![]() |
#4861 | |
JESTEM ONA
|
Dot.: aktualna lista marzeń
Cytat:
![]()
![]() |
#4862 |
Zakorzenienie
|
nadal flowerbombki
![]()
#4863 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
aktualizacja ![]() wiosna:dkny women,ck in2u her lato:kenzo summer nina ricci nina inne:shiseido zen,apparition ungaro,cacharel eden,miniatura be delicious(?) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4864 |
Guerlain Lover
|
Na razie zbieram kasę na jabłuszko Niny oraz Euphorię blossom
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4865 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4866 |
Zadomowienie
|
Na mojej dreamlist mam aktualnie tylko Słonia. Kiedyś wypsikałam 100-tkę w try miga. Potem myślałam, że już nigdy do tego mocarnego, niezbyt wyrafinowanego, poczciwca nie powrócę, tymczasem ponownie go testuję i zdaje mi się znacznie niż przedtem subtelniejszy, wręcz subtelny, taki orientalno - maciejkowy, a właściwie maciejowko- orientalny. Czyżby Słonia zreformułowali ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4867 |
Zakorzenienie
|
Mysle, ze nie zreformulowali
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-03-07 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4868 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale teraz Słoń przeszedł z dreamlist na listę natychmiastowego havemust ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4869 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A z marzeń? Tylko z powodów estetycznych i aby zaspokoić kobiecą próżność, marzy mi się flakon Soir de Lune, nawet z 5-cioma ml.,tylko żeby był flakonik ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odnosnie maciejki- wiele osob ja wyczuwa, (a ci, ktorzy nie czuja, po prostu nie kojarza zapachu tego niepozornego kwiatka) ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Zycze Ci, aby wish sie szybko ziscil ![]() Edytowane przez Kattarina Czas edycji: 2009-03-07 o 19:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4871 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W życiu bym nie zmęczyła nawet 30-tki tego mocarza, z moją flaszką też się "męczę" już długi czas ![]() ![]() Moja lista marzeń ogranicza się na razie do Stelli in Two i może Cinemy edt ![]()
![]() |
#4872 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Moniu, ja to ja, ale moi współpracownicy... Z drugiej strony nikt znacząco nigdy nie zakasłał, czy okna nie otwierał. Ale może przez wrodzona delikatność. Biedacy...a może nie wcale nie. Kiedyś będę musiała podpytać. Edytowane przez Mitsouko Czas edycji: 2009-03-07 o 19:41 Powód: literówki |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4873 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swoją drogą Słoń jest dla mnie pewnym fenomenem. To pierwsze i jedyne perfumy, ktore kupiła po raz drugi (w życiu nie zdarzyło mi się po wysuszeniu flaszki czy olewki wrócic do tego zapachu) ![]()
![]() |
#4874 |
Zakorzenienie
|
CH Caroliny Herrery
Gloria L Lempickiej
#4875 |
Zakorzenienie
|
Wciąż nie spełniłam marzenia o Ultrared... I wciąż myślę o Ogródku Śródziemnomorskim. Do tego pragnę też Hypnose, tylko nie wiem w której wersji
![]()
#4876 |
BAN stały
|
Ja już o niczym nie marzę. Moja kolekcja będzie za kilka liczyć 15 butelek... Jestem z siebie dumny...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4877 |
spin doctor
|
Ja marzę o Style Jil Sander, po tym jak przepiękne jest Stylessence, chcę więcej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4878 |
Zakorzenienie
|
Moja lista:
Verte violette Avignon Quel amour Petite cherie C'es soir ou jamais i moze cos jeszcze, bo czekam na poznanie: Gardenia passion, la Chevrefuille, Un matin d'orange i Neroli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4880 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te pogrubione zostały zrealizowane, reszta .. no cóż, kobieta zmienną jest odwidziały mi się. Wiele zapachów poznałam, wiele nowych miłości ..... gust może nie tyle mi się zmienił, co urozmaicił ale i dorosłam zapachowo ( tak mi się zdaje ) Przepraszam za offtopa, ale to tutaj piałam po raz pierwszy więc ....... żaby nie było tak całkiem offtopowo to napiszę, że obecnie marzą mi się: Black Cashmere ( dlaczego ja ją sprzedałam ??? Co mi na mózg padło ? ![]() Idole Cardinal Menthe Fraiche Cherqui Gucio Bois d'Encense i Avignon. Edytowane przez Favkes Czas edycji: 2009-03-10 o 18:32 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4881 |
Zakorzenienie
|
Mnie w dalszym ciągu Aniołkowy ogródek się marzy. Tylko nie wiem który, bo wszystkie swój czar nade mną roztoczyły i nijak zdecydować się nie mogę.
A okazja żadna też nie weszła mi w paradę ![]() No nic, czekam... I marzę dalej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4882 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hypnose upolowane ![]() Na ich miejsce wskakuje Jo Malone, ale który, to dopiero się okaże ![]()
![]() |
#4883 |
Zadomowienie
|
Miałam zapachowo chudnąć, a znowu utyję o kilkaset mililitrów..
1. Eau Dynamisante Clarins ![]() 2. White Patchouli Tom Ford ![]() 3. Hiris Hermes ![]() 4. Youth Dew Amber Nude E.L ![]() To nie wszystko, prawdę mówiąc. Marzę też o Verte Violette L'Artisana ale nie mam pojęcia jak go zdobyć bo chyba nawet w Quality nie mają. I jeszcze 30 NU EDP nie wzgardzę.
Edytowane przez porzeczki Czas edycji: 2009-03-10 o 17:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#4884 |
Zakorzenienie
|
marzy mnie się piękny flakonik Envy
![]()
#4885 |
Zakorzenienie
|
Ja ograniczyłam swoje marzenia do:
- Cedre - Chergui - Daim Blond - Bois Farine - Fou d'Absinthe To sa moje absolutne must-have'y. Plus pewnie kilka innych zapachów, ale ta piątka musi zagościć w mojej szafce. Sek w tym, że żadnego jeszcze nie mam... ![]()
Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655 Edytowane przez Aggie125 Czas edycji: 2009-03-11 o 07:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#4886 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do pelni szczescia brakuje mi wlasciwie tylko Aliena ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4887 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4888 |
Zakorzenienie
|
Moze nie marzenia, ale malutkie chciejstwa, moze miną:
Rush2 CHANCE EAU FRAICHE (najlepiej mała uzywke) |
![]() ![]() |
![]() |
#4889 |
Nocna Straż
|
Wylizując Gucia z próbeczek, gorąco zapragnęłam...
|
![]() ![]() |
![]() |
#4890 |
Zadomowienie
|
Ja spełniłam swoje pragnienie posiadania Addicta i Słonia, więc muszę znaleźć sobie nowe. W piątek chyba będę miała okazje otrzeć się o perfumerię, więc sobie potestuję, a dopóki tego nie zrobię to sobie myślę, że chciałabym:
Gucci by Gucci EDT Chanel Chance EDP ...ale to tylko takie "mogła bym mieć" a nie "pragnę ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:00.