![]() |
#31 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Avon a Allegro ?
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
Czesc kosmetykow na Allegro jest kradziona, czesc pochodzi z ofert demo, czesc z programow zarobokowych, czesc z ofert netto, czesc od konsultantek z Klubu Rozy-ale to rzadko, czesto nawet najwyzszy opust nie daje takiej ceny na kosmetyki.
![]() |
![]() |
#33 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#34 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
W Avonie pewnie jest tak jak w Oriflame. Sprzedawałam za bescen (8,10zł) koleżance błyszczyk, który nawet w najlepszej promocji kosztował dwadzieścia-pare złotych, bo jako konsultantka za tyle go kupiłam. Jak nakupi się za 5 zł dezodorantów, które w promocjach są po 9,90zł, to czasami się ich pozbywa na allegro. Kiedyś sprzedałam za 4zł jakieś kosmetyki, które dostałam w paczce niespodziance i były mi niepotrzebne, a ktoś to musiał uznać za super interes
![]() Nie wierzę w to, że kosmetyki są z kradzieży. Raczej super-tanie zapachy w ilościach hurtorych mogą być podróbkami. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Wtajemniczenie
|
A ja kupuje na allegro kosmetyki z Avonu od konsultantow,ktorzy poprostu prowadza rowniez taka sprzedaz. Oplaca im sie to. Biore najnowszy katalog ,zamawiam co chce a z kazdego produktu mam upust ok 2 lub nawet wiecej zl , jak robie zakupy za ok 100 lub wiecej zl to oplaca mi sie to strasznie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Przyczajenie
|
chce powiedziec ze kupilam ten krem na allegro za 25 zl. a kumpela z katalogu niczym sie nie rozni po co przeplacac ,a krem jest super koryguje zmarszczki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
Dziękuję Dziewczyny za odzew
![]() hmm, o KR nie słyszałam, wiem tylko ,że konsultantki mają 10% upustu... być może ta opcja z dodatkami tłumaczyłaby fakt niskiej ceny ![]() Izunia masz rację, mój kolega często kupuje Avon na Allegro i tez mówi, że w sumie wychodzi parę złotych taniej, ale przecież nie od razy kilka razy taniej ![]() Tylko co ja mam koleżance poradzić...kupować, czy nie kupować? Jak myslicie?
![]() |
![]() |
#39 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
|
Co do osoby sprzadajacej ten krem to nie ma bardzo duzo ofert ,komentarzy tez nie ma za wiele ale moze poprostu zaczyna. Ja tej osoby nie znam ,nigdy nic nie kupowalam ,tak to moglabym polecic lub nie ale niestety
![]() Ale moze tak jak moiwe to nie jest jakies oszustwo.Moze zadaj jej pytanie dlaczego taka cena , skad bierze kosmetyki. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#42 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziękówa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Wtajemniczenie
|
Nie ma co nad czym się zastanawiać - zamawiaj na Allegro, wiele na tym zyskasz. U mnie wokół pełno jest znajomych konsultantek, ale ja tylko i wyłącznie kupuję na Allegro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny zastanawiam się nad kupnem tego 2-stopniowego peelingu z Avonu, wchodzę na allegro a tutaj on jest aż tak tanio
![]() http://www.allegro.pl/search.php?str...0785&country=1 I sama nie wiem gdzie mam go zamawiać, tu czy normalnie u konsultantki ? A może macie jakiegoś zaufanego sprzedawcę Avonu z allegro? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
Ja mam ochotę zamówić tusz ekstremaly. Licząc z przesyłką zapłacę mniej niż w katalogu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
Za:
* cena super niska może świadczyć, że konsultantka postawiła na zarobek przez ilość sprzedanych kosmetyków, a nie dużą marżę na 1 sztuce i wtedy się bardzo opłaca. * może się sfrajerowała i wystawiła za niską cenę wywoławczą. Jak się nie będzie wtedy korzystało, to ktoś inny tej osobie kupi jeszcze taniej. Przeciw: * często widzę jak ktoś stoi latem na placu z kosmetykami w upale, które dosłownie rozpływają się od slońca. Zastanawiam sie potem, czy taka osoba nie handluje też na allegro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Zadomowienie
|
No to jaj jako konsultantka i Klubowiczka Róży odpowiem
![]() ![]() Ja avon traktuję bardziej jako rozrywkę, niż w celach zarobkowych. Dla swoich klientek robię często promocje - np. w tej chwili obniżyłam ceny wszystkich kosmetyków o 20% ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zadomowienie
|
a możecie mi zdradzić sprawdzonych allegrowiczów zajmujących sie sprzedazą kosmetyków avon?bardzo prosze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#50 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
Przyczajenie
|
nie pamietam u ktorego Allegrowicza kupilam ten krem , ale przestrzegam cie przed kupnem jezeli sprzedajacy ma 0 komentarzy lub ma ich niewiele .Wlasnie zostalam wykiwana przez jednego ktory mi napisal ze wlasnie zaczyna kase wyslalam a towaru nie ma
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czyli opłaca się kupić ten peeling na allegro? Oczywiście od jakiegoś solidnego sprzedawcy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
ja kupuje czesto kosmetyki na allegro,takze z Avonu i jeszcze sie nie zawiodlam,"pomimo"niskich cen.Warto zwrocic uwage na kometarze sprzedajacego.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
Buuu, a ja właśnie po raz pierwszy się nacięłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#57 |
Zadomowienie
|
od paru tygodni kupuję na allegro avon ale też oriflame i wychodzi znacznie taniej
![]() np.serum na noc z białą herbatą kupiłam za 13zł (już z kosztami przesyłki)a w promocji z katalogu jest po 24,90zł |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2006-01
|
Cytat:
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2006-01-02 o 11:40 Powód: nieopłacona reklama |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Najlepiej znaleźć ze swojego miasta, wtedy koszty przesyłki ma się z głowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:49.