aktualna lista marzeń - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-04-28, 19:21   #1471
mulier
Zakorzenienie

GG do mulier
Dot.: aktualna lista marzeń

Cytat:
Napisane przez burn-it-up Pokaż wiadomość
Wysokopółkowa kolorówka jest fajna,ale powiem szczerze że wolę jednak perfumy.Różnice pomiędzy kolorówką z niższej i wyższej pólki nie są tak duże jak przy tanich i drogich perfumach.Z wyokopólkowej klorówki tak naprawdę mogłyby istnieć dla mnie dwa tusze do rzęs(Effect faux cills YSL i DiorShow Diora) i może jeszcze sypkie pryzmy i naprawdę jeżeli chodzi o inne produkty mogę zdecydowanie pozostać przy Max Factorze czy Maybelline
Burn...widzisz a mnie własnie najbardziej te dwa tusze roczarowały
... a próbowałas może maxfactora masterpiece max...to ten czarny, drugie wcielenie złotego. Porównaj go sobie np. do diorshowa...ciekawa jestem Twojej opini...
A w temacie, nadal czuje sie usatysfakcjonoana tym co mam

mulier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-28, 20:21   #1472
kropka75
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mulier Pokaż wiadomość
... a próbowałas może maxfactora masterpiece max...to ten czarny, drugie wcielenie złotego. Porównaj go sobie np. do diorshowa...ciekawa jestem Twojej opini...
I jak wypada przy Diorshow? Ja mam Maxa, jest ok jak na moje gusta, chociaż trochę gorzej rozdziela od poprzednika.

Z górnopółkowców najbardziej zaskoczył mnie Surrealist HR. Dwa tygodnie ideał nad ideały, nic tylko się do niego modlić. Potem d... zbita, grudy, sypanie, sklejanie, cała gama wad, do wyboru, do koloru.

A w temacie jako, że allegro kusi, jak to Kasiulka napisała, upolowałam sobie właśnie coś ponad program - takiego tyci tyci malusieńskiego, dokładnie.

"Masz świra to go hoduj."

kropka75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-28, 21:05   #1473
agnyska81
Zakorzenienie

Normalnie kobiety nie wierzę w to co czytam! Na szczęście Kasiulka ratuje honor wizażowych perfumoholiczek
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-29, 07:52   #1474
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Napisane przez kropka75 Pokaż wiadomość
I jak wypada przy Diorshow? Ja mam Maxa, jest ok jak na moje gusta, chociaż trochę gorzej rozdziela od poprzednika.

Z górnopółkowców najbardziej zaskoczył mnie Surrealist HR. Dwa tygodnie ideał nad ideały, nic tylko się do niego modlić. Potem d... zbita, grudy, sypanie, sklejanie, cała gama wad, do wyboru, do koloru.

A w temacie jako, że allegro kusi, jak to Kasiulka napisała, upolowałam sobie właśnie coś ponad program - takiego tyci tyci malusieńskiego, dokładnie.
Ja nawet wiem co

Cytat:
Właśnie czaję się na niego,napewno zdam relacje jak wypróbóję.Złotego Masterpiece bartdzo lubię bo ładnie podkreśla rzęsy,ale Diorsow i Effect faux Cillls robi z moimi marnymi,jasnymi rzęsami cuda
Stary 2007-04-29, 09:56   #1475
mariolasl
Zakorzenienie

Ja jestem usatysfakcjonowana tym, co mam. W maju spelnia sie, mam nadzieje, moje ostatnie dwa zapachowe marzenia. I na tym poprzestane na dluzszy czas. Bede sie cieszyc, tym, co mam i pieknie pachniec.

Cytat:
Złotego Masterpiece bartdzo lubię bo ładnie podkreśla rzęsy,ale Diorsow i Effect faux Cillls robi z moimi marnymi,jasnymi rzęsami cuda
Mialam Zloty Masterpiece, a teraz mam ta nowa wersje i Diorshow. I wole zdecydowanie ten drugi.
mariolasl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-29, 20:40   #1476
E
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
Ja jestem usatysfakcjonowana tym, co mam. W maju spelnia sie, mam nadzieje, moje ostatnie dwa zapachowe marzenia. I na tym poprzestane na dluzszy czas. Bede sie cieszyc, tym, co mam i pieknie pachniec.
Apetyt rośnie w miarę jedzenia

Z zapachów zostaje mi tylko Gaiac, bo marzenia się spełniły (prawie - tfu, nie zapeszać ), z kolorówki nie pragnę nic (obaczym, obaczym ), z pielęgnacji zapasy na min. rok Ale jak to bywa - potrzeba, matką wyznalazku (a u mnie matką nieposkromionych zakupów )
E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-29, 20:53   #1477
mariolasl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E Pokaż wiadomość
Apetyt rośnie w miarę jedzenia

Z zapachów zostaje mi tylko Gaiac, bo marzenia się spełniły (prawie - tfu, nie zapeszać ), z kolorówki nie pragnę nic (obaczym, obaczym ), z pielęgnacji zapasy na min. rok Ale jak to bywa - potrzeba, matką wyznalazku (a u mnie matką nieposkromionych zakupów )
Niestety/stety Gaiac nie jest mi znany. Gdzies mi sie tam jeszcze marzy (ale to raczej za kilka miesiecy) Zagorsk, Avignon, Sequoia i moze Palisander. Chyba, ze mnie cos nagle i nieoczekiwanie zafascynuje.
Stary 2007-04-30, 16:08   #1478
ropuszka
Zakorzenienie

Moje zapachowe marzenia ciagle sie zmieniaja. Najgorsze jest jednak to, ze niespodziewanie mam ochote powachac i kupic zapach, ktory dawno temu skreslilam albo znam od wielu lat, tylko jakos bez drzenia serca przechodze obok niego w perfumerii. Teraz do mojej swiadomosci powrocily dwa zapachy Trussardi: Skin i Jeans. Z pewnoscia bylyby ciekawymi okazami w mojej kolekcji (ktora sie uszczupla na szczescie), jednak nie mam do nich przekonania. Wlasciwie to na chwile obecna nie musze nic miec Oczywiscie przymierzam sie do wachania, testowania i poznawania, bo bez tego zyc nie moge, ale nie ma nic, co MUSI znalezc sie na mojej polce. Problem pojawi sie wtedy, gdy wykoncze moje skromne zapasy i nie bede miala pojecia co kupic. Dlatgeo tak czesto wchodze do perfumerii i wacham, zeby miec ajkies amrzenie i 100% pewnosci, ze cos mnie oczarowalo
ropuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-30, 16:22   #1479
bluegirl
Zakorzenienie

GG do bluegirl Send a message via Skype™ to bluegirl

U mnie ostatnio chyba nie ma takiego zapachu który chciałabym kupić już od razu, nie zważając na obietnicę oszczędzania.
Niby chciałabym się bliżej zapoznać z:
- Clarins, Par Amour Toujours
- Mexx Amsterdam

Innocent, który nadal b. lubię nie jest już takim zapachem, który chciałabym mieć w zapasie litrami, może wreszcie ochłonęłam z tych zakupów w ciemno, chęci posiadania czegoś nowego, przystopowałam. Innocent nadal mi się podoba, ale na chwilę obecną mam go trochę, więc nie poluję na zapas. Par Amour Toujours chciałabym przetestować dłużej ze względu na podobieństwo do Baby Doll, które lubi moja mama. Być może to wszystko za sprawą tego że czasu brak na testowanie w perfumeriach których w moim mieście nie ma. Ostatnio Nil, Hot, czy też Lacoste Pour Femme, żadne z nich nie zrobiło na mnie wrażenia, choć wiele się po nich spodziewałam, może zbyt wiele.

http://bluegirl-ewa.blogspot.com/
bluegirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-30, 16:31   #1480
rachela
Zakorzenienie

Mi coś ostatnio odpierniczyło po całości, chyba ze stresu - znowu mam manię kupowania. Do mojej mocno uszczuplonej kolekcji przyfrunął dzisiaj Black Cashmere, o ile wszystko dobrze pójdzie (odpukać!), niedługo zdobędę mały flakonik Mira-Bai i piramidkę Mauboussin
Zaczynam nawet tęsknym okiem spoglądać na Pret a Porter, które byłyby idealne na lato (szkoda tylko, że najmniejsza pojemność to 50ml)...

Wariactwo, moi drodzy

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-04-30, 23:04   #1481
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

a mnie to chyba coś opętało.. lista się z każdą godziną wydłuża, rozszerza i pęcznieje co najgorsze że są przedziwne wręcz skoki, jeszcze wczoraj chciałam Hugo Boss Woman, dziś rano In Love Again YSL, a teraz marzę o Moschino I Love love.. Niecały tydzień temu klikałam już prawie Cacharel Amor Amor

źle ze mną!
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-01, 10:18   #1482
burn-it-up
Zakorzenienie

GG do burn-it-up

Cytat:
Mam ostatnio wielką ochotę głównie na lekkie i zwiewne zapachy.Chciałabym
-DKNY Woman(ale muszę się upewnić,czekam na próbkę)
-Jil Sander Sport
-Curious
-Hypnose
-Benetton Pure Sport
-Eau des Merveilles
-Envy albo Envy 2
-C-Thru Aqua Marine(tak,naprawdę mi się podoba)
-zapas Lacoste pour Femme i małą buteleczkę Touch of Pink znowu
pewnie jeszcze kilka rzeczy,ale nie pamiętam
Wątek potwierdził swoje działanie,leci do mnie nowy CK
Lista uległa małej modyfikacji,potestowałam, zweryfikowałam i już wiem:
-Hypnose EDP (koniecznie!!!)
-Aquolina Różowy Grejpfrut(koniecznie!!!)
-Jil Sander Sport
-Happy to Be albo in Bloom Clinique
-Benetton Pure Sport i C-Thru Aqua Marine
-Babmusowa woda kolońska YR
-Sephora Mango i Wanilia
Stary 2007-05-01, 11:15   #1483
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachela Pokaż wiadomość
Mi coś ostatnio odpierniczyło po całości, chyba ze stresu - znowu mam manię kupowania. Do mojej mocno uszczuplonej kolekcji przyfrunął dzisiaj Black Cashmere, o ile wszystko dobrze pójdzie (odpukać!), niedługo zdobędę mały flakonik Mira-Bai i piramidkę Mauboussin
Rachelo, ja też mam nadzieję że wszystko dobrze pójdzie i flaszki dotrą do nas cało i zdrowo
Czekam niecierpliwie na Pure Wish i Zieloną Herbatkę (na lato) Bardzo chętnie upolowałabym także Amor Amor Elixir ale Roteza na allegro w dalszym ciągu niet
Do mojej listy marzeń mogę dopisać także Ogródek Nilowy i Apparition ale chyba się nie spełni w najbliżej przyszłości gdyż gotówki brak
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-01, 12:48   #1484
Myszołapka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Myszołapka Pokaż wiadomość
Jeśli wątek ma moc sprawczą to ja poproszę o Truth to w pierwszej kolejności a potem o:
- Sensations Jil Sander,
- Kenzo amour i Flower EDP
- Présence d'une femme intense Mont Blanc,
- Jette Joop
- Smoka, który jakoś tak mnie kusi wytrwale i chyba skusi do końca
To chyba wszytsko jak narazie, przynamniej do następnego pobytu w Sephorze
Truth już niedługo będzie moje reszta listy uległa nieznacznym przetasowaniom jako, ze mamy już wiosnę choć dzisiejsza pogoda jakoś tego nie pokazuje Sensations po kilkukrotnych testach jakoś się ode mnie oddalił. Nadal bardzo chciałabym mieć w swojej kolekcji obydwie flaszki Kenzo i Jette ale z tym wolę poczekać na chłodniejszą porę roku i przypływ większej gotówki swoje niewypisane tutaj marzenie o zapasie zielonych pomidorków już spełniłam, jeden z letnich świeżaków - IN2U tez już stoi na połce, więc jak na razie takich bardzo must must have nie mam, ale Omnie Crystalline na lato chętnie bym przygarnęła. W dalszej kolejności Presence Intense i to chyba wszytsko jak na razie Żaden z testowanych ostatnio zapachów nie przyciągnął mnie na tyle żebym chciała go mieć, no moze Flowerbomb ewentualnie
Stary 2007-05-02, 10:26   #1485
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Się ostatnio natestowałam i dużo mi się spodobało. Lista się rozrosła i wygląda teraz tak:
1. A*Men (mąż mi obiecał, a to już dużo znaczy )
2. Trouble (takie małe bym chciała, a na allegro same wielki i drogie flachy)
3. Cat Deluxe (póki wiosna i lato się nie skończą)
4. Hypnotic Poison (też nie potrzebuję wiele)
5. Mirra Tesori D`oriente
6. Roma (też nie musi być duża)
7. Chocolovers (ale to dopiero na zimę-jak mi się nie odwidzi hehe)
8. Neonatura Cocon (na razie mam miniaturkę, więc bardzo mi się nie spieszy)
Odkurzyłam swój stary wpis i stwierdzam ze zdziwnieniem, że moc sprawcza wątku działa!!! Romę zdobyłam z wymiany, Chocolovers ustrzeliłam na Allegro, pozycja numer jeden spełni się już wkrótce, Mirra mi się odwidziała, co też uważam za postęp. I mimo baaardzo intensywnych testów nie zakochałam sie w niczym nowym.
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-05-02, 10:39   #1486
d'ou vient le vent
Zakorzenienie

Dzieki ? Przez ? E na pozycje 1 wjechalo Ambre Sultan... moja nirwana zapachowa trwala cale 2 dni...

Nat

Not all those who wander are lost.
MNIEJ CHEMII / NIE MARNUJ!
Legite aut Perite!
d'ou vient le vent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-02, 11:45   #1487
E
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d'ou vient le vent Pokaż wiadomość
Dzieki ? Przez ? E na pozycje 1 wjechalo Ambre Sultan... moja nirwana zapachowa trwala cale 2 dni...

Nat

To było do przewidzenia Wiesz, ciągle go mam i wciąż jest do wzięcia
E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-02, 11:57   #1488
mariolasl
Zakorzenienie

Cytat:

Nat
Cytat:

To było do przewidzenia Wiesz, ciągle go mam i wciąż jest do wzięcia
Ja tez mam do pozbycia (czyt. wymiany na inny zapach) sie ok 60 ml w wersji palacowej
Stary 2007-05-02, 15:00   #1489
2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f
Konto usunięte

Cytat:
Ja tez mam do pozbycia (czyt. wymiany na inny zapach) sie ok 60 ml w wersji palacowej
Jakoś żadna z nas( czyt. E, Mariolasl i ja) nie pokochała Cesarzowej Bizancjum vel Ambre Sultan. Muszę powiedzieć, że chociaż kompozycja wydała mi się niezwykle oryginalna, to jednak jej ciężar chyba nie na moje słabe barki.
No, nie mogłam napisać wątłe, bo to mijałoby się z prawdą
2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-02, 15:24   #1490
mariolasl
Zakorzenienie

[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;4258440]Jakoś żadna z nas( czyt. E, Mariolasl i ja) nie pokochała Cesarzowej Bizancjum vel Ambre Sultan. Muszę powiedzieć, że chociaż kompozycja wydała mi się niezwykle oryginalna, to jednak jej ciężar chyba nie na moje słabe barki.
No, nie mogłam napisać wątłe, bo to mijałoby się z prawdą[/quote]
Niestety . Ja rowniez doceniam kompozycje, ale nie potrafie jej nosic. Uzywam bardzo rzadko i naprawde wyjatkowo. A ze nie lubie, kiedy zapachy stoja bezuzytecznie na polce, to cierpliwie czekam, az jakas milosniczka tego zapachu sie do mnie zglosi (a wiem, ze jest ich sporo) i bedzie kochala ten zapach, tak jak ja inne dziela Lutensa.
Moj jedyny nietrafiony zakup od mistrza. Kupilam pod wplywem probki woskowej, a okazalo sie, ze zapach z flakonu pachnie na mnie zupelnie inaczej. Juz wiecej tego bledu nie popelnilam .
Czlowiek sie uczy cale zycie
Stary 2007-05-02, 16:22   #1491
rachela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Rachelo, ja też mam nadzieję że wszystko dobrze pójdzie i flaszki dotrą do nas cało i zdrowo

Też się zastanawiałam nad Zieloną Herbatką, ale mnie ta małpa poganiała

(Buziaki dla Małpy )

Oscar Wilde
rachela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-02, 17:09   #1492
mulier
Zakorzenienie

GG do mulier

Cytat:

Mialam Zloty Masterpiece, a teraz mam ta nowa wersje i Diorshow. I wole zdecydowanie ten drugi.
No widzicie, a na moich ...nawet pokaźnych naodocznych miotełkach, YSL cils i diorshow to totalna klapa, no nawet diorshow jeszcze da się znieśc, ale cils...tragedia. Moze to po prostu zalezy od konkrenych firanek

a na liscie marzeń jest teraz balsam angela...to po to aby zgodnie z zaleceniem Ewy sutki sobie smarować

mulier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-02, 17:10   #1493
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachela Pokaż wiadomość

Też się zastanawiałam nad Zieloną Herbatką, ale mnie ta małpa poganiała

(Buziaki dla Małpy )
Hahaha
Trzebaa się było małpą nie przejmować i wybierać w spokoju
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-02, 17:18   #1494
mariolasl
Zakorzenienie

Cytat:
No widzicie, a na moich ...nawet pokaźnych naodocznych miotełkach, YSL cils i diorshow to totalna klapa, no nawet diorshow jeszcze da się znieśc, ale cils...tragedia. Moze to po prostu zalezy od konkrenych firanek

a na liscie marzeń jest teraz balsam angela...to po to aby zgodnie z zaleceniem Ewy sutki sobie smarować
Ja z pewnoscia pokaznych miotelek nie mam, to moze dlatego
A w temacie- moja lista marzen dalej bez zmian- na razie nie mam na niej nic na juz.
Stary 2007-05-02, 18:27   #1495
-mimbla-
🐛🐈 🦄 🐾

Marzę o Inside Trussardi i Le Parfum Lalique
Ale w normalnych cenach
-mimbla- jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-02, 18:37   #1496
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga79 Pokaż wiadomość
Roz-ter-KO, kolorówka to moja druga pasja Można w to tak samo łatwo wsiąknąc jak w perfumy Tyle jest przeróżnych cudeniek i ciągle kuszą nowości
Cytat:
Hehe, Imienniczko Ty moja, wsiąkniesz, jeśli nie opamiętasz się odpowiednio wcześnie
A potem usiądziesz sobie i zapytasz na głos: "a na cholerę mi 8 pudrów"
Mam nadzieje, że nie

Juz i tak znjomi uważają ,że mam hopla uzywając na przemian kilkunastu zapachów.
Nie mówiąc o 40 sznurkach korali, które sama robię, jakbym ze 20 nie sprzedała po kolezankach to miałabym 60
Stary 2007-05-02, 18:46   #1497
d'ou vient le vent
Zakorzenienie

E, Mariolasl, Kijanko - przyznajcie sie, zescie sie namowily, zeby sie nade mna znecac
Niedobre

Nat

Legite aut Perite!
Stary 2007-05-02, 21:44   #1498
2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f
Konto usunięte

Cytat:
E, Mariolasl, Kijanko - przyznajcie sie, zescie sie namowily, zeby sie nade mna znecac
Niedobre

Nat
oj, zaraz znęcać
Myślę, że skoro dwa dni trwała twoja” nirwana zapachowa”, to zastanawianie się nad nowym nabytkiem także nie powinno trwać dłużej.
To chyba logiczne, prawda E i Mariolasl?
2fc115705b804dd24ceafb6c62ae2b078a3b7407_5febc32a8749f jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-05-02, 21:52   #1499
mariolasl
Zakorzenienie

[1=2fc115705b804dd24ceafb6 c62ae2b078a3b7407_5febc32 a8749f;4262042]oj, zaraz znęcać
Myślę, że skoro dwa dni trwała twoja” nirwana zapachowa”, to zastanawianie się nad nowym nabytkiem także nie powinno trwać dłużej.
To chyba logiczne, prawda E i Mariolasl?[/quote]
Oczywiscie!
Stary 2007-05-02, 22:23   #1500
d'ou vient le vent
Zakorzenienie

Passkudyyyyy!!!!!!!!! Ratuje mnie tylko to, ze przed chwila zakupilam TZowi prezent urodzinowy i wyfrunelo mi sporo kasy ...ufff Ide liczyc flachy

Nat

Legite aut Perite!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości