aktualna lista marzeń - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2005-11-13, 10:56   #151
Smoczyca
Zakorzenienie

GG do Smoczyca
Dot.: aktualna lista marzeń

Cytat:
Napisane przez madziarra
Forum o perfumach szybko wciąga
Wiecie co? Już od dawna pod tym względem weszłam w fazę autodestrukcji (Katarzyno, moja duchowa podporo, wiesz coś o tym! ). Proponuję by hasło w sygnaturce Hybris stało się mottem naszego forum

Smoczyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-13, 10:58   #152
Ami
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smoczyca
Proponuję by hasło w sygnaturce Hybris stało się mottem naszego forum
Ami jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-13, 14:54   #153
hybris
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Smoczyca
Wiecie co? Już od dawna pod tym względem weszłam w fazę autodestrukcji (Katarzyno, moja duchowa podporo, wiesz coś o tym! ).
Oj, wiem, Olunia, sama właśnie jestem o krok od wyznaczonej "ilości brzegowej" i zastanawiam się co dalej...
Cytat:
Proponuję by hasło w sygnaturce Hybris stało się mottem naszego forum
chętnie uzyczę myślę, że oddaje doskonale stan nie tylko mojego, trawionego porfumoholizmem, umysłu
Stary 2005-11-14, 09:22   #154
E
Zakorzenienie

Ok, w tym tygodniu tam zajrzę chociaż cena zapewne będzie typowo "perumeryjna"
E jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-14, 09:31   #155
beliczek
Zakorzenienie

Moja lista marzeń to w tej chwili linia kąpielowa "Angel" - żel pod prysznic, krem do ciała, perfumy do włosów, szampon i odżywka, peeling do ciała... ehhh...
...
Jeszcze kilka dni temu lista marzeń była obszerniejsza (wiadomo, że z jednym flakonikim "angel" i "casmiru" żyć się nie da ). Ale mój prywatny "spełniacz marzeń" czyli mąż zrozumiał ból po stracie moich ukochanych flakoników i zrobił w weekend spustoszenie w Sephorze
beliczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-20, 17:39   #156
elve
Rozeznanie

A mi się dalej po głowie kołacze Prada. do tego doszło nieokreślone pragnienie posiadania niesamowitego flakonu Bulgari Black - pamiętam, że zapach mi się podobał.
elve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-20, 18:06   #157
Toccata
Zadomowienie

Numer 1 - Niprzyzwoita
Numer 2 - Purple Fantasy
Numer 3 - Scent Intense

Reszta sobie poczeka...
Toccata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-20, 19:18   #158
hybris
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hybris
hihihi, znowu sobie pożyczamy pomysł z gazeta.pl ale pomysł fajny
no, to tera ja
* le feu d'Issey Issey Miyake - muszę, po prostu muszę zrobić zapas
* Escada Collection w granatowej kiecce, chcę mieć trzecia kieckę do kolekcji, a perfumy... zużyje się jakoś
* Stella Rose Absolute - jeszcze jej nie wąchałam, ale już wiem, że jej pragnę
* Lolita Lempicka Midnight, zaczarowała mnie, w przeciwieństwie do pozostałych LL
* CdG BruntSugar - bo pożądam słodyczy
* Asja Fendi w dużej ilości, bom się w tym zapachu zakochała
* NR For Her edp. dla urozmaicenia
Cytat:
Napisane przez hybris
No i stało się - wszystko przez dobre serca współwizażanek Jakiś czas temu do mojej listy must-have dołączył
  • Cinnabar (dzięki Totkowi )
  • a dzisiaj - Mahora od kochanej Smoczycy no cóż, moja lista zakupowa wydłuża się stale... - marzenie już spełnione
  • a w kierunku mojej wish-listy milowymi krokami zbliża się Casmir Choparda... - marzenie w trakcie realizacji - właśnie frunie
No cóż, jak dla mnie ten watek okazał sie listą spełnionych marzeń, bo dzięki Allegro, a przede wszystkim dzięki pomocy Dobrych Ludzi zdobyłam już:
  • le feu - i jeszcze jedno mam upatrzone, tylko kasa, kasa, kasa
  • Lolita Lempicka Midnight - została w ten weekend ustrzelona na Allegro
  • Asja Fendi - właśnie do mnie frunie
  • Mahorę też już mam dzięki Allegro
  • Casmir kupiłam tamże, a na dodatek żel pod prysznic i balsamik z linii kąpielowej
  • Cinnabar jest marzeniem w trakcie realizacji...
  • a dodatkowo zdobyłam nieumieszczone na tej liście Sotto Voce, które kolejna dobra dusza mi wyśledziła i niebawem kupi...
wygląda na to, że w moim wypadku pisanie w tym watku ma moc sprawczą...
Stary 2005-11-20, 19:31   #159
321981125346
Raczkowanie

Pragnę kilku zapachów:
City Glam,
Duende EDP,
Tempore Donna,
Apparition(jednak!),
Salvatore Ferragamo EDP,
Tumulte Ch.Lacroix,
Flora Bella.
321981125346 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-21, 08:49   #160
Szumak
Raczkowanie

GG do Szumak

Cytat:
Napisane przez hybris
Kurcze, Hybris, chyba cos w tym jest . Mi tez juz sie ladnych kilka marzen zmaterializowalo, kilka jest w trakcie realizacji i mam nadzieje niedlugo wpadna w moje lapki , z czesci ciesze sie na razie probkami i realizacje odlozylam na pozniej. Wlasciwie z takich wiekszych zostaly mi na razie:
Chloe Innocence (ktorej jednakowoz probeczka mam nadzieje niebawem od Elve do mnie przyfrunie , wiec chociaz tyle), caly czas szukam pelnowymiaru
Asja Fendi (o ktorej E tak sie tajemniczo wypowiada i wielkie nadzieje przez to na zdobycie milej flaszki we mnie wstapily )
i wszystko wskazuje na to, ze dolacze jednak do polujacych na
Le Feu - jedna malutka kulka mi wystarczy, ale to dopiero na koniec grudnia
2000 et une rose - na fali moich ostatnich rozanych namietnosci marze, zeby moc choc raz jeszcze powachac (pomyslec, ze to bylo kiedys moje wielkie rozczarowanie..), bo o zdobyciu calej flaszeczki to wlasnie chyba tylko i wylacznie pomarzyc sobie moge..
i coz skoro przeszla mi niechec do Glorii, a taka sama darzylam kiedys wszystkie zapachy L.Biagotti, to teraz dreczy mnie mysl, czy przypadkiem dzis nie stracilabym dla nich glowy tak jak dla Glorii W zwiazku z tym marze, na razie tylko o powachaniu
Venezia, Roma i Sotto Voce L.Biagotti
no i nieco zdegustowana i zalamana swoja lekkomyslnoscia, ktora czynie odpowiedzialna za prawdopodobne wyrzucenie swego czasu do smieci zuzytej probki Chaos DK (!!!!), marze o malenkiej kropelce w celu przypomnienia sobie zapachu..
No i juz, teraz niech zadziala magiczna moc sprawcza watku
Szumak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-21, 09:18   #161
Smoczyca
Zakorzenienie

GG do Smoczyca

Oj Szumak! No przecież to ja ustrzeliłam tę całą wielkę flachę (100ml) Chaos DK na allegro! Robię próbki wszystkim chętnym, nie ma sensu tego chomikować, bo ma już swoje latka i warto go szybko zużyć dobrze, że jeszcze nie wysłałam Ci tych próbek (nie gniewaj się ale primo - mam silne zapalenie oskrzeli, secudno - fiolki moczę) - wyślę Ci porządnego próbasa Chaos, żadnej tam kropelki. Na nieszczęście ten Chaos się parszywie przepsikuje, no ale mam już pewną wprawę. Tak więc Chaosa już masz!

Stary 2005-11-21, 09:25   #162
Smoczyca
Zakorzenienie

GG do Smoczyca

A ja to chyba marzeń już tak naprawdę nie posiadam... wszystkie się pospełniały Nie odczuwam jakiegoś silnego pragnienia posiadania czegoś. To co mam w zupełności mi starczy. Jest trochę zapachów, ktore bym chciała znów powąchać - np. niektóre Biagiotti - Roma (chyba kupię miniaturkę na allegro), Sotto Voce (mam obiecaną próbkę od Dori), Venezia (to już chyba niemozliwe). Tylko niuchnąć dla pamięci, bo nie jestem zwolenniczką marki LB i nie spodziewam się by to się zmieniło.

Nieodłącznie chciałabym poznać zapachy u nas niedostępne - Incense i Parfum Normy Kamali, Verę Wang, Allure Sensuelle (to w końcu do nas dotrze). Na czoło listy do powąchania wysuwa mi się Lovely Sary Jessiki Parker

No i to by chyba było na tyle

Stary 2005-11-21, 11:23   #163
elve
Rozeznanie

Smoku, hehe, tak piszesz, ale coś wpominałaś, że są realne szanse, że do końca roku przekroczysz magiczną setkę
Stary 2005-11-21, 11:37   #164
Szumak
Raczkowanie

GG do Szumak

Cytat:
Napisane przez Smoczyca
Oj Szumak! No przecież to ja ustrzeliłam tę całą wielkę flachę (100ml) Chaos DK na allegro! Robię próbki wszystkim chętnym, nie ma sensu tego chomikować, bo ma już swoje latka i warto go szybko zużyć dobrze, że jeszcze nie wysłałam Ci tych próbek (nie gniewaj się ale primo - mam silne zapalenie oskrzeli, secudno - fiolki moczę) - wyślę Ci porządnego próbasa Chaos, żadnej tam kropelki. Na nieszczęście ten Chaos się parszywie przepsikuje, no ale mam już pewną wprawę. Tak więc Chaosa już masz!
O magio wizazowej aury - Smoczyco, wielkie, ogromne dzieki. Ja wiem, ze ustrzelilas, ale.. no wlasnie myslalam, ze bedziesz jednak chomikowac, a kolejka chetnych widzialam, ze dluuga i nie chcialam nadwerezac Twojej cennej butli. Nieskonczona jest dobroc wizazowych dusz
Olu, spokojnie sie kuruj, ja sie naciesze szczesciem oczekiwania - to tez bardzo przyjemny stan
Stary 2005-11-21, 14:27   #165
Smoczyca
Zakorzenienie

GG do Smoczyca

Cytat:
Napisane przez elve
Smoku, hehe, tak piszesz, ale coś wpominałaś, że są realne szanse, że do końca roku przekroczysz magiczną setkę
Ach Elve znasz mnie i wiesz, że jestem raptus to znaczy polecę do sklepu, powącham i już chcę mieć, albo dostanę próbke i już chcę mieć. Albo przeczytam coś, dojrzę na allegro i też już chcę mieć czyli spontan totalny
Kupię coś z pewnością, to rzecz pewna jak dwa plus dwa równa się cztery ale będzie to w pełni spontaniczny zakup hehe bo marzeń to ja w zasadzie nie posiadam - no chciałoby sie jeszcze jedną butlę Le Feu ale rozsądek mówi stop (w końcu poprzysięgłam uroczyście, że na zapas kupować nie będę!). Chciałoby się mieć kiedyś i Fumerie Turque, i coś z Hermessence (wiadomo co! ) i jakieś miłe stare Guerlainy, L'Heure Bleue, Nahemę, Jicky - ale to raczej plany na odległą przyszłość, nie muszę ich mieć "tu i teraz".

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2005-11-21, 14:32   #166
Smoczyca
Zakorzenienie

GG do Smoczyca

Cytat:
Napisane przez Szumak
O magio wizazowej aury - Smoczyco, wielkie, ogromne dzieki. Ja wiem, ze ustrzelilas, ale.. no wlasnie myslalam, ze bedziesz jednak chomikowac, a kolejka chetnych widzialam, ze dluuga i nie chcialam nadwerezac Twojej cennej butli. Nieskonczona jest dobroc wizazowych dusz
Olu, spokojnie sie kuruj, ja sie naciesze szczesciem oczekiwania - to tez bardzo przyjemny stan
Szumaku, ale ja się bardzo lubię wszystkim dzielić, no chyba że mam reszteczkę czegoś co jest nie do zdobycia - sama dostałam masę rózności od wizażanek i forumowiczek z gazety a już zupełnie nie widzę sensu chomikowania czegoś czego się ma 100ml butlę
To dla Ciebie mam zapisane - Chaos, Opium Fleur de Sh., The Parfum Jourdana i zielone Les Belles - zgadza się? Muszę wszystko zapisywać co komu, bo się gubię

A tak w ogóle to wracam od lekarza i jest ze mną gorzej, chyba wygram konkurs na zdechlaka roku

Stary 2005-11-21, 15:20   #167
Szumak
Raczkowanie

GG do Szumak

Cytat:
Napisane przez Smoczyca
Szumaku, ale ja się bardzo lubię wszystkim dzielić, no chyba że mam reszteczkę czegoś co jest nie do zdobycia - sama dostałam masę rózności od wizażanek i forumowiczek z gazety a już zupełnie nie widzę sensu chomikowania czegoś czego się ma 100ml butlę

A tak w ogóle to wracam od lekarza i jest ze mną gorzej, chyba wygram konkurs na zdechlaka roku
To dla Ciebie mam zapisane - Chaos, Opium Fleur de Sh., The Parfum Jourdana i zielone Les Belles - zgadza się? Muszę wszystko zapisywać co komu, bo się gubię
Olu, jeszcze raz wielkie dzieki. I... w takim razie ide va bank - czy slynnych 2000 et une rose Lancome masz tez moze tyle, zeby sie malenka kropelka podzielic? Strasznie mnie ten zapach dreczy, tym bardziej, ze mnie kiedys rozczarowal i go kompletnie zlekcewazylam. No, ale to bylo kiedys.. Wtedy wiele rzeczy mi sie nie podobalo, ktore teraz fascynuja.
A tak przy okazji - przyszlo mi do glowy, ze najpiekniejsze cechy Wizazanki-Perfumianki to nos i serce. Atmosfera tu panujaca umacnia moja wiare w swiat i ludzi.
A tak przy okazji - Olu, wiem, ze niewiele sie przed Twoim Smoczym okiem i nosem ukryje, ale czy Ty znasz Eternity Summer CK? Bo ja strasznie lubie te swoja superlimitowanke (w Poznaniu:po 6 flakonikow jedynie Douglasach) i jestem z niej bardzo dumna, a nikt ode mnie nie chce, buuu..
Troche przypomina mi Premier Jour.
I kuruj sie, droga Smoczyco, kuruj, fiolki poczekaja, dbaj o siebie. Bo jak sie infekcja rozszerzy i wyzej zaatakuje, to co my zrobimy bez Twojego smoczego nosa?
P.S. Oczywiscie Roza L. tylko wtedy, jesli rzeczywiscie masz wieksza ilosc.
P.S.Tak, nic nie umknelo Twoim bystrym smoczym oczom Swoja droga, ja wlasnie pol weekendu spedzilam zapisujac co, komu i kiedy
P.S. Probeczki ode mnie dzis powinny zapukac do Twoich drzwi
Stary 2005-11-21, 15:28   #168
Ivesman
Raczkowanie

GG do Ivesman

Od niedawna (nie ukrywam,że po Waszych sugestiach),powąchałem Black Cashmere DK.Strasznie mi sie spodobał!!! Pachnie może niezbyt "ładnie",czyli słodko i kwiatowo,ale ma w sobie to coś,co niesłychanie przyciąga uwagę i powoduje,że BC chce sie posiadać .Mimo,że jestem facetem to myślę,że mógłbym go nosić,przynajmniej co jakiś czas.Teraz Black Cashmere jest tuż za Pradą i Gucci pour homme na mojej liście "must have".Mam takie pytanko...Czy Prada też ma w sobie taki kościelny i piwniczy polot jak BK,cz w pewnym stopniu Angel??
Ivesman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-21, 15:56   #169
Smoczyca
Zakorzenienie

GG do Smoczyca

Szumaku, mam 2000 et une Rose, oszczędzam bo to rarytasik a flakonik był dostępny ino jako 30 ml, ale trochę do fiolki psiknąć Ci mogę (chciałam zaproponować sama, ale cuś mi wyleciało z poprzedniego posta).
Za próbasy od Ciebie z góry pięknie dziękuję, jak przyjdą, dam znać!

A Eternity Summer wąchałam raz. Faktycznie u nas tylko Douglas miał wyłączność na ten zapach. Wtedy skreśliłam, choć uwielbiam E. i b. lubiłam wszystkie limitowanki jak dotąd, ale kto wie, może trza powąchać raz jeszcze i dać szansę

A klasyczne Eternity lubisz?

Stary 2005-11-21, 20:15   #170
Szumak
Raczkowanie

GG do Szumak

Cytat:
Napisane przez Smoczyca
Szumaku, mam 2000 et une Rose, oszczędzam bo to rarytasik a flakonik był dostępny ino jako 30 ml, ale trochę do fiolki psiknąć Ci mogę (chciałam zaproponować sama, ale cuś mi wyleciało z poprzedniego posta).
Za próbasy od Ciebie z góry pięknie dziękuję, jak przyjdą, dam znać!

A Eternity Summer wąchałam raz. Faktycznie u nas tylko Douglas miał wyłączność na ten zapach. Wtedy skreśliłam, choć uwielbiam E. i b. lubiłam wszystkie limitowanki jak dotąd, ale kto wie, może trza powąchać raz jeszcze i dać szansę

A klasyczne Eternity lubisz?
Drogi Smoku, wielkie jest serce Twoje .
Klasyczne Eternity kiedys bardzo lubilam, potem mi troche przeszlo i w koncu nie kupilam do dzis. Ale jak na poczatku lata odkrylam E. Summer, to juz nie moglam sie oderwac i musialam, musialam miec! Pachnie mi tak pieknie konwaliowo-narcyzowo (to zapewne gardenia ), wystarczy, ze sie zblize do flakonika i juz widze wiosne. Bardzo martwilo mnie to, ze to limitowanka, i ze nawet te 100 ml musi sie przeciez kiedys skonczyc i co ja wtedy poczne, biedutek? Az do czasu, kiedy ostatnio przyjrzalam sie blizej Premier Jour. Juz nie musze sie martwic - jak sie skonczy moja blekitna wiosna, kupie sobie Premier Jour - maja ze soba wiele wspolnego. Pewnie ta gardenie wlasnie - widzialam, ze jest w skladzie obydwu zapachow.
No i co, nie musze pisac, ze przy okazji dzisiejszej wizyty w Sephorze natychmiast wypsikalam nadgarstek Eternity, a drugi zaraz po dotarciu do domu Eternity Summer . Klasyk jest dla mnie metalicznie kremowy, chlodny w taki techniczny sposob, rzeczywiscie Elve ma racje - w pierwszych nutach "dentystyczny", potem lagodnieje i troszke sie ociepla rownoczesnie nie tracac chlodnej nuty. Summer bardziej "przyrodniczy", kwiatowy, rownoczesnie chlodny od zieleni i cieply od bialych kwiatow. Po prostu wiosenny.
Ale sie rozmarzylam w ten wilgotny zimny listopadowy wieczor
Edytuje, bo: musze dopisac, ze klasyczny E. w ostatniej fazie pikantny i balsamiczny, i troche kwiatowy. Natomiast w Summer kwiaty caly czas na pierwszym planie, a klasyk w tle

Edytowane przez Szumak
Czas edycji: 2005-11-22 o 08:43
Stary 2005-11-21, 22:06   #171
hybris
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hybris
No cóż, jak dla mnie ten watek okazał sie listą spełnionych marzeń, bo dzięki Allegro, a przede wszystkim dzięki pomocy Dobrych Ludzi zdobyłam już:
  • le feu - i jeszcze jedno mam upatrzone, tylko kasa, kasa, kasa
  • Lolita Lempicka Midnight - została w ten weekend ustrzelona na Allegro
  • Asja Fendi - właśnie do mnie frunie
  • Mahorę też już mam dzięki Allegro
  • Casmir kupiłam tamże, a na dodatek żel pod prysznic i balsamik z linii kąpielowej
  • Cinnabar jest marzeniem w trakcie realizacji...
  • a dodatkowo zdobyłam nieumieszczone na tej liście Sotto Voce, które kolejna dobra dusza mi wyśledziła i niebawem kupi...
Z przyjemnością umieszczam na liście marzeń kolejne... spełnione marzenie: wczoraj niesamowita Smoczyca wyśledziła mi na Allegro Stellę Rose Absolute Jest już moja
Stary 2005-11-21, 22:34   #172
joasiak1
Zakorzenienie

GG do joasiak1

Cytat:
Napisane przez hybris
Z przyjemnością umieszczam na liście marzeń kolejne... spełnione marzenie: wczoraj niesamowita Smoczyca wyśledziła mi na Allegro Stellę Rose Absolute Jest już moja
Kasiu, toż Ty niezmordowana jesteś
My tu się nie zakładałyśmy na wyrabianie żadnej normy, nie nie. Wyczuwam duszę prymuski - we wszystkim pierwsza
joasiak1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-21, 23:07   #173
hybris
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez joasiak1
Kasiu, toż Ty niezmordowana jesteś
My tu się nie zakładałyśmy na wyrabianie żadnej normy, nie nie. Wyczuwam duszę prymuski - we wszystkim pierwsza
buhahhahahhhahah....
Rany boskie, nie z nikim nie idę w konkury! Tylko po prostu okazja sie trafiła 50 ml za 180 zł, to prawie tyle, ile Ola płaciła za kupiona na strefia 30-tkę
A tak prawdę mówiąc, to chciałabym spełnić jeszcze te kilka marzeń, które mi zostały i poczuć, jak to jest, kiedy ma się juz wszystko, czego dusza zapragnie...
A prymuską byłam tylko w szkole podstawowej. Potem doszłam do wniosku, że wolę być genialna w wąskiej dziedzinie, co zresztą wcieliłam w czyn A, i absolutnie tu z nikim nie rywalizuję. Ja tylko gonię własne marzenia.
Stary 2005-11-21, 23:29   #174
321981125346
Raczkowanie

Szumaku jeśli chciałabyś zapoznać sie z 2000 et une Rose, to służę uprzejmie. Jestem z Poznania i mogłybyśmy sie spotkać,.
321981125346 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2005-11-22, 07:44   #175
Szumak
Raczkowanie

GG do Szumak

Cytat:
Napisane przez 321981125346
Szumaku jeśli chciałabyś zapoznać sie z 2000 et une Rose, to służę uprzejmie. Jestem z Poznania i mogłybyśmy sie spotkać,.
Bardzo bym chciala, ale przez najblizsze 2, 3 tygodnie jestem uziemiona - praca, praca i troche rozjazdow. Ale tak w ogole mysle, ze czas najwyzszy na jakies male poznanskie spotkanko wizazanek i ich flakonikow - ja po 12.12 jestem wolna i bardzo, bardzo chetna. Musimy sie zgadac wszystkie na plotkowym. A tymczasem serdecznie pozdrawiam kolejna poznanianke
Stary 2005-11-22, 12:34   #176
elve
Rozeznanie

Droga Kasiu
Nieskromnie napiszę, że cynk o Stelli Rose Absolue dałam Smokowi ja a oan już wiedziała, co z tym zrobić więc się do spełnienia Twojego marzenia również nieco przyłożyłam z czego zresztą bardzo się cieszę
Stary 2005-11-22, 12:45   #177
Smoczyca
Zakorzenienie

GG do Smoczyca

Scyrom prowde godocie, kuleżanko!
Mamy tu taki cichy drugi obieg, system wszesnego powiadamiania, że się tak wyrażę
W końcu gdyby nie Hybris to nie miałabym Chaosa itd

Stary 2005-11-22, 13:35   #178
hybris
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elve
Droga Kasiu
Nieskromnie napiszę, że cynk o Stelli Rose Absolue dałam Smokowi ja a oan już wiedziała, co z tym zrobić więc się do spełnienia Twojego marzenia również nieco przyłożyłam z czego zresztą bardzo się cieszę
Elve Droga, nic mi o tym nie było wiadomo, ale skoro poznałam prawdziwe oblicze Mojej Dobroczyńczyni, to z radością podziękuję Tobie za pomoc w realizacji mojego kolejnego pachnącego marzenia
Stary 2005-11-22, 14:28   #179
elve
Rozeznanie

mojego prawdziwego oblicza to Ty lepiej nie poznawaj, hehe
Stary 2005-11-23, 14:19   #180
E
Zakorzenienie

Hybris, nie szukałaś tego przypadkiem?
http://www.perfland.pl/x_C_Dz__P2_135410146.html
E jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości