|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3331 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część X
#3332 |
Raczkowanie
|
Są nowe purchawki:
http://pl.strawberrynet.com/gifts-sp...cial-purchase/ Ale strasznie powariowali z cenami! O rzeszszszsz... Ja jakiś czas temu za to: http://pl.strawberrynet.com/skincare...419/?CatgId=19 zapłaciłam około 80 złotych ! Porąbało ich!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3333 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Chyba jednak rzeczywiście cienko przędą... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3334 |
Rozeznanie
|
Powariował to raczej najpierw dolar
![]() ![]() Z tytułu wzrostu ceny dolara, cena np Nacre zwiekszyła się o 33 zł a z tytułu Vat o kolejne 41 zł, w sumie więcej o 74 zł ![]() Qrcze, jak to jest z tym Vat, kiedys przed wejściem do Unii jak przewoziłam zakupy z Doga germanskiego to na granicy odzyskiwałam MVS - bo podatek niemiecki zostawał w DE a towar wybywał z DE. Dlaczego płacić nasz VAT do Ameryki? Nonsens. Musieliby mieć zgłoszona działalnośc w Polsce i rozliczac go tu... czegos nie rozumiem ![]() Edytowane przez babulenka Czas edycji: 2010-06-14 o 08:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3335 |
Wtajemniczenie
|
padłam!!! obejrzawszy purchawy
czaiłam się od roku na sun dance scotta - w regularnej cenie był za 90 zł, pozostałe paletki kupowałam w promo za ok. 50 a teraz SUPER PROMOCJA - 120zł PO OBNIŻCE!!! chyba coś im sie pomyliło artliner lancoma też mi sie kończy kupowałam za 42 zł teraz w super promo 110 czy już nigdy nic nie kupie na tru??? przykro jakoś ![]()
![]() |
#3336 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i zachodziłam w głowę co jest -przedwczoraj i wczoraj cały dzien płukanki robiłam. A tu prosze jakie proste rozwiązanie. To może od skrobania ziemniaków wczoraj na obiad swędzącej wysypki na dłoni tez dostałam? Czy to może po truskawach piątkowych wczoraj dosypało. A tez kupiłam 1 kg i rzuciłam się i ......oj sporo sporo łykłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3337 |
Zakorzenienie
|
A moje zamówienie dalej wisi w przestworzach
![]() ![]()
#3338 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Nic im się pewnie nie pomyliło - oni sobie po prostu lecą w kulki ![]() Ale chyba czas się z tym pogodzić. Nawet ich promocje są już nie do przyjęcia... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3339 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
O, moment, moment... Coś sie zmieniło - teraz liner lancome jest po 68zł. http://pl.strawberrynet.com/makeup/l...622/?CatgId=19 Może był jakies kłopoty na łączach, albo najpierw wrzucili promo, a potem poprawili ceny. Nieco spadły ![]() Mimo wszystko 180 zł za maseczkę Payot to i tak dużo - choć jak patrzyłam po pierwszej obniżce była po 240zł!!!!!! Ech ten Zenek.... Edytowane przez madziuchna78 Czas edycji: 2010-06-14 o 09:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3340 | |||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() No właśnie też tak myślę, że musieliby mieć działalność w Polsce...albo gdzieś w UE i pewnie mają. ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3341 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Popłakałam się ze śmiechu ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3342 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, dziś dostałam odpowiedź na moją reklamację (przeterminowane błyszczyki ) od niejakiego Ivana o tej treści :
We are sorry that the item you received was not 100% satisfactory. Please understand that we do ensure that all items are kept in a climate-controlled environment prior to shipment and that we try to pack each item as securely as possible to avoid damage. We will submit the refund for this item immediately upon receipt through credit to your credit card. Please note that credit card companies tend to take longer to show a credit than they do a charge. Please also remember to include this e-mail, a copy of the delivery note and the reason for the return inside the package. Due to the expense and inconvenience of returning the undesired item to us, this will not be necessary. You may keep the item or dispose of it at your convenience, please do not return it to us. We sincerely apologise for the inconvenience and we look forward to your reply. Czyli co zwrócą mi kasę na moją kartę ? Mam tylko czekać ? Bo najpierw piszą, żeby załączyć do przesyłki kopię ich maila, potwierdzenie odbioru towaru i powód zwrotu a potem, że ze względu na koszty zwrotu i wadliwość towaru - mam go nie zwracać do nich. Czyli nic jednak nie muszę robić ? (poza modlitwami, żeby szybko zwrócili kasę ![]() Czy powinnam jeszcze do nich napisać skoro "we look forward to your reply" ? |
![]() ![]() |
![]() |
#3343 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Masz rację, informacja nie jest jasna, a skoro tak, to ja na Twoim miejscu bym dopytała o co im w sumie chodzi ![]() Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2010-06-14 o 09:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3344 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czyli ze zniżką wyjdzie jakieś 61 to do przełknięcia dla mnie chyba jak na to że to dla mnie najlepszy liner pod słońcem.... chyba klikne tylko teraz sie stresuje co z tym płaceniem - można w końcu ręcznie czy nie można?? ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- sun dance też widzę już zjechał do 75zł kurcze był na mojej wish liście zrobionej 1 stycznia i teraz zupełnie nie wiem co zrobić ...
![]() ![]() |
![]() |
#3345 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() No i ja bym po przejściach, które ma teraz Mariola płaciła przez stronę, a nie ręcznie. Z tym, ze musisz się liczyć, że koszty Ci wzrosną w ten sposób ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3346 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a te podkłady w kompakcie Clarins warte coś??? To chyba jakieś staruszki...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3347 |
Zakorzenienie
|
Właśnie dostałam 2 maile od dwóch różnych truskawkowych gnomów
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Dziewczyny - truskawa dała odpowiedź w roszeniu paypal: Please kindly close the dispute as the payment is on hold by you opened the dispute.Please let us know we will process the order immediately once you close the dispute. Czyli gnomy chcą, żebym zamknęła roszczenie ![]() ![]() ![]() Co mam robić ![]() ![]()
#3348 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją droga bardzo dziwne, że masz aż tak pod górkę z nimi.... Uwzięli się czy ki diabeł? Ja zamawiałam ten balsam do ciała Clarins i wieczorem kliknęłam jeszcze krem do twarzy z tej promocji. Z płatnością przez paypal. Zapłaciłam na drugi dzień dopiero, na stary adres paypalowy truskawy i SS dostałam jakoś na następny dzień. Nie musiałam do nich pisać i się przypominać. Nie była to wysyłka jak za dawnych czasów po kilku godzinach, ale biorac pod uwagę Twoje przygody to chyba miałam jakieś szczęście... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3350 |
Rozeznanie
|
Mariola może zadzwoń do tych od paypala i coś Ci doradzą. Ja tam kilka razy dzwoniłam i pisałam maile i zawsze szybciutko odpowiadali. Może coś pomogą. Trzymam kciuki
![]()
#3351 |
Zakorzenienie
|
![]() straszne rzeczy, nie wiem o co im chodzi ![]() ![]()
#3352 |
Wtajemniczenie
|
kurcze
troche sie boje płacić teraz ręcznie przez PP ale jak pomyślę że przewalutowanie całą zniżkę mi zeżre.... tez bez sensu ... płaciła jeszcze któraś w ostatnich dniach normalnie?
![]() |
#3353 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do paypala nie idzie się chwilowo dodzwonić ![]() ---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3355 |
Zakorzenienie
|
Dodzwoniłam się do paypala i facet sam nie bardzo umiał pomóc. Generalnie polecał zamknąć spór twierdząc, że firma jest duża i znana i pewnie znaleźli już tę płatność itd.
No nic będę ryzykować i zamknę go.
#3356 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mariolu, a może oni nie potrafią się odnaleźć przez to, że dostali tyle maili od Ciebie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nic ryzykuję i zamykam spór ![]()
![]() |
#3358 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3359 |
Konto usunięte
|
Ja Was podziwiam i z drugiej strony nie rozumiem. Dla mnie ich tlumaczenia dot. podwyzek to proba zrobienia z klientow idiotow. To juz chyba 3 vat przeciez. Teraz sa nawet jakies problemy z placeniem recznie. Non stop sa jakies problemy a wy i tak tam kupujecie pomimo, ze narzekacie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3360 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;19976265]Ja Was podziwiam i z drugiej strony nie rozumiem. Dla mnie ich tlumaczenia dot. podwyzek to proba zrobienia z klientow idiotow. To juz chyba 3 vat przeciez. Teraz sa nawet jakies problemy z placeniem recznie. Non stop sa jakies problemy a wy i tak tam kupujecie pomimo, ze narzekacie
![]() James, ja tam się nie zarzekałam, że już nigdy nic nie kupię na tru ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.