![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki Ziaja -co sądzicie część II
Oj dawno mnie tutaj nie było więc muszę nadrobić Ziajowe zaległości
![]() Juz od dłuższego czasu używam szamponu plantica mięta i niestety nie działa tak jak bym chciała-czyli nie pomaga w utrzymaniu świeżości moich włosów ![]() ![]() Koncze tez wreszcie masełko rebuild (niestety nie używał regularnie więc efektów nie widze...)ale smarowało sie nim przyjemnie i polecam wypróbować ![]() Ostatnio używam tez próbek kremu kozie mleko 1 na suche policzki i go chwale bo bardzo fajnie działa-czuje jak nawilża a nie natłuszcza(i nie zawiera parafiny ![]() Kończe tez (wreszcie...) nuno tonujący i zauważyłam, że wygląda duzo lepiej na buzi kiedy przed jego nałożeniem nie uzyje toniku tylko nałoże go od razu po umyciu żelem...lepiej sie wchłania i nie wałkuje...ale ogólnie nie jestem z niego zadowolona ![]() No i pochwale trochę żel z AHA ![]() ![]() A i jeszcze odżywka plantica pszenica-ładnie pachnie(ale zapach nie utrzymuje sie na włosach) dobrze sie po niej rozczesują włosy...ale chyba nic poza tym ![]() ![]()
#62 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
Moje włosy też kiedyś bardzo się przetłuszczały, aż kilka lat temu moja przyjaciółka fryzjerka namówiła mnie na leciutką trwałą na grubych wałkach i nie wyszedł jakiś straszny baran, bo tego nie chciałam tylko piękne falujące włosy.
I stał się cud moje włosy przestały się przetłuszczać - teraz myję co 3-4 dni. Oczywiście używam kosmetyków do włosów po trwałej. |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Aha, właśnie sobie przypomniałam, że zaczęłam używać odżywki do włosów plantica witaminowa, ale włosy po niej to straszne tłuściochy, a niby jest bez spłukiwania. Tak więc używam jej jako maseczki ze spłukiwaniem, ale liczę na to, że się szybko skończy. Na pewno do niej nie wrócę....
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Konto usunięte
|
ja te ze splukiwaniem zawsze splukuje
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam straszny dylemat, potrzebuję żelu do oczyszczania (mam dość mocno zapchane pory) i zastanawiałam się na nuno i tin tin. No jest jeszcze ten z AhA (kurde co to jest?), niby specjalnie do cery tłustej i mieszanej, ale nie wiem czy jestem na niego za młoda (latek 17) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Nie jesteś za młoda, a "kurde co to jest" - wystarczy wrzucić na google "kwasy AHA" czy nawet spojrzeć na wizażowe artykuły i wszystko będzie jasne
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Zawsze wrzucałam do googli samo AHA i nic mi nie znajdowało. nie mam specjalnego pojęcia o tych wszystkich dodatkach kosmetycznych...:confused :
Właśnie przejrzałam gazetkę Natury i jest nawet dużo rzeczy z Ziaji: -Sopot - brązujący krem do ciała + kem do twarzy 9,99 -kozie mleko - kremy 1 i 2 za 5,99 -rebulid - masełko za 9,99 -krem na pekajaca skórę pięt za 3,99 Ceny obowiązują do 08,01 Edytowane przez Nillette Flow Czas edycji: 2007-12-30 o 17:32 Powód: Promocje w naturze |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Przyczajenie
|
Ja nie dawno kupiłam tonik aloesowy, nawet niezły, ale śmierdzi. I także mam krem nagietkowy, fajny, tylko tłusty bardzo, ale zapach ma śliczny a i działanie niezłe, nie mam już tak zaczerwienionych policzków.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
" BioBalans żel oczyszczający z kompleksem AHA OCZYSZCZANIE AHA - alfa-hydroksykwasy - kwas jabłkowy i cytrynowy oraz substancje myjące pochodzenia roślinnego - Dokładnie usuwa zanieczyszczenia i odblokowuje pory.- Redukuje nadmiar sebum.- Delikatnie złuszcza martwe komórki naskórka. NAWILŻANIE prowitamina B5, Glucam - Aktywnie wiąże wodę w skórze i utrzymuje optymalny stopień nawilżenia. - Doskonale tonizuje i odświeża naskórek.- Łagodzi podrażnienia i przywraca skórze naturalne pH. SEBUM CONTROL Normaseb - z witaminami B6 i H oraz aminokwasami - Normalizuje pracę gruczołów łojowych.- Zmniejsza skłonność do przetłuszczania się skóry.- Zwęża rozszerzone pory. NIE ZAWIERA MYDŁA Sposób użycia Używać do mycia niewielką ilość żelu. Spłukać dokładnie wodą i zastosować biobalans tonik normalizujący. Następnie wklepać biobalans krem matujący na dzień lub krem normalizujący na noc. Opakowanie 200 ml " Wyróżniłam na czerwono to, czego nie mogłaś rozszyfrować, a miałaś opisane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nillette Flow też słyszałam że szampony Ziaja MED pomagają nie tylko na łupież (z którym nie mam problemów) i właśnie mam ochotę go kupic ![]() ![]() Używam sobie od kilku dni kremiku dotleniającego z serii 100% pielęgnacji i jak na razie moge powiedziec że zapach choc delikatny jest brzydki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#72 |
Konto usunięte
|
czy któraś z Was używała może tych kremów?
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=22112 http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=21441 |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Ja mam chyba ten z bawełną - nie jestem pewna, bo tubka się zepsuła (odpadł ten fifutek na którym się zakrętkę zakręca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Konto usunięte
|
no to jak za lekki to niedobrze, bo szukam treściwych kremów właśnie na teraz. dzięki za opinię.
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A poza siecią - w sklepach prowadzących Ziaję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Konto usunięte
|
ja widziałam te kremy jedynie w GC.
|
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
ja mam ten z d-panthenolem. jest lekki, slicznie pachnie i błyskawicznie sie wchłania. jest idealny na krem do biura
![]() Dostałam dwa takie kremy gratis w sklepie ziajowym. Nie kupilabym go jednak bo za lekki jednak i tubka paskudna jak rzadko
#79 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Konto usunięte
|
Dziewczynki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
po prostu Em :)
|
W Super Pharm mydła są w promocji za 5 zł, tak samo jak żele do h.i. A przy zakupie dowolnego produktu z serii Kozie Mleko maseczka gratis.
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
ooooo w superpharm
![]() ![]() chyba wezme kakaowe ale nie wiem czy nie za mdłe... |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Jak nie lubisz mdławych zapachów to polecam oliwkę. Ja osobiście uwielbiam wszystkie 3 mydełka i każde za coś innego ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
już po dwóch uzyciach zel oliwkowy kompletnie mi nie podpasował ...
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o mydełko Oliwkowe to kupiła je z myślą o moim mężu, wrażliwcu jak się patrzy, potrafi dostać pokrzywki po żelu pod prysznic, a ten jest rekomendowany nawet dla dzieci. Mąż wybór pochwalił, jak mu się średnio podoba to nic nie mówi, to znaczy, że teraz faktycznie mu pasuje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
nie napisałam
![]() ![]()
#87 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Wtajemniczenie
|
Ja na Święta byłam u rodziców i tam zrobiłam polowanie na Ziaje
![]() Kupiłam wszystko co chciałam oprócz mydełek pod prysznic. Moze następnym razem się uda. Tak więc kupiłam - krem odżywczy z opuncja figową - zaraz musiałam biegnąć po drugi bo spasował bardzo mojej mamie a ona ma problem z dobraniem kremów i mało który jej odpowiada. Jesteśmy obie zadowolone. Zapach jak dla mnie ok, fajnie się rozsmarowywuje, na mojej buzi wchłania się do matu, skóra jest po nim gładziutka i milutka. Stosuje pod makijaż i też się sprawdza. To bedzie jeden z moich ulubieńców i myślę że latem kupię sobie lekką opuncje ![]() - tonik z opuncja figową - też jestem zadowolona. Właściwie to bardzo rzadko używałam toniku bo wszystkie które miałam powodowały u mnie ściągnięcie skóry więc jakoś sobie odpuściłam stosowanie. Ten tonik mnie pozytywnie zaskoczył ![]() - mleczko z opuncją figową - narazie nie testowałam, czeka na swoja kolej ![]() - masełko czarne rebuild - tez czeka na swoja kolej więc jak tylko wypróbuje to napisze o efektach |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Ja też dawno tu nie zaglądałam, małe pytanie: czy masełka kokosowe i bursztynowe już się pojawiły?? Któraś widziała? Może po remanentach będzie w sprzedaży.
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
ostatnio ie widziałam tych maseł, ale muszę się dokładnie rozejzeć
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.