Offtopowe zapuszczanie-Wiosną włosy nam po pas rosną! XXXI - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-19, 10:12   #781
saming
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie-Wiosną włosy nam po pas rosną! XXXI

Postanowiłam okno umyć w pokoju w mieszkaniu. I może w kuchni umyję też. I po świętach też pewnie będę myć.
A jak umyję to pójdę do sklepu po małe zakupy, i siądę do książek. Muszę zrobić dwa projekty na czwartek, jedno sprawozdanie i byłoby fajnie chociaż raz WCZEŚNIEJ to zrobić niż na 5 minut przed pójściem spać... a tak to u mnie się kończy zawsze. Mam jeszcze jedno sprawko do zrobienia, ale to może jutro, albo już po świętach, mam na niego iwęcej czasu, a wolę nie wszystko na raz... bo jak wszystko będę chciała zrobić to nic nie zrobię.

saming jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 10:30   #782
blondyna789
Zakorzenienie

fajnie wiedzieć, że nie tylko ja jestem leniem :p
Stary 2011-04-19, 10:33   #783
pamfilia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
hehe nie wiem.. po prostu muszę to zrobić i już. a nóż na gardle to 4strony pracy magisterskiej i 19 dni na napisanie całości to się nazywa mieć nóż na gardle.. a po pracy nic mi się juz nie chce... czuję , że stres mnie zeżre

ale pewnie wypociłaś więcej niż ja
Nie bardzo 6 stron

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
Wode pije. Musimy miec wode ze soba i popijac w trakcie.
No to dobrze po treningu dobrze zjeść coś uzupełniającego energię, ja sobie wcinam np. Corny. Niby batonik ale mało kaloryczny i zdrowszy niż snickersy, marsy itd. No i jeść przed treningiem nie powinno się przez jakieś 2-3 godziny. Ile razy już miałam koszmarne bóle brzucha bo obiad za późno zjedzony
pamfilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 10:45   #784
otako
Zakorzenienie

No nie, ja chyba nie dam rady tego napisać w 2 tygodnie. Nie umiem lać wody, żeby opisywać uzyskane wyniki. Najchętniej wszystko umieściłabym w tabelce albo wymieniła w podpunktach Na razie zrobiłam 2 wykresy i już mam dosyć.

otako jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 10:46   #785
saming
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pamfilia Pokaż wiadomość
Nie bardzo 6 stron

No to dobrze po treningu dobrze zjeść coś uzupełniającego energię, ja sobie wcinam np. Corny. Niby batonik ale mało kaloryczny i zdrowszy niż snickersy, marsy itd. No i jeść przed treningiem nie powinno się przez jakieś 2-3 godziny. Ile razy już miałam koszmarne bóle brzucha bo obiad za późno zjedzony
Po treningu nadają się też np. banany Szybkowchłanialne węglowodany i nie odłożą się w boczki ani nic

Stary 2011-04-19, 11:47   #786
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Przed treningiem samym jesc nie mozna, ale ogolnie w dniu wczorajszym ja nie zjadlam nawet 1000 kalorii. Takze ja zwyczajnie nie mialam energii do spalania. Zwyczajnie nie pomyslalam zeby cos bardziej energetycznego zjesc, a nie jogurcik i warzywna zupka.
Normalnie do siedzenia przed kompem tyle energii mi wystarcza, ale do takiego wysilku fizycznego trzeba sie troche lepiej przygotowac.

Nalozylam moj nowy BB zeby przetestowac i wcale nie jest az taki ciemny jak mi sie wydawalo. I na szczescie zaden z tych ktore mam nie jest rozowy.
Zobaczymy jak sie bedzie trzymal.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 11:49   #787
Chatul
ma zielone pojęcie

Nałożyłam odżywki na głowę
Miło nie iść na zajęcia, uczyć się na kolokwium i przy okazji jeszcze o włosy dbać

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-19, 11:55   #788
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez Rinaa Pokaż wiadomość
o i jak nie zapycha Cię ?
Szczerze to dopiero co go kupiłam i użyłam raz
A Ciebie zapycha?
Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość
I więcej niż ja w ogóle
Mam termin do 5 maja a nie mam nawet zdania w III rozdziale Ale od dzisiaj biorę się do roboty. Postaram się wyrobić w ciągu tych 2 tygodni. Szkoda tylko, że akurat są święta i weekend majowy.
Oj Otako, Ty to już masz dużo
Ja tkwię jeszcze w 2 rozdziale, a badania jeszcze przede mną
A o drugiej rpacy to już nie wspomnę...
Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
Muszę iść makaron kupić do pomidorówki.
Miałam wczoraj wieczorem pobiegać o i dupa Nie wiem kiedy w końcu ruszę dupsko. Ale zrobię sobie dzisiaj domowy aerobik
Też musze ruszyć dupsko bo już grawitacja bezlitośnie mi iściąga dupsko do dołu
Cytat:
mam 19 dni na napisanie magisterki
dobrze, że mam komplet materiałów, bo dopiero byłoby biednie

proszę trzymać kciuki za Olę i jej bezgraniczną głupotę

ale spójrzmy na pozytywne tego strony - nie będę zajmowała się głupotami przynajmniej i mam nadzieję, że zrobię kolejny rekord

Cytat:
No to i ja dolacze do grona leniwcow.
Po swietach mam egzamin. Mialam ponad 2 tygodnie czasu na nauke (tu ferie sa). Planowalam ze codziennie po trochy sie poucze. Zostalo mi mniej niz tydzien a ja nawet nie zajrzalam do ksiazek.
Ale dzisiaj zaczynam.
Kocurku, dasz radę Z tego co pamiętam jesteś też z tych zostawiających na ostatnią chwilę, jak ja i wiele z nas tutaj, więc to nie pierwszyzna
Cytat:
A jak to się robi? Bo ja nawet jak mam nóż na gardle, to w międzyczasie zajmuję się głupotami zamiast skupić się na samej pracy. Na przykład teraz to robię (mam na myśli siedzenie na forum i fb)
Ja też, a do tego wszelkie demotywatory, kwejki, mistrzowie itp i inne głupsze strony bo wszystko stało sie ciekawsze niż pisanie pracy...

Cytat:
fajnie wiedzieć, że nie tylko ja jestem leniem :p
Mnioe też to trochę pocieszyło jednak, bo to zawsze jakaś iskierka nadziei, że nie tylko ja tak mam, że może jednak dam radę. Bo szczerze to demotywuja mnie koleżanki które już mają dużo napisane i irytuje mnie jak koleżanka chwali sie ile to już napisała ile napisze dziś i w ogóle. Wole jak nie porusza tego tematu
Cytat:

No nie, ja chyba nie dam rady tego napisać w 2 tygodnie. Nie umiem lać wody, żeby opisywać uzyskane wyniki. Najchętniej wszystko umieściłabym w tabelce albo wymieniła w podpunktach Na razie zrobiłam 2 wykresy i już mam dosyć.
Ja też na licencjacie z początku nie wiedziałam jak opisywać wykresy, ale potem... jakoś zaczęłam lać wodę i nie przejmowałam się. Jak czas nagli to tak jest

W ogóle jak zobaczyłam jakieś pojedyncze błędy, tzn literówki itp w pracy, juz po obronie... to się wkurzyłam, że nie zauważyłam wcześniej że tez mi umkneło

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------

Cytat:
Przed treningiem samym jesc nie mozna, ale ogolnie w dniu wczorajszym ja nie zjadlam nawet 1000 kalorii. Takze ja zwyczajnie nie mialam energii do spalania. Zwyczajnie nie pomyslalam zeby cos bardziej energetycznego zjesc, a nie jogurcik i warzywna zupka.
Normalnie do siedzenia przed kompem tyle energii mi wystarcza, ale do takiego wysilku fizycznego trzeba sie troche lepiej przygotowac.
Oj to mało jadłaś nie dziwię sie że zasłabłaś. Ja to nawet nie liczyłam nigdy kalorii, ciekawe ile pochałaniam

Cytat:
Nalozylam moj nowy BB zeby przetestowac i wcale nie jest az taki ciemny jak mi sie wydawalo. I na szczescie zaden z tych ktore mam nie jest rozowy.
Zobaczymy jak sie bedzie trzymal.
A jaki to dokładnie BB?
Ja zamierzam jakis kupić, juz od dłuższego czasu ale tyle tego. Nie mogę sie zdecydować. No i wiadomo - nie może kosztowac fortuny, choć tani bardzo też być nie musi, bo musi być dobry - kolorystycznie, musi dobrze robić skórze, nie zapychać i mieć filtr
Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Nałożyłam odżywki na głowę
Miło nie iść na zajęcia, uczyć się na kolokwium i przy okazji jeszcze o włosy dbać
Oj dobrze, ale lepiej byłoby bez koła
Ja mam wolne do końca tygodnia, tzn ... tak sobie zrobiłam
Wczoraj niefartownie była lista na wykładzie

No i nie wiem, czy myć włosy czy przetrzymać
Rzadko zdarzają sie takie okazje...
Smerfetkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 11:57   #789
Jennifer85
Zakorzenienie

Moj Tz i mala sie rozchorowali
Dzis bylam z malym na badaniach... Zrobilam wszystko co bylo zalecone oprocz USG brzucha - nie wiedza czy sie tego podejma wiec szukam gdzie indziej.

Jennifer85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 12:00   #790
n0emi
Zakorzenienie

hej
jen
to wszystko robisz ze skierowania czy za wlasna kase?? jestem ciekawa ile kosztuje pobranie krwi...

aj dziewczyny wy to sie macie z tymi pracami dobrze, ze zadna nie wpadla na pomysl, zeby prace kupic
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 12:02   #791
Jennifer85
Zakorzenienie

noemi wszystko prywatnie - pobranie krwi 8,50

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-19, 12:04   #792
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
hej
jen
to wszystko robisz ze skierowania czy za wlasna kase?? jestem ciekawa ile kosztuje pobranie krwi...

aj dziewczyny wy to sie macie z tymi pracami dobrze, ze zadna nie wpadla na pomysl, zeby prace kupic
Oj nie, co to to nie, choć znam takie osoby i nie pochwalam
Uważam, że tak szczerze poziom na polskich uczelniach i tak nie jest zbyt wysoki a już zwłaszcza jeśli chodzi o nauczanie umiejętności, więc odpuszczenie sobie pisania pracy dla mnie jest bez sensu... po co w takim razie studiować? Dla samego papierka... bez sensu, bo nawet dyplom renomowanej uczelni nie zapewni dobrej pracy, trzeba sie wykazać
Stary 2011-04-19, 12:13   #793
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
Oj to mało jadłaś nie dziwię sie że zasłabłaś. Ja to nawet nie liczyłam nigdy kalorii, ciekawe ile pochałaniam
Ja nie zaslablam calkowicie tylko musialm dluzej polezec, bo gdybym wstala to bym zemdlala. Potem udalo mi sie wyjsc z tej goracej sali na korytarz i tam usiadlam z glowa w dol i mi sie zrbilo lepiej. Strasznie szumialo mi w glowie i jak probowalam wstac to mi ''swiat uciekal''.

Cytat:
A jaki to dokładnie BB?
Ja zamierzam jakis kupić, juz od dłuższego czasu ale tyle tego. Nie mogę sie zdecydować. No i wiadomo - nie może kosztowac fortuny, choć tani bardzo też być nie musi, bo musi być dobry - kolorystycznie, musi dobrze robić skórze, nie zapychać i mieć filtr
Ten co nalozylam dzis to BRTC Gold Caviar. On jest z tych drozszych. Ma spf 50 PA+++ cokolwiek to znaczy.
Ale dla Ciebie raczej moglby byc za ciemny. Ja sie nie opalam, ale naturalnie jestem raczej delikatnie brzoskwiniowa.

Ten jest fajny
http://cgi.ebay.co.uk/Baviphat-Magic...item43a456a923.
W tubce jest wsciekle ponaranczowy, a na skorze robi sie jasniutki i zoltawy.

A ten
http://cgi.ebay.co.uk/Missha-M-Signa...item4aa8d4686e
Jest jasniutki i nie rozowieje. Nie jest zolty, ale tez nie jest rozowy. Nie wiem jak to okreskic, ale podoba mi sie.
Cytat:
Napisane przez Jennifer85 Pokaż wiadomość
Dzis bylam z malym na badaniach... Zrobilam wszystko co bylo zalecone oprocz USG brzucha - nie wiedza czy sie tego podejma wiec szukam gdzie indziej.
Jak to nie wiedza czy sie podejma?
A co w tym niezwyklego?
A jakies wyniki juz masz?

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2011-04-19, 12:17   #794
Jennifer85
Zakorzenienie

kocurzyco nie wiedza czy osoba, ktora to robi sie tego podejmie ale nie wiem dlaczego. Wyniki bede miala w piatek... Napisze do Was bo sama sie na tym nie znam...

Stary 2011-04-19, 12:23   #795
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ten co nalozylam dzis to BRTC Gold Caviar. On jest z tych drozszych. Ma spf 50 PA+++ cokolwiek to znaczy.
Ale dla Ciebie raczej moglby byc za ciemny. Ja sie nie opalam, ale naturalnie jestem raczej delikatnie brzoskwiniowa.
miło to słyszeć/czytać hehe, chyba moge sie już zaliczyć do grona bladzioszków:brzyd al:

Cytat:
Ten jest fajny
http://cgi.ebay.co.uk/Baviphat-Magic...item43a456a923.
W tubce jest wsciekle ponaranczowy, a na skorze robi sie jasniutki i zoltawy.
Nad tym kiedyś się zastanawiałam. On ma jakieś dobroczynne właściwości?

Siostra też chce kupić BB, znowu na spółkę, ale ja nie zamierzam się jakos specjalnie opalać a ona tak, więc i tak będzie trzeba kupic osobno

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-19, 12:30   #796
Magdzia94
Zakorzenienie

Dzień dobry

Nasprzątałam się dzisiaj z mamą na cmentarzu, teraz muszę umyć kuchnię bo jej obiecałam, na razie zbieram na to siły.

Cytat:
Napisane przez Namietne_Usta Pokaż wiadomość
Ah a co do włosowego tematu - dzisiaj przyszła mi paczka ze sklepu internetowego Joanny i mój TŻ doznał szoku
Uzupełniłam zapasy - dwa szampony, dwie maski, trzy odżywki b/s, odżywka d/s, serum, peeling

Niezłe zakupy, chciałabym kiedyś taką ogromną pakę otworzyć

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Coś się znowu wizaż zacina

Magdzia94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 12:33   #797
Namietne_Usta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jennifer85 Pokaż wiadomość
kocurzyco nie wiedza czy osoba, ktora to robi sie tego podejmie ale nie wiem dlaczego. Wyniki bede miala w piatek... Napisze do Was bo sama sie na tym nie znam...
Jennifer - jak coś to mów - może pomogę - pracuję w centrum medycznym, mam kontakt z lekarzami itp.

Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Nasprzątałam się dzisiaj z mamą na cmentarzu, teraz muszę umyć kuchnię bo jej obiecałam, na razie zbieram na to siły.

Niezłe zakupy, chciałabym kiedyś taką ogromną pakę otworzyć

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Coś się znowu wizaż zacina

Mi nie działał rano, teraz też ledwo

Kosmetyki - klik

Szukam - klik

Pozdrawiam
Namietne_Usta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-19, 12:46   #798
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
miło to słyszeć/czytać hehe, chyba moge sie już zaliczyć do grona bladzioszków:brzyd al:
Tak ze zdjec mi sie wydaje, ze jestes jasniejsza ode mnie.

Cytat:
Nad tym kiedyś się zastanawiałam. On ma jakieś dobroczynne właściwości?
Chyba ja wszystkie - rozjasnia, pielegnuje i chroni przed sloncem. ma filtr 30.

Jeszcze ich wszystkich tak dokladnie nie przetestowalam wiec jeszcze nie mam faworyta. Jak na razie lubie wszystkie
A za te filtry to koooocham. Pewnie i tak bede nakladac troche filtra pod nie ale nie tyle co pod normalny podklad.

Tzn mam jeden, chyba Oriental, ktorego nawet nie chce testowac bo jest tragicznie rozowy. Ale moze na twarzy bedzie wygladal dobrze.

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Powrot ko korzeni. Zmywam w misce

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2011-04-19, 12:57   #799
19agusia91
Zakorzenienie

Hej

Napisałam dwa kolokwia,jutro jescze jedno i wolność nieco będzie można poczuć. Zjadam sobie tosty z serem i keczupem , potem ogarnę nieco w łazience kosmetyki, umyje okno w pokoju i do nauki.Pewnie podczas sprzątania będę wizażować.

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Co do lenistwa, spoko, ja mam maturę za 3 tygodnie? 4? Nic jeszcze nie powtórzyłam. W sumie, troche nie mam czasu, wiecznie uczę się na nocs do szkoły. Ale jakbym się spięła to pewnie umiałąbym zarwać nocki. A tu juz jestem zmęczona i i nie mam na nic siły to się nie potrafie nauczyć .
Hula Hop
440/5000 minut
19agusia91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-19, 12:58   #800
Magdzia94
Zakorzenienie

Aaa bo ty jeszcze maturę piszesz. Które przedmioty ?

Stary 2011-04-19, 13:00   #801
19agusia91
Zakorzenienie

tylko chemię.
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2011-04-19, 13:08   #802
saming
Zakorzenienie

A ja umyłam okno, wyprałam ciuchy, i teraz leżę brzuchem do góry.
Zaraz chyba skoczę do sklepu po jakiegoś owoca, orzecha, jajka i makarona
Mam ochotę obejrzeć jakiś film, ale kompletnie nie wiem jaki...

Stary 2011-04-19, 13:09   #803
Magdzia94
Zakorzenienie

To mów kiedy mamy trzymać kciuki

Mnie rozszerzona matura z chemii przeraża, a te kierunki które mi się podobają muszą mieć
Najprawdopodobniej od 2 klasy będę chodzić na korki.

---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ----------

Ja dzisiaj zjadłam całą gałązkę winogron, mhmm pyszne były.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-19, 13:11   #804
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Nie bardzo 6 stron
eee to faktycznie jedziemy na tym samym wózku..
Cytat:

ja też najchętniej bym wszystko napisała w podpunktach. ostatnio mam problem ze skleceniem zdania, które moim zdaniem brzmiałoby mądrze. w ogóle bezsensu.
Cytat:
Mnioe też to trochę pocieszyło jednak, bo to zawsze jakaś iskierka nadziei, że nie tylko ja tak mam, że może jednak dam radę. Bo szczerze to demotywuja mnie koleżanki które już mają dużo napisane i irytuje mnie jak koleżanka chwali sie ile to już napisała ile napisze dziś i w ogóle. Wole jak nie porusza tego tematu
hehe dla mnie też jest to drażliwy temat. w piątek w szkole dowiedziałam się, że ja jako jedyna jeszcze nic nie mam.. nawet faceci.. najwięksi leserzy mają pierwszy rozdział

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
no co Ty.. mi tam przeszła przez myśl taka opcja.. no ale bez przesady.. co to za satysfakcja z dyplomu jak w sumie się na niego nie zasłuży ?

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Hej

Napisałam dwa kolokwia,jutro jescze jedno i wolność nieco będzie można poczuć. Zjadam sobie tosty z serem i keczupem , potem ogarnę nieco w łazience kosmetyki, umyje okno w pokoju i do nauki.Pewnie podczas sprzątania będę wizażować.

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Co do lenistwa, spoko, ja mam maturę za 3 tygodnie? 4? Nic jeszcze nie powtórzyłam. W sumie, troche nie mam czasu, wiecznie uczę się na nocs do szkoły. Ale jakbym się spięła to pewnie umiałąbym zarwać nocki. A tu juz jestem zmęczona i i nie mam na nic siły to się nie potrafie nauczyć .
weź nic nie mów. ja i tak późno chodzę spać, a budzę się z wyrzutami sumienia , że poprzedniego wieczora nic nie zrobiłam
jesteśmy tylko ludźmi..

każde wytłumaczenie jest dobre.
a chyba też będę musiała myć dziś okna
Stary 2011-04-19, 13:13   #805
19agusia91
Zakorzenienie

Madzia, jeśli tylko masz aksę na korki to chodź na nie.

---------- Dopisano o 14:13 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Ja chodzę spać koło 22-23, ale najczęściej do 20-20:30 sie uczę, potem ćwicze
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2011-04-19, 13:21   #806
saming
Zakorzenienie

Ja się zbieram, idę na to osiedle, bo nie wyjdę z tego mieszkania, a taka ładna pogoda to mały spacer sobie chociaż zrobię, a wieczorem będę biegać - muszę w końcu ruszyć i tyle. Eh.

Stary 2011-04-19, 13:27   #807
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez saming Pokaż wiadomość
A ja umyłam okno, wyprałam ciuchy, i teraz leżę brzuchem do góry.
Zaraz chyba skoczę do sklepu po jakiegoś owoca, orzecha, jajka i makarona
Mam ochotę obejrzeć jakiś film, ale kompletnie nie wiem jaki...
O... ja bym sobie obejrzała Dextera albo Housa, jestem z tym bardzo w tyle. Mam po 1-2 sezony, ale czekają aż sie obronię, będzie to dla mnie nagroda, bo jakbym teraz obejrzała to bym miała straszne wyrzuty sumienia, a i tak już mam przez wizaż
Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
To mów kiedy mamy trzymać kciuki

Mnie rozszerzona matura z chemii przeraża, a te kierunki które mi się podobają muszą mieć
Najprawdopodobniej od 2 klasy będę chodzić na korki
Moja siostra jest na chemii ale chemii nie zdawała. No fakt, były miejsca to się jeszcze dostała, u mnie na polibudzie wszystko możliwe, no ale co się odwlecze... miała dużo zaległosci, dużo się uczyła i w sumie nadal dużo sie uczy. Ma takie pokręcone rzeczy
A teraz czasem przynosi a to robiony proszek/płyn do rpania, a to tonik do twarzy
Cytat:
eee to faktycznie jedziemy na tym samym wózku..
No ja chyba też. Co prawda jednej pracy mam 1,5 rozdziału ale drugiej 5 stron

Cytat:
hehe dla mnie też jest to drażliwy temat. w piątek w szkole dowiedziałam się, że ja jako jedyna jeszcze nic nie mam.. nawet faceci.. najwięksi leserzy mają pierwszy rozdział
No to potrafi zdemotywować, ja to chyba wolę nie wiedzieć kto ile ma...

Cytat:
weź nic nie mów. ja i tak późno chodzę spać, a budzę się z wyrzutami sumienia , że poprzedniego wieczora nic nie zrobiłam
jesteśmy tylko ludźmi..

każde wytłumaczenie jest dobre.
a chyba też będę musiała myć dziś okna
I z wyrzutami sumienia się też kładę... skąd ja to znam

Ja okna już pomyłam

W ogóle to koleżanka mi napisała że moja obrona na zaocznych jest dzień później niż miała być, jeden dzień więcej mam
Stary 2011-04-19, 13:31   #808
19agusia91
Zakorzenienie

Ale się wkurzyłam
Hula Hop
440/5000 minut
Stary 2011-04-19, 13:45   #809
Smerfetkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Ale się wkurzyłam
Co się stało?

Ja sie zabieram za to pisanie, musze przeczytać dokładnie co pisałam bo to było tak dawno, że zgubiłam wątek
Stary 2011-04-19, 13:49   #810
19agusia91
Zakorzenienie

to co w klubie
Nic, do jutra!
Hula Hop
440/5000 minut
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości