![]() |
#811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: aktualna lista marzeń
Alez nie ma za co, z przyjemnością dzielę się z Tobą możliwością podziwiania flaszencji...oj, ślinka cieknie a ta pompeczka......
|
![]() ![]() |
![]() |
#812 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ide z moim mezem dzis na zakupy ,zaraz obok tej perfumerii,to psikne sobie na bloterka i wloze miedzy sweterki,ale pomimo ze mam polke perfum,on skrzeczy i tak "Allure,tylko Allure".Moj kochany jest cudowny,ale dosc konserwatywny.Ile ja mu pieknych zapachow nie pokupowalam,a ten -do szafki z mini i skrapia sie-jezeli wogole-Tabac-kiem.Nie znosze tego zapachu,ale kocham meza,wiec znosze to meznie.Wesole jest to,ze-momo iz nie uzywa prawie nigdy tych zakupionych przeze mnie wonnosci-broni ich jak lew,gdy moj syn probuje mu cos podebrac. Za to moj syn,wychowany od bobasa przez matke zasuwajaca po butikach i perfumeriach,wyrosl na konesera i dandysa,ale bez przesady.On i jego dziewczyna bardzo chetnie ida ze mna na shopping,maja rozeznanie i swietny gust. Ojej,ale tzo juz off-topic,przepraszam. Mulierku,bedziesz kochala ten zapach i te buteleczke.To jest absolutnie i w 100%-tach Twoja bajka. Ja tez kocham go mocno,ale jak taka dziewica(migreniczka,wlas nie dzisiaj zaczelam dzien od 2 prochow),i chcialabym,i boje sie. Ale najpozniej okolo gwiazdki napewno pekne....
![]() |
#813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#814 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#815 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale jezeli lubisz naprawde,jak pisalas,te ciemne,tajemnicze zapachy,rozczarowania byc nie powinno. ![]()
![]() |
#816 |
Zadomowienie
|
Na mojej wish liscie:
-od dawna - Gaiac (może na Gwiazdkę się uda kupić?) -od dość dawna - Ligea (chyba musi poczekać na ...kolejną wiosnę i ciepłe dni; ciekawe, czy się utrzyma na liście tak długo?) -od całkiem niedawna - Rahat Loukoum SL - chciałabym bardzo chociaż niewielką ilość na jesień i zimę. Liczę na moc sprawczą wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#817 |
Raczkowanie
|
ja mam ochote na baby doll (wiec wpisuje w mocosprawczy wątek)
ostatnio sie zastanawialam, czy dobry na jesien akurat teraz mam okazjem miec go z bezclowej strefy,bo kolezanka jest w Anglii, wiec koniec z zastanawianiem....
#818 |
Zakorzenienie
|
Ja marze, żeby wreszcie przyszły moje paczki, nie chcę juz dłużej czekać
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#819 |
Zakorzenienie
|
Ja najbardziej bym chciała BC - opętało mnie w tym roku i basta! Być musi
![]() Poza tym marzy mi się troszku Dolce Vita i Classique w wersji edp... Czary, mary, bęc! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#820 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A na Gaiaca zaczęłam odkładać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#821 |
Zakorzenienie
|
pure poison elixit i L'Eau d'Issey (a kiedyś ich nie cierpiałam
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#822 |
BAN stały
|
czy gdy zgłoszę oficjalnie, to przyfuną?
![]() to ja poproszę: - dużo L'Artisanowskiego absyntu (Eternity ![]() - Passage d'enfer (Eternity ![]() - Musc Ravageur - Messe de Minuit - Chergui (Elve ![]() - Premier Figuier - Daim Blond - Palisander CdG - i aby moja siostra w końcu coś (kogoś...może ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#823 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz do szczęścia potrzeba mi jedynie Flowerbombki. Tak z 50 ml wystarczy ![]() ![]() ![]() EDIT - skreślam Wisha, dorzucam Brit Red, może jeszcze Amour Kenzo ![]() ![]() Edytowane przez tulipanka Czas edycji: 2006-10-19 o 19:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#824 |
BAN stały
|
Powiem krótko ZAGORSK
|
![]() ![]() |
![]() |
#825 |
Wtajemniczenie
|
Znamy czy tak powiem ogolnie- w ciemno?
|
![]() ![]() |
![]() |
#826 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#827 |
Zadomowienie
|
Jam nie evee ale jako że Incensy wszystkie są w jednej cenie, przeto odpowiem: 200 zł za 50 ml
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#828 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#829 |
Wtajemniczenie
|
a inne Incensy nie ?
![]() ![]() protestuje- dla mnie to jest raczej spokoj w butelce a nie smutek! Co do terapii dolkowej to nie wiem, nie jestem ekspertem..Dolek to dla mnie pojecie obce, chociaz ostatnio raz dalam sie zlapac ![]() zeby nie bylo off topa- marze aby trzymac wreszcie w lapkach 2 kamyczki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasiulku, a co teraz zamówiłas? Własnie dostałam paczuszke od Roteza z 212 CH , jaka piękna i trwała, ciesze sie, ze tez na nia chorujesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#831 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Moje marzenia przyziemne są. Brakuje mi do szczęścia: Angel Black Cashmere i pod wpływem forum i jesiennego spleenu tęsknię za Alchimie. Pozostałe marzenia niedawno mi się spełniły - kupiłam gucciego i nową lolitę. Chyba coś na gwiazdkę sobie zamówię, co mam się sama tak szarpać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#832 |
Raczkowanie
|
kamyczki? co to takiego?
#833 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#834 |
Zadomowienie
|
Skoro ten wątek ma taką moc sprawczą, to i ja się wpisuję
![]() Marzy mi się Euphoria, Coco i choćby miniaturka Smoka A ten Tendre Poison w amulecie ![]() Pewnie za chwilę mi się przypomni, co jeszcze chcę, na już ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#835 |
Zadomowienie
|
evee, pewnie dojdą do końca tygodnia
![]() a w temacie moja lista jest rozbudowana ale nie mogę mówić, bo zacznę chcieć bardziej niż chcę, choć przydałaby sie jeszcze kadzidlano tymiankowa (na mnie) siostrzyczka dla Zagorska ![]() ![]()
#836 |
Zakorzenienie
|
3 skarbów, jak dobrze pójdzie, spodziewam się do końca roku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
Zakorzenienie
|
A ja mam tylko jeszcze jedno marzenie na mojej liście: Lanvin Eclat. Nie znam, ale wiem, że się pokochamy, tak samo było z Chance wiedziałam, że to jest to. Pozostałe zostały spełnione. Takie rzeczy się wiem, tak samo jak z facetem...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#838 |
Zakorzenienie
|
Hm...A ja wielkich marzeń na swojej liście już nie mam
![]() To, co się tam trzyma, to raczej pragnienia, które przy napływie gotówki będę mogła zrealizować, ale bez nich też przeżyję. Teraz czekam tylko na BC i nic już więcej nie potrzebuję ![]() Co nie oznacza oczywiscie, że gdyby w moje ręce wpadł chwościkowy Lalique albo Youth Dew albo jakieś miłe dla nosa fiołki, to pogardziłabym nimi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#839 |
Raczkowanie
|
Ożesz Ty
![]() Ktoś kiedyś porównał flakon Black Cashmere do kamyka. Ale dwa kamyczki ![]() Przyznam się, że czasem czuję się jak szpieg z krainy deszczowców czytając o pulchnych rudzielcach, kamyczkach i innych podobnych ![]()
#840 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:20.