![]() |
#31 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: allegro?????????????
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
Wiadomo, że podróbek sprzedwać nie wolno.
Ale wiecie co? Myślę, że ludzie nie kupują dlatego, że dają się nabrać ![]() Moim zdaniem każdy wie, że za 20 zł Diora czy Chanel nie mają. Po prostu niektórych nigdy nie będzie stać na oryginał, a odrobina "niby luksusu" każdemu humor pewnie poprawia. Człowiek pewnie czuje sie lepiej... Ja na przykład nie wyobrażam sobie wydać takiej kwoty na kosmetyki, za jaką musiałabym kupić oryginały, więc kupuję coś z niższej półki. Ale myślę, że niektórzy są po prostu szczęśliwi nawet jak mają "takie Chanel" Pozdrawiam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale myślę, że dla kogoś kto kupuje podróbkę nie ma znaczenia co "w tym siedzi", chce mieć coś eksluzywnego choćby w takiej postaci ![]() Pozdrawiam! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#38 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Wtajemniczenie
|
Mnie się wydaje że oni nie są w stanie tego kontrolować. Co zrobić z sytuacjami kiedy ktoś sprzedaje podróbki a mimo to dostaje same pozytywy? Zdarza się to często bo ludzie chcą ufać że kupują np. Diora za 30 zł. Zobaczcie na różnych bazarach i tak sprzedaje sie na tony podrobione kosmetyki, pirackie płyty. Pozostaje tylko albo kupować w renomowanych sklepach albo na allegro i łudzić się że mamy oryginał. Ja się nawet ostatnio zastanawiam czy te kosmetyki które są nie wiele tańsze od tych sklepowych czy to przypadkiem nie podróby. Jak juz mnie stać na krem za 200 zł to nie połaszcze się na to że przez allegro zaoszczędze 20-30 zł. Lepiej nie ryzykować. Albo kupować tanio ze świadomością że możemy trafić na podróbę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
Chciałam zapytać czy ten produkt jest oryginalny? Niby jest napisane że tak...ale, ja się nie znam na tym, a nie chciałabym bubla, może wy wiecie więcej
http://www.allegro.pl/item163795763_...promocja_.html w dodatku nie ma żadnych komentarzy ten allegrowicz. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Raczkowanie
|
Trzeba strasznie uważać, ostatnio będąc na ryneczku warzywnym widziałam Rosjankę, która sprzedawała "kosmetyki" chanel, dior, burżuja oraz kremy 50 ml lancome z serii Primordiale oraz Dior Capture- a niektóre z nich były na prawdę świetnie podrobione i kosztowały oczywiście od 20 do 50 zł
![]() Myślę, że takie cuda w większości oferują sprzedawcy na allegro, dlatego zaczynam się zastanawiać nad zakupem droższych kremów na allegro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.