|
|
#31 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
Cytat:
Cytat:
W sklepie też wszystkie są zafoliowane. Nie wiem już od czego to zależy, że jedne dostają zafoliowane a drugie - ten sam krem - bez folii. Sądząc po mojej niezafoliowanej miniaturce mam wrażenie, że pozbywają się zwrotów (o czym świadczyłby fakt widocznych oznak otwierania pudełka). Ktoś odesłał, bo dostał uczulenia czy się rozmyślił - a oni później pozbywają sie tego (bo przecież sami proszę o ewentualne zwroty w opakowaniach). A skoro i tak dodawali go jako gratis to mogą wysłać niepełnowartościowy produkt. Jak dla mnie to żenada Powiem Wam, że nadal mam dylemat, czy to odesłać bo jak widać nic nie wskóram - skoro oni uparcie twierdzą, że tych miniaturek nie foliują.(tzn. jednym tak a drugim nie )Narażę się tylko na koszty a ta miniaturka nie jest tego warta. Dobrze, że krem był dla mojej cioci, która to zrozumie. A może zadzwonić i wyraźnie zażądać, że nie życzę sobie dostawania kremów bez folii? Niech lepiej wpiszą brak produktu niż mieliby mi przysłać otwierany krem- bo to wstyd dać klientce coś takiego!!! Tak na marginesie - woda Avon Shine też była nie zafoliowana i używana, bo po naciśnięciu od razu prysnęły perfumy - a gdyby nie była używana to rurka byłaby pusta i pierwsze pryśnięcia byłyby z powietrzem ![]() Ale, że to dla mnie to odpuściłąm bo mi na nich zależało. |
||
|
|
|
#32 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.No, ale bardzo mozliwe ze tak jest .
|
|
|
#33 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Potwierdzam, jest bez atomizera! Dziewczyny, czy starając sie o pracę wpisałybyście w CV swoje doświadczenia w sprzedaży bezpośredniej jako konsultantka w firmie kosmetycznej? |
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
Jasne ze tak! (ja bym wpisala.)
ps. dzieki za inf.
|
|
#36 |
|
Raczkowanie
|
Kurcze, głupi AVON
Jestem wkurzona bo oprócz wody Incadessence z netto nie przyjdzie mi też Blue Rush (3 flakoniki)... Nie lubię zawodzić swoich klientek, ale jak tu nie postępować inaczej... eh, przez takie numery rujnuje się tylko zdobyte zaufanie... Moim zdaniem Avon powinien nas informować o brakach na stronce, by nie dochodziło do takich nieprzyjemności !A tak poza tym, wszystko przyjdzie... ...grrrr, ale się wkurzyłam... wybaczcie... |
|
|
|
#37 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To jest oferta dla konsultantek a nie klientek - ja tam ja pokazuje tylko nielicznym klientkom. Wiadomo, ze produkty z netto mogą nie przyjść bo są do wyczerpania zapasów. |
|
|
|
|
#38 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w piątek w cok w wawie te wody blue stały sobie grzecznie na półeczce i jakoś nie widziałam zainteresowania nimi sprawdź w cok u siebie
|
|
|
|
|
#40 |
|
Raczkowanie
|
Ja tez juz tu jestem
Powodzenia na nowej watkowo-czwartej czesci - niech 4 przyniesie szczescie w odbiorach nam wszystkin ))
|
#41 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W II terminie zamówię tą wodę Tż na pewno mu się zapach spodoba |
|
|
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
Wysmarowałam - a jak
![]() Rozpisałam się nawet na 2 maile bo miałam ponad 1000 znaków ![]() Dam znać jak odpiszą. |
|
|
|
#44 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Podaje produkty z demo 12/2008 oferty netto 12/2008 nie bedzie wogólke w tym katalogu: Woda perfumowana U by Ungaro dla Niej w cenie 95 zł netto Anew Korektor wypełniający zmarszczki mimiczne w cenie 38,90 zł netto Podkład w płynie "Idealny kolor" w cenie 19,90 zł netto. |
|
|
|
#45 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;7995411]znowu jakas woda w kosmicznej cenie
[/quote]niestety ale to w końcu Ungaro-kolejny, po Lacroixie i Cynthii projektant, który tworzy dla Avonu perfumy nie wiem, czemu tak się dzieje, ale te autorskie pachnidła są najgorszymi zapachami z katalogu![]() kasia2439, dzięki za info. balsam już jest mój
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
no ja tam uważam że zapach pana Lacrioxa jest świetny.. elegancki bardzo
a flower rzeczywiście jak dla mnie niewypał... ale Ungaro żeby 95 zł w demo.... szkoda że tak drogo..
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj odebralam paczke w Cok u i zalapalam sie na kremik do stop
|
#49 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie,
potrzebuję informacji od jakiego wieku można używać kosmetyki z filtrem dla dzieci. Dzięki.
|
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś dostałam paczkę z 9. Faktycznie nowy męski Blue Rush bardzo mi się podoba, natomiast woda Roma to istny nietrwały smierdziuch. Tokyo natomiast same słodkie owocki. Jestem też bardzo zadowolona z zestawu arbuzowego do stóp- bardzo przyjemny w użytkowaniu, działanie przeciętne.
|
|
|
|
#51 |
|
Raczkowanie
|
czy ktoś może potwierdzić że złocisty olejek w sprayu po opalaniu ze str.53 jest w brakach, produkcja zakończona-prosimy nie zamawiać?
|
|
|
|
#52 |
|
przyczajony tygrys
|
Polecałabyś?
|
#53 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#55 |
|
Rozeznanie
|
WoW!Szaleje Avon,! Myślę tu o perfumach Ungaro!Ciekawe czy nareszie coś żywszego zrobią...
Dziewczyny,mam dylemat,może będziecie mogły mi pomóc: czy jest jakaś znacząca różnica między kremem do ciałą a do twarzy z filtrem mineralnym spf30????
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;7999693]ja nie polecam[/quote]
Bardzo podoba mi się zapach, konsystencja, kolor i przyjemność użytkowania, z tym że zaznaczam, że jest to seria na lato, a więc lekka, krem to nie jakiś zimowy tłuścioszek do włożenia w wełniane skarpetki tylko bardziej wodnisty. Mi się podoba cała ta seria. już sobie wyobrażam jak będę nim smarować przesuszone od piasku i wody morskiej stópki
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2008-06-25 o 20:43 Powód: literówka |
|
|
|
#57 |
|
Zakorzenienie
|
Melduje się w kolejnej części wątku o Avonie
![]() Przy okazji chciałabym pochwalić kolor oraz trwałość lakieru Shining Rose Kolor to bardzo ładny róż ze świecącymi drobinkami. Na paznokciu wygląda to wręcz uroczo Jeśli chodzi o trwałość, to mnie zadziwili. Na moich paznokciach każdy lakier utrzymywał się góra dwa dni. Natomiast ten lakier mam już na paznokciach 5 dzień i dopiero widać delikatne odpryski. BARDZO POLECAM ten lakier
|
|
|
|
#58 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#59 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Hmm - nawet jak nie masz zarejestrowanej działalności gospodarczej to ja bym wpisała.W końcu to jakieś zdobyte doświadczenie |
||
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;7995411]znowu jakas woda w kosmicznej cenie
[/quote]skoro cena w demo wynosi aż tyle to cena regularna będzie pewnie ok.150zł
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.

)

.

Jestem wkurzona bo oprócz wody Incadessence z netto nie przyjdzie mi też Blue Rush (3 flakoniki)... Nie lubię zawodzić swoich klientek, ale jak tu nie postępować inaczej... eh, przez takie numery rujnuje się tylko zdobyte zaufanie... Moim zdaniem Avon powinien nas informować o brakach na stronce, by nie dochodziło do takich nieprzyjemności !

ale to w końcu Ungaro-kolejny, po Lacroixie i Cynthii projektant, który tworzy dla Avonu perfumy
nie wiem, czemu tak się dzieje, ale te autorskie pachnidła są najgorszymi zapachami z katalogu

i dopiero widać delikatne odpryski. BARDZO POLECAM ten lakier