![]() |
#1171 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: aktualna lista marzeń
Cytat:
![]() ![]() Z tej całej listy kupie moze 6 ,7 flakoników ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1172 |
Zakorzenienie
|
mi się marzy Addict 2 i Nina
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1173 |
Zakorzenienie
|
Zyg zyg marcheweczki niechsie spelni
1. Allure Sensuelle 2. Mademoiselle Coco 3. Youth Dew Amber Nude 4. L'Instant 5. Eau de Soir 6. Agent Provocateur 7. Gucci Eau de Parfum 8. Bandit 9. Scent Intense 10. Kingdom 11. Midnight 12. Cerutti 1882 Collection 13. Cabaret 14. Burberry Brit Red 15. Hypnotic Poison 16. Poison 17. Prada 18. ENJoy 19. Theorema 20. Ruby Lips 21. Trouble 22. Zen 23. Energising Fragrance 24. Amarige Mariage 25. Dune 26. Eau de Kasaneka 27. Jose Eisenberg Woman 28. Rouge et Noir 29. Silver Rain 30. Venezia 31. Maboussin 32. Alchimie 33. Eternity 34. Omnia 35. Nahema 36. Mitsouko 37. Mahora 38. Pure Poison 39. Mat 40. DKNY Woman 41. Be delicious 42. Cashmere Mist 43. Premier Jour 44. Sonia Rykiel 45. Fragile 46. Bvlgari Au The Rouge 47. Merchant Loup 48. Passage d’Enfer 49. Dzonghka 50. Tea for Two 51. La Chasse aux Papillons 52. Etra 53. Messe de Minut 54. Royal Pavillion 55. Shaal Nur 56. New Tradition 57. Ananda 58. Cztery pory roku Micalef 59. Passion 60. Grand Amour 61. Petite Cherie 62. Ce Soir ou Jamais 63. Quel Amour 64. Eau de Sud 65. Songes 66. Eau Suave 67. Ciur Ottoman 68. Iskander 69. Zagorsk 70. Jaisalmer 71. Kyoto 72. Ouarzazate 73. Sequioia 74. Wood Coffee 75. Nomad Tea 76. Burnt Sugar 77. Tea 78. Calamus 79. White 80. Comme des garcons Lutensow nie wpisalam :P Nat
#1174 |
Zakorzenienie
|
Cóż za minimalizm
![]() Edytowane przez rachela Czas edycji: 2007-02-25 o 15:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1175 |
Zakorzenienie
|
#1176 |
Zakorzenienie
|
O przepraszam, moja lista liczy sobie zaledwie 6 szt., a na upartego mogę zredukować do 4
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1177 |
Zakorzenienie
|
A za to ile juz zrealizowalas!!!!
![]() ![]() Nat
#1178 |
Zadomowienie
|
Aktualnie najbardziej chciałabym zebrać wszystkie Aniołki
![]() ![]() Póki co posiadam z tej rodzinki niewiele, bo jedynie miniaturkę klasyka i Angela Peony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1179 |
Wtajemniczenie
|
Czemu mi się wydawało, że na tej liście już nic nie ma?
Od dzisiaj w każdym razie już jest... Mechant Loup ![]() Zdaje się, że na dobre porzucę kwiatki i skieruję się ku lekkim dziwadłom ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1180 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
1. Chance Chanel
2. Au The Blanc Bvlgari 3. Coco Chanel (to czarne) 4. Miss Dior Cherie (przekonał mnie do słodziaków, nagle zapałałam wielką miłością nawet do Lempickiej, której kiedyś nie znosiłam! Normalnie szok!) 5. Noa to z najpilniejszych ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1181 |
lipiec na maksa!!! :)
|
L Lolity Lempickiej... zakochałam się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1182 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1183 |
Zakorzenienie
|
jeszcze tylko :
Cristobal Dianthus Etro moze z wiosną Nirlama. Potem do końca roku odwyk. ![]() ![]()
#1184 |
Zakorzenienie
|
Theorema esprit lub klasyczna Boże jak mnie uspokaja ten zapach
#1185 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio marzę i mam nadzieje zrealizowac
![]() - Givenchy Extravagance 100ml - Kenzo Jungle moze 50ml |
![]() ![]() |
![]() |
#1186 |
BAN stały
|
No na dzień dzisiejszy to chyba A*men
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1187 |
Konto usunięte
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;3689343]Rousse- Serge Lutens
Bois Oriental -S.L Borneo- S.L Bois et Fruits- S.L Jeszcze jedna flaszka Un Bois Vanille ![]() [/quote] Zmiana 1. Un Bois Vanille ( bo mało mi) 2. RAHAT LOUKOUM (na 100%, to bardzo dziwne, bo ja nigdy nie lubiłam mega-słodziaków ![]() ![]() ![]() 3.Rousse 4.Bois Oriental 5.Borneo 6. coś na lato , ale co? W dokładnie takiej kolejności. |
![]() ![]() |
![]() |
#1188 |
Rozeznanie
|
![]()
![]() Potem chcialabym jak ROZ-ter-KA pójść na odwyk ![]()
![]() |
#1189 |
Zakorzenienie
|
Meriamon widziałam na Allegro dzisiaj 30 ml Anais Anais w cenie 65 zł KP
#1190 | |
Rozeznanie
|
![]() Cytat:
![]() Póki co musze sie pozbyć tego co zawadza ![]() Niestety lista wydłuża się o 1 pozycję,której zapomnialam dopisać...
![]() ![]() |
![]() |
#1191 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wiecie co ja nie wierzę w moc sprawczą tego wątku ![]() ![]() ![]() dlaczego....???
![]() |
#1192 |
Zakorzenienie
|
A na mojej liście tylko dwie pozycje:
Cristobal Ekstarakt Shalimar - to odległe plany póki co ale miło mi się o nim marzy.... oj, zapomniałam... i rzeka Theoremy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z listy odpadly po dluzszym zastanowieniu i testowaniu (nie musze ich miec, chyba, ze jakims cudem same wpadna mi w rece, ale nie sa to piorytety): - Hermes 24 Fabourg eau delicate i Hermes, 24 Faubourg – EDP - mam EDT i ta zdecydowanie najbardziej mi odpowiada, w tych dwoch pozostalych jakies nutki mnie draznia - Lalique, Le Parfum - Emanuel Ungaro, Desnuda - L'Artisan Parfumeur, Dzongkha - Jean Paul Gaultier, Fragile EDT - miala kiedys wersje EDP i pachniala na mnie bardzo krotko, nikt w zyciu nie zauwayl, ze czyms pachne, wiec moze nie powinnam ryzykowac - Guerlain, Insolence EDT - Helmut Lang Woman - Estee Lauder, Youth Dew - Mitsouko Guerlain NA LISCIE POZOSTALY: - Jil Sander Sensations - LUBIE JAK MNIE TAK CIEPLUTKO OTULA - Annayake Tsukimi - skonczylam moja duza probke i tesknie - Comme de Garcons Zagorsk - L'Artisan Parfumeur, Dzing! - Cartier, Must - kwestia czasu, ciagle wpada mi cos w lapki przed... - wszystkie Fendi- jakich juz nie mam i dawno ich nie mialam i mi ich brak - La Prairie, Silver Rain - chociaz zastanawiam sie czy nie wole nowszej wersji... - Balenciaga, Cristobal - ALE JUZ ZA KILKA DNI... - Lolita Lempicka, Midnight EDP ZREALIZOWALAM: - Miyako Annayake - Histoire d'eau Mauboussin - Donna Karan, Black Cashmere - Alexander McQueen, Kingdom Dobrze sobie zrobic czasami taki maly rachunek sumienia... Pozdrawiam serdecznie wszystkie marzycielki!!!! |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1194 |
Raczkowanie
|
łoł widzę, że niektórzy mają niezłą listę marzeń
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1195 |
lipiec na maksa!!! :)
|
nic, nic, nic. absolutnie oszczędzam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1196 |
Raczkowanie
|
a ja tylko jedne Amor, amor
#1197 |
Zakorzenienie
|
Agaa , ty daj temu wątkowi sznsę, idź na allegro i klikaj .......
#1198 |
Rozeznanie
|
Pora na moją przydługą, post-kryzysową listę perfumowych życzeń (nie ukrywam, że baaardzo liczę na moc sprawczą tego wątku
![]() Oto ona:
Edytowane przez Dallale Czas edycji: 2007-02-25 o 11:18 Powód: eliminacja pewnego marzenia :( |
![]() ![]() |
![]() |
#1199 |
Zakorzenienie
|
Mówicie, że ten wątek jest magiczny i ma moc sprawczą? W takim razie wpisuję tu moje (jak dotąd
![]() 1. A*men |
![]() ![]() |
![]() |
#1200 |
Zakorzenienie
|
Moja lista marzen:
- poznac wszystkie zapachy fiolkowe - Violetta Penhaligon's - Violetta di Parma - Verte violette - Rush - to jest taka zachcianka - "zeby byl" - moze nieco odbiega od subtelnych wspomnianych fiolkow, ale ja tam wlasnie fiolka w nim czuje (oprocz lakieru do wlosow, frezjii i landrynek), tylko jakiegos wsceilego, agresywnego (aczkolwiek niema go w skaldzie) - Mademoiselle - kupilabym chetnie 3. flakonik, bo to badz co badz, jeden z wazniejszych zapachow w moim zyciu - moooze Songes Annick Goutal Postanowilam, ze bede teraz szukac swojego zapachu wylacznie wsrod niszowcow, no, z malymi wyjatkami. Ale zanim to nastapi, wykoncze zapasy, wiec trzymajcie za mnie kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.