę zrezygnować z mojej "działki" Amour de Cacao. Upolowałam na Targowisku odlewkę tegoż cuda i więcej nie chcę Edytowane przez Nadia_12 Czas edycji: 2008-05-06 o 18:46 Powód: dopisek |
|
|
|
#4085 |
|
Zadomowienie
|
Sabbath bardzo ładnie prosze o te 5 ml
|
|
|
|
#4086 |
|
Rozeznanie
|
yoona, ja się podłączę pod te zakupy z jakąś flaszencją. tylko muszę się zastanowić, tak ze dwa dni. bo kompletnie nie wiem, co wybrać
|
|
|
|
#4087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z terminem się dopasuję, a gdyby ktoś chciał trochę, to mogę się podzielić (ale to może już na PW, żeby nie zaśmiecać wątku, oddam max.20ml) |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4088 |
|
Zakorzenienie
|
czyli tak:
A la Figue! Satellite yoona- 40ml joasiak1-10ml papuzinka - 10ml wstepnie Aszku73-10ml rawita-10ml zostało 20ml taka taka Incense Extreme Tauera elve ?? mysle ze tyle starczy,ew. jakies probki. |
|
|
|
#4089 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ktoś jeszcze dołączy? wychodzi 13,38zł za 10ml [zamawiając miałabym rabat 3% ale trzeba doliczyć 10% za przesyłkę]
|
|
#4090 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
Dopiero teraz zajrzalam do tego wątku i po jego lekturze zobaczyłam szansę na zakup kilku- kilkunastu ml Angel lub/ i Dolce Vity (wszystko kwestia ceny ). Jeśli któraś z Was zamawiała lub będzie zamawiała lub ma do odsprzedania "kilkanaście cudownych kropli" wyżej wymienionych zapachów- proszę o kontakt |
|
|
|
#4091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4092 |
|
Zakorzenienie
|
150 ml? 1ml jest po 0.75 gr ( a raczej po 0,82 jak się doliczy 10 % od nich jeszcze) Wzięłabym nawet z 20 ml jakby doszło do zakupu
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4093 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
ja na truskawie nie kupie
chyba, ze któraś z dziewczyn sie zajmie organizacją...
|
#4094 |
|
Zakorzenienie
|
ja moglabym wtedy ewentualnie kupic. gorzej juz z przepsikiwaniem i wysylka, malo czasu mam na to.ale moglabym kliknac i adres wysylki po prostu dac Twoj
|
|
|
|
#4095 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mogę pozbierać adresy czy pilnować listy, atomki mam swoje, więc na swoją działkę wyślę bez problemu
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4096 |
|
Zakorzenienie
|
Pozwolę sobie podsumować na szybko zakupy w Quality 17 maja:
- Tea for Two (rozdysponowana) - Safran Troublant 100 ml - idzie do BeYourself - Safran Troublant (50 ml) - czarnazuzia1 (być może) - Rose Kashmirie - rozdysponowana (zakupy Annmarie) - Passage d'Enfer - tutaj zostało około 25-35 ml do wzięcia Dodatkowo Tam Dao w Galilu (Sabbath). Dziewczyny i chłopaki, gdyby powiedzmy do piątku-soboty udało się wszystkim potwierdzić u swoich opiekunów flaszek, że bierze tyle a tyle ml i jakie ewentualnie chce próbki z Quality, to podawajcie im powoli te informacje. Jeśli ja rozlewam i wysyłam, to przypominam koszta: - koperta - 0,92 PLN - wysyłka przy odlewce 5 złotych, przy flaszce lubdwóch - ok. 8-9 zlotych - atomizer - 1,88 PLN W weekend prześlę Wam wszystkim nr swojego konta. A w przyszłą sobote rozpoczynamy operację "Huragan"
|
#4097 |
|
Wtajemniczenie
|
Sabbath, może ja sobie odpsikam tylko 5 ml Tam Dao, skoro oddałaś ze swojej części dodatkowe 10 ml? Wiem, że zależało Ci na tej flaszce, a ja w sumie znam ten zapach tylko z intrygującego opisu
![]() I mogę albo posłać do Ciebie całą flachę, albo zrobić tak, jak proponowała Aggie ![]() |
|
|
|
#4098 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sabbath ja mam kompletną ambę ( nieszkodliwe szaleństwo ) na punkcie wszelkiego drewna oraz drzewnych zapachów |
|
|
|
|
#4099 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Ale zrobimy jak zechcesz. edit: Decyzja zapadła: Ja rozsyłam do zainteresowanych Tam Dao dane Aggie i proszę ładnie o wpłatę według wzoru: Koszt mililitrów (3,10 - 1 ml) + 0,92 + 1,88 + 5 Aggie rządzi całą resztą. ![]() Cytat:
Aragonte, nie będę namawiać Cię do rezygnacji z połowy swojej dziesiątki, skoro mnie i tak zostanie czterdziestka. Starczy. Black Tourmaline zostało mi 35, a znacznie bardziej pragnęłam tej flaszki. Mientka nińdzia ze mnie. ![]() Cytat:
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2008-05-06 o 23:34 |
|||
|
|
|
#4100 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
(Amour de Cacao)Albo się dołączyć. Rzeczywiście na Tru jest 100 ml za 113 zł, czyli wyszłoby pewnie jakieś 116-117 zł za całość, czyli 1,17 zł/ml. Tylko wartałoby się w miarę szybko zdecydować, bo mają na stanie jeszcze 37 sztuk tylko...
|
|
#4101 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mówię Ci tylko, że jest taka opcja i żadnym strasznym poświęceniem to nie jest. Ale mogę się potargować, nie ma sprawy - ooo, zaczniemy od tego: to kiedy przyjeżdżasz do W-wy? ![]() |
|
|
|
|
#4102 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
miss natasha 30ml plus butelka Kagan 10ml wolne 10ml Czy tak będzie dobrze? |
|
|
|
|
#4103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem zwarta i gotowa ![]() Annmarie- czy jesteś w posiadania atomika 20 ml? Jeżeli tak to doliczyłabym do przelewu 1,88 zł, jeżeli nie to mam swoje 12 ml i 5 ml i wsysłałabym ci w taki razie sztuk 3 ![]() Jeżeli chcesz to adresy mogę pozbierać ja i wysłać ci w jednym privie, żeby było łatwiej
|
|
|
|
#4104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(muszę tylko dojść które to, ale każdą pojemność miałam w innej ilości, jeszcze nie ruszane, więc nie będzie trudno) ![]() Czyli jak rozumiem, na razie na Amour de Cacao byłoby: Madziczka - 20 ml annmarie - 20 ml Paulinka_S - ? ml yoona - 10 ml shachownica - 10 ml bluegirl - 10 ml Kto jeszcze? ![]()
Wymianka - https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=926941 Edytowane przez annmarie Czas edycji: 2008-05-07 o 14:25 Powód: dodałam do listy yoonę, shachownicę i bluegirl :) |
|
|
|
|
#4105 |
|
Zakorzenienie
|
ja
10ml
|
|
|
|
#4106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4107 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, czy czekamy na komplet.
|
|
#4108 |
|
Zakorzenienie
|
Santorio, z Wanilią trochę sie skomplikowało. Okazuje się, że Wanilii Artisana w Quality nie ma - rozmawiałam telefonicznie z jedną z Pań, która stwierdziła, że może niedługo, ale na 100 % tego nie potwierdza.
Przepraszam Was za to zamieszanie, po prostu dałam ciała i będąc święcie przekonana, że w Quality wąchałam tą właśnie wanilię, nie zadzwoniłam wcześniej i nie upewniłam się ona jest dostępna. Tak więc póki co zachowuję na kompie ta listę - jak tylko pojawi się Wanilia, odezwę sie do wszystkich na nia wpisanych i spytam, czy nadal sa na nią chętni
|
#4109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Jesli tak to bardzo prosze o dopisanie na 20mlyoono czy zalapie sie jeszcze na 10ml A la Figue? |
|
|
|
|
#4110 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Dam znać na 100%.Dzwoniłam do Galilu zapytać o Tam Dao, bo na stronie informacja, że nie maja na składzie. Ale do siedemnastego będzie na pewno.
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:38.

jak ona byla dostepna to nie było chetnych...
chyba, ze któraś z dziewczyn sie zajmie organizacją...

, czy czekamy na komplet.
Dam znać na 100%.