|
|
#181 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Co zrobic z okladka?
Dziewczyny.... ja kiedyś widziałam na photoblogu handmejdowy duży notes na spręzynce. Okładką było zdjęcie przyjaciółki tej Pani która go zrobiła. Wyglądał jak zakupiony w jakimś sklepie, poprostu śliczny.
Nie wiecie jak można coś takiego zrobić? |
|
|
|
|
#182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#183 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie to było dość dawno i już nie pamiętam
![]() ale jak można zrobić taką okładke? wywołać u fotografa na jakimś twardym papierze? hmm |
|
|
|
|
#184 |
|
Raczkowanie
|
i jak tam wasze zeszyty??
|
|
|
|
|
#185 |
|
Raczkowanie
|
ja myślałam żeby obszyć jakimś materiałem (jansowym)i zrobić taką kieszonkę po środku i szlówki robił ktoś takie coś i ma może zdięcia?
|
|
|
|
|
#186 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#187 |
|
Raczkowanie
|
podbiję choc i tak nikt to nie pisze
|
|
|
|
|
#188 |
|
Zakorzenienie
|
ja widziałam zdjęcia zeszytów obszytych materiałem - poszukaj nawet na wizażu
wybacz monika, ale reszty Twoich wypowiedzi po prostu nie rozumiem, rozszyfrowalam tylko pierwszego posta. widzę, że jesteś nowa, więc kilka rad: po 1. korzystaj z wyszukiwarki (na górze strony Szukaj) po 2. nie pisz posta pod postem - istnieje opcja edycji, jeżeli chcesz coś dopisać/poprawić (na dole każdego Twojego posta Edytuj) op 3. błagam, pisz zrozumiale - zalicza się do tego także interpunkcja
|
|
#189 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
szukałam i nawet coś tam znalazłam ale zapytałam się czy ma ktoś coś takiego czego nie wklejał jeszcze na wizażu . Ma ktoś może takie zdięcia? |
|
|
|
|
|
#190 |
|
Raczkowanie
|
ja jestem w trakcie wykonywania okładki . Wymyśliłam ze moja okładka bedzie mieciutka więc wykozystałam polar i inny materiał do jej wykonania. motywem ggównym maja być motyle mam 2 cekinowe (już przyszyte) i zastanawiam się jeszcze co zrobic z pozostałym miejscem . Ma ktoś jakiś pomysł na 'zagospodarowanie' go?
Edytowane przez monika154 Czas edycji: 2007-03-17 o 19:37 |
|
|
|
|
#191 |
|
Raczkowanie
|
okładka zrobiona trochę nie wyszła ale no cóż pierwsza w życiu
mam nadzieje że wam się spodoba ![]() PS mam problem jestem tu nowa i nie wiem jak sie wkleja zdięcia ktoś pomoże ? |
|
|
|
|
#192 |
|
Rozeznanie
|
Jak piszesz posta to niżej masz na zielonym pasku napis: "Dodatkowe opcje" i tam jest taki przycisk jak "zarządzaj załącznikami" klikasz wyszukujesz pliku na swoim komputerze, dajesz załącz i KONIEC
PS. przypominam że fotki muszą być odpowiedniego rozmiaru żeby za duże nie były! |
|
|
|
|
#193 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...3&d=1157380917 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...2&d=1161175964 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...3&d=1161175964 http://pretty.wizaz.pl/forum/attachm...3&d=1157741108 wyszukiwarka naprawdę nie gryzie...
|
|
|
#194 |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#195 |
|
Zakorzenienie
|
wytzrzasnęłam to ze swojego wątku, bo sama to zrobiłam
aha i jeszcze jedno zdjęcie z wątku Solagne..... hmmm jesteś nowa, jeszcze sie wszystkiego nauczysz o forum...
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
jak widać (po adresach) wszystkie te zdjęcia są z wizażu, więc jak widać - można było znaleźć..
na (chyba) 5tej stronie tego wątku ktoś wrzucał linka do zdjęcia zeszytu w materiale w moro z naszywką i agrafką
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#198 |
|
Raczkowanie
|
no i mój zeszycike
wiem wiem nie jest zbyt ładny ale mój :Pnie wiem co się dzieje ale jakos komp wolno chodzi :/ przepraszam ale nie mogę edytować wiadomości :/ jutro wkleje zdiecia bo już musze lecieć a i jak któraś z was będzie miała troche czasu to niech mi powkleja linki zdięć z pierwszej strony tego topu bo mi sie nic nie wyświetla z góry dzięki
Edytowane przez elianka Czas edycji: 2007-03-19 o 21:53 |
|
|
|
|
#199 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem ale nie wchodzą mi te zdięcia
http://img48.imageshack.us/img48/177...arat059xp8.jpg i jak wam się podoba? do siostry wpadła kolezanka i zobaczyła zeszycik . zaczeła się dopytywać gdzie kupiłam i za ile :P a ja jej ze sama zrobiłam no i mam pierwsze zamówienie
|
|
|
|
|
#200 |
|
Rozeznanie
|
![]() |
|
|
|
|
#201 |
|
Zakorzenienie
|
monika, ładny ten zeszyt jak na pierwszy ale jaga ma racje- za dużo tego wszystkiego- albo koronka albo motylki... no i troszeczkę jak na mój gust niestarannie wykończony w prawym górnym rogu (jakieś zmarchy dziwne) ale powtarzam- jak na pierwszy raz- bomba, życzę powodzenia w dalszej pracy
|
|
#202 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
elianka dzięki a tak apropo to zeszty jest bokeim ( koronka po prawej stronie) |
|
|
|
|
|
#203 |
|
Raczkowanie
|
Jakbys sciagla te motylki i zostawiła sama koronke to byłoby jeszcze lepiej.
Ja teraz zabieram sie za zrobienie okladki do wosu z gazety... chyba ze macie inne NOWE pomysly ...
|
|
|
#204 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a i czekamy na zdięcia ![]() co za mnie za wariatka ... juz nie ma motylków pomyślałam że wy sie lepiej na tym znacie , macie doświatczenie ... i to rzeczywiście lepiej wyglada a motylki zostana na następny zeszyt |
|
|
|
|
|
#205 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam miec zeszyt na WDż (Wychowanie Do Życia W Rodzinie
) i nie mam żadnego pomysłu jak go ozdobic . To musi byc coś bomba bo nie chcę się narażac na komentarze "znajomych". Gdybyście mogły coś w tempie ekspresowym to byłabym wdzięczna .
|
|
|
|
|
#206 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#207 |
|
Rozeznanie
|
A ja uważam, że najlepiej fajnie ozdobić zeszyt gazetami kolorowymi. Ale chodzi mi dokładnie o to, że bierzemy "newsweek" bo tam są boskie kolorowe reklamy i ciekawe obrazki, wiadomo że można wziaść inna gazete ale ja zazwyczaj biorę akurat tą. Wyrywamy! nie wycinamy! jakieś fajne kolorowe, ciekawe fotki, reklamy, napisy itd ważne żeby były wyrwane a nie ucięte bo jest lepszy efekt. Naklejamy je na zeszyt w jakiejś fajnej kompozycji i "włala"
PS. ja jeszcze całość oklejam taśmą klejącą bo stwierdziłam że w czasie nudnych lekcji zacznę to skubać i będzie po zeszycie
|
|
|
|
|
#208 |
|
Raczkowanie
|
dobry pomysł z tym obklejaniem taśmą
ja teraz mam zrobić materiałową dla koleżanki siostry i zupełnie nie mam pomysłu
|
|
|
|
|
#209 |
|
Raczkowanie
|
A może tak sreberkiem...np. z czekolady milka??
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
Nietrwałe - testowałam
![]() |
Nowe wątki na forum Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:50.

) i nie mam żadnego pomysłu jak go ozdobic