![]() |
#391 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: aktualna lista marzeń
Cytat:
Nie może to być... ![]() ![]() ![]() Gdzie? Kiedy? Jak????? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#392 |
Zadomowienie
|
Ogródek doczeka się wznowienia? Faaaajnie, może sobie kupię na lato. Lubię takie przyprawowe klimaty
![]() Na czoło wish-listy wysunął się nagle i niespodziewanie Avignon. Jestem przytłoczona jego mroczną potęgą kilku wieków patrzących z wysokości katedralnych pinakli ![]() Wspomniane przez hybris Tentations od na mam na uwadze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#393 |
BAN stały
|
[quote=demonik]No, no - zazdroszczę. Zwłaszcza Night Aoud
![]() Demoniku, spełnienie marzenia...rodzi kolejne marzenia. Przy okazji zakochałam się w Musk ![]() Nieco mniejsze ( ale z tendencja rozwojową) zauroczenia to Heliotrope i (ku mojemu zaskoczeniu) Petite Cherie. |
![]() ![]() |
![]() |
#394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#395 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#396 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
juz mnie ciekawosc zzera .. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#397 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#398 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A Petite Cherie podała mi pani, najpierw zastanawiałam się...ta gruszka...ale okazało się że to bardzo udana kompozycja. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#399 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A moje marzenie ulotniło się w ostatniej minucie aukcji ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#400 |
Raczkowanie
|
Aktualnie do moich marzen dolaczyla chec posiadania Laura-Laura Biagotti i Organza Indecence
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#401 |
Wtajemniczenie
|
Moja lista:
Les belles( a co się będe rozmieniac na drobne , chcę wszystkie) ![]() ![]() wings initial Na dzień dzisiejszy tyle ![]() Stop ,stop ,stop!!! Jak mogłam zapomnieć o lolitce ![]() Dodaje wszystkie wersje ode a l'amour ![]() i Ultraviolet ![]() Edytowane przez kizia mizia Czas edycji: 2006-02-08 o 16:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#402 |
BAN stały
|
[quote=E]A mnie do Warszawy nie po drodze
![]() ![]() ![]() Oj w tym podsycaniu to My dobre jesteśmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#403 |
Zakorzenienie
|
Odświeżam wątek, bo z doświadczenia wiem, że ma magiczną moc
![]() Na mojej liście znajdują się: Nr 1 ogrody hermesa (nil znam i mnie zauroczył, śródziemnomorskiego jeszcze nie, ale mam nadzieję że poniucham, ale już teraz wiem - TE WASZE OPISY!!!!- ŻE CHYBA SIE BARDZO POLUBIMY!!!) Nr 2 maroussia (ale z tym poczekam do jesieni) Nr 3 envy me 2 (zżera mnie ciekawośc!!!) |
![]() ![]() |
![]() |
#404 |
Raczkowanie
|
Kashaya Kenzo
![]() Takze pożądam mocno Pink Wish i Enjoy bo moje zasoby juz na ukonczeniu. |
![]() ![]() |
![]() |
#405 |
Wtajemniczenie
|
1. Angel Violette
2. Angel Innocent 3. Silver Rain La Prairie... |
![]() ![]() |
![]() |
#406 |
Zakorzenienie
|
no i poleciało
![]() jak cudnie jest marzyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#407 |
With Beauty In Love
|
Też marzy mi się ogródek śródziemnomorski, mam nilowy, ale szczerze mówiąc jak go wypróbowywałam na nadgarstku to był cudny, gdy już zakupiłam i spryskałam się, to się zaczęło... Taka dziwna nuta zaczęła mnie przyduszać, trochę pobolewała mnie głowa... hmmm.. sama nie wiem, co o tym myśleć, bo w szafeczce stoi całe 100 ml- nieużywanie byłoby strasznie przygnębiające.
A bardzo chciałabym mieć: Hot couture edp burberry brit edp oraz hermesa eau de merveilles no i ogródek śródziemnomorski celem konfrontacji z nilowym... |
![]() ![]() |
![]() |
#408 |
Zakorzenienie
|
Mnie marzy się Envy Me 2. Najpierw chciałabym je poznać, a później nabyć... Myślę, że są śliczne. Ciekawe czy się nie zawiodę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#409 |
Zadomowienie
|
Oj, lista jest długa. A przynajmniej o wiele dłuższa, niż była - magia czytania tego forum
![]() - Kenzo Jungle - Spirit of Africa - Bazar - Christian Lacroix - Cerruti Image - Duende - Jesus del Pozo - Krizia - Krizia - Feminite du bois - Shiseido - In love again - YSL Boże... ile mi to lat zajmie? ![]() EDIT: jak mogłam zapomnieć o choćby najmniejszej flaszeczce L'Instant de Guerlain... ![]() Edytowane przez Olaola Czas edycji: 2006-04-24 o 16:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#410 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#411 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Właśnie szykowałam się do spreparowania jakiegoś stosownego PW do Ciebie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#412 |
Rozeznanie
|
![]()
A mi się marzy Glamourous
![]()
![]() |
#413 |
Raczkowanie
|
Marzę o kilku zapachach:
Orlane Be21 Armani City Glam Lalique Flora Bella Rochas Alchimie I.Miyake Le Feu Light La Perla La Perla Chopard Mira-Bai Chopard Infiniment Balenciaga Cristobal Escada Collection i to by było na razie tyle... ![]()
![]() |
#414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z Bazar czekam na zieloną kwitnącą wiosnę. Próbowałam już go nosić, ale na mnie nie leży. I choć TŻ, który raczej sceptycznie podchodzi do moich perfumowych zakupów tym razem mnie komplementował ![]() Krizię z kolei oszczędzam, bo musi starczyć mi na lato, a konkretnie na sierpniowe wieczory. Wydaje mi się, że wtedy będzie pachnieć najpiękniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#415 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#416 |
Zadomowienie
|
Moja lista stale się wydłuża...
-angel innocent -python trussardi -echo davidoff- chociaz nie znam bardziej nietrwałego zapachu, to na poczatku jest po prostu uroczy, grappa w kieliszkach, zabawa i śpiew ![]() -freedom tommy hilfinger -krizia edp -morgan love love -angel klasyczny -schalimar -dzing! -escada magnetism -nowe opakowanie hot couture ![]() -volie d'ambre yves roches- naprawę zachwycający -brit burrbery -i w ogóle wszytsko z tuberozą, heliotropem, porzeczką i zielonym jabłuszkiem - a na koniec- najwiekszy obciach- Creamy edt Jessiki Simpson. Mialam kiedys okazję niuchnąć. Wspaniale do zjedzenia. Ale to jak juz bedę miala wszytskie pozostale. |
![]() ![]() |
![]() |
#417 |
Zakorzenienie
|
- Armani City Glam
- Guerlain Champs Elysees - Gucci Envy - Etro Messe de Minuit - Oriflame Nomadic for Him - i co z tego, że męski ![]() - Heliotrope - póki co (wstyd się przyznać) tęsknie wywąchuję wszelkie nitrozwiązki na laboratoriach ![]() Jak mi się coś przypomni, to nie omieszkam dopisać ![]() No właśnie, i Słoneczniki E. Arden ![]()
Between men and women there is no friendship possible. There is passion, enmity, worship, love, but no friendship. Oscar Wilde Edytowane przez rachela Czas edycji: 2006-04-28 o 18:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#418 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
- spray do wlosów Ultraviolet mi się marzy... - i (wiem, że to nie perfumy, ale pachnie i to jak!) cala seria Spirit of Africa - zwlaszcza maslo do ciala z karite. EDIT: no NIE! Wystarczy godzina przeglądania KWC, osMoz i czytania Waszych postów, i jedyne, co czlowiekowi w glowie, to nowe perfumy! Jakim cudem w tak krotkim czasie zapragnęlam następujących: - XS eXtreme Girl Paco Rabanne - Pour Elle i Pour Elle EDT (to dwa różne zapachy) Paco Rabanne - My Manifesto Isabella Rosellini - klasyczne 212 Carolina Herrera ?!?! Stanowczo odmawiam czytania tego Forum... ... ale... ... to taki slodki masochizm ![]() Edytowane przez Olaola Czas edycji: 2006-04-28 o 22:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#419 |
Zakorzenienie
|
Ja teraz bym chciała
Noa Cacharel Premier Jour Niny Ricci Angel Innocent Light blue, a co ![]() ![]() To chyba tyle takie skromne dziewcze jestem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#420 |
Zadomowienie
|
Moja lista rozrosła się tak niesłychanie, że... przestałąm kupować cokolwiek
![]() No to... ograniczyłam listę na maxa i zamierzam zacząć ją realizować: 1. Passage d'Enfer 2. Ligea La Sirena 3. Aoud (spadło się biedaczkowi na 3. pozycję) 4. Gaiac (chyba mnie wzięło) 5. Ogródek Śródziemnomorski No i jeśli się uda to Messe i Ambre Sultan, ale to już wiadomo, niepewne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:31.