|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakupy na strawberrynet.com - kolorówka część X
my mieliśmy kiedyś przybłąkanego jeża, który tupał w nocy, kilka kotów i gołębia.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Daisy, spokojnie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#423 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
Usłyszałam i wyczytałam w necie ze co 5 kobiet ma takie coś ! Masakra ! Teraz sobie mysle, ile rzeczy we mnie jeszcze "rośnie" a ja nie mam o tym zadnego pojęcia a one o sobie nie dają żadnych znaków. Ten mięśniak wyszedł przez czysty przypadek
#425 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Kup sobie wosk do depilacji i zjedz troche. Red Shine czasami przekasi i zobacz jaka wesola ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#426 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Pani doktor chciala przyspieszyc Twoj instynkt macierzynski moze ![]() heh u mnie tez byly kotki, golebie, jezyki, komary, pszczoly, chomiki, kroliczki i rybki heh pszczola zdechla jak wyjechalam na ferie i zostawilam ja pod opieka ojca ![]() ![]() ![]() ![]() komary tez kiedys chcialam oswoic ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#427 |
Zakorzenienie
|
Statystyki są okropne
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#428 |
PIP.
|
Dimiti, komary?
![]() ![]() co do terminu to jak juz mowilam do ustalenia ![]()
![]() |
#429 |
Zakorzenienie
|
ja kocham wszystkie zwierzatka! nawet te male i malo przytulasne
![]() no to siuuuuper ![]() ![]() ![]() ![]() chociaz moze lepiej nie bo by sie chlopak wystraszyl ![]()
![]() |
#430 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() na pewno wszystko będzie dobrze cresty wzięłam dla wrażliwców, zobaczymy jak będzie ![]() Cytat:
moja Babcia ma odwiedzającą "oswojoną" srokę ![]() glisty moli jedzeniowych łażące po ścianach polecam ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
te male biale robaczki to sa za straszne dla mnie! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj byłam na kolejnym, miał 3 cm a teraz ma 4 cm mój gin powiedział, że to pryszcz ![]() że nic się z takimi mięśniakami nie robi, dopóki nie ma objawów typu krwawienia nie w porę ![]() także głowa do góry ![]() ![]() poza tym Twój jest malutki, naprawdę niestety mięśniaki nie maleją, to jak winda jadąca tylko w górę pocieszeniem jest to, że po menopauzie zaczynają maleć ![]() do tego czasu niestety rosną zbadaj sobie hormony, mój jest powodem wysokiego poziomu estrogenów na mięśniaki nie ma lekarstwa ![]() takie małe jak Twój można wyłuskać, o ile jest dobrze usytuowany z moim mogę się tylko zaprzyjaźnić ![]() Edytowane przez izabellini Czas edycji: 2010-04-20 o 18:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kicia a miałaś (masz?) to samo co ja ?? Oczywiscie jesli nie chcesz mówic, to nie mów.. nie było pytania ![]() Cytat:
Estrogeny na pewno sobie zbadam, dzieki za informacje !!!! Rozumiem, że Ty tez nie masz żadnych objawow? U mnie własnie wszystko bezobjawowo - zero krowtoków, bóli - nic.. A długo juz to masz ? 06 maja wybieram sie do pana prof ginekologa-onkologa.. niech mnie tez obejrzy ![]() ![]()
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziekuje Wam dziewczynki za ciepłe słowa !!
![]() |
#437 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#439 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() więc jeśli planujesz mieć dzieci, to faktycznie warto to zrobić jak najszybciej ![]() nie mam żadnych objawów, a wiem o mięśniaku od ponad roku Cytat:
![]() fajnie, że pozostajesz w tym wszystkim optymistką ![]() mam nadzieję, że masz stwierdzoną niską grupę miastenii ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#440 |
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#441 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Iconica miałam tylko próbkę i nie rzucił mnie na kolana, wydaje mi się, że dawał mniej wyraźny efekt, bardziej naturalny, a ten jest bardziej "wow" no właśnie piesek chory. jest młody, ale chyba już zaliczał koleżanki, bo ma jakieś dziwne zapalenie prącia. idiotycznie to brzmi, ale co zrobić-biegamy za nim ze strzykawką i maścią z antybiotykiem. mam nadzieje, że to pomoże. póki co jest u nas, więc nie będę patrzeć z założonymi rękami jak go choroba trawi. strasznie smutno dziewczyny, że takie problemy zdrowotne Was dotykają - trzymam kciuki i życzę wytrwałości ![]() ja dziś też się napatrzyłam i nasłuchałam; mam siostrę młodszą o 17 lat, dziś przewróciła się jeżdżąc na rowerze. w życiu nie widziałam takiego guza, nie mówić o krwawiącym nosie, buzi i kamieniu w twarzy. byłam przekonana, że nos złamała, ale na szczęście żadnych złamań nie ma. została w szpitalu na obserwacji. tak strasznie to wyglądało. ona jest moim oczkiem w głowie, nie mogłam patrzeć na jej cierpienie, ale musiałam być twarda, bo reszta towarzystwa u mnie w rodzinie w takich sytuacjach traci zimną krew. Edytowane przez pilina Czas edycji: 2010-04-20 o 22:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#443 |
Zakorzenienie
|
Kicia zuch z Ciebie dziewczyna
![]() ![]() ddaaiissyy - ufam, że wszystko będzie dobrze. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny, zerknijce http://www.salonskincare.co.uk/index.php . To w ramach pocieszenia po przygniebiajacych konwersacjach dzis
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A wyobrażacie sobie kolejkę do łazienki rano? ![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;18702252]Kup sobie wosk do depilacji i zjedz troche. Red Shine czasami przekasi i zobacz jaka wesola ![]() ![]() ![]() ![]() Właśnie jadłam późną kolację.... I pierwszy raz użyję.... ![]() ![]() Daisy - bądź dobrej myśli! Zobaczysz, że to tylko na strachu się skończy ![]() ![]() Kicia - wspaniale czytać, że chorobę można przezwyciężyć! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#446 |
Zakorzenienie
|
Dobra, poprawiamy humor jeszcze bardziej !
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#447 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;18719124]to byl tylko zart[/QUOTE]
James, wiem Kochana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Konto usunięte
|
Myslalam, ze urazilam Cie
![]() Daisy podzielila sie smutna wiadomoscia a ja mam niestety tak, ze gadam jakies glupoty byleby tylko odpedzic czyjes zle mysl ![]() -------------------------------------------------------------------- btw: ten sklep do ktorego link wrzucilam calkiem niezly. Promocje naprawde fajne, ale wysylka spora, wiec lepiej zamawiac grupka. |
![]() ![]() |
![]() |
#450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I oby piesek zdrowiał, ale masz teraz dużo na głowie... Jak mówisz, że Extase lepszy od iconica, to chyba pora wypróbować (nie wiem kiedy uda mi się listę zmniejszyć do chociaż 2 tuszy..) ![]() Oczywiście załączam zdjęcia różu ![]() ![]() [1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;18719170]Myslalam, ze urazilam Cie ![]() Daisy podzielila sie smutna wiadomoscia a ja mam niestety tak, ze gadam jakies glupoty byleby tylko odpedzic czyjes zle mysl ![]() -------------------------------------------------------------------- btw: ten sklep do ktorego link wrzucilam calkiem niezly. Promocje naprawde fajne, ale wysylka spora, wiec lepiej zamawiac grupka.[/QUOTE] Naprawdę, nawet nie pomyślałam w ten sposób ![]() ![]() I dlaczego głupoty? My tu same ciekawe rzeczy wypisujemy, dlatego jest tak wesoło i można się odstresować ![]() Sklep fajny, faktycznie. Już wypatrzyłam zestaw: Clarins multi-active krem i do tego miniaturka serum z tej serii. Nawet na feelu nie maja takich perełek. Tylko przesyłka faktycznie zabójcza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:40.