|
|
#271 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: aktualna lista marzeń
Cytat:
Śledzi poczynania chomików, a jakże- ale żeby głos zabrać- to już trudniejsza sztuka. Mam Was jednak na oku, tego by jeszcze brakowało, żebym nie miała!
|
|
|
|
|
#272 |
|
Zakorzenienie
|
Czerwona, czarna, różowa, granatowa, lawendowa (sorry Koko
).Ja mam granatową i jest piękna Mogę sobie tylko wyobrażać jak w realu wyglądają pozostałe Granatowa ma jednak pewną istotną zaletę - jest "najświeższa" i (jeśli była odpowiednio przychowywana) ma największe szanse na długie przetrwanie
|
|
|
|
#273 |
|
Zadomowienie
|
hehe, wiadomo, że najjpiękniejsza jest ta, którą się aktualnie pachnie
ja mam jednak nadzieję, że one wszystkie wykażą się godną swej urody trwałością... i nie zostanę z kolekcją śmierdzielku... za to pięknie przyodzianych.
|
#274 |
|
Zakorzenienie
|
Czerwona, czarna, różowa, granatowa, lawendowa
Sama mam dwie gołe i dwie w kieckach. Zużywam najpierw gołe, bo boję się o ich trwałość, kiecki poczekają więcej tez już nie kupię, choćby darmo dawali, bo mój zapas to az nadto na moje potrzeby i nawet myslałam o pozbyciu się jednej
|
|
|
|
#275 |
|
Zadomowienie
|
hehe, wiadomo, że najjpiękniejsza jest ta, którą się aktualnie pachnie
ja mam jednak nadzieję, że one wszystkie wykażą się godną swej urody trwałością... i nie zostanę z kolekcją śmierdzielku... za to pięknie przyodzianych.
|
#276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na dodatek było tez mleczko do ciała |
|
|
|
|
#277 |
|
Raczkowanie
|
Hm, sama nie wiem - wszystkie mi sie podobaja prawie ze porowno: czarna, bo chyba najbardziej elegancka, czerwona i rozowa, bo pieknie kolorami nasycone, lawendowa, bo taka miekko pluszowa..
Granatowa nie podoba mi sie nic a nic (E, wybacz Dla porzadku musze tylko dodac, ze mnie akurat na zywo bardzo milo zaskoczyla, ale to chyba dlatego, ze zapomnialam, ze one w te plusze ustrojone byly.Ale, ale - przez godzine prawie szukala ja kiecy z 1999 i nie naszla - nie bylo kiecy z tego roku? Ewus, w realu wszystkie wygladaja bajecznie! Widzialam kiedys, jak sie jeszcze wylegiwaly po perfumeriach
|
|
|
|
#278 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny to coś co wypatrzyłam to Escada w granatowej mechatej kiecce, kosztuje ...395 zł.
.
|
|
|
|
#279 |
|
Zakorzenienie
|
w 1999 wypuszczono gołą Escadę
przynajmniej tak wynika z info na perfumebay
|
|
|
|
#280 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może się podobać lub nie Mieć wszystkich to już raczej nie będę
|
|
|
|
|
#281 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: aktualna lista marzeń-prosze o rade
Na mojej liscie marzeń są:
-Truth -Ck - Envy me-Gucci - Jadore- Dior - Mania- Armani - Emporio white-Armani I od czego ja , zuczek bozy mam zacząc Doradzcie Miłego wieczorka dla szystkich uzaleznionych od zapachów |
|
|
|
#282 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#283 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Wszem i wobec, uroczyście oświadczam, że wpisuje na pierwsze i jedyne miejsce na mojej liscie must-have Tygrysa Kenzo i jestem gotowa poświecić za niego nawet Escadę Collection
![]() Zaraz odpalę google i zaczynam poszukiwania, a przy okazji błagam bystre oczka wizażanek o wypatrywanie tego zwierzaka dla pałającej żądzą posiadania Mad ![]() PS. ciekawe, czy ten w Lublinie się jeszcze ostał, może uda się przygarnąć do Gwiazdki
|
|
|
|
#285 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#286 |
|
Zakorzenienie
|
Mad, szkoda, że dopiero teraz mówisz.Jak kupowałyśmy w Toruniu hurtowo EC, to w tej samej perfumerii był też Tygrys, chyba z 4 flaszki. Tylko że tę perfumerie mieli zamykać lada chwila.
Ale zapytaj Elfa na gazecie- niech to sprawdzi, ona jest z Torunia.
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki zaraz napisze
|
|
|
|
#288 |
|
Zadomowienie
|
Echa, a ja się cieszę, bo jedno z moich marzeń spełni się na Boże Narodzenie- "Mystery" Naomi Campbel. Poza tym, to :
-Surrender (jak nienawidze avonu, to to niezłe jest !)-Noa -Miss Dior Cherie -Miracle -Kwiatowa woda z Yves Roche. O ! I ta waniliiowa też ;P! -Escada "Island Kiss" - Sensi
|
#289 |
|
Raczkowanie
|
Koniec roku bliski, fundusze wyczerpane, wiec chwilowo nie bede swojej listy marzen uaktualniac, choc juz na zwolnione miejsca nowy tlum szturmuje
Za to chcialam serdecznie podziekowac Elve Wyjatkowo serdecznie dziekuje tez Pixie Agatce Osobno i szczegolnie serdecznie, z glebi serca, chce podziekowac Oli Smoczycy, ktora podzielila sie ze mna swoimi drogocennymi skarbami urzeczywistniajac tym samym moje marzenia o przypomnieniu sobie zapachu 2000 et une rose i Chaos, nie mowiac o kilku innych, ktore bardzo chcialam poznac. Olu - bardzo, bardzo dziekuje I to juz wszystko chyba w tym roku. Zostalo kilka trudniejszych do realizacji i sporo zupelnie prostych, wszystkie musza juz poczekac na nastepny rok. Ale i tak w najsmielszych marzeniach nie przypuszczalam, ze az tyle cudow do mnie tak szybko przywedruje. Wszystko dzieki Wam Kochane Wizazanki Perfumowe Siostry w Nalogu
|
|
|
|
#290 |
|
Rozeznanie
|
Na liscie priorytetów z wish listy znalazł sie XS, Brit Red oraz Envy...ale jak to sie ma do zrealizowania w najbliższym okresie...stan konta w krótce pokaze
Ach i ostatnia fascynacja Coco Mademoiselle... ale to raczej plany dalsze ...
|
|
#291 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
/ i tak zdzierstwo, bo Hybris w Ina center widziała taką cenę bez rabatu za 30ml /. Myślę, ze ich nikt nie kupi, bo szanowne panie z perfumerii poobstawialy gabloty standami, trzeba sie nagimnastykować, by coś zobaczyc i nikomu się nie chce schylić / np mnie sie nie chciało /, a panie oczywiście nie wiedzą, co mają
|
|
|
#292 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Podam telefon jak chcesz 091 8345989. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#293 |
|
Zadomowienie
|
Oczywiście jest to telefon do perfumerii
|
|
|
|
#294 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#295 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Natomiast postaram się, żeby czarna Escada była pierwszym moim trofeum w roku przyszłym
|
|
#296 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hi, hi, widze, ze Nieprzyzwoita ostro wizazanki kosi
|
|
|
|
|
#297 |
|
Zakorzenienie
|
119 zł juz brzmi lepiej, ale 15 ml to za mało, a dwóch za taka cenę nie kupię
![]() chyba muszę szukać dalej
|
|
|
|
#298 |
|
Zadomowienie
|
Mad, wysłałam priv - Pan mówi, że w sobotę będzie miał Kenzo Tygrysa 100 ml, ale o cenę nie zapytałam, ze strachu
|
|
|
|
#299 |
|
Rozeznanie
|
A ja dzięki AniM, umieściłam dziś na 1 miejscu mojej wishlisty Cristobala (zdążyłam się zakochać w ciągu jednego wieczoru, jak to mam w zwyczaju
). Zaraz za nim klasyczna Celine (kurcze... trochę żałuję, że nie znam Oriental Summer) i mauboussin (tu mam wątpliwości EDT czy EDP). I gdzieś pomiędzy Gio, ustrzelę sobie w ciemno, a co, tak dla rozluźnienia Aha! Theorema jest poza listą, bo to już rzecz prawie dokonana.
|
|
|
|
#300 |
|
Raczkowanie
|
Marze o ... Magie Noir ... no i skoro marzenia sie spelniaja...mam je PODOBNO
znalezc pod choinka...ale o tym sza
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:20.

Mam nadzieję, że nikt nie poczuje się pominięty

Na dodatek było tez mleczko do ciała 

ale to raczej plany dalsze ...