|
|
#2521 | |
|
szeryfcio
|
Dot.: Wszystko o Avonie 4
Cytat:
trafiamy na siebie .A co do sąsiadów to wiesz, ja akurat mam takich, że już wolę do Coku podjechać .
|
|
#2522 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2523 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
A w COKu różnie bywa, zależy od COKu. Albo ta osoba musi mieć upoważnienie, albo wystarczy jak w dowodzie ma ten sam adres zameldowania (tak mi powiedzieli na infolinii). Ja zawsze daję mężowi dodatkowo swój dowód. I jeden pan wolał mój dowód, innym razem inny pan wolał jego dowód.
|
|
#2524 |
|
Raczkowanie
|
A jeśli chciałabym na adres mojego chłopaka? i żeby to on odebrał?
|
|
|
|
#2525 |
|
szeryfcio
|
no to jest taka opcja na formularzu jednorazowa zmiana adresu dostawy.
|
#2526 |
|
Doncia
|
Ja na podaje adres mojej kolezanki też konsultantki, bo ona zawsze jest w domu, a ja spokojnie po pracy moge pojechac do niej i ją odebrac. |
|
|
|
#2527 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2528 |
|
Rozeznanie
|
Jeszcze a propos dostawy do domu: pamiętam, ze czytałam kiedyś,że można zostawić kurierowi na drzwiach do domu karteczkę, gdzie może zostawić paczekę (jeśli nikogo nie ma w domu). Im w sumie najwygodniej wszystkie nieodebrane paczki zwieźć do biura okręgu (tam nie powinno się nic stać).
Sama odbieram paczki w Coku. Wczoraj własnie wiozłam ją przez pól miasta i nie byłam przygotowana na to, ze będzie tak ciężka ale zdobyłam Surreal Hosenko! Jak się spisał tusz pogrubiający CT????? Bo jesli można go kupić w k13 za 7 zł (przy 25% rabacie) ...
|
|
#2529 |
|
Raczkowanie
|
czy odżywka do paznokci Mineralna Moc ma formę lakieru (który zmywa się potem zmywaczem) czy jest to olejek do wcierania ? Bo Strong Results to chyba olejek
![]() zamówiłam Mineralną Moc, a nie zrobiłam wcześniej rozeznania taka sierota ze mnie. W KWC też nie mogę znależć opini o tej odżywce
|
|
|
|
#2530 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie planowane dostawy są w środę a kurier przyjeżdza w piątek lub sobotę wieczorem.
Zazwyczaj ktoś w domu jest ale gdyby nie było to lipa bo jednych sąsiadów mam fajnych ale drudzy to by pewnie paczkę otworzyli albo wcale by nie przyjęli lub co gorsza nie oddaliChyba pójdę na dni otwarte Ungaro. Będe już wtedy mieszkać w Białymstoku a do COKu od mojego mieszkania mam 5 minutek drogi więc co mi szkodzi
|
|
|
|
#2531 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2532 |
|
Rozeznanie
|
seria Retroactive była niby od 25. roku życia, ja mam w tej chwili 24 a już od jakiegoś czasu używałam kosmetyków z tej serii i bardzo je sobie chwaliłam, więc na Rejuvenate też się raczej skuszę - kremu pod oczy już używam, a z nowego katalogu chyba zamówię obydwa kremiki... tym bardziej, że dodają do nich krem pod oczy (który sam przecież kosztuje 45 PLN) i żel do mycia twarzy, więc bardzo się opłaca...
i jeszcze 3x perfumki Rouge gratis!! |
|
|
|
#2533 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy któraś z Was może powiedzieć coś na temat dwustopniowego programu powiększająco-regenerującego usta? i czy oferta dowolne 2 za 99zł ze stron 70-71(k13)podlega wypracowanemu upustowi, czy ma jakiś stały typu 10%?
|
|
|
|
#2534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w rosyjskim hello tomorrow była jaks oferta dla konsultantek przy zakupie chyba 5 szt ungaro była torba ciekawe czy u nas tez bedzie
|
|
|
|
|
#2535 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
#2536 |
|
Wtajemniczenie
|
dostałam właśnie ostatnie zamówienie i chyba sie powieszę
|
|
|
|
#2537 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Chyba nie poważna ta kobnieta - od arzu bym jej nagadał. Mnie kiedys mój dostawca w kurzył, bo zadzwonił ok 14 z pretensjami ze nikogo nie ma - to mu odpowiedziałam że w jaki sposób ktoś ma być skoro wszyscy sa w pracy Wczoraj już nie dzwonił tylko zostawił u sasiadów.Dzień chłopaka?? To jakiś nowy wynalazek?? Nie starczają już komercyjne walentynki i komunistyczny dzień kobiet?? rany... jeszcze dzień chłopaka ktoś wymyślił ![]() Na razie uzyłam go raz bo mam inny tusz w użyciu. Ja nie lubie swieżych tuszów, bo sa za mokre. Dopiero tak po 2-3 tygodniach jestem zadowolona z efektów. A CT wyladawał w kuferku z "zapasami'
|
|
#2538 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nie twierdze ze u wszystkich stosujacych ten program tak sie bedzie dzialo, wiec zawsze mozna sprobowac, ale po tym co widzialam u mojej mamy, to jakos nie umiem go polecic
|
|
|
|
|
#2539 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() , jeszcze do podstawówki chodziłam (zamierzchhłe czasy ) jak się zrzucałyśmy na jakieś prezenciki dla kolegów z klasy
|
||||||
|
|
|
#2540 |
|
Wtajemniczenie
|
ja się zastanawiam nad zakupem z demo wody Ungaro dla niego ale boję się że może to być jakiś kolejny śmierdziuszek
nie wiecie może nic na ten temat?
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
#2541 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2542 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
#2543 |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki ashiva
ja niestety składam zamówienia tylko na jeden termin więc pozostaje mi branie w ciemno, a może mogłabyś określić czy ungaro jest podobny do jakiegoś innego katalogowego zapachu?
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2544 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2545 |
|
Wtajemniczenie
|
fakt - nie wpadłam na to
tak też zrobię
|
|
|
#2546 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Dostawcy zostawiamy kartkę, żeby zawiózł paczkę do pracy mojego taty Zawsze jak tata wraca z pracy, to ją przywoziOdnośnie dnia chłopaka: tez nie lubię tego pomysłu, mój Tż też nie uznaje tych wszystkich "świąt", także na szczęście mam z tym spokój
|
|
|
|
|
#2547 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
może dobije jakimiś brakami-tylko co będzie w brakach![]() Cytat:
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2548 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Strong Results to olejek, a mineralna pomoc na 90% to lakier ![]() Cytat:
Poza tym nawet bez okazji można dawać prezenty : P |
||
|
|
|
#2549 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś z was miała kiedyś na żywo kontakt z torebką Amy z oferty netto 13 i może coś o niej powiedzieć? Byłabym bardzo wdzięczna...
|
|
|
|
#2550 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jest sztruksowa, miła w dotyku, zapinana na zamek w środku kieszonka na komórkę.Należy do kategorii małych torebek ale paski ma na tyle długie że można ją nosić na ramieniu.Mieszcze w niej najpotrzebniejsze rzeczy w tym parasolkę i katalog.Jest dobrze uszyta i ogólnie ją lubię , noszę ją najczęściej gdy ubieram się na sportowo.Mam ją odkąd pojawiła się w katalogu i jak dotąd nie widać na niej śladów zużycia - nie wyblakła , nic się w niej nie popruło po prostu jest jak nowa. Polecam tym bardziej że jest niedroga. A tak w ogóle to jestem wielbicielką avonowskich torebek - mam już kilka sztuk i jak na razie jestem z nich zadowolona. Szykuje się do zakupów kolejnych ,tym razem mam ochotę na tę torbę też z netto ale do k14 o ile dobrze pamiętam. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

trafiamy na siebie 
ale zdobyłam Surreal

taka sierota ze mnie. W KWC też nie mogę znależć opini o tej odżywce
więc co mi szkodzi

Nie starczają już komercyjne walentynki i komunistyczny dzień kobiet?? rany... jeszcze dzień chłopaka ktoś wymyślił