![]() |
#1471 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: aktualna lista marzeń
Cytat:
![]() ... a próbowałas może maxfactora masterpiece max...to ten czarny, drugie wcielenie złotego. Porównaj go sobie np. do diorshowa...ciekawa jestem Twojej opini... A w temacie, nadal czuje sie usatysfakcjonoana ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1472 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z górnopółkowców najbardziej zaskoczył mnie Surrealist HR. Dwa tygodnie ideał nad ideały, nic tylko się do niego modlić. Potem d... zbita, grudy, sypanie, sklejanie, cała gama wad, do wyboru, do koloru. ![]() __________ A w temacie jako, że allegro kusi, jak to Kasiulka napisała, upolowałam sobie właśnie coś ponad program - takiego tyci tyci malusieńskiego, dokładnie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1473 |
Zakorzenienie
|
Normalnie kobiety nie wierzę w to co czytam! Na szczęście Kasiulka ratuje honor wizażowych perfumoholiczek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1474 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1475 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem usatysfakcjonowana tym, co mam. W maju spelnia sie, mam nadzieje, moje ostatnie dwa zapachowe marzenia. I na tym poprzestane na dluzszy czas. Bede sie cieszyc, tym, co mam i pieknie pachniec.
![]() Mialam Zloty Masterpiece, a teraz mam ta nowa wersje i Diorshow. I wole zdecydowanie ten drugi. |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z zapachów zostaje mi tylko Gaiac, bo marzenia się spełniły (prawie - tfu, nie zapeszać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1477 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1478 |
Zakorzenienie
|
Moje zapachowe marzenia ciagle sie zmieniaja. Najgorsze jest jednak to, ze niespodziewanie mam ochote powachac i kupic zapach, ktory dawno temu skreslilam albo znam od wielu lat, tylko jakos bez drzenia serca przechodze obok niego w perfumerii. Teraz do mojej swiadomosci powrocily dwa zapachy Trussardi: Skin i Jeans. Z pewnoscia bylyby ciekawymi okazami w mojej kolekcji (ktora sie uszczupla na szczescie), jednak nie mam do nich przekonania. Wlasciwie to na chwile obecna nie musze nic miec
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1479 |
Zakorzenienie
|
U mnie ostatnio chyba nie ma takiego zapachu który chciałabym kupić już od razu, nie zważając na obietnicę oszczędzania.
Niby chciałabym się bliżej zapoznać z: - Clarins, Par Amour Toujours - Mexx Amsterdam Innocent, który nadal b. lubię nie jest już takim zapachem, który chciałabym mieć w zapasie litrami, może wreszcie ochłonęłam z tych zakupów w ciemno, chęci posiadania czegoś nowego, przystopowałam. Innocent nadal mi się podoba, ale na chwilę obecną mam go trochę, więc nie poluję na zapas. Par Amour Toujours chciałabym przetestować dłużej ze względu na podobieństwo do Baby Doll, które lubi moja mama. Być może to wszystko za sprawą tego że czasu brak na testowanie w perfumeriach których w moim mieście nie ma. Ostatnio Nil, Hot, czy też Lacoste Pour Femme, żadne z nich nie zrobiło na mnie wrażenia, choć wiele się po nich spodziewałam, może zbyt wiele.
![]() |
#1480 |
Zakorzenienie
|
Mi coś ostatnio odpierniczyło po całości, chyba ze stresu - znowu mam manię kupowania. Do mojej mocno uszczuplonej kolekcji przyfrunął dzisiaj Black Cashmere, o ile wszystko dobrze pójdzie (odpukać!), niedługo zdobędę mały flakonik Mira-Bai i piramidkę Mauboussin
![]() Zaczynam nawet tęsknym okiem spoglądać na Pret a Porter, które byłyby idealne na lato (szkoda tylko, że najmniejsza pojemność to 50ml)... Wariactwo, moi drodzy ![]()
#1481 |
lipiec na maksa!!! :)
|
a mnie to chyba coś opętało.. lista się z każdą godziną wydłuża, rozszerza i pęcznieje
![]() ![]() źle ze mną! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1482 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lista uległa małej modyfikacji,potestowałam, zweryfikowałam i już wiem: -Hypnose EDP (koniecznie!!!) -Aquolina Różowy Grejpfrut(koniecznie!!!) -Jil Sander Sport -Happy to Be albo in Bloom Clinique -Benetton Pure Sport i C-Thru Aqua Marine -Babmusowa woda kolońska YR -Sephora Mango i Wanilia |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1483 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekam niecierpliwie na Pure Wish i Zieloną Herbatkę (na lato) ![]() ![]() Do mojej listy marzeń mogę dopisać także Ogródek Nilowy i Apparition ale chyba się nie spełni w najbliżej przyszłości gdyż gotówki brak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1484 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1485 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1486 |
Zakorzenienie
|
Dzieki ? Przez ? E
![]() Nat
#1487 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To było do przewidzenia ![]() ![]()
![]() |
#1488 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1489 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
No, nie mogłam napisać wątłe, bo to mijałoby się z prawdą ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1490 |
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;4258440]Jakoś żadna z nas( czyt. E, Mariolasl i ja) nie pokochała Cesarzowej Bizancjum vel Ambre Sultan. Muszę powiedzieć, że chociaż kompozycja wydała mi się niezwykle oryginalna, to jednak jej ciężar chyba nie na moje słabe barki.
No, nie mogłam napisać wątłe, bo to mijałoby się z prawdą ![]() Niestety ![]() Moj jedyny nietrafiony zakup od mistrza. Kupilam pod wplywem probki woskowej, a okazalo sie, ze zapach z flakonu pachnie na mnie zupelnie inaczej. Juz wiecej tego bledu nie popelnilam ![]() Czlowiek sie uczy cale zycie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Też się zastanawiałam nad Zieloną Herbatką, ale mnie ta małpa poganiała ![]() (Buziaki dla Małpy ![]() ![]()
![]() |
#1492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a na liscie marzeń jest teraz balsam angela...to po to aby zgodnie z zaleceniem Ewy sutki sobie smarować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1493 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzebaa się było małpą nie przejmować i wybierać w spokoju ![]()
![]() |
#1494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w temacie- moja lista marzen dalej bez zmian- na razie nie mam na niej nic na juz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Marzę o Inside Trussardi i Le Parfum Lalique
![]() Ale w normalnych cenach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1496 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Juz i tak znjomi uważają ,że mam hopla uzywając na przemian kilkunastu zapachów. Nie mówiąc o 40 sznurkach korali, które sama robię, jakbym ze 20 nie sprzedała po kolezankach to miałabym 60 ![]()
![]() |
#1497 |
Zakorzenienie
|
E, Mariolasl, Kijanko - przyznajcie sie, zescie sie namowily, zeby sie nade mna znecac
![]() Niedobre ![]() Nat ![]()
#1498 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Myślę, że skoro dwa dni trwała twoja” nirwana zapachowa”, to zastanawianie się nad nowym nabytkiem także nie powinno trwać dłużej. ![]() To chyba logiczne, prawda E i Mariolasl? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1499 |
Zakorzenienie
|
[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;4262042]oj, zaraz znęcać
![]() Myślę, że skoro dwa dni trwała twoja” nirwana zapachowa”, to zastanawianie się nad nowym nabytkiem także nie powinno trwać dłużej. ![]() To chyba logiczne, prawda E i Mariolasl?[/quote] Oczywiscie! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1500 |
Zakorzenienie
|
Passkudyyyyy!!!!!!!!! Ratuje mnie tylko to, ze przed chwila zakupilam TZowi prezent urodzinowy
![]() ![]() Nat
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:38.