![]() |
#1441 |
Zakorzenienie
|
Dot.: aktualna lista marzeń
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;4204519]mnie się marzą Bois Oriental, a jak tych sie nie uda zdobyć to chociaż Feminite du Bois, najlepiej w postaci czystych perfum
![]() ![]() Takie skromne marzenia, bo po zakupach jestem. ![]() BO, chlip, chlip ![]() Poza tym Borneo ze 20 ml., Rahat Lokoum choćby troszku ![]() ![]()
#1442 |
Zakorzenienie
|
Teraz będę sobie marzyć o :
1. Ombre Bleue z Fleurs d'Ombre - J.Ch.Brosseau 2. Tutti Kiwi z Aqua Allegoria - Guerlain tak sobie troszkę pomarzę a nóż coś się ziści ![]() Narazie zaszalałam mocno bo w miesiąc kupiłam trzy nowe flaszeczki, więc będzie trzeba żyć marzeniami przez najbliższych parę miesięcy ..... ![]() No chyba, że wygram w totka !!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1443 |
Raczkowanie
|
Mi sie marzy lekki, słodko-wodny zapach na lato. Mam już kilka pomysłó, ale najpierw musze poznać te zapachy. Niestety mieszkam w małym mieście i najbliższa pożądna perfumeria znajduje sie w 0polu lub Wrocławiu
![]() Mam nadzieje poznać: lacoste touch of sun lub touch of pink, hugo boss women i ralph laurent cool.Mam nadzieje że znajde w końcu swój zapach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1444 |
Zakorzenienie
|
Jestem w pełni nasycona i usatysfakcjonowana.
Mam wszystko czego pragnęłam, mam zapasy, mam wersje do torekbki ![]() Błogie nasycenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1445 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rany, kiedy ja tak napiszę? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1446 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kropeczko...myslisz że to juz stan agonalny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Tyle dobrze, że samopoczucie ok, tzn. że jeszcze nie ma tak źle... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1448 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mulier, co to za "czarne wizje"? ![]() ![]()
![]() |
#1450 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1451 |
Zakorzenienie
|
No słuchajcie dziewczyny, nie wiem co sie ze mna porobiło. Kiedyś miałam juz takie symptomy, ale nie wystepowały w takim nasileniu !!!
Naprawdę niczego juz nie potrzebuję, mam wszystko. Nawet chomika zaspokoiłam. Nie jest jeszcze co prawda ze mną tak źle, bo non stop czymś psikam i łażę po domu z flaszkami pod pachą ![]() Allegro i watek perełkowy oczywiście nadal przeglądam...ale cóż...ja wszystko juz mam ![]() Ewa, no do sutków jeszcze nie mam niczego ![]() ... ale w sumie kto by takie guziki czymś smarował ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1452 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1453 |
Zakorzenienie
|
A ja teraz chce:
La violette Annicko Goutal (chyba niemozliwe do zrealizowania) Darling Kylie Minogue Rush Gucci |
![]() ![]() |
![]() |
#1454 |
Zakorzenienie
|
Nawet jeszcze nie powąchałam, a sni mi się po nocach - Feminite du Bois
![]() Orientuje się moze ktos czy są jakies roznice pomiedzy EDP i EDT ? |
![]() ![]() |
![]() |
#1455 |
Zakorzenienie
|
Psycho, ja wąchałam edp i timide. Zapachem się nie róznią, trwałoscią też nie. Timide pusciłam w świat bo po pół godz. nic nie czułam
![]() Parfum 15ml Parfum Stylo 1.8ml Eau de Parfum 50ml Eau de Parfum 50ml (Pure Mist) Eau Timide 100ml Eau Timide 100ml (Pure Mist) Evee pisała, ze czeka na ekstrakt w kulce. Doczekała sie Evee czy nie? Moze skrobnie cosik jak z trwałoscią perfum? Ps. mam odlewkę ale nie wiem jaka to wersja. Napisz na PW - podzielę się ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1456 |
Zakorzenienie
|
Chyba tylko nowa flaszka Silver Rain, bo w starej niedlugo dno zaobacze , ale kasiorki brak
![]() Poza tym jestem zaspokojona realnie i w pewnej mierze wirtualnie, bo na razie w stanie oczekiwania ![]() Natomiast na stare lata zainteresowalam się kolorówką ![]() Na razie zakupiłam cienie, ktorych dotąd nie używałam. Oliwki, rozbielone turkusy,beże, kremy, te tonacje mi się podobają.Na razie częściej na nie patrzę niz używam ![]() Marzy mi się pdkład Divinora ![]()
#1457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1458 |
Zakorzenienie
|
Lista marzeń zrobiła się niebezpiecznie krótka
![]() Aktualnie na wiosnę/lato muszę nabyć Bright Crystal i większę flaszkę Baby Doll, jakoś ostatnio mnie naszło na takie dziewczęce perfumy ![]() ![]() Jak fundusze się znajdą to robię zapas Lolity EDP, klasycznego Angela i Innocenta, reszta narazie idzie w odstawkę, jakoś nie mam za bardzo "chcicy" żeby coś koniecznie mieć. Czyzby przesyt? ![]() Roz-ter-KO, kolorówka to moja druga pasja ![]() ![]() ![]()
#1459 |
Zakorzenienie
|
moje marzenie: pozbyc sie niektorych zapachow i zrobic sobie mikrodermbrazje
![]()
![]() |
#1460 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A potem usiądziesz sobie i zapytasz na głos: "a na cholerę mi 8 pudrów" ![]() ![]()
![]() |
#1461 |
Zakorzenienie
|
E dziekuje za pake
![]()
#1462 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1463 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Neo, to pewnie Un Bois Vanille Lutensa - chyba ![]() Tymeno, 28 to jeszcze nie dziwi ![]() zaczyna przekraczać wszelkie dopuszczalne normy ![]()
![]() |
#1465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysokopółkowa kolorówka mnie rozczarowała i mam spokój. W przeciwieństwie do zapachów... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1466 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1468 |
Zakorzenienie
|
No nareszcie - watek zadzialal
![]() Poza tym od samego tego czekania skrocilam liste do 36 pozycji (nie liczac niszowcow). I na razie TYMCZASOWO BARDZO czuje sie zaspokojona ![]() ![]() Nat
#1469 |
BAN stały
|
osiągnęłam w miarę stabilny stan zapachowego zaspokojenia - jeśli chodzi o kolejne zakupy.
z poznanych zapachów marzy mi się jeszcze kilka, ale są one nieosiągalne. choć wczoraj pewna Pani Niepokorna zapowiedziała wysyłkę kadzidlaków, co do których mam pewne obawy, że roztrzaskają moją pozorną stabilność (zapachową ![]() zagłuszam myśl, że istnieje gdzieś kilkaset ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1470 |
Zakorzenienie
|
Ja mam mnóstwo marzeń...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allegro niestety kusi niesamowicie... może coś jednak ustrzelę... Coś tyci tyci, malusieńkiego ![]() Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2007-04-28 o 21:57 Powód: załamanie gramatyczne ;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:44.