aktualna lista marzeń - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2005-12-07, 13:02   #271
koko
Zakorzenienie

GG do koko
Dot.: aktualna lista marzeń

Cytat:
Napisane przez hybris
Boś się Waćpanna wcześniej nie udzielała
Niniejszym uprasza się wszystkich zainteresowanych i zorientowanych w temacie o wypowiedź na wyżej postawione pytanie Mam nadzieję, że nikt nie poczuje się pominięty
Waćpanna tak zapracowana, że zapomina jak się nazywa, proszę się tu nie naśmiewać. Śledzi poczynania chomików, a jakże- ale żeby głos zabrać- to już trudniejsza sztuka. Mam Was jednak na oku, tego by jeszcze brakowało, żebym nie miała!
koko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-12-07, 13:04   #272
E
Zakorzenienie

Czerwona, czarna, różowa, granatowa, lawendowa (sorry Koko ).

Ja mam granatową i jest piękna chociaż faktycznie nie najpiękniejsza z kolekcji Mogę sobie tylko wyobrażać jak w realu wyglądają pozostałe
Granatowa ma jednak pewną istotną zaletę - jest "najświeższa" i (jeśli była odpowiednio przychowywana) ma największe szanse na długie przetrwanie
E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-12-07, 13:10   #273
hybris
Zadomowienie

hehe, wiadomo, że najjpiękniejsza jest ta, którą się aktualnie pachnie ja mam jednak nadzieję, że one wszystkie wykażą się godną swej urody trwałością... i nie zostanę z kolekcją śmierdzielku... za to pięknie przyodzianych.
Stary 2005-12-07, 13:12   #274
Madlaine
Zakorzenienie

Czerwona, czarna, różowa, granatowa, lawendowa E

Sama mam dwie gołe i dwie w kieckach. Zużywam najpierw gołe, bo boję się o ich trwałość, kiecki poczekają więcej tez już nie kupię, choćby darmo dawali, bo mój zapas to az nadto na moje potrzeby i nawet myslałam o pozbyciu się jednej
Madlaine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-12-07, 13:15   #275
hybris
Zadomowienie

hehe, wiadomo, że najjpiękniejsza jest ta, którą się aktualnie pachnie ja mam jednak nadzieję, że one wszystkie wykażą się godną swej urody trwałością... i nie zostanę z kolekcją śmierdzielku... za to pięknie przyodzianych.
Stary 2005-12-07, 13:44   #276
E
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madlaine
Czerwona, czarna, różowa, granatowa, lawendowa E

Sama mam dwie gołe i dwie w kieckach. Zużywam najpierw gołe, bo boję się o ich trwałość, kiecki poczekają więcej tez już nie kupię, choćby darmo dawali, bo mój zapas to az nadto na moje potrzeby i nawet myslałam o pozbyciu się jednej
Ja w tym zagranicznym sklepie, o którym pisałam na forum, też znalazłam gołą - niestety nie miałam wystarczającej kwoty, by sobie zakupić Na dodatek było tez mleczko do ciała
Stary 2005-12-07, 14:22   #277
Szumak
Raczkowanie

GG do Szumak

Hm, sama nie wiem - wszystkie mi sie podobaja prawie ze porowno: czarna, bo chyba najbardziej elegancka, czerwona i rozowa, bo pieknie kolorami nasycone, lawendowa, bo taka miekko pluszowa..
Granatowa nie podoba mi sie nic a nic (E, wybacz ), ale za to kocham ja calym sercem, bo to ona do mnie przybyla, no i najswiezsza ze wszystkich Dla porzadku musze tylko dodac, ze mnie akurat na zywo bardzo milo zaskoczyla, ale to chyba dlatego, ze zapomnialam, ze one w te plusze ustrojone byly.
Ale, ale - przez godzine prawie szukala ja kiecy z 1999 i nie naszla - nie bylo kiecy z tego roku?

Ewus, w realu wszystkie wygladaja bajecznie! Widzialam kiedys, jak sie jeszcze wylegiwaly po perfumeriach
Szumak jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-12-07, 14:22   #278
kizia mizia
Wtajemniczenie

Dziewczyny to coś co wypatrzyłam to Escada w granatowej mechatej kiecce, kosztuje ...395 zł. .
kizia mizia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-12-07, 14:35   #279
Madlaine
Zakorzenienie

w 1999 wypuszczono gołą Escadę przynajmniej tak wynika z info na perfumebay
Stary 2005-12-07, 14:47   #280
E
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Szumak
Hm, sama nie wiem - wszystkie mi sie podobaja prawie ze porowno: czarna, bo chyba najbardziej elegancka, czerwona i rozowa, bo pieknie kolorami nasycone, lawendowa, bo taka miekko pluszowa..
Granatowa nie podoba mi sie nic a nic (E, wybacz ), ale za to kocham ja calym sercem, bo to ona do mnie przybyla, no i najswiezsza ze wszystkich Dla porzadku musze tylko dodac, ze mnie akurat na zywo bardzo milo zaskoczyla, ale to chyba dlatego, ze zapomnialam, ze one w te plusze ustrojone byly.
Ale, ale - przez godzine prawie szukala ja kiecy z 1999 i nie naszla - nie bylo kiecy z tego roku?

Ewus, w realu wszystkie wygladaja bajecznie! Widzialam kiedys, jak sie jeszcze wylegiwaly po perfumeriach
A co tam wybaczać Może się podobać lub nie

Mieć wszystkich to już raczej nie będę ale chciałabym zobaczyć taką piękną kolekcję na własne ślepia nie tylko na zdjęciu
Stary 2005-12-07, 15:15   #281
nefernefer35
Zakorzenienie

GG do nefernefer35
Dot.: aktualna lista marzeń-prosze o rade

Na mojej liscie marzeń są:
-Truth -Ck
- Envy me-Gucci
- Jadore- Dior
- Mania- Armani
- Emporio white-Armani

I od czego ja , zuczek bozy mam zacząc Doradzcie
Miłego wieczorka dla szystkich uzaleznionych od zapachów
nefernefer35 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-12-07, 15:55   #282
hybris
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kizia mizia
Dziewczyny to coś co wypatrzyłam to Escada w granatowej mechatej kiecce, kosztuje ...395 zł. .
Ja i mój portfel chwilowo odetchnęliśmy z ulgą
Stary 2005-12-07, 18:14   #283
Szumak
Raczkowanie

GG do Szumak

Cytat:
Napisane przez hybris
Ja i mój portfel chwilowo odetchnęliśmy z ulgą
Hybrisku, czy nie za szybko dajesz odetchnac swojemu portfelowi? Moze mozna negocjowac?
Stary 2005-12-07, 18:53   #284
Madlaine
Zakorzenienie

Wszem i wobec, uroczyście oświadczam, że wpisuje na pierwsze i jedyne miejsce na mojej liscie must-have Tygrysa Kenzo i jestem gotowa poświecić za niego nawet Escadę Collection

Zaraz odpalę google i zaczynam poszukiwania, a przy okazji błagam bystre oczka wizażanek o wypatrywanie tego zwierzaka dla pałającej żądzą posiadania Mad

PS. ciekawe, czy ten w Lublinie się jeszcze ostał, może uda się przygarnąć do Gwiazdki
Stary 2005-12-07, 19:16   #285
kizia mizia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madlaine
Wszem i wobec, uroczyście oświadczam, że wpisuje na pierwsze i jedyne miejsce na mojej liscie must-have Tygrysa Kenzo i jestem gotowa poświecić za niego nawet Escadę Collection

Zaraz odpalę google i zaczynam poszukiwania, a przy okazji błagam bystre oczka wizażanek o wypatrywanie tego zwierzaka dla pałającej żądzą posiadania Mad

PS. ciekawe, czy ten w Lublinie się jeszcze ostał, może uda się przygarnąć do Gwiazdki
Jeżeli chcesz to sprawdze dla Ciebie . Odezwij się na pw to cos ustalimy . Jutro sprawdze cenę i pojemność Mariqa pisała coś o 15 ml za 170zł...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-12-07, 19:21   #286
koko
Zakorzenienie

GG do koko

Mad, szkoda, że dopiero teraz mówisz.Jak kupowałyśmy w Toruniu hurtowo EC, to w tej samej perfumerii był też Tygrys, chyba z 4 flaszki. Tylko że tę perfumerie mieli zamykać lada chwila. Ale zapytaj Elfa na gazecie- niech to sprawdzi, ona jest z Torunia.
koko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-12-07, 19:24   #287
Madlaine
Zakorzenienie

dzieki zaraz napisze
Stary 2005-12-07, 19:48   #288
zapalka
Zadomowienie

GG do zapalka

Echa, a ja się cieszę, bo jedno z moich marzeń spełni się na Boże Narodzenie- "Mystery" Naomi Campbel. Poza tym, to :
-Surrender (jak nienawidze avonu, to to niezłe jest !)
-Noa
-Miss Dior Cherie
-Miracle
-Kwiatowa woda z Yves Roche. O ! I ta waniliiowa też ;P!
-Escada "Island Kiss"
- Sensi
Stary 2005-12-07, 20:43   #289
Szumak
Raczkowanie

GG do Szumak

Koniec roku bliski, fundusze wyczerpane, wiec chwilowo nie bede swojej listy marzen uaktualniac, choc juz na zwolnione miejsca nowy tlum szturmuje
Za to chcialam serdecznie podziekowac Elve , bo dzieki niej moglam po latach przypomniec sobie Chloe Innocence, za ktora bardzo tesknilam.
Wyjatkowo serdecznie dziekuje tez Pixie Agatce za ofiarne wedrowki do perfumerii i na poczte oraz zaufanie, dzieki ktorym stalam sie dzis szczesliwa posiadaczka pieknej kuli Le Feu. Dziekuje rowniez JoasiK1 i Chomikom , ktore zwalczyly dzielnie swoje instynkta, dzieki czemu zupelnie niespodziewanie dla samej siebie zostalam wlascicielka przepieknej Escady Collection, o czym nawet nie chcialam marzyc.
Osobno i szczegolnie serdecznie, z glebi serca, chce podziekowac Oli Smoczycy, ktora podzielila sie ze mna swoimi drogocennymi skarbami urzeczywistniajac tym samym moje marzenia o przypomnieniu sobie zapachu 2000 et une rose i Chaos, nie mowiac o kilku innych, ktore bardzo chcialam poznac. Olu - bardzo, bardzo dziekuje
I to juz wszystko chyba w tym roku. Zostalo kilka trudniejszych do realizacji i sporo zupelnie prostych, wszystkie musza juz poczekac na nastepny rok. Ale i tak w najsmielszych marzeniach nie przypuszczalam, ze az tyle cudow do mnie tak szybko przywedruje. Wszystko dzieki Wam Kochane Wizazanki Perfumowe Siostry w Nalogu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-12-07, 21:32   #290
Meriamon
Rozeznanie

Smile Dot.: aktualna lista marzeń

Na liscie priorytetów z wish listy znalazł sie XS, Brit Red oraz Envy...ale jak to sie ma do zrealizowania w najbliższym okresie...stan konta w krótce pokaze Ach i ostatnia fascynacja Coco Mademoiselle... ale to raczej plany dalsze ...
I mądrością, bym umiał(a) je rozróżnić...
Meriamon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-12-08, 07:35   #291
Mariqa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madlaine

Mad, są jeszcze dwa Tygrysy, po 15ml, i cena ok.170, ale minus rabat aż 30%, zatem ta piętnastka to około 119zł / i tak zdzierstwo, bo Hybris w Ina center widziała taką cenę bez rabatu za 30ml /.
Myślę, ze ich nikt nie kupi, bo szanowne panie z perfumerii poobstawialy gabloty standami, trzeba sie nagimnastykować, by coś zobaczyc i nikomu się nie chce schylić / np mnie sie nie chciało /, a panie oczywiście nie wiedzą, co mają
Stary 2005-12-08, 07:50   #292
AniaM69
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Madlaine

Mad, u mnie w perfumerii jest Tygrys - cena zbójecka - 50 ml za chyba 297 zł.
Podam telefon jak chcesz 091 8345989.
Pozdrawiam
AniaM69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-12-08, 07:58   #293
AniaM69
Zadomowienie

Oczywiście jest to telefon do perfumerii
Stary 2005-12-08, 08:45   #294
kizia mizia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mariqa
Mad, są jeszcze dwa Tygrysy, po 15ml, i cena ok.170, ale minus rabat aż 30%, zatem ta piętnastka to około 119zł / i tak zdzierstwo, bo Hybris w Ina center widziała taką cenę bez rabatu za 30ml /.
Myślę, ze ich nikt nie kupi, bo szanowne panie z perfumerii poobstawialy gabloty standami, trzeba sie nagimnastykować, by coś zobaczyc i nikomu się nie chce schylić / np mnie sie nie chciało /, a panie oczywiście nie wiedzą, co mają
Haha ja jestem wścibska nie dość ze od razu je zauważyłam to jeszcze zadawałam niewygodne pytania
Stary 2005-12-08, 09:01   #295
hybris
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Szumak
Hybrisku, czy nie za szybko dajesz odetchnac swojemu portfelowi? Moze mozna negocjowac?
Szumaczku, pewnie i można, ale właściwie, jeśli to nie czarna, to nie ma to głębszego sensu. Do końca tego roku finalizuję to, co już zaczęłam - np. zamówienie Organzy Nieprzyzwoitem na dionecie (ciekwe, czy się uda), choć w jej przypdaku oświadczyłam juz tonem nie znoszącym sprzeciwu mojemu narzeczonemu, że chcę ją znaleźć pod choinką... Natomiast postaram się, żeby czarna Escada była pierwszym moim trofeum w roku przyszłym
Stary 2005-12-08, 10:34   #296
Szumak
Raczkowanie

GG do Szumak

Cytat:
Napisane przez hybris
Szumaczku, pewnie i można, ale właściwie, jeśli to nie czarna, to nie ma to głębszego sensu. Do końca tego roku finalizuję to, co już zaczęłam - np. zamówienie Organzy Nieprzyzwoitem na dionecie (ciekwe, czy się uda), choć w jej przypdaku oświadczyłam juz tonem nie znoszącym sprzeciwu mojemu narzeczonemu, że chcę ją znaleźć pod choinką... Natomiast postaram się, żeby czarna Escada była pierwszym moim trofeum w roku przyszłym
No to Kasiu zycze powodzenia i trzymam kciuki
Hi, hi, widze, ze Nieprzyzwoita ostro wizazanki kosi
Stary 2005-12-08, 12:59   #297
Madlaine
Zakorzenienie

119 zł juz brzmi lepiej, ale 15 ml to za mało, a dwóch za taka cenę nie kupię

chyba muszę szukać dalej
Stary 2005-12-08, 13:32   #298
AniaM69
Zadomowienie

Mad, wysłałam priv - Pan mówi, że w sobotę będzie miał Kenzo Tygrysa 100 ml, ale o cenę nie zapytałam, ze strachu
Stary 2005-12-08, 20:44   #299
malaika7
Rozeznanie

A ja dzięki AniM, umieściłam dziś na 1 miejscu mojej wishlisty Cristobala (zdążyłam się zakochać w ciągu jednego wieczoru, jak to mam w zwyczaju ). Zaraz za nim klasyczna Celine (kurcze... trochę żałuję, że nie znam Oriental Summer) i mauboussin (tu mam wątpliwości EDT czy EDP). I gdzieś pomiędzy Gio, ustrzelę sobie w ciemno, a co, tak dla rozluźnienia Aha! Theorema jest poza listą, bo to już rzecz prawie dokonana.
malaika7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-12-10, 16:48   #300
Benita5
Raczkowanie

Marze o ... Magie Noir ... no i skoro marzenia sie spelniaja...mam je PODOBNO znalezc pod choinka...ale o tym sza
Benita5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości