Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-15, 23:24   #3001
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Nosku, to ten koncentrat Ziai:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...cy-w-zelu.html

W zasadzie to nie lepi się w ogóle, bo wchłania się u mnie w 100%. Trochę chłodzi, ale nie tak jak kosmetyki Eveline. Napina i znacznie ujędrnia skórę. Podaję jeszcze skład.
muszę mu się bliżej przyjrzeć, tym bardziej że jest w formie żelu W ogóle to powinnam wrócić do zwyczaju regularnego smarowania, kiepsko z tym u mnie ostatnio i już widzę tego skutki, niestety..

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 23:40   #3002
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
muszę mu się bliżej przyjrzeć, tym bardziej że jest w formie żelu W ogóle to powinnam wrócić do zwyczaju regularnego smarowania, kiepsko z tym u mnie ostatnio i już widzę tego skutki, niestety..
Ja sobie wypracowałam już taki zwyczaj codziennego smarowania minimum raz dziennie, czasem w ciągu dnia jak mam czas to też się posmaruję i faktycznie skóra wygląda o niebo lepiej. Jak zapomnę, albo padam ze zmęczenia i się nie posmaruję to od razu mam przesuszoną skórę.

Używałaś może już masła Farmony Karmel i Cynamon? Jak z nawilżeniem?
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-15, 23:59   #3003
noseknosek

ja też smarowałam się regularnie i już nie wiedziałam co to sucha skóra, teraz ogarnęło mnie lenistwo i TŻ, którego nie chcę odstraszać ale chyba muszę do wrócić do porządnego nawilżania skóry bo zauważam już stanowcze pogorszenie jej kondycji na przedramionach i łydkach
masła karmel&cynamon jeszcze nie używałam, ale pachnie przepięknie jutro postaram się użyć i zdam relację!

biegam

Edytowane przez noseknosek
Czas edycji: 2009-08-16 o 00:07
Stary 2009-08-16, 08:05   #3004
isa666
Zakorzenienie

Ale fajny dzień się dziś zapowiada(akurat jak kończę urlop), będzie cieplutko i słonecznie

Cytat:
Używałaś może już masła Farmony Karmel i Cynamon? Jak z nawilżeniem?
O matko, aż mi śniadanie kołkiem w gardle stanęło jak sobie przypomniałam o tym maśle Toż to cynamonowy killer Ledwo go zużyłam.

Wypachniłam się Angelem, ach

Aha, wczoraj z nudów sobie zrobiłam małe szaleństwo na paznokciach: całe płytki pomalowałam Mellow a końcówki po skosie pociągnęłam złotym Essence z SOL

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2009-08-16 o 08:06
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 09:48   #3005
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
A maseczka John Frieda jest świetna. Mam dzisiaj ogromna ilość włosów, miękkie i takie mięsiste. Cudo. Będę chyba używać jej w cyklu 15-minutowym co drugie mycie, a w inne dni odżywki normalnej, bo strasznie szybko jej ubywa niestety.
Dobrze, że wspominasz o tej maseczce, bo we wrześniu szykuje mi się krotki wypad do Berlina, i chyba Cię trochę pomolestuję Co warto kupić? Wiem, że chwalisz sobie Ultra Doux, jest coś jeszcze godnego uwagi? Nie byłam w niemieckim Rossmannie już ze 3 lata i już się nie orientuję

Cytat:

Niedługo planuję wrzucić zbiory kolorówkowe i pielęgnacyjne, trochę się pozmieniało.
Aha, no i zbieram na duże opakowanie Idealista, pokochałam i już nie mogę żyć bez niego Dziewczyny, filtr na nim wchłania się 30 sekund! i jak pięknie zwęża pory
Aaaaa, wrzuć koniecznie !! Mi zużywanie też idzie świetnie, od naszych ostatnich wspólnych zakupów (pod koniec lipca) nie kupiłam jeszcze nic Ale dziś chyba to się zmieni; potrzebuję Veeta i szampon do blond Joanny.
Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Kochanie, ja też mam nadzieję że nie będę musiała Mam zamiar w poniedziałek albo wtorek złożyć już pracę i wszystkie dokumenty do dziekanatu, miałam się bronić 31 sierpnia ale może uda się załatwić to wcześniej, bo chciałabym już mieć to z głowy.
Niemniej jednak teraz na spotkania będę mogła przyjeżdżać bez problemu
Ale fajnie, kolejna Pani mgr nam się szykuje, i kolejne oblewanie

A mi zużywanie ( i niekupowanie) idzie świetnie! Kilka rzeczy ostatnio udało mi się pozbyć na allegro czy oddać, a w planach zakupowych mam jedynie zamówienie apteczne jakoś pod koniec września. No i chciałabym się trochę odkupić w Berlinie, zwłaszcza, że jedziemy pociągiem w kilka osób, więc nie mam żadnych limitów

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 10:41   #3006
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
[COLOR=Teal]O matko, aż mi śniadanie kołkiem w gardle stanęło jak sobie przypomniałam o tym maśle Toż to cynamonowy killer Ledwo go zużyłam.
Ja oddałam
Nie byłam w stanie go znieść, przesięknęło mi tym zapachem dosłownie wszystko, nie pomogło wietrzenie mieszkania, to było czuć z kilometra, po prostu ohyda, w życiu nie miałam podobnych historii !

Zaraz lecę malować pazury lakierem Eveline Scarlet - jakaż cudna czerwień

I będę go mieć na dłoniach tylko do wieczora, niestety jutro poniedziałek i w pracy nie mogę mieć takich kolorów na paznokciach
Stary 2009-08-16, 12:12   #3007
isa666
Zakorzenienie

Ja zmyłam właśnie mój wczorajszy wsiórski manicure i pomalowałam pazurki Essence`owym do frencza. Nadal nie obcięłam moich szponów, żal mi

Stary 2009-08-16, 12:13   #3008
Organzza
Zakorzenienie

Uch, ja dopiero wstałam po koncercie, było cudownie! oprócz tego, że po godzinie zrobiło mi się bardzo gorąco, prawie zemdlałam (zaczęłam się TŻowi osuwać na ziemię, biedak musiał mnie nieść przez ten tłum), ale na szczęście jakoś mi przeszło jak złapałam trochę świeżego powietrza
na pewno wybiorę się na następny koncert Madonny, jeśli będzie w Warszawie takiego show dawno nie widziałam
byliśmy dość blisko sceny, ale jak się ma tylko 1.70 wzrostu, to miałam trochę kłopot z zobaczeniem wszystkiego [powinni ludzi ustawiać wzrostem ]

co do balsamowania się, też ostatnio trochę to zaniedbałam.. nie wiem czemu, ale łatwiej mi zimą, wtedy skóra wręcz domaga się nawilżania, teraz mniej i już tak mi się nie chce
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 12:43   #3009
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
Uch, ja dopiero wstałam po koncercie, było cudownie! oprócz tego, że po godzinie zrobiło mi się bardzo gorąco, prawie zemdlałam (zaczęłam się TŻowi osuwać na ziemię, biedak musiał mnie nieść przez ten tłum), ale na szczęście jakoś mi przeszło jak złapałam trochę świeżego powietrza
na pewno wybiorę się na następny koncert Madonny, jeśli będzie w Warszawie takiego show dawno nie widziałam
byliśmy dość blisko sceny, ale jak się ma tylko 1.70 wzrostu, to miałam trochę kłopot z zobaczeniem wszystkiego [powinni ludzi ustawiać wzrostem ]

co do balsamowania się, też ostatnio trochę to zaniedbałam.. nie wiem czemu, ale łatwiej mi zimą, wtedy skóra wręcz domaga się nawilżania, teraz mniej i już tak mi się nie chce
Zazdroszczę takiego przeżycia, Madonnę lubię i podziwiam to ile w niej siły, chciałabym tak w wieku 51 lat fikać

Ja się balsamuję codziennie z tego powodu że mam wyrzuty sumienia że mam tyyyyle balsamów i potem leżą
No i chce je szybko skończyć i nowe kupić

Teraz wróciłam znów do serum Eveline, mam zamiar stosować je 2 razy dziennie - nawet o 5.40 rano
Stary 2009-08-16, 12:51   #3010
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Zazdroszczę takiego przeżycia, Madonnę lubię i podziwiam to ile w niej siły, chciałabym tak w wieku 51 lat fikać
Ja też, podziwiam ją, że ma tyle siły i zapału do ćwiczeń Choć trochę przesadziła ostatnio(mam na myśli te umięśnione ramiona).
Muzykę Madonny też lubię, ale raczej znam tylko te kawałki, które lecą w radiu. Nigdy nie miałam żadnej jej płyty.
Nie mniej jednak Ninuś zazdroszczę, że byłaś i widziałaś jej show na żywo.

Ja chcę za rok jechać na występ mojego ulubionego DJ(ma być w Polsce) i choćby nie wiem co muszę tam być i zobaczyć go W przyszłą sobotę będzie w Poznaniu i żałuję, że go nie ujrzę
Stary 2009-08-16, 13:08   #3011
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Isa, Armin van Buuren?
Co do balsamowania, to ja też staram się codziennie, żeby szybciej zużywać moje hektolitry balsamów, ale czasem zapominam.
Trochę się pozbywam zapasów na wymianach, bo doszłam do wniosku, że kilkunastu kremów do twarzy nie zużyję przez 2 lata!Pozbywam się trochę dziadostwa, a zostawiam porządniejsze czy apteczne.
Marzą mi się meteoryty, ale nikt nie chce się wymienić choćby za kilka kulek
Za to upolowałam Escadę sentiment 15ml, masło Eveline sezamowe- u nas nie spotkałam, żel Kylie Minogue Showtime-będę miala do perfum , oraz dużo odleweczek, m.in sephorowych wanilii, demeterki różne, jabłko Niny Ricci, Halloween, Hermes no i błyszczyk Aquoliny, odlewka maski kallos Nie mogę się doczekać
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 13:20   #3012
isa666
Zakorzenienie

Lucynko tak, Armin Boski blondasek, mrau

Piszecie tak o tym balsamowaniu a ja się muszę pochwalić, że jestem dość systematyczna w smarowaniu ostatnimi czasy. Jedynie przydałoby się coś ujędrniającego na brzuch i tylek, bo jak zacznę chudnąć po pu-erh zaraz skóra mi obwiśnie.
Już chyba minimalnie schudłam, bo jeansy nie są tak obcisłe jak wcześniej. Boję się tylko nadchodzących kilku dni, bo jestem przed okresem i już wczoraj wieczór mnie ciągło na słodycze
Stary 2009-08-16, 14:39   #3013
noseknosek

Nino zazdroszczę tego koncertu z chęcią bym się na coś takiego wybrała..
Madzia a kiedy jedziesz do Berlina?

Na zakupach z rodzicami wrzuciłam do koszyka nowy żel Palmolive Thermal Spa

biegam
Stary 2009-08-16, 14:44   #3014
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Ale fajnie, kolejna Pani mgr nam się szykuje, i kolejne oblewanie

A mi zużywanie ( i niekupowanie) idzie świetnie! Kilka rzeczy ostatnio udało mi się pozbyć na allegro czy oddać, a w planach zakupowych mam jedynie zamówienie apteczne jakoś pod koniec września. No i chciałabym się trochę odkupić w Berlinie, zwłaszcza, że jedziemy pociągiem w kilka osób, więc nie mam żadnych limitów
Heh, mam nadzieję, że uda nam się w końcu spotkać, jeszcze nie zdążyłyśmy oblać mgr Estelli
Fajnie, że odwyk tak świetnie ci idzie, mój został zainspirowany twoim liczę na to, że uda mi się w końcu dojść do minimalizmu.

Cytat:
Nina, super że się dobrze bawiłaś, ja trochę żałowałam, że nie nabyłam biletów, Madonnę bardzo lubię i z chęcią bym zobaczyła ją na żywo. Miejmy nadzieję, że jeszcze kiedyś zawita do Polski.

A ja dzisiaj przeżyłam prawdziwy szok w Sephorze. Byłam na wspólnych zakupach z mamą, wzięłam sobie maskę z eukaliptusem do ciała Bliss, bo już jakiś czas na nią polowałam a teraz jest za 42zł. Moja mama wzięła sobie krem do twarzy z wit.C Murad na noc, a że była spora kolejka to zostawiła mi pieniądze i poszła sobie pochodzić po sklepach. No i ja płacę, a Pani przy kasie się mnie pyta czy chcę jakieś próbki z Murad'a. No to mówię, że bardzo chętnie, idziemy do szafy a Pani daje mi żel do mycia twarzy 30ml do cery trądzikowej i pełnowymiarowy, nieużywany tester kremu do twarzy z wit.C na dzień koszt takiego kremu to 390zł byłam w takim szoku, że podziękowałam i uciekłam ze sklepu, żeby się nie okazało że to tylko sen Pierwszy raz w życiu dostałam taki prezent w perfumerii. Muszę tylko poczytać, czy on by się dla mnie nadawał czy to raczej jakiś silnie przeciwzmarszczkowy, to niestety będę musiała go oddać mamie
Stary 2009-08-16, 18:41   #3015
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cytat:
[
Madzia a kiedy jedziesz do Berlina?
Za miesiąc w połowie września Muszę jeszcze skonsultować z szefostwem, ale myślę, że kolezanka Estella się za mną wstawi w zamian za przywiezienie czegoś z niemieckiego Rossmanna

Cytat:
Fajnie, że odwyk tak świetnie ci idzie, mój został zainspirowany twoim liczę na to, że uda mi się w końcu dojść do minimalizmu.
I chciałabym podtrzymać efekt odwyku do wyjazdu do Berlina, bo tam szykuje się na zakupowe szaleńswo, szczególnie jeśli chodzi o pielęgnację włosów i ciała Obiecałam sobie, że do wyjazdu nie kupię nic prócz Veeta i szamponu (no chyba, że coś się niespodziewanie skończy, w co mocno wątpię ) Ahh, już zacieram rączki
Warszawianki, gdybyście coś chciały to szykujcie Wishlisty

Cytat:
A ja dzisiaj przeżyłam prawdziwy szok w Sephorze. Byłam na wspólnych zakupach z mamą, wzięłam sobie maskę z eukaliptusem do ciała Bliss, bo już jakiś czas na nią polowałam a teraz jest za 42zł. Moja mama wzięła sobie krem do twarzy z wit.C Murad na noc, a że była spora kolejka to zostawiła mi pieniądze i poszła sobie pochodzić po sklepach. No i ja płacę, a Pani przy kasie się mnie pyta czy chcę jakieś próbki z Murad'a. No to mówię, że bardzo chętnie, idziemy do szafy a Pani daje mi żel do mycia twarzy 30ml do cery trądzikowej i pełnowymiarowy, nieużywany tester kremu do twarzy z wit.C na dzień koszt takiego kremu to 390zł byłam w takim szoku, że podziękowałam i uciekłam ze sklepu, żeby się nie okazało że to tylko sen Pierwszy raz w życiu dostałam taki prezent w perfumerii. Muszę tylko poczytać, czy on by się dla mnie nadawał czy to raczej jakiś silnie przeciwzmarszczkowy, to niestety będę musiała go oddać mamie
Ojej, to gdzie takie cudowne sprzedawczynie pracują ??

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 19:17   #3016
isa666
Zakorzenienie

Jejku to już ostatnie godziny mojego urlopu Jak to szybko zleciało....

Dostałam od mamy krem Nivei, o ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=28451
Mama źle popatrzyła w sklepie(myślała, że to krem 40+) i oddała go mi. Posmarowałam buźkę i wydaje się całkiem fajny, ale będę go raczej na noc stosować albo jak będę siedzieć w domu, bo pod makijaż wolę moje cudeńka z BU (btw. lada dzień składam zamówienie z BU, bo mi się żel hialu. kończy i wezmę jeszcze olej z pestek malin).

Zbijcie mnie jeszcze, bo zeżarłam dziś 2-daniowy obiad, loda Big Milka, kawał ciasta z malinami, 4 pieczone ziemniaki z piekarnika i jeszcze na kolację kiełbasę z wczorajszego grilla Nienawidzę przedokresowych napadów głodu.
Stary 2009-08-16, 19:23   #3017
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Ojej, to gdzie takie cudowne sprzedawczynie pracują ??
W Jankach Poczytałam trochę w necie, kremik w sumie mogę używać, ale to pewnie gdzieś na jesieni dopiero bo nie wiem czy wit.C + słońce to zgrany duet

Cytat:
Jejku to już ostatnie godziny mojego urlopu Jak to szybko zleciało....

Dostałam od mamy krem Nivei, o ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=28451
Mama źle popatrzyła w sklepie(myślała, że to krem 40+) i oddała go mi. Posmarowałam buźkę i wydaje się całkiem fajny, ale będę go raczej na noc stosować albo jak będę siedzieć w domu, bo pod makijaż wolę moje cudeńka z BU (btw. lada dzień składam zamówienie z BU, bo mi się żel hialu. kończy i wezmę jeszcze olej z pestek malin).
Miałam kiedyś ten krem i bardzo sobie chwaliłam, stosowałam na dzień pod makijaż bo dobrze się wchłaniał.
Stary 2009-08-16, 19:34   #3018
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
oj tak, mało komu starczyłoby sił na tyle rzeczy, jakie działy się na scenie
Cytat:
Ja też, podziwiam ją, że ma tyle siły i zapału do ćwiczeń Choć trochę przesadziła ostatnio(mam na myśli te umięśnione ramiona).
Muzykę Madonny też lubię, ale raczej znam tylko te kawałki, które lecą w radiu. Nigdy nie miałam żadnej jej płyty.
Nie mniej jednak Ninuś zazdroszczę, że byłaś i widziałaś jej show na żywo.
mam nadzieję, że jeszcze będzie okazja do zobaczenia jej w Polsce
chyba długo nikt jej nie odbierze tytułu "królowej popu"
Cytat:
Nino zazdroszczę tego koncertu z chęcią bym się na coś takiego wybrała..
Cytat:
Nina, super że się dobrze bawiłaś, ja trochę żałowałam, że nie nabyłam biletów, Madonnę bardzo lubię i z chęcią bym zobaczyła ją na żywo. Miejmy nadzieję, że jeszcze kiedyś zawita do Polski.
następnym razem wyciągnijcie kogoś na taki koncert, bo naprawdę warto niesamowite przeżycie
bez kogoś nie polecam, bo jak się zasłabnie, to bardzo trudno się wydostać

nawet nie wiedziałam, że tam jest 80 tysięcy osób
Cytat:
łał to się nazywa obsługa
Cytat:
W Jankach Poczytałam trochę w necie, kremik w sumie mogę używać, ale to pewnie gdzieś na jesieni dopiero bo nie wiem czy wit.C + słońce to zgrany duet
oj tak, bez filtra można by sobie zrobić krzywdę (a nawet z nim lepiej uważać latem)
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 21:54   #3019
Estella
Zakorzenienie

Hej, spotykamy się w czwartek? Z mojej strony to ostatni wolny termin, nie wiem kiedy będę miała wolny kolejny czwartek. Dajcie znać czy możecie.

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-16, 22:16   #3020
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Hej, spotykamy się w czwartek? Z mojej strony to ostatni wolny termin, nie wiem kiedy będę miała wolny kolejny czwartek. Dajcie znać czy możecie.
Ja już w tym tygodniu raczej będę mogła, ale jak zawsze na 100% dam jeszcze znać w tygodniu
Stary 2009-08-17, 08:33   #3021
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam kiedyś ten krem i bardzo sobie chwaliłam, stosowałam na dzień pod makijaż bo dobrze się wchłaniał.
U mnie na dzień będzie nieco za bardzo nawilżający chyba. Wczoraj po ok. 3 h zaczęłam się mocno świecić na twarzy. Ale za to po nocy twarz mam gładką i przyjemną w dotyku

Jestem od pół godziny w pracy i już mi się nie chce tu siedzieć. Oby szybko zleciało do 16.00.
Stary 2009-08-17, 10:29   #3022
kochanie
Wtajemniczenie

Cześć
Ja nadal nic nie kupiłam w sierpniu prócz masła tbs, niestety zastój panuje w zużywaniu, jakoś mi ostatnio z kosmetykami nie po drodze (oprócz tuszu i lakieru do paznokci). Za to w życiu nie mam sezonu ogórkowego Wszystko mi się niesamowicie zmienia, po prostu już nie wiem, co robić

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Ja będę mogła, dawno już Was nie widziałam A pooojedziemy po lakiery opiiii? Mam ochotę na choć jeden, muszę sobie wynagrodzić siedzenie tydzień w domu i niekupowanie niczego

Cytat:

Jestem od pół godziny w pracy i już mi się nie chce tu siedzieć. Oby szybko zleciało do 16.00.
Już tylko niecałe 6 godzin

Ech, poszłam na rower z kolegą około 22, wróciłam przed pierwszą, jazda była fantastyczna, ale teraz boli mnie gardło A rano obudziłam się przed ósmą i nie mogłam spać...
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 11:30   #3023
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Dzień dobry.

Ostatnio nie mam na nic czasu, efektem czego już prawie nic nie mam w lodówce. Zaraz wybieram się na zakupy, może kupię też coś kosmetycznego (to raczej pewne, bo potrzebuję szamponu i odżywki), bo zużywanie idzie mi świetnie - w sierpniu zużyłam już 14 kosmetyków. A potem wracam do remontu, bo teraz to on zajmuje mnie najbardziej.

Miłego dnia.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 14:00   #3024
Koshatka
Zakorzenienie

Cześć.

Cytat:
Napisane przez 0306 Pokaż wiadomość
PS w planach mam zaręczyny...
Nie znamy się jeszcze, ale gratuluję.

Cytat:
Napisane przez off-wietrzka Pokaż wiadomość
ja na koncercie nie byłam, ale siedząc u mojej Mamy na balkonie wszystko słyszałam
Czyżbyś pochodziła z Tysiąclecia?

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
O nieee, musiałaś mi przypomnieć, że wśród tych żeli był właśnie ten jeden jedyny, na który chorowałam Przez Ciebie rzyrafka będzie musiała iść i mi go kupić, jak tylko wróci z nadmorskich wojaży.
Przepraszam. Jeden dodatkowy żel Ci chyba takiej różnicy nie zrobi?

Cytat:
borowikową jesienią mam pomalowane ściany częściowo w salonie i obudowę kominka - boski kolor, strasznie mi się podoba, tylko mi się raczej kojarzy bardziej z czekoladą niż z borowikami w załączniku zapodaję fotkę - proszę nie zwracać uwagi na nie wykończone jeszcze schody...
Ciekawa aranżacja wnętrza. Fajny pomysł z tym aneksem kuchennym.

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Zależało mi tym bardziej, bo chciałam udowodnić mojemu zmotoryzowanemu towarzystwu, że też mam zmysł motoryzacyjny A tu porażka.
Ale to nie znaczy wcale że nie masz zmysłu motoryzacyjnego. Teraz egzamin jest taki że to czyta loteria czy się zda.

Cytat:
Promotor trafiła mi się wyjątkowo straszna jeśli chodzi o czepianie się o szczegóły
Na obronie nie będzie się czepiać.
Stary 2009-08-17, 14:49   #3025
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
OMG, off-wietrzka ślicznie urządzone i kolorki piękne
Cytat:

Off-wietrzko, śliczne mieszkanko, a kolor jaki ciekawy
Cytat:
To samo miałam napisać: pięknie Ach co ja bym dała żeby mieć własne mieszkanie albo dom i mogła go sobie urządzić, wybrać kolory ścian, meble, dodatki...
Jedynie w Simsach sobie mogę póki co podekorować domki
Cytat:
zgadzam się z dziewczynami, że ślicznie, bardzo ciekawa aranżacja wnętrza
Cytat:
Pięknie urządzone mieszkanie. A kolor widzę wybrałam idealny.
Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Czyżbyś pochodziła z Tysiąclecia?

Ciekawa aranżacja wnętrza. Fajny pomysł z tym aneksem kuchennym.
dziękuję wszystkim za liczne komplementy... jeszcze troszkę pracy przed nami, ale z każdym dniem wygląda już u nas coraz lepciej... od dzisiaj zabieramy się za te nieszczęsne schody, bo psują cały efekt w salonie...

Koshatka, nie nie jestem z Tysiąclecia, troszkę dalej

a ja nie wiem po co, ale zamówiłam znowu 2 żeliki pod prysznic z Oriflame, bo tak mnie kusiły, a TŻ powiedział, że mogę zamówić... czyli znowu zapasy żeli pod prysznic mi się potworzyły... no i jeszcze wzięłam dla niego tę nową wodę Deep Impact (czy jakoś tak się zwie), krem po opalaniu i miniaturkę nowej wody Amber cośtam
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 14:58   #3026
pakosta
Wtajemniczenie

Warszawianki, a o której godzinie sie spotykacie? Może bym nawiedziła Wawę
Idę na odwyk chyba, ostatnio za dużo mi przybyło całkiem zbędnych kosmetyków, typu piękny turkusowy eyeliner Inglota który mi podrażnia powieki i cienie Clinique, które się zbierają w załamaniach

Tylko krem pod oczy chce kupić. mysle o All About Eyes Rich. Czemu on tu jest taki tani? Wiem, że to miniaturka, no ale to az połowa kremu! Podejrzane, czy nie?

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 17:14   #3027
isa666
Zakorzenienie

Matko jaki upał Myślałam, że się roztopię nim dojadę do domu.
Na szczęście pierwszy dzień pracy po urlopie minął nawet spokojnie tzn. miałam dużo pracy, ale dzięki temu czas w pracy szybko zleciał
Zaraz jadę jeszcze do sklepu, chyba muszę kupić sobie przy okazji jakiś dezodorant, bo kończą mi się 2: Nivea i Rexona.

No i jeszcze muszę zdecydować co wziąć z Avonu. Zaraz się zabiorę za to.
Stary 2009-08-17, 17:18   #3028
Hosenka*
Zakorzenienie

Upał straszny. A ja w końcu jestem brązowa Nogi musze jeszcze troszke przybrązowić, ale w końcu nie wygladam jak obskubany kurczak

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-08-17 o 17:21
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-17, 18:02   #3029
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Koshatka, nie nie jestem z Tysiąclecia, troszkę dalej
Pisałaś że słuchałaś koncertu z balkonu od Mamy więc tak mi się skojarzyło, że stamtąd właśnie słychać.
Stary 2009-08-17, 18:16   #3030
isa666
Zakorzenienie

Udało mi się sklecić zamówienie z Avonu. W ostateczności biorę tylko krem pod oczy Solutions Moc nawilżenia
Zrobiłam też zamówienie z BU i wzięłam to, o czym pisałam ostatnio czyli żel. hialu.1% i olej z pestek malin, choć dopiero dziś doczytałam, że to buteleczka 15 ml a wolałabym większą. No, ale lepszy rydz...).

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości