Szukam chętnych na wspólne zakupy! - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy > Wspólne zakupy perfumeryjne

Notka

Wspólne zakupy perfumeryjne Forum dla osób, które są zainteresowane wspólnymi zakupami - obszar perfumy. Chcesz kupić sprawdzone perfumy w dobrej cenie? Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-02-04, 01:03   #1981
Germini
Zakorzenienie

Dot.: Szukam chętnych na wspólne zakupy!

Cytat:
Napisane przez Aggie125 Pokaż wiadomość
Drużyna Aggie,

mam już od Was sporo wpłat, od: Nuny_77, Magnetiki, BeYourself, Katty_p13, Aragonte, Agnyski81 oraz Mskladaczka. Wiem że pozostałe osoby albo już zrobiły przelewy, które wejdą mi na konto w poniedziałek, albo zapłacą mi na miejscu tak, jak się z nimi umawiałam. Wpłaty są OK, wszystko dobrze wyliczone, jestem pełna optymizmu.

Postaram się od razu tego samego wieczoru poprzelewać wszystko do atomizerków, opakować i wysłać następnego dnia (pocztę mam rzut beretem od pracy) czyli we wtorek. W najgorszym razie, gdybym sie nie wyrobiła, przesyłki pójdą w środę, ale stanę na głowie, żeby jednak wysłać we wtorek. Mam już koperty, poodmierzałam odpowiednie ilości w atomizerkach, wypisane dowody nadania poleconych priorytetów oraz ubezpieczonego, pamiętam o 6 próbkach dla Germini i o prośbie Agnyski

Tak więc mam nadzieję, że wszystko przebiegnie spokojnie i bez problemów, a jak już wszystko dobrze sie skończy, to biorę się za organizacje marcowych zakupów. Wstępne plany to Messe de Minuit oraz Osmanthus Interdite ale najpierw zobaczmy, jak sie zakończy 1-sza tura.
Mam nadzieję, że jutro już dojdzie przelew ode mnie - choć powinien był dojść w sobotę (zawsze dochodzi następnego dnia). Sprawdziłam to i niby wszystko OK, ale i tak się martwię
Daj jutro znać, co słychać w tym temacie
Stary 2008-02-04, 03:02   #1982
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez BeYourself Pokaż wiadomość

Aha. Sabbath, Papużko - powiedzcie, ile trzeba dopłacić. Zwłaszcza Sabbath dużo musiała do zakupów dołożyć. A to się nie godzi. Zakupy były wspólne, każdy płacił za swoją część, a że jeszcze Sabbath podjęła się organizacji, to my powinnyśmy jej mocno dziękować, a nie na niej żerować. Więc zapytuję gromko:
Sabbath, ile mamy Ci zwrócić piniondzów?
A Tobie, Papużko, ile za atomizer?

Kochane dziewczyny - jestem poruszona.

Postanowiłam co następuje:

1. Żadne dopłaty nie są obowiązkowe. Niezgodność wynikła z mojej niewiedzy - nie potrafiłam przewidzieć, po jakim kursie ściągną mi kasę z karty (szczególnie, że udało mi się zapłacić dopiero trzecią kartą, której spróbowałam ), więc wina leży w pewnym sensie po mojej stronie, nie Waszej. Usprawiedliwia mnie tylko to, że liczyłam wedle kursu podanego na stronie NBP.

2. Różnica w cenie obejmuje nie wpłaty "towarzyszące", lecz kwotę stricte za zakupy i dlatego dopłata obejmuje również mnie.

3. Jedynym sposobem policzenia tego zdało mi się rozliczenie proporcjonalne, czyli od kwoty jednostkowego zakupu. Niedopłata stanowi ok 2% ogólnej sumy, wychodzi więc 2 około grosze za każdą złotówkę.

Przykładowo:
Ja płaciłam 457, 38 zł, co daje mi dopłatę wysokości 457,5 x 0,02 = 9,15

W ten sposób dziewczyny, które robiły mniejsze zakupy płacą proporcjonalnie mniej, niż te, które robiły większe.

Czy to dobre rozwiązanie?

Jeszcze raz podkreślam - biorę odpowiedzialność za swoją niewiedzę i uważam, że nie macie obowiązku niczego dopłacać.

Jednocześnie lojalnie informuję, że przy następnych zakupach policzę o te 7 groszy na Euro więcej. Przykro mi i przepraszam.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
Teraz zakupy drugie - czy mamy cokolwiek pewnego poza flaszką Chergui?
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-04, 06:25   #1983
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

DEMETER
Ja wstępnie też byłabym chętna na te 15ml
- Black Russian
- Bubble Gum
- Espresso
- Earl Grey Tea, Cinnamon Bun, Rain, Snow (w przypadku tych muszę poszukać próbek żeby się upewnić)

Termin jest mi obojętny, niekoniecznie druga tura, może być w późniejszym terminie np. marzec

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/

Edytowane przez bluegirl
Czas edycji: 2008-02-04 o 11:09
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-04, 09:18   #1984
neonka28
Zakorzenienie

Chcialabym przypomnieć że też mam ochotę na zapachy Demeter.
Widze, że pojawily się miniaturki po 5$

Hawaiian Surf

Rain

Macademia Nuit

Mulled Cider

Orange cream pop

New Zeland

Edytowane przez neonka28
Czas edycji: 2008-02-04 o 09:38
neonka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-04, 09:18   #1985
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Teraz zakupy drugie - czy mamy cokolwiek pewnego poza flaszką Chergui?

Ja byłabym zainteresowana

Ambre Sultan (jakieś 20-30ml, ze wskazaniem na 20ml i chciałabym flaszencję + kartonik)
Rousse (jak wyżej)

Un Bois Vanille (nie jestem pewna na 100 %)
Rahat Loukoum (muszę się jeszcze zastanowić...)

Istotne pytanie - jaki będzie termin ewentualnych zakupów (marzec, kwiecień) ?
I can feel it tearing me apart..."

Edytowane przez SpanishMyszka
Czas edycji: 2008-02-04 o 09:58 Powód: Istotny dopisek :-)
SpanishMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-04, 09:48   #1986
kriss_de_valnor
Zakorzenienie

Cytat:

1. Żadne dopłaty nie są obowiązkowe.
nie obowiązkowe ale honorowe i tak przyzwoitość nakazuje więc koniec i kropka.
Cytat:
3. Jedynym sposobem policzenia tego zdało mi się rozliczenie proporcjonalne, czyli od kwoty jednostkowego zakupu. Niedopłata stanowi ok 2% ogólnej sumy, wychodzi więc 2 około grosze za każdą złotówkę.

Przykładowo:
Ja płaciłam 457, 38 zł, co daje mi dopłatę wysokości 457,5 x 0,02 = 9,15
czyli jeżeli zapłaciłam 88,8 (VC) + 118,4 (rousse) = 207,2 x 0,02 = 4,144 to znaczy, że tyle dopłacam, zaokrąglę do 4,2zł

chyba dobrze policzyłam...już robię przelew

kriss_de_valnor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-04, 10:30   #1987
agnyska81
Zakorzenienie

Nie wiem czy coś takiego dojdzie do skutku, ale jakby co to jestem chętna na 10-15 ml Ambre Sultan. Termin najlepiej jakby koło marca kwietnia wypadł.

Joga z rana jak śmietana.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-04, 10:31   #1988
psycha
Zakorzenienie

GG do psycha

To moze jakas konkretna lista na demeter?
Jak juz pisalam, zaleznie od tego co do mnie dotrze wzielabym juz wieksza pojemnosc i napewno Rain
psycha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-04, 10:39   #1989
nuna_77
Zadomowienie

W sprawie zakupów Demeter itp.

Nie jest mi to łatwo pisac , ale czuje sie oszukana przez jedna z wizazanek. Poswieciłam czas i energie na zoorganizowanie zakupów, a 1 osoba wogóle nie wpłaciła pieniedzy mimo zapewnien, nie odpisuje na wiadomości, mimo ze loguje sie na wizazu.
Prosze o pomoc moderatora w tej sprawie.

Jesli mam organizowac nastepne zakupy Demeter, to chciałabym załatwic ta sprawe wczesniej.
Chyba jestem zbyt łatwowierna, przez ta osobe spraciłam troche zaufania do ludzi. To przykre
To tyle odemnie.
nuna_77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-04, 10:56   #1990
neonka28
Zakorzenienie

myśle że wyjasni się ta sytuacja
Stary 2008-02-04, 10:57   #1991
kizia mizia
Wtajemniczenie

Dziewczyny nie piszcie na razie co chcecie . To ustalimy przed samymi zakupami

Nie wiem kiedy będzie następna tura . To na razie taki wstępny pomysł więc spokojnie .Jeśli Nuna będzie chciała zorganizować zakupy jeszcze raz to termin zależy od niej . Kilka stron temu dziewczyny zaczęły zgłaszać się na drugą turę ( kiedy Nuna rzuciła pomysł o kolejnych zakupach) i od tamtej pory liczę chętnych . Ilość osób tez zależy od Nuny.
Te zakuoy kosztowały ją sporo nerwów przez nieodpowiedzialność jednej z nas, więc niczego nie możemy zaplanować na 100%

Pierwsze 10 osób to -Spanish myszka,Psycha, Nanomi, Paulina S, Nuna 77, Khy, Ditu 77,Agniesia 666, Rachela i ja.
Może znajdzie się ktoś inny kto chciał by wszystko zorganizować. Nie jest to łatwe
kizia mizia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-04, 11:17   #1992
melody
Raczkowanie

Kizia mizia, też bym była wstępnie chętna na Demeter. Pojemność, jaką można wziąć to 15 ml, tak? A 10 ml można? 15 ml=10$?
Stary 2008-02-04, 11:21   #1993
kriss_de_valnor
Zakorzenienie

kiziu ja też byłam wśród chętnych na zakupy w II turze ale widzę, że sprawa się skomplikowała...kurcze skoro nie chce to po co zamawia

kriss_de_valnor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-04, 11:27   #1994
Gajowniczka
Zadomowienie

A może by ktoś był chętny "odkupić" jej zakupy?(czy to głupi pomysł? )Wybrała przecież sobie całkiem fajne zapachy..Dziwne,że tak postąpiła.To była wizażanka z niemałym stażem.
Gajowniczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-04, 11:27   #1995
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka Pokaż wiadomość

Ja byłabym zainteresowana

Ambre Sultan (jakieś 20-30ml, ze wskazaniem na 20ml i chciałabym flaszencję + kartonik)
Rousse (jak wyżej)

Un Bois Vanille (nie jestem pewna na 100 %)
Rahat Loukoum (muszę się jeszcze zastanowić...)

Istotne pytanie - jaki będzie termin ewentualnych zakupów (marzec, kwiecień) ?
Myszko, od początku mówiłyśmy, że druga tura to Lutki pałacowe. Eksportowe już były.
Nie będę zamawiała po raz drugi z Brukseli. Przynajmniej na razie.

Po drugie, napiszę wprost: trochę obawiam się Twoich zamówień.
Poprzednio tuż przed zamknięciem listy napisałaś, że rezygnujesz ze wszystkich Lutensów, choć zgłoszona byłaś na cząstkowe flaszki.
Przepraszam Cię bardzo , ale nie wiem, czy możemy zakładać, że tym razem nie zmienisz zdania w ostatniej chwili.

Ponieważ jednak tym razem ja jestem tylko narzędziem, jeśli ktoś za Ciebie wyłoży kaskę, tak jak poprzednio Kriss, będziesz miała swoją butelkę i oczywiście kartonik.

A jaki termin?
Kiedy zapadną ostateczne decyzje i kiedy będę miała kasę na koncie - poprzednio zamówiłam tego samego dnia, którego wpłynęła ostatnia wpłata.

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy coś takiego dojdzie do skutku, ale jakby co to jestem chętna na 10-15 ml Ambre Sultan. Termin najlepiej jakby koło marca kwietnia wypadł.
Ja liczyłam jeszcze na luty. Na początek marca (najpóźniej) planuję operację Demeter. Ale dostosuję się do Was. Ja w końcu tylko pośredniczę.

Cytat:
Napisane przez nuna_77 Pokaż wiadomość

Nie jest mi to łatwo pisac , ale czuje sie oszukana przez jedna z wizazanek. Poswieciłam czas i energie na zoorganizowanie zakupów, a 1 osoba wogóle nie wpłaciła pieniedzy mimo zapewnien, nie odpisuje na wiadomości, mimo ze loguje sie na wizazu.

Jesli mam organizowac nastepne zakupy Demeter, to chciałabym załatwic ta sprawe wczesniej.
Chyba jestem zbyt łatwowierna, przez ta osobe spraciłam troche zaufania do ludzi. To przykre
To tyle odemnie.
Nuno kochana, może powinnam była napisać to wcześniej, bo to rady starej, stetryczałej zrzędy - zamówienie składaj dopiero, kiedy masz wszystkie wpłaty na koncie. To powoduje, że po pierwsze nie zostaniesz z zapłaconymi z własnej kieszeni, a niepotrzebnymi skarbami, po drugie zaś daje ten efekt, że Wizażanki, które wpłaciły pieniądze wcześniej w oczekiwaniu na flaszki wyręczają Cię w popędzaniu maruderów. Nie jest to może śliczna metoda, ale skuteczna. To nawet nie chodzi o to, że ktoś jest nieuczciwy, czy nieodpowiedzialny. Mogą się przecież zdarzyć wypadki losowe, nagłe wydatki etc.

Teraz pozostaje Ci tylko zagospodarowanie nadmiarowych flaszek.
Napisz tu w wątku co to za skarby, może znajdzie się ktoś, kto zechce je przygarnąć i zapłacić, oczywiście.
Stary 2008-02-04, 11:30   #1996
kizia mizia
Wtajemniczenie

Kriss ale ja liczę od ostatniej propozycji Nuny bo nie jestem w stanie przejrzeć całego wątku i wyłowić tego kto był a kto nie był chętny . Może gdybyśmy miały osobny wątek to było by łatwiej ???.Dziewczyny przepraszam ale tu jest straszny bałagan i trudno nad tym zapanować.Jeśli ktoś czuje się pokrzywdzony to jest mi tym bardziej przykro .

Jeszcze raz przypominam że na razie nie wiadomo co z następną turą bo musi wyjaśnić się sprawa poprzedniej

Proszę też o nie zdawanie w kółko pytań typu : "po ile" "za ile" " jakie pojemności " itp
Bo wszystko można sprawdzić na stronie demeter .
Stary 2008-02-04, 11:34   #1997
monme
Raczkowanie

Sabbath, cieszę się, że jednak zdecydowałaś się nas rozliczyć . Od razu lżej mi na sercu.
Ja do zapłaty miałam 603 zł. Z tego wynika, że 603 zł x 0,02 wychodzi 12,06.

Za chwilkę przeleję kwotę 12,50 zł na to samo konto, na które przelewałam wcześniejsze pieniążki.

Jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam ciepło

P.S. Przelew zrobiony.

Edytowane przez monme
Czas edycji: 2008-02-04 o 11:48 Powód: dopisek
monme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-04, 11:34   #1998
kizia mizia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Gajowniczka Pokaż wiadomość
A może by ktoś był chętny "odkupić" jej zakupy?(czy to głupi pomysł? )Wybrała przecież sobie całkiem fajne zapachy..Dziwne,że tak postąpiła.To była wizażanka z niemałym stażem.
Zamówiła straberry ice cream , i sex on the beach po 15 ml , spray
Oba kosztowały po 12,50 $ ( to tego 18 zł za przesyłke z usa i na adres w Pl)
Stary 2008-02-04, 11:54   #1999
your Angel
czyli Endżi

Cytat:
Myszko, od początku mówiłyśmy, że druga tura to Lutki pałacowe. Eksportowe już były.
Nie będę zamawiała po raz drugi z Brukseli. Przynajmniej na razie.
Sabbath - czy Lutki pałacowe to właśnie np Rousse, Ambre Soultan? A Eksportowe to Un Bois Vanille i Rahat Loukoum?

Bo ja bym na UBV i RL była chętna (z tym że niecałe flaszki - szukałabym jeszcze kogoś do pomocy w opróżnieniu) i gdyby istniała taka opcja to poprosiłabym o przyłączenie mnie do spółki No, ale jesli nie będzie to miało miejsca w najbliższym czasie to pójdę się zapłakać w kącie i będę dzielnie czekać
Stary 2008-02-04, 11:56   #2000
SpanishMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Myszko, od początku mówiłyśmy, że druga tura to Lutki pałacowe. Eksportowe już były. Nie będę zamawiała po raz drugi z Brukseli. Przynajmniej na razie.
Najwyraźniej przeoczyłam, w takim razie szkoda.

Cytat:

Po drugie, napiszę wprost: trochę obawiam się Twoich zamówień.
Poprzednio tuż przed zamknięciem listy napisałaś, że rezygnujesz ze wszystkich Lutensów, choć zgłoszona byłaś na cząstkowe flaszki.
Przepraszam Cię bardzo , ale nie wiem, czy możemy zakładać, że tym razem nie zmienisz zdania w ostatniej chwili.
Prawda, zrezygnowałam - niestety z racji Świąt zanabyłam po drodze kilka innych "nadprogramowych" flaszencji, przeanalizowałam sytuację finansową i wolałam się wycofać (na szczęście nie było za późno ) niż wystąpić w roli dłużnika ociągającego się z wpłatą...
Na Ambre Sultan i Rousse ostrzę sobie pazurki od dawna i bardzo chciałabym je mieć, dlatego tym razem z pewnością nie rozmyśliłabym się w kulminacyjnym momencie, nie chcę jednak nikogo przyprawiać o szybsze bicie serca i stresować swoim udziałem w zakupach, dlatego chyba jednak podziękuję...

Cytat:

Ponieważ jednak tym razem ja jestem tylko narzędziem, jeśli ktoś za Ciebie wyłoży kaskę, tak jak poprzednio Kriss, będziesz miała swoją butelkę i oczywiście kartonik.
W przypadku Vanille Cannelle deklarowałam, że wpłacę pieniądze 10 stycznia i wywiązałam się z tego zobowiązania, Kriss nie musiała wcale za mnie "wykładać" (co nie zmienia faktu, że jestem wdzięczna, bo to bardzo miło z jej strony ) - mogłam wpłacić pieniądze bezpośrednio na Twoje konto (jednak rozumiem - wtedy mógłby się zrobić drobny bałagan) albo przekazać ci osobiście, zamówienie składałaś dopiero 15 stycznia kiedy dotarł ostatni przelew.

Cytat:
Napisane przez monme Pokaż wiadomość
Sabbath, cieszę się, że jednak zdecydowałaś się nas rozliczyć . Od razu lżej mi na sercu.
2,56zł. ode mnie przekażę osobiście lub za pośrednictwem kogoś innego, na najbliższym śląskim spotkaniu
I can feel it tearing me apart..."

SpanishMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-04, 12:06   #2001
sylion
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nuna_77 Pokaż wiadomość

To tyle odemnie.
Nuna_77 napisz proszę jakie zapachy zamawiała ta forowiczka.
Stary 2008-02-04, 12:06   #2002
your Angel
czyli Endżi

Dziewczyny - przepraszam za moją niewrażliwość i niedyskrecję. Ale czy problemy wynikają z ignorancji i niesłowności Małej Króweczki o imieniu ? Tak wnioskuję

Przykro mi to pisać, ale to leży w naturze tej dziewczyny - serdecznie odradzam wszelkie spółki (wspólne zakupy), wymiany (Targowisko) i transakcje (Allegro) z nią, bo to w każdym przypadku po prostu jest ... strata czasu i nerwów. Nie chcę tutaj publicznie prać brudów - po prostu lojalnie uprzedzam żeby już nigdy więcej nie zgadzać się na wspólne interesy

Sylion, dziewczyny wyżej napisały - To Strawberry Ice Cream oraz Sex on the Beach
Stary 2008-02-04, 12:08   #2003
sylion
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kizia mizia Pokaż wiadomość
Zamówiła straberry ice cream , i sex on the beach po 15 ml , spray
Oba kosztowały po 12,50 $ ( to tego 18 zł za przesyłke z usa i na adres w Pl)
O doczytałam.

Jeśli nie ma chętnego to biorę!

I bardzo chciałabym dołączyć do kolejnej tury zakupowej. Jeśli pozwolicie oczywiście.

ps. Czy nie można by wydzielić osobnego wątku?

Edytowane przez sylion
Czas edycji: 2008-02-04 o 12:11 Powód: dopisek
sylion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-04, 12:11   #2004
kizia mizia
Wtajemniczenie

To fantastycznie
Przelicznik dolara to 2,50 .
Nie ma cła

Jeszcze odezwij się do Nuny na pw.To coś ustalicie

W kwestii Małej króweczki od początku miałam złe przeczucia .Jak organizowałyśmy zakupy nie odzywała się przez kilka dni. Odezwała się dosłownie( tak dosłownie..) minutę po tym jak znalazłyśmy zastępstwo za nią . Powiem szczerze ze był to bardzo dziwny zbieg okoliczności...
Stary 2008-02-04, 12:12   #2005
magnetica
Wtajemniczenie

Gwaihally, melduję, że i do mnie dotarły atomizerki. Bardzo dziekuję!

I po cichutku dodam, że dzisiaj wysyłam przesyłkę zwrotną z umówioną zawartością.
magnetica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-04, 12:13   #2006
Sabbath
Wiedźma

Lutens Team

Kriss, Monme - bardzo dziękuję.

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Sabbath - czy Lutki pałacowe to właśnie np Rousse, Ambre Soultan? A Eksportowe to Un Bois Vanille i Rahat Loukoum?

Bo ja bym na UBV i RL była chętna (z tym że niecałe flaszki - szukałabym jeszcze kogoś do pomocy w opróżnieniu) i gdyby istniała taka opcja to poprosiłabym o przyłączenie mnie do spółki No, ale jesli nie będzie to miało miejsca w najbliższym czasie to pójdę się zapłakać w kącie i będę dzielnie czekać
Aniele, pałacowy, z wymienionych, jest RL i AS. Flaszki UBV zostały zamówione w poprzedniej turze.
Nie zapłakuj się w kącie , może ktoś się skusi na tureckie słodkości.

Cytat:
Napisane przez SpanishMyszka Pokaż wiadomość
Prawda, zrezygnowałam - niestety z racji Świąt zanabyłam po drodze kilka innych "nadprogramowych" flaszencji, przeanalizowałam sytuację finansową i wolałam się wycofać (na szczęście nie było za późno ) niż wystąpić w roli dłużnika ociągającego się z wpłatą...
Na Ambre Sultan i Rousse ostrzę sobie pazurki od dawna i bardzo chciałabym je mieć, dlatego tym razem z pewnością nie rozmyśliłabym się w kulminacyjnym momencie, nie chcę jednak nikogo przyprawiać o szybsze bicie serca i stresować swoim udziałem w zakupach, dlatego chyba jednak podziękuję...
Myszko, rozumiem, że się obraziłaś.
Przykro mi.

W przypadku rezygnacji pisałam już powyżej o niespodziewanych wydatkach i wypadkach losowych. To zapewne ten przypadek.

Jeśli chodzi o rezygnację - dla mnie rzeczywiście nie było za późno, bo ja nie byłam zapisana na podziałkowe flaszki. Ale dla Neonki, która miała z Tobą brać na spółę flaszkę Rousse było za późno niestety.

Tym razem Rousse nie możemy zamówić. Może podam jeszcze raz adres strony, z której będziemy zamawiać tym razem i przypomnę ponownie, że w paczce mogą znaleźć się maksymalnie cztery flakony.

Palais Royal:
http://www.salons-shiseido.com/anglais/html/index.htm

Edytowane przez Sabbath
Czas edycji: 2008-02-04 o 16:17
Stary 2008-02-04, 12:18   #2007
your Angel
czyli Endżi

Sabbath, link nie działa - trzeba go poprawić

To ja szukam kogoś do spółki na Rahat Mogę?

___

Irkax, tak tak - ja sobie już tam wlazłam
Stary 2008-02-04, 12:20   #2008
irkax
Zakorzenienie

Cytat:

http://www.salons-shiseido.com/anglais/html/index.htm

ten jest poprawny

edit: Aniołku a wąchałaś go (oczywiście chodzi mi o Rahat)?

irkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-04, 12:24   #2009
Sabbath
Wiedźma

Cytat:

Dziękuję Ci bardzo.
Poprawiłam.

Oczywiście, że możesz szukać.
Stary 2008-02-04, 12:24   #2010
kizia mizia
Wtajemniczenie

W sprawie zakupów demeter :
Jest tylu chętnych A ja nie chcę nikogo ignorować . Może znajdzie się jeszcze ktoś poza Nuną kto chciałby zorganizować zakupy? W tej chwili wystarczy chętnych nawet na 2 tury jednocześnie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne zakupy perfumeryjne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości