![]() |
#2131 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zapuszczanie włosów
a znacie jakies tabletki lub preparaty z apteki na porost włosów? bo ja mam długie, tak do połowy pleców ale chce mieć jeszcze dłuuuższe..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2132 |
Raczkowanie
|
nie wiem dlaczego moje wpisy sie tu nie pojawiają ;/
tak długo trwa akceptacja? |
![]() ![]() |
![]() |
#2133 |
Raczkowanie
|
d
![]() Edytowane przez misiuuniaa Czas edycji: 2011-10-12 o 07:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#2134 |
Raczkowanie
|
misiunia twoje włosy nie są takie złe
![]() ![]() a ta oliwka to chodzi o tę dla mam na rozstępy --> (..) edit - kurcza, nie wchodzi mi link to tego :/ ale chodzi o taką dla mam, opakowanie jest różowe, pani z brzuszkiem. ![]()
nie tracę motywacji i kiedyś SKOŃCZĘ MOJE STUDIA ![]() Edytowane przez sahana Czas edycji: 2011-07-22 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2135 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2136 |
Raczkowanie
|
d
Edytowane przez misiuuniaa Czas edycji: 2011-10-12 o 07:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2137 |
Przyczajenie
|
Witam
Mi musicie poradzić. miałam włosy długośći ok. 70 cm. powiedziała bym nawet 77 cm, jak ostatnio mierzyłam. Poszlam jednak do fryzjera, proszac o jakas zmiane fryzury. Fryzur aok, ale bardzo poucinał mi włosy :/ powiedzial ze zniszczone bardzo i bez sensu jest takie "trupy" chodować. Na dzień dzisiejszy najdłuższa końcówka (mierząc od czubka głowy) to 55 cm. Włosy są mocno pocieniowane i nieco przerzedzone. Tworząc jak by V na plecach. Przy twarzy mam kosmyki o różnych długośćiach - 30 -40 cm. Teraz są o 5 cm dluzsze jak na zdjeciu. Teraz chce zapuścić bardzo dlugie wlosy, jak kobiety w indiach ![]() wlosy, z tego co zauwazylam rosna mi bardzo szybko w 1 miesiac potrafily z prawie 4 cm urosnąć.. a jak byly bardzo dlugie rosly 1cm. Nie wiem, jakie macie sposoby zeby przyspieszyć porost włosów? moze nie az takie jak kobieta na zdjeciu, ale dluuugie ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#2138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2139 |
Raczkowanie
|
Do aadzikowa : właśnie dobrym preparatem jest henna treatment wax . Z opinii wielu osób wynika , że dzięki temu preparatowi włosy szybciej rosną .
Jeśli chodzi o tabletki to skrzypowita - koleżanka stosowała i włosy znacznie szybciej jej rosły ![]() pozdrawiam ;D ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Friese - życie mi ratujesz ![]() P.S - widziałam zdjęcie Twoich włosów ;D bardzo podoba mi się kolor . Mam chyba podobnej długości włosy po wczorajszym podcinaniu . |
![]() ![]() |
![]() |
#2140 |
Zadomowienie
|
ehh, a ja powiem wam, że ostatnio małam włosowy kryzys i dość swoich włosów, ale po dosyć intensywnym olejowaniu w tym tygodniu jest lepiej. Zrobiłam dziś fotki i wrzuciłam do galerii zapuszczania, bo włoski nawet ładnie urosły, a wydawało mi się już, że prawie w ogóle nie rosną
![]()
#2141 |
Zakorzenienie
|
Przyłącze się do wątku, jeśli można
![]() Też zapuszczam włosy [dałam zdjęcia do galerii], i już przełamała mi się taka granica, w której myślałam, że w ogóle nie rosną bo jednak okazało się inaczej. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2142 |
Zadomowienie
|
natalkaa, zmiana koloru jak najbardziej na plus
![]()
#2143 |
Zakorzenienie
|
Lubisz brązowe włosy?
![]() Chciałam dać włosom odpocząć od blond farb i ciągłego farbowania, bo prawda jest taka, że musiałam farbować co 3 tygodnie blondy, bo odrazu odrosty. Poza tym pokochałam brązy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2144 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2146 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Śliczne włoski ![]() ![]() Kolor cudowny ![]()
Dbam o włosy od września 2010. cel-35-37-39-41-43-45-47-49-51-60cm- na początek. Od lutego 2011r. wracam do naturalnego koloru włosów. Odrost-13cm Kuracja drożdżowa: 14.03. Pasemko kontrolne 28cm. ________________ "Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oj, mój też. Długie włosy są cudowne! ![]() ![]() Ale szczerze to nawet nie wiem jak mogłabym taki uzyskać. Myślę, ze pewnie do zmieszania trzeba by było jakiś rudy i brązowy. Czemu nie dla Ciebie? ![]() A są gdzieś zdjęcia Twoich włosów? ![]() Edytowane przez natalkaa7522 Czas edycji: 2011-07-23 o 21:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2148 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A moje włosy są proste i tak i tak są krótkie. Marzę o długich, ale one strasznie wolno rosną. Mam nadzieję, że jak urosną to będę ładne, bo jak na razie to tragedia. A tak mi się wydaję, że nie dla mnie. Nie taki typ urody mam. Kiedyś szukałam farby w takim kolorze i nie znalazłam. Myślę, że fryzjer mógłby coś zdziałać. A teraz jestem na etapie powrotu do naturalnego koloru i nie w głowie mi farbowanie. Marzę o moim kolorze, ale to długa droga. A zdjęć jak na razie nie dodałam, bo nie mam. Niedługo idę o fryzjera to dodam zdjęcia przed i po jak aparat dorwę. ![]()
Dbam o włosy od września 2010. cel-35-37-39-41-43-45-47-49-51-60cm- na początek. Od lutego 2011r. wracam do naturalnego koloru włosów. Odrost-13cm Kuracja drożdżowa: 14.03. Pasemko kontrolne 28cm. ________________ "Świat cierpi na brak mężczyzn, szczególnie tych, którzy są cokolwiek warci." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2149 |
Zakorzenienie
|
To czekam na zdjęcia
![]() Ja pewnie jak mi się znudzą brązy też będę wracać do naturalnych, ale na razie jestem i będę brunetką. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2150 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#2151 |
Zakorzenienie
|
Ja w sumie mam jedną dobrą fryzjerkę do której zawsze chodzę od kilku lat, bo zna bardzo dobrze moje włosy i wie co z nimi trzeba zrobić i jak. I jeżeli jej mówię 2 cm, to ścina mi 2, a nie 5. Muszę się z nią skonsultować ten kolor.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2152 |
Zadomowienie
|
Ja nadal szukam dobrego fryzjera, który rozumie co to 2cm ! Teraz idę do takiego, który poleciła mi znajoma. Mam nadzieję, że się nie zawiodę. Zależy mi na każdym centymetrze i nie chcę stracić pół włosów.
![]() ![]() |
![]() |
#2153 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Powodzenia z panią fryzjer. Oby nie ścięła Ci za dużo. Też zawsze prawie błagam fryzjerkę by nie obcinała więcej niż 2 centymetry(bo naprawdę już nie potrzeba więcej...), a one nadal robią swoje. Nie wiem już jak do nich przemawiać. Po ostatnim razie moje włosy do wcześniejszej długości odrastały 4 miesiące. Gdyby ścięła tyle ile prosiłam, byłabym trzy miesiące do przodu z zapuszczaniem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2154 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i proszę aby fryzjer mi pokazał na linijce GDZIE WIDZI 2 CM. on zdziwiony pokazuje. więc ja mówię: dokładnie tyle chcę podciąć. nie więcej bo dojdzie do morderstwa ![]() śmiechem żartem, i przeproszeniem że trkatuję go jako nie w pełni zdolnego intelektualnie wyjaśniłam że wielu fryzjerów nie rozumie co to 2 cm. Także mój sposób już działa i zawsze mam tyle ile chcę podciętych :P Może i chamsko, no ale litości, ile można tłumaczyć. Czasem czuję że nie nadaję na tych samych poziomach sapiens z co niektórymi :P
![]() |
#2156 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2157 |
Zakorzenienie
|
Bo fryzjerzy mają swoją wizję wszystkiego i robią jak im się to podoba
![]() Ja się ciesze, że mam swoją, innej włosów nie oddam! Kileczka, obyś znalazła dobrego fryzjera ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2158 |
Raczkowanie
|
No tak
![]() P.S - nie orientujecie się może , gdzie można zakupić seboradin lotion niger ? Dostanę go może w aptekach ? Jakiej ceny mogę się spodziewać ? |
![]() ![]() |
![]() |
#2159 |
Raczkowanie
|
d
Edytowane przez misiuuniaa Czas edycji: 2011-10-12 o 07:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2160 |
Raczkowanie
|
A o ile się nie mylę jest i odżywka z tej serii i szampon , prawda ? Wystarczy sama odżywka , czy lepiej stosować z szamponem ? Bo jeśli chodzi o szampon to mi tylko head and shoulders pasuje , po reszcie mam niestety łupież .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:07.