|
|
#841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: aktualna lista marzeń
A ja bym bardzo chciala
Rush2 Bvlgari Pour femme Naomi Campbell I jeszcze cos, sama nie wiem co, cos pieknego, lekko slodkiego, ale raczej kwiatowego, no, moze z akcentem drzewnym... Szukam zapachu - idealu i chcialabym go wreszcie kupic
|
|
|
|
#842 | |
|
Zadomowienie
|
Dobrze pamietasz
. Ale nie będę evee wyręczać, bo jest teraz cała rozanielonaCytat:
![]() nuxi idealne porównanie
|
|
#843 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie nie pisalam o B.C, bo rzeczywiscie mam wstret do tego zapachu..
nuxi powinnas wiedziec, bo niedawno pisalas o obu zapachach Oba maja kamyczki jako koreczki melduje ,ze juz testuje
|
|
|
|
#844 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mówię, że mnie takie mówienie ogródkami zmusza do uruchomienia skojarzeń eeeeee... nie zawsze trafionych.Testujesz? Kamyczki dobrze układają się w ręce? Drewno Kotibe grzeje ręcę i duszę Opisz wrażenia, jak dojdziesz do siebie
|
|
#845 |
|
Rozeznanie
|
Czas, bym i ja przekonała się na własniej skórze o mocy sprawczej tego wątku
Wpycham się więc tu z moją przydługą listą![]() Oto obiekty mojego pożądania: Black Cashmere Etra Scent Scent Intense Angel Desnuda Presence d'une Femme (trzy lata się nad nimi zastanawiam i niezmiennie mi się podobają, więc wypadałoby już... )Poison klasyk w postaci miniaturki Passage d'Enfer Le Parfum Lalique I marzenia, z realizacją których poczekam do wiosny/lata (jak nie tych, to następnych ):Narciso Rodriguez AP Eau Emotionnelle Eau des Merveilles I może któryś Ogródek... Po cichutku marzę jeszcze o Messe, ale nawet sama przed sobą się nie przyznaję
|
#846 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam wciąż jedno i niezmienne marzenie, pragnę mieć Rush 2
|
|
|
|
#847 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Za diabła nie wiem co to za drewno , ale wiesz nuxi, jak doprowadzić perfumoholika do omdlenia
|
|
|
|
|
#848 |
|
Zakorzenienie
|
hm... ja moge pomarzyc sobie troche o lacoste-inspiration. Jakos jednak nie ubolewam z tego powodu ze ich nie mam
|
|
|
|
#849 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Przepraszam za kolokwializm, ale kawa była z amaretto Dla ciekawych zdjęcie stadka kamyków http://images.google.pl/imgres?imgur...lr%3D%26sa%3DG
|
|
#850 |
|
Raczkowanie
|
Evee co jest powodem wstrętu do BC? Źle na Tobie leży, czy nieprzyjemnie się kojarzy?
|
#851 |
|
Zakorzenienie
|
A mi sie marzy The Parfum Jourdana
|
|
|
|
#852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
flakony Evee, gratuluję nabytków |
|
|
|
|
#853 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#854 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#855 |
|
Zakorzenienie
|
E postaram sie jak narazie postreszczac jak sie da:
Asja Fendi (kolejna flaszka), Bois d'Encens BC EC Dzihong! (Toccato te nazwe dedykuję tobie) L'Artisana i Timbuktu, L Lempickiej, Ananda Micallef i Gaiac i Patchuly Le Perfum TM (ha ha ha) Z braku czasu liste dokończe poźniej ha ha ha.
|
#856 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#857 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ponieważ nie przekreślam nigdy żadnego zapachu ostatecznie ( ) wypróbowałam je ponownie w sierpniu. I co? I wpadłam - nie mogłam przestać wtulać nosa w łokieć, dostałam kręcia karku i pomieszania zmysłów
|
|
#858 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze że nie Dzihad Dziękuję za dedykację Tylko się w Q nie pomyl ![]() Timbuktu... Poznałam je dzięki anniehall78 Timbuktu jest przeciętny do bólu.Dżonki vel Dzihonga niestety jeszcze nie znam ![]() TY też zakładasz hodowlę Asji? Żeby nie było, że swojej listy nie daję: Być może Bois d'Encens (powiem wam wieczorem) Chyba Oliban chcę, ale też go nie znam, więc takie to sobie gdybanie kadzidlakowa Regina Harris, sądząc po składzie raczej chcę Czerwony Smok (TAK TAK TAK) Morgane Le Fay - przez słabość do tej jednej jedynej postaci z legend arturiańskich. Poza tym też ma kadzidło ![]() Ktoś mnie wyśmiał, że mam ubogą listę No to dorzucę jeszcze chęć poznania Let Me Play the Lion i The Unicorn Spell. A co! Edytowane przez rachela Czas edycji: 2006-12-11 o 01:52 Powód: post pod postem - proszę korzystać z funkcji "edytuj" |
|
|
|
|
#859 |
|
Wtajemniczenie
|
nazwy fajne
nie ma co;Pa dalej? |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#860 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() mówisz, że Timbuktu to nic specjalnego? cholercia, a już się napalałam... no nic, może ktoś kiedyś mi kropelkę prześle. ja też mam apetyt na Bois d'Encens, choć kupowanie w ciemno w tym przypadku włącza mi bardzo głosny dzwonek alarmowy w głowie... a w najbliższych planach na pewno Zagorsk i chyba Kyoto. |
|
|
|
|
#861 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#862 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja jednak jestem przyziemna aż do bólu
|
|
|
|
#863 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Timbuktu to tłuste, obżarte robale, wijące się dżdżownice, nabalsamowane jakimś pseudoafrodyzjakiem, oblepione wilgotnymi grudkami ziemi (uch! ta ziemia aż mi zgrzyta pomiędzy zębami....) a marzenia ...nie mam wygórowanych :na pierwszy rzut idą: Jaisalmer oraz Tea for two a później bez zmian: - dużo L'Artisanowskiego absyntu - Passage d'enfer - Musc Ravageur - Messe de Minuit - Chergui - Premier Figuier - Daim Blond - Palisander CdG powąchanie czarnego kamyczka z marzeń moich wyparłam.. mechanizm obronny co prawdą trochę mi szwankuje, ale wszystkimi łapami zapieram się: nie chcę. nie chcę tego poznać (chyba sobie zrobię bana na wizaż przez najbliższych kilka dni....) |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#864 |
|
Zakorzenienie
|
Timbuktu jest niesamowicie dziwne a przez to - piekne
anniehall78: nie wiesz co tracisz rezygnujac z opcji "niuch czarnego kamyczka" ![]() nowinki z ostatniej godzinki : bylam wlasnie w perfumeriach i na polkach kilka nowosci, w tym 3 zapachy Miller et Bertaux. Proste flakony, biale plyny z kulka w srodku - czerwona, zielona lub czarna. Ja wachalam wersje czarna, ma w sobie kadzidlo, ale wg mnie niefajna. Czerwona pachnie jak Dolce Vita, a zielona.. zapomnialam Tez przypomina jakis popularny zapach. Link do zdjecia flakonow: http://www.lusciouscargo.com/Merchan...lerBertaux.jpgWachnelam tez Perles de Lalique, niic ciekawego. Spodobal mi sie za to zapach A. Goutal "Mandragore" w wersji edp, kojarzy mi sie z jakims zapachem z dziecinstwa.. Poza tym nic mi sie nie podoba, odkad poznalam CdG i tak juz zostanie!
|
#865 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
sprzedam swoją nerę, kamyczka kupię w ciemno (ech....i tak go kiedyś zdobędę....po co się oszukiwać.....) |
|
|
|
|
#866 |
|
Zakorzenienie
|
kup, kup, nei bedziesz zalowac
|
#867 |
|
Zakorzenienie
|
A ta wariatka Eenax wpisała na listę Dzongkha-e bo ja zna. Niestety. nie wie sama po jaka chole..ra miała napad by sprawdzac czym to pachnie.
Toccato ja odradzam wachanie Znajac nasze podobne upodobania wpadniesz jak nic. Dzongkha jest piekny. Jako osoba ten zapach to : gibki sniady ciemnooki i czarnowłosy młodzieniec (połnagi) ubrany w skórzane spodnie pachnacy mocno ziołami. Lezacy na stosie rozrzuconych w nieładzie poduszek wsród oparów swiatynnego kadzidła.
|
#868 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
niech ten młodzieniec ma chociaż zęby zjedzone przez próchnicę.....chociaż troszeczkę.....chociaż jeden mały ząb.... |
|
|
|
|
#869 |
|
Raczkowanie
|
Anniehall78
|
#870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro mi ![]() Zabki jak po wizycie u ortodonty. Bielusie i rówiusie. Ciałko jak u Marka Orzechowskiego (to jest polski model ale takie ciacho ze jak wiedziałam ze go spotkam to miałam 2 paczki husteczek higienicznych jak bym dostała slinotoku).A na dodatek takie gładzitkie jak po tygodniu w nałęcziwskim SPA. Włoski miekiie, lśniace i błyszczace jak z pod rąk pana Darka Czajkowskiego (słynny fryzjer).
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:28.

Wpycham się więc tu z moją przydługą listą

taka z wielka mleczna pianka i likierem ..
- nie mogłam przestać wtulać nosa w łokieć, dostałam kręcia karku i pomieszania zmysłów

i tak juz zostanie!