![]() |
#2851 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak podkreślić jasną cerę? II
Cytat:
![]() Znam tylko jeden b.jasny podklad, dla chlodnych bladziochow: Lumene DOUBLE STAY odcien 0-Vanilla Meringue: link B.b.jasny, kremowy, srednio kryjacy, dajacy efekt pudrowego wykonczenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zna ktoś może podkład Luminous Silk Armaniego? Podobno jest w Douglasie w Złotych Tarasach, ale zastanawiam się czy jest cała gama kolorystyczna, bo w sklepie on-line (tylko USA ![]() http://www.giorgioarman☠☠☠☠☠☠☠-usa.c...foundation.htm jest jeszcze jakiś fluid sheer, też ma ten odcień 0, ale jak widzę tę bordową 4kę to się mocno zastanawiam czy to aby napewno jest podkład ![]() pod spodem ten luminous silk i odcień 0.. ciekawe jaki jest na żywo ![]()
![]() |
![]() |
#2853 |
Zakorzenienie
|
Potwierdzam kolorowka Armaniego jest w Douglasie Zlotych Tarasach
![]()
![]() |
#2854 |
Zakorzenienie
|
dzięki Contax, a nie wiesz czy jest cała kolorówka czy tylko jej część? bo to, że w ogóle to jest to już wiem, dlatego o tym piszę
![]()
![]() |
#2855 |
Raczkowanie
|
dobra... jestem gapa, nie krzyczcie, drugi raz zapytam o to samo - i ostatni, bo jak dostanę odpowiedź, od razu lecę do apteki. jaki to był filtr zostawiający białawy film na twarzy (choćby minimalny!) i DLA TŁUSTEJ CERY? bo już to słonko coraz mniej mi się podoba. dłonie chyba mi się opaliły!!
![]() ![]() ![]() dziękuję za miłe słowa pod adresem moich zdjęć ![]() ![]() ![]() ![]() natrix - możesz coś więcej napisac o tej białej bazie inglota? czy daje choć maleńkie krycie? nada się i do przetłuszczającej się cery? doradźcie mi jeszcze, proszę, w jednej sprawie, bo takiego "prawdziwego" aptecznego filtra jeszcze nie używałam.. to się kładzie jak podkład? czyli normalny krem, potem korektor a potem filtr i puder sypki? czy korektor po filtrze? ale chyba raczej przed, bo jak raz spróbowałam położyć korektor NA podkład, to mi ściemnił się po paru godzinach i wyglądało to paskudnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2856 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najprosciej bedzie zadzwonic i zapytac sie czy maja akurat ten odcien podkladu.
![]() |
![]() |
#2857 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() potrzebuje czegoś w miare kryjącego, jasnego, chłodnego/neutralnego i nie brudzącego ubrań (ok 50zł) wklejem siebie w naturalnymj kolorze włosów ![]() ![]() ![]() a jutro z Garnierem 100% COLOR, XL1 ![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2858 |
Zadomowienie
|
od razu sie przyznaje, ze nie przebrnelam przez 95 stron tylko przez ostatnich 15 ( mea culpa, mea maxima culpa
![]() pewnie sie myle ale wydaje mi sie, ze duza czesc z was ma styl gotycki- pankowy, a ja raczej taka krolowa sniegu jestem z typu kolorystycznego ale juz z urody to taki drobniacha-delikates. Moze moglybyscie mi podpowiedziec jak podkreslic tego typu urode??? ![]() od razu mowie, ze w ciemnych cieniach i z bialym pudrem wygladam jak z nowej reklamy Heya ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2859 | |
Rozeznanie
|
Antropina u mnie fotki są zupełnie niebieskie
![]() Natrix oba pasują ![]() ![]() ![]() ![]() IlonaMarianna jak filtry z makijarzem to tylko Avene, korektor na filtr. A jeżli inne filtry, to filtr na to skrobia, potem korektor i sypki puder ![]() Madzia śliczna jesteś, ja bym ten kolor włosów zostawiła. Cytat:
![]() |
![]() |
#2860 |
Zakorzenienie
|
Pogoda dziękuję
![]() ![]() ![]()
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2861 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale Madzia mnie poparła (w pewnym sensie), ha ![]() gosh.. kilka dni przed maturą zaczynam się zachowywać jak dziecko ![]() ![]() ![]() ![]() a dzisiaj mi babeczka od geografii rzucila jak ją odprowadzałam do furtki "boże, Daria, jaka ty blada jesteś! wyjdź no troche na słońce! widać, że cały czas w domu przy książkach siedzisz" ![]() po ostatnim 5godzinnym (niedzielnym) spacerku chyba mimo filtra 50tki coś mi policzki ruszyło, bo cały czas zaróżowione są ![]()
![]() |
![]() |
#2862 |
Zakorzenienie
|
Daria, fajna babka od geografii
![]() Powodzenia na maturkach Tobie i innym jaśniutkim wizażankom ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2864 |
Raczkowanie
|
Kattarina dziekuje bardzo..
![]() Pogoda -wiem,ze zdjecia dziwne wyszly..postarma sie o normalne,tylko czekam az moj aparacik ozyje i worci z naprawy ![]()
![]() |
![]() |
#2865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W "realnych" drogeriach, zapewne ponad 50zl. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2866 |
Rozeznanie
|
IlonaMarianna już mówię o bazie Inglota. W ogóle, to różne kolory są (zielona, fioletowa, pomarańczowa, beżowa i dwa rodzaje białej). Ja mam skórę tłustą, ale skłonną mimo tego do przesuszania (jak mnie to może wpieniać
![]() ![]() Daria, Pogoda, Madzia No dzięki za podpowiedzi w związku z czupryną ![]() ![]() A że Daria jest nieco stronnicza w kierunku czerwonego (co raczej powinno przez Nią być poczytane za komplement ![]() ![]()
![]() |
#2867 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2868 |
Rozeznanie
|
Daria jako autonomiczna jednostka masz do tego pełne prawo
![]() A czy przy okazji mogłabyś powiedzieć parę słów na temat Revlon Age Defying, oczywiście najjaśniejszego, bo doszły mnie słuchy, ze go stosujesz. Chodzi mi, czy do różowawej i raczej tłustej cery się nada oraz jak jest z kryciem i trwałością. Jeśli już ktoś Cię dręczył wcześniej tymi pytaniami, to proszę, nie gniewaj się i nakieruj mnie, niebożę w odpowiednie rejony ![]()
![]() |
#2869 |
Rozeznanie
|
acha! Jeszcze anegdota z dzisiaj: zapada zmierzch, ja i mój TŻ snujemy się po rynku, jedno bledsze od drugiego (jeszcze w dodatku w asyście mojego superbiałego brata, bo na lody mieliśmy się udać przy święcie), w czerń odziani (
![]() To się nazywa komplement ![]() ![]()
![]() |
#2870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2871 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja jestem różowawa i dla mnie jest idealny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ostatnio (zamiast się uczyć oczywiście) naskrobałam o nim trochę tutaj http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12415 zdjęcia tego mojego są w wątku, widać, ze ma różową nakrętkę, nie czerwoną czy czarną, bo niestety okazuje się, że jest różnica
![]() |
![]() |
#2872 |
Rozeznanie
|
Mallutka jeśli wyglądasz jak z nowej reklamy Heyah (z tej wampirzej?), to dla mnie bomba
![]() ![]() Ja to w ogóle uważam, że ciemne cienie i smołki, to wszystkim pasują (,przez który to pogląd jestem troszkę gnębiona przez moją nauczycielkę na kursie stylizacji ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2873 |
Rozeznanie
|
Daria toż Twoja wypowiedź to istne kompendium
![]() ![]() ![]() Oj, jak wspomnę moją maturę, to przychodzi mi na myśl tylko jedno i to w dodatku prawdopodobnie to samo, co wszystkim, którzy maturę już mają za sobą: i po co było tak się stresować?? Ale to jest takie gadanie...Matura to egzamin jak każdy inny. Jestem już, chwała Bogu, na piątym roku studiów (nie, ja nie chcę dorosłego życia ![]() ![]() ![]() zauważam u siebie tendencję do offtopowania ![]()
![]() |
#2874 |
Zakorzenienie
|
Mam nadzieje ze to nie bedzie uznane za reklame ale musze sie wam czyms pochwalic.
Odkrylam swietny balsam brazujacy. Sama go uzywam-wiec to tylko recenzja zachwalajaca.Macie u siebie sklepy EKo http://www.eko.pl/ -takie supermarkety?Ja mam i tam sa takie balsamy brazujace za 6.99 40 ml-dalam screen i fotke. Swietnie brazujace az sie sama zdziwilam ![]() W ogole nie pachnie samoopalaczem i DHA.Pachnie podobnie jak balsam Kolastyny-brazujacy.Uzywam go 2 razy dziennie i skora nabrala zlotego odcienia zadnych smug i plam a jak mocno odzywia- po zadnym balsamie nawilzajacym nigdy nie bylo takiego efektu. Nogi mam bezowo zlote- tak delikatnie. Do KWC zglosic nie moge- bo takiej firmy jak http://www.hurt-serwis.com.pl/index2.html nie mozna zglaszac bo to jest siec handlowa jak Biedronka.
![]() |
![]() |
#2875 |
Zakorzenienie
|
przecież w KWC są żele pod prysznic Fitti, więc jak nie można jak można zgłaszać?
![]() ja mam balsam brązujący 4 pory roku, efektu narazie nie widzę, a smaruję nogi codziennie ![]()
![]() |
#2876 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() czy uzywala ktoras z Szacownych Królów Śniegu rozu Burżuła (pieknie pisze po francusku prawda ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2877 |
Zakorzenienie
|
Ale jak zglosic to jako firme?Firma Fitti?
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2878 |
Raczkowanie
|
dziewczyny drogie moje kochan mozecie mi napisac jakie sa dobra podklady ktore nie ciemnieja na twazy ....bo nie zabardzo mam czas zeby czytac cale forum
![]()
![]() |
![]() |
#2879 |
Raczkowanie
|
a ja ponowię pytanie o filtr zostawiający lekko biały film na twarzy.. nie wiem czy ktoś kiedyś nie polecał mi La Roche Posay, ale nijak nie mogę tego znaleźć
![]() ![]() black.moth, ze średnio i nisko półkowych podkładów nie ma żadnego, który by ani odrobinę nie ciemniał. nawet Max Factor w ciągu dnia robi się trochę ciemniejszy. może poszukaj najjaśniejszych odcieni podkładów marek luksusowych? coś chyba było tu mówione o Givenchy i Guerlain. z wyższej półki miałam tylko Teint Idole Lancome'a i byłam niezadowolona. nie dość, że nie krył dobrze, to jeszcze był wodnisty i ciemniał na twarzy! osobiście jestem zadowolona z MF Lasting Performance, ale nie wiem, czy ten kolor jest jeszcze dostępny - pół roku temu kupiłam na allegro z wielkim trudem dwie buteleczki odcienia 100 FAIR i nie wiem, czy wogóle jeszcze gdzieś się da go dostać. myślałam o podkładzie Kryolana, ale koleżanka studiująca na kierunku wizaż/kosmetyka odradziła mi go na codzień jako o wiele za ciężki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2880 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Teraz uzywam tylko kompaktu DP Chanel i jest rewelacyjny. Niestety na jesień bedzie sporo za ciemny ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:22.