|
|
#571 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Szukam chętnych na wspólne zakupy!
Cytat:
|
|
|
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
Dzinga przed chwilą zamówiłam w Perfumerii Quality. W kwestii atomizerków - chyba najprościej byłoby jeśli kupicie same i mi przyślecie. No chyba, że jest inna praktyka, może jakaś bardziej doświadczona Wizażanka się wypowie.
edit: niecałe pół godziny później - wykonałam już przelew za Dzinga! Edytowane przez sasia73 Czas edycji: 2007-10-25 o 11:29 |
|
|
|
#574 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuję za odpowiedź, udaję się zatem na PW w celu omówienia szczegółów
|
|
|
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, może któraś ma link do aukcji z atomizerkami, szukam i nie mogę znaleźć
|
|
|
|
#576 |
|
Wtajemniczenie
|
tu są atomizery, ale tylko 4,7 ml
http://allegro.pl/item256539450_atom...kolorach_.html Madlaine, a Ty potrzebujesz 10 ml? Bo w sklepach ATW są takie, kosztują chyba 5 zł, tu jest mapka z punktami sprzedaży: http://www.atw.com.pl/pl/index.php?page=mapa |
|
|
|
#577 |
|
Wiedźma
|
Serge Lutens Styczeń
Sabbath Szara Róża Martwa Papuga Neonka Gwaihally Joasiak1 Contax Monme Rachela Zapachy (lista mocno wstępna, do rozpatrzenia i ewentualnej modyfikacji): Rousse - Neonka, Martwa Papuga, Sabbath (min 25 ml!) więc tu lista na pierwsza flaszkę zaczyna się zapełniać Un Bois Vanille podobnie 25 dla Sabbath. Santal de Mysore Bois Oriental - Szara Róza, Sabbath Gris Clair - Joasiak1 Daim Blond - Szara Róża (chyba, że się dogadamy i zrobię Róży odlewkę od siebie) Borneo 1834 - Sabbath Chene - Sabbath, Szara Róża 10 Fumerie Turque - Sabbath, Gwaihally Ambre Sultan - Martwa Papuga, Monme Vetivet Oriental - Monme Biorę jeszcze pod uwagę Santal Blanc. Przepraszam i proszę o poprawki, jeśli w tej wersji są sypy. Cennik (dla tych, którym się nie otwiera Prawie wszystko w kanciakach po 80 E, z wyjątkiem: haute Concentra Tion czyli: Cedre, Daim Blond, Louve i Chypre Rouge - te są po 95, zaś Fumerie Turque po 89. Koszt przesyłki powyżej 200 E wychodzi do naszej strefy chyba 20 E. W prostopadłościennych butelkach nie dostaniemy tylko Borneo, Santal de Mysore i Bois Oriental. Te wychodza po 105 za 75 ml i trzeba zamówić osobno (czyli osobne koszty wysyłki). Madlaine - czy Ty nas pytałaś o te Lutki, czy poprzednią "edycję"?
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
a na Louve nikt nie ma ochoty ? ... Sama nie chcę,ale jak by ktoś reflektował to ja bym przychlipała chętnie jakieś 10 ml. na spróbowanko
![]() No chyba, że znajdzie sięktoś kto jużje ma i mi kapnie kilka mili .. ale to już śmigam do odpowiedniego wątku
|
|
|
|
#579 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sabbath, bardzo serdecznie dziękuję za uwzględnienie i wciągnięcie na listę mojej osoby Pozdrawiam |
|
|
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
magnetica dziękuję , podjadę do nich
Sabbath ja na edycję styczniową się piszę Daim Blond Douce Amere Rousse |
|
|
|
#581 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, gapa ze mnie, oczywiście jestem nadal chętna na MR . Pieniądze mogę wpłacić od zaraz tylko poproszę o szczegóły.
|
|
|
|
|
#582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wciągnięcie na listę Pisałaś kiedyś, że nie lubisz obcałowywania i ściskania, ale wirtualnie chyba nic się nie stanie Wiem, że Ty organizujesz tylko zakupy Lutensów (i jeszcze druga paczka dziewczyn też), a d’Ou - Frycków, pytanie było zbiorcze bo chcę na obie listy ![]() Pośpiechu nie ma, powinnam odchorować finansowo swoje jesienne zakupy ![]() Cytat:
![]() Prosiłabym o 15 ml Rousse, 10 ml Ambre Sultan, 10 ml Santal de Mysore, 10 ml Borneo, zastanawiam się również nad Daim Blond, Louve i Bois Oriental. Rozumiem, że podane ceny (80, 89, 95 EUR) dotyczą flaszek 50ml? I zamawiamy z dwóch różnych źródeł, bo na stronce Salons Palais Royal Shiseido nie widzę niektórych z powyższej listy? Np. nie mają Rousse. A... czy byliby chętni na flaszkę Chergui do podziału?
|
|
#583 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
No to update kolejny: Serge Lutens Styczeń Sabbath Szara Róża Martwa Papuga Neonka Gwaihally Joasiak1 Contax Monme Rachela Favkes Madlaine Zapachy (lista mocno wstępna, do rozpatrzenia i ewentualnej modyfikacji): Rousse (chyba bedzie x 2) - Neonka, Martwa Papuga 15, Sabbath (min 25 ml!) więc tu lista na pierwsza flaszkę zaczyna się zapełniać, Madlaine 10 Un Bois Vanille podobnie 25 dla Sabbath. Santal de Mysore Martwa Papuga 10 Bois Oriental - Szara Róza, Sabbath Gris Clair - Joasiak1 Daim Blond - Szara Róża (chyba, że się dogadamy i zrobię Róży odlewkę od siebie), Madlaine 10 Borneo 1834 - Sabbath, Martwa Papuga 10 Chene - Sabbath, Szara Róża 10 Fumerie Turque - Sabbath ?, Gwaihally Ambre Sultan - Martwa Papuga 10, Monme Vetivet Oriental - Monme Louve - Favkes 10, Sabbath ? Douce Amere - Madlaine 10 Jeśli się pomyliłam - poprawki mile widziane.
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
A gdzie ja na szczegółowej jestem?
![]() Minimum 30ml Borneo (bo jak widzę, chętnych coraz więcej).
|
#585 |
|
Rozeznanie
|
Czy ktoras wizazanka bedzie cos kupowac na Truskawce ? Kusi jeden zapach (ach ta promocja 50%) a nie mam karty kredytowej
Szukam Zara Woman Special Edition 2013 (fioletowo-złota) Edytowane przez figg Czas edycji: 2007-10-25 o 18:50 Powód: literowka |
|
|
|
#586 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
podłączam się pod prośbę figg..
|
|
#587 | ||
|
Zakorzenienie
|
A to najuprzejmiej skorzystam
Cytat:
Pytanie było do pozostałych ![]() Cytat:
![]() Jakby co, to mogę odstąpić Ci jeszcze połowę ze swoich 10-ciu ml, w końcu ja tam tylko testuję.. Ale do stycznia kupa czasu, pewnie skończy się na 2 butelkach - jedna Twoja, druga Wizażowa do podziału.
|
|
#588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla Róziuni dodatkowo będzie: Rousse - 10ml Borneo 1834 - 10ml Louve - 10ml |
|
|
|
|
#589 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Upgrade: Serge Lutens Styczeń Sabbath Szara Róża Martwa Papuga Neonka Gwaihally Joasiak1 Contax Monme Rachela Favkes Madlaine Zapachy (lista mocno wstępna, do rozpatrzenia i ewentualnej modyfikacji): Rousse (chyba bedzie x 2) - Neonka, Martwa Papuga 15, Sabbath (min 25 ml!) więc tu lista na pierwsza flaszkę zaczyna się zapełniać, Madlaine 10, Szara Róża 10 Un Bois Vanille podobnie minimum 25 dla Sabbath. Santal de Mysore Martwa Papuga 10 Bois Oriental - Szara Róza, Sabbath Gris Clair - Joasiak1 Daim Blond - Szara Róża (chyba, że się dogadamy i zrobię Róży odlewkę od siebie), Madlaine 10 Borneo 1834 - Sabbath, Martwa Papuga 10, Szara Róża 10, Rachela 30 Chene - Sabbath, Szara Róża 10 Fumerie Turque - Sabbath ?, Gwaihally Ambre Sultan - Martwa Papuga 10, Monme Vetivet Oriental - Monme Louve - Favkes 10, Sabbath ?, Szara Róża 10 Douce Amere - Madlaine 10 Jeśli się pomyliłam - poprawki mile widziane. ![]() Ma ktoś próbki Louve?
|
|
#590 |
|
Piers do przodu
|
d'ou daj mi znak, jakiś znak .... bo nie mogę się doczekać info, czy wysłałaś Frederica Malle
W tej sytuacji "Brak wiadomości to dobre wiadomości" wogóle do mnie nie przemawawia
|
#591 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
?
|
|
#592 |
|
Zakorzenienie
|
mnie z truskawki kusi Gloria moja ukochana , cieplutka
|
|
#593 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie Panie Wizażanki, w pierwszej próbie przejścia na drugą stronę. Z mego punktu widzenia powód tego „odważnego kroku” nie jest bagatelny. Dzięki wielkiej uprzejmości jednej z Wizażanek miałam właśnie teraz okazję poznać Rahat Loukum. Wydaje mi się, ze lista chętnych na ten zapach (występuje tylko na grudniowej) nie jest jeszcze zamknięta. Ucieszyłoby mnie każde 5 ml. Proszę bardziej doświadczone Wizażanki, a w szczególności organizatorkę przedsięwzięcia o ocenę, czy się nie mylę i czy jest możliwe spełnienie tą drogą małego (5, 10, 15?) zapachowego marzenia. Chętnie również Bois Oriental i Ambre Sultan. Pozdrawiam i czekam z niepokojem, co się teraz stanie jak kliknę "wyślij"
|
|
|
|
#594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Widzę że chętne są, więc nie będę brała całej flaszki - przecież i tak pewnie do śmierci jej nie zużyję...
|
|
#595 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
|
|
#596 |
|
Piers do przodu
|
Dziewczyny - jutro odbieram pigmenty MAC i zaczynam wielkie przesypywanie
![]() Postaram się uwinąć się z tym na tyle szybko, żeby do końca tygodnia dotarły do adresatek
|
#597 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu nie moge sie doczekać, codziennie oglądam te cienie. Widze że sprzedawca wystawil nowe. Mam nadzieje że kiedyś mi pomożesz dokupić
|
|
#599 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Takie kolory pigmentów wystawione były w aukcji: Eye Shadow, Paradisco Shade description: Soft bright pinky-coral with golden shimmer (Frost) Eye Shadow, Flashtrack Shade description: Bright midnight blue with silver reflects (Veluxe Pearl) Eye Shadow, Da Bling Shade description: Bright pink with gold reflects (Veluxe Pearl) Pigment, Teal Shade description: Medium shimmering blue/green with pearl Eye Shadow, Silver Ring Shade description: Cool mid-tone grey with silver sheen (Veluxe Pearl) Eye Shadow, Pink Venus Shade description: Washed pink (Lustre) Pigment, Pink Bronze Shade description: High frosted pink/peachy/bronze with copper duochrome (Frost) Pigment, Provence Shade description: Light neutral with reflects (Frost) Eye Shadow, Mythology Shade description: Crowning copper (Lustre) Eye Shadow, Juiced Shade description: Muted golden orange flecked with pink shimmer (Velvet) Brakuje opisu shimmertime, azbeal blue blue, Texture, emerald green i sunpepper. Pogrubiony kolor - ślicznie proszę o oryginalny słoiczek
|
|
|
|
|
#600 |
|
Piers do przodu
|
Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.

, gapa ze mnie, oczywiście jestem nadal chętna na MR . Pieniądze mogę wpłacić od zaraz tylko poproszę o szczegóły.

Pisałaś kiedyś, że nie lubisz obcałowywania i ściskania, ale wirtualnie chyba nic się nie stanie