![]() |
#571 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: aktualna lista marzeń
Cytat:
Lolitka BC DK Wings Coś krótka.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#572 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#573 |
Raczkowanie
|
10 litrowa beczulka dia ,10 litrowa beczulka bois de encense ,10 litrowa beczulka passage de enfer,10 litrowa beczulka amouage gold,1o litrowa beczulka aoud cuir arabie-montale -poza tym jeszcze moze z 2o gorszych zapachow
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#574 |
Zakorzenienie
|
Costes, jak skromnie
![]() Fajny avatar ![]()
#575 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na allegro widziałam tylko klasyczne Lou Lou. Lou Lou Blue nie było ![]() ![]() Wysmarowałam już PW do Kizi Mizi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#576 |
Zakorzenienie
|
ja dlugo podchodzilam do Addicta Diora.Miala go kiedys moja siostra i podobal mi sie ale wahalam sie czy kupic.Teraz juz prawie dojrzalam do decyzji, tym bardziej ,ze wsdzystkie pozostale Addicty posiadam a rodziny przeciez nie mozna rozlaczac
![]() Zastanawiam, sie nad Wish Pink Diamond Choparda.MIniaturke Wisha klasycznego mialam jako nastolatkai mam ogolgie do niego sentyment. Rozwazam powachanie a potem moze kupno Angel Rose(mam juz liliowego i jest sliczny)Jak Wam sie podoba Angel Rose? |
![]() ![]() |
![]() |
#577 |
Zakorzenienie
|
Marzę o upolowaniu 125 ml Splendor w ciemno
![]() ![]() I o Diesel Plus Plus ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#578 |
Rozeznanie
|
Ja bym jeszcze chciałą buteleczkę Yohji Yamamoto Pour Femme no i jeszcze Eau d'Ete Lolity Lempickiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#579 |
Raczkowanie
|
golgie, Angel la Rose jest cudny! A na allegro ostatnio widziałam tester 100ml za 140zł!
![]() ![]() ![]() Moja wishlist (króciutka, całkiem zmieniona, ale tym razem ostateczna): Be Delicious (jabłko z orzechem włoskim, miłość od pierwszego niuchnięcia) Valentino Gold Hehe to tyle, nic więcej już mi się nie podoba, a te kilka innych perfum, które mi się podobają już mam ![]() Edytowane przez VioletJewel Czas edycji: 2006-07-11 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#580 |
Zakorzenienie
|
Ghost Deep Night (nie wiem, czy warto sobie zawracać głowę, bo ich nigdy nie wąchałam)
Raczej nie warto. Też mnie uwiódł ten cudny flakonik. Spodziewałam się czegoś niezwykłego i tajemniczego, ale zapach okazał się wyjątkowo miałki i przeciętny. Nijak się ma do nazwy i "dizajnu". Zdaje się, że wśród wizażowych recenzentek też przeważa ta opinia, ale to oczywiście kwestia indywidualnego odbioru. |
![]() ![]() |
![]() |
#581 |
Zakorzenienie
|
Moja lista MUST HAVE jest dosyć obszerna
![]() - L Lolity Lempickiej (w sumie to nie znam ale i tak chcę mieć ![]() - LL Midnight (do kolekcji ![]() - Miss Dior Cherie ![]() - Angele (wszystkie mi się podobają i wszystkie bym chciała mieć ![]() ![]() - Be Delicious, na lato w sam raz ![]() - Belle de Minuit, niewiele zostało z poprzedniej flaszki wiec nowa by się przydała ![]() - Organza Givenchy, taką malutką 30-teczkę bym przygarnęła ![]() - GF Ferre, j.w. - Cinema YSL, kręcę się koło niej od premiery ![]() -Gucci II ![]() ![]() ![]() - Wish ![]() ![]() Kolejnośc przypadkowa ![]() ![]() Może jakiś napad na bank...hmm.... reflektuje któraś?? ![]() ![]() ![]()
#582 |
Rozeznanie
|
tumulte
![]()
30.04.2014 3:15 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#583 |
Zakorzenienie
|
Po ostatniej wizycie w Sephorze trochę się pozmieniało na minus głownie, za to pod wpływem forum - na plus, wyszłam na zero
![]() Teraz Do upolowania, z ciekawości, w ciemno: Gentiana Belle de Minuit Liberty Fizz Do kupienia w najbliższym czasie, w ciemno ![]() Stella Sheer 2005 Opium Fleur de Shanghai - zwykłego nie cierpię, ale to kusi ![]() Masaki Matsuschima Mat miniaturka Do kupienia testowane: Le Feu Light Miyake Jakieś takie przebąkiwania z mniejszym zafascynowaniem ![]() Britt Red Mentafolia Baby Doll YSL Love In Paris Nina NR Dalsza perspektywa: Mauboussin Mauboussin NU Angel Innocent diesel plus plus Chopard, Desnuda Tumulte Aquolina pink sugar |
![]() ![]() |
![]() |
#584 |
Zakorzenienie
|
cholerka, juz mam nowe typy, procz Addicta oczywiscie, sa nimi:Innocent, Innocent Flash, Angel Rose.OOOOOOOO Yeaaah
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#586 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#587 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepiej przetestuj zanim cos kupisz. . |
|
![]() ![]() |
![]() |
#588 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#589 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może któraś z dziewczyn ma Opium Fleur de Shanghai i mogłaby Ci przygotowć próbkę, żebyś zapoznała się z tą wersją? Ja niestety nie mam, zostałam kiedyś poczęstowana próbką ![]()
![]() |
#590 |
Zakorzenienie
|
Crystal Noir
My Queen Alien The Parfum by Charles Jourdan BLV Jestem co prawda na etapie samoograniczania się i schodzenia do 10-12 flakonów , ale pomarzyć zawsze mozna ![]()
#591 |
Zakorzenienie
|
marzy mi się kula Le Feu d'Issey, ach jak się marzy
![]()
#592 |
Zakorzenienie
|
Dopisze sie, co mi tam
![]() ![]() Le Feu, Shalimar Light, oraz zapas Cristobala i WLB, bo sie powoli koncza ![]() A zapomnialabym , fiolkowym Angelem tez bym nie pogardzila ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#593 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Właśnie się zastanawiałam co z nią zrobić... Sama używam mat; blue i tej nie oddam ![]() A dodatkowo na początku sierpnia pojawi się mat; metal, wersja 40ml... Co do mojej listy marzeń to nadal na niej: - OI, najchętniej od razu duuuuuża butelka ![]() - Gres Cabotine (chyba kupię w ciemno, bo nigdzie nie mogę go obwąchać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cabotine chyba ostatnio widziałam na allegro próbki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#595 |
Raczkowanie
|
agnieska, generalnie Le Rouge jest chyba troszkę ostrzejszy.
W ogóle Masaki się rozpędził i tych wersji jest multum - kupiłam jakiś czas temu w perfumerii taką śmieszną paczkę - chyba z pięć różnych było: Pink, Blue, Vert, Rouge i chyba żółte jeszcze. I jeszcze jest oczywiście wersja metal, wszystko oprócz "klasyka". Są dość podobne, ale z niewielkimi niuansami, w zasadzie trzeba obwąchać. Mi się najbardziej podobały właśnie blue i vert, ale ja lubię "świeżuchy" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#596 |
Zakorzenienie
|
na osmozie właśnie znalazłam czekoladowe mat
![]() zastanowię się i, jeśli w przyszłym miesiącu wciąż będziesz chciała się ich pozbyć, to napiszę, ok? Teraz jestem spłukana a na dodatek zachłannie skorzystałam z promocji miceli Biodermy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#597 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio czuję się coś mało głodna nowych zapachów(co za ulga
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#598 |
Zakorzenienie
|
Burn, zobacz na Truskawie, teraz zestaw Glorii jest w promocji
![]() ![]() opłaca się, wychodzi jakieś 98 zł ![]()
#599 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#600 |
Zakorzenienie
|
Ja mam teraz takie malutkie marzonka
![]() Piąta aleja Ardenki i I Love love Moschino, mam ochotę powrócić do Light blue w nowszej, trwalszej wersji ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:34.