|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: aktualna lista marzeń
|
|
|
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
Marzę o:
- La Perla J'aime, gdyby trafił się na Allegro 100ml tester, poniżej 125zł - Kenzo, Amour Indian Holi, wiśni mi się chce ![]() - YR, Nature Millenaire, zrobić zapas jak będzie jakaś perełka cenowa - T. Mugler, Innocent, też muszę zacząć się rozglądać nad okazjami żeby uzupełnić zapasy - Philosophy, Pure Grace lub jeszcze inne tej firmy - Lancome, Hypnose Elixir, jakby trafiła się okazja ![]() - Gucci by Gucci EDP i EDT, najchętniej używki w dobrych cenach, bo to zupełne chciejstwa, a nie must have
http://bluegirl-ewa.blogspot.com/ Edytowane przez bluegirl Czas edycji: 2009-01-14 o 11:52 |
|
|
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
życze Wam aby się Wasze marzenia spełniły
sama nie mam ( na razie )żadnych marzeń zapachowych![]() edit: u mnie ten stan trwa krótko
Edytowane przez agaa13 Czas edycji: 2009-01-14 o 09:34 |
|
|
|
#4564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4565 |
|
Zadomowienie
|
finansowo spłukana, ale marzenia nie kosztują
![]() pewnie dopiero na następny sezon jesienny będzie, ale Ange ou Demon... tak 30 ml starczy ![]() no i wiosenno-letnio, a nawet i niekoniecznie Ogródek śródziemnomorski i stożek Issey Miyake... I może gdyby gdzieś się nawinęła taniuchna Mania... Ech... Wtedy czułabym się kobietą spełnioną
|
#4566 |
|
Zakorzenienie
|
Moja lista marzeń coraz krótsza, bo ostatnio polowałam skutecznie i zakupy robiłam konsekwetnie. Mojej kolekcji do ideału (mojego
) brakuje tylko Flowerbomb Extreme i czarnej Coco Chanel (najchętniej małą pojemność). Opcjonalnie - może kiedyś - Midnight Poison Elixir. Do przetestowania i dalszego rozważenia - L'Or De Torrente, Desnuda, Cristobal (wyłącznie p/wpł wizażowych recenzji). I będę w komplecie.
|
|
|
|
#4567 |
|
grozi wypollizowaniem
|
Jak na razie tylko OI...
|
|
#4568 |
|
Zakorzenienie
|
Mam marzenie, jedno tylko .... i tak nie spełni się w najbliższym czasie - wiem ... ale ...
Coco czarną EDP bym chciała |
|
|
|
#4569 |
|
Zadomowienie
|
Na dzień dzisiejszy marzą mi się:
-Lou Lou Cacharel -Coco Mademoiselle -Nina Nina Ricci -DKNY Be Delicious -Euphoria Calvin Klein -Clinique Happy -Angel Thierry Mugler -Eden Cacharel
|
|
#4570 |
|
Raczkowanie
|
Lista moich marzeń póki co ogranicza się do jednej rzeczy: Diesel Fuel For Life.
|
|
|
|
#4571 |
|
Guerlain Lover
|
Jak na razie marzą mi się:
-Euphoria -Nina Niny Ricci -Euphoria blossom -Princess Very Wang -Femme Hugo Boss -Essence de Femme Hugo Boss -Hypnotic Poison ...i więcej nie pamiętam... Ale mam napisane na karteczce
|
|
|
|
#4572 |
|
BAN stały
|
strasznie mi się marzy Messe de Minuit Etro- chociaż jeden niuch. Dręczy mnie to, że nigdy go nie poznałam a wydaje się być zapachem z moich marzeń. i ten trup!
|
|
|
|
#4573 |
|
Zakorzenienie
|
Dawaj adres na PW to puszcze w podróż próbeczkę.
|
#4574 |
|
Zadomowienie
|
Dzing! mi się marzy, tak z 10ml, już prawie od miesiąca - ale już niedługo się urzeczywistni, mam nadzieję
.
|
#4575 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W każdym razie mam nadzieję, że ci się spodoba i nie będziesz bardzo rozczarowana, że to jednak nie zapach rozkładających się zwłok .Mnie się marzy LouLou Cacharel. Przez chwilę wydawało mi się, że pragnę Jil Sander Stylessence, ale na szczęście tylko _wydawało mi się_ bo już mi przeszło
Edytowane przez Velvet Acid Kitty Czas edycji: 2009-01-18 o 20:51 |
|
|
|
|
#4576 |
|
Zakorzenienie
|
Marzy mi się pełnowymiarowy flakon Soir de Lune...Dzięki kochanej Czarnejzuzi,mogę jeszcze poczekać i uzbierać kasę.
No właśnie, a gdzie Tereska Całuję Cię i pozdrawiam!!!
|
|
|
|
#4577 |
|
never say no to panda
|
pojawiły mi się nowe muszmiecie, takie bardziej bliższe realizacji
tak więc, poza pięcioraczkami Incensów CdG, chciałabym: - Addict w większej pojemności, bo 20tka tak szybko znika - Flowerbombki (najlepiej całą rodzinkę, ale max. 50tki) - Kenzo Amour (najchętniej wszystkie trzy, co by ładnie na półeczce wyglądały, ale mniejszoilościowe, ewentualnie jeden porządny, ogromny flakon) - Kenzo Indian Holi (w sumie nie wiem, czy taki muszmieć, raczej zachciewajka i to w minimalnych ilościach) - Nu EDP (już bardzo blisko realizacji) - Czarna Koszmara (100tka, a jeśli wyprodukowaliby kiedyś większą pojemność - to ja chętnie i taką przygarnę )- Pure Poison Elixir (edit - jakże ja mogłam zapomnieć o truciźnie) GothicAristocrat - MdM wcale a wcale trupa nie przypomina i zgadzam się z Velvet Acid Kitty, że bardzo spokojny i kojący, chociaż może nie do końca 'ułożony', ale generalnie grzeczny i potulny. Natomiast trupiaszcza, a właściwie aż do bólu formalinowa (przynajmniej tak pamiętam zapach trupów z anatomii) - Habanita, niemniej intrygująca bestia
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2009-01-18 o 21:19 |
|
|
|
#4578 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() oj, to muszę koniecznie powąchać Habanitę ![]() Velvet... ja mam nadzieję, że mi się nie spodoba i nie bede musiała zbierać na flakon
|
|
|
|
|
#4579 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
zawsze tak mi się kojarzyło że para z nich Dzing i Dzongkha - w ogóle jak to się wymawia-bo do mnie jakoś nie dochodzi że w tych nazwach nad z nie ma kropki
|
|
|
#4580 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ok, zgodzę się, czasem wyłazi z niej zombie...
|
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
Marzą mi sie Flowerbomby oraz Angel Schlesser Femme na lato
|
|
|
|
#4582 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4583 |
|
Rozeznanie
|
Mi sie marza perfumy Dolce&Gabbana - L'eau The One
Dream like you'll live forever Live like you'll die tomorrow http://www.youtube.com/watch?v=9BfUZJ-0mmY Edytowane przez Janine Czas edycji: 2009-01-18 o 23:25 |
|
|
|
#4584 |
|
Rozeznanie
|
chce caaala kolekcje Moschino nie znalazlam zapachu ktory by mi nie podpasowal
![]() marzy mi sie cos lekko orientalnego i drugie marzenie-wanilia wszelakiej postaci, ale sie zdecydowac niemoge na zadna wanilię, ani orient |
|
|
|
#4585 |
|
Zakorzenienie
|
Takich marzeń prawdziwych to nie mam już, ale tak sobie łażą za mną i się łaszą w nadziei, że mnie się ich zachce:
- Chance EDP - Stella klasyk - Angel Le Lys (będzie jeszcze testowany) - Angel klasyk ![]() Moje marzenie prawdziwe już porzuciłam, bo szans na flaszkę mam mniej niż na 6 w totka. Konkretnie marzenie o Daim Blond. ![]() Edit - zapomniałam i sama się zastanawiam jak mogłam - do kupna mam przecież Innocenta, bo mój już wyszedł był.
Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-01-19 o 13:57 |
|
|
|
#4586 |
|
Zadomowienie
|
Siedzę ostatnio na wizażu na perfumeryjnym i muszę wam powiedziec, że przez was w tym roku moj portfel ucierpi! Dołączyła do was kolejna perfumomaniaczka
![]() W pierwszej kolejności: Dior addict Chanel Chance edp miss dior cherie Kusi jeszcze: Dior pure poison Gucci by gucci I muszę przypomniec sobie zapachy: Lacoste Inspiration Emporio Armani Night Oprócz tego zapachy których nie znam i poznac muszę! I zaopatrzy się chociaż w próbki: Lolita lempicka (żadnej nie znam) Angel Kenzo jungle elephant Vera Wang Princess OI Brit Red Burberry jak na razie wyliczanka skonczona - zobaczymy na jak długo
|
#4587 |
|
BAN stały
|
Marzy mi się używana flacha Zagorska
po prostu kocham ten zapach! Oprócz tego marzy mi się troszkę Habanity (muszę poznać). I większa ilość Belle de minuit, bo tylko trochu na dnie flakonu pluska
|
|
|
|
#4588 |
|
BAN stały
|
Theorema i może zapasik Parfum Sacre
|
|
|
|
#4589 |
|
Rozeznanie
|
ostatnio znalazlam antyzapachy comme des garcons, np zapach biura czy garazu, i strasznie mnie ciekawią
nie wyleję na pewno na siebie ich, ale koniecznie muszę obwąchać co to za wymysly![]() i nabralam ochoty na Lolitkę ''L''
|
|
|
|
#4590 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:49.

)żadnych marzeń zapachowych
) brakuje tylko Flowerbomb Extreme i czarnej Coco Chanel (najchętniej małą pojemność). Opcjonalnie - może kiedyś - Midnight Poison Elixir. Do przetestowania i dalszego rozważenia - L'Or De Torrente, Desnuda, Cristobal (wyłącznie p/wpł wizażowych recenzji). I będę w komplecie.

Całuję Cię i pozdrawiam!!!
Ok, zgodzę się, czasem wyłazi z niej zombie...