|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3001 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Cytat:
muszę mu się bliżej przyjrzeć, tym bardziej że jest w formie żelu W ogóle to powinnam wrócić do zwyczaju regularnego smarowania, kiepsko z tym u mnie ostatnio i już widzę tego skutki, niestety..
|
|
|
#3002 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Używałaś może już masła Farmony Karmel i Cynamon? Jak z nawilżeniem? |
|
|
|
|
#3003 |
|
|
ja też smarowałam się regularnie i już nie wiedziałam co to sucha skóra, teraz ogarnęło mnie lenistwo i TŻ, którego nie chcę odstraszać
ale chyba muszę do wrócić do porządnego nawilżania skóry bo zauważam już stanowcze pogorszenie jej kondycji na przedramionach i łydkach masła karmel&cynamon jeszcze nie używałam, ale pachnie przepięknie jutro postaram się użyć i zdam relację!
Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2009-08-16 o 00:07 |
|
|
|
#3004 |
|
Zakorzenienie
|
Ale fajny dzień się dziś zapowiada(akurat jak kończę urlop), będzie cieplutko i słonecznie O matko, aż mi śniadanie kołkiem w gardle stanęło jak sobie przypomniałam o tym maśle Toż to cynamonowy killer Ledwo go zużyłam.Wypachniłam się Angelem, ach Aha, wczoraj z nudów sobie zrobiłam małe szaleństwo na paznokciach: całe płytki pomalowałam Mellow a końcówki po skosie pociągnęłam złotym Essence z SOL ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-08-16 o 08:06 |
|
|
|
#3005 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co warto kupić? Wiem, że chwalisz sobie Ultra Doux, jest coś jeszcze godnego uwagi? Nie byłam w niemieckim Rossmannie już ze 3 lata i już się nie orientuję ![]() Cytat:
Cytat:
![]() A mi zużywanie ( i niekupowanie) idzie świetnie! Kilka rzeczy ostatnio udało mi się pozbyć na allegro czy oddać, a w planach zakupowych mam jedynie zamówienie apteczne jakoś pod koniec września. No i chciałabym się trochę odkupić w Berlinie, zwłaszcza, że jedziemy pociągiem w kilka osób, więc nie mam żadnych limitów
|
|
#3006 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie byłam w stanie go znieść, przesięknęło mi tym zapachem dosłownie wszystko, nie pomogło wietrzenie mieszkania, to było czuć z kilometra, po prostu ohyda, w życiu nie miałam podobnych historii ! Zaraz lecę malować pazury lakierem Eveline Scarlet - jakaż cudna czerwień ![]() I będę go mieć na dłoniach tylko do wieczora, niestety jutro poniedziałek i w pracy nie mogę mieć takich kolorów na paznokciach
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zmyłam właśnie mój wczorajszy wsiórski manicure i pomalowałam pazurki Essence`owym do frencza. Nadal nie obcięłam moich szponów, żal mi
|
#3008 |
|
Zakorzenienie
|
Uch, ja dopiero wstałam po koncercie, było cudownie! oprócz tego, że po godzinie zrobiło mi się bardzo gorąco, prawie zemdlałam (zaczęłam się TŻowi osuwać na ziemię, biedak musiał mnie nieść przez ten tłum), ale na szczęście jakoś mi przeszło jak złapałam trochę świeżego powietrza
na pewno wybiorę się na następny koncert Madonny, jeśli będzie w Warszawie ![]() byliśmy dość blisko sceny, ale jak się ma tylko 1.70 wzrostu, to miałam trochę kłopot z zobaczeniem wszystkiego [powinni ludzi ustawiać wzrostem ]co do balsamowania się, też ostatnio trochę to zaniedbałam.. nie wiem czemu, ale łatwiej mi zimą, wtedy skóra wręcz domaga się nawilżania, teraz mniej i już tak mi się nie chce
|
#3009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się balsamuję codziennie z tego powodu że mam wyrzuty sumienia że mam tyyyyle balsamów i potem leżą ![]() No i chce je szybko skończyć i nowe kupić ![]() Teraz wróciłam znów do serum Eveline, mam zamiar stosować je 2 razy dziennie - nawet o 5.40 rano
|
|
#3010 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muzykę Madonny też lubię, ale raczej znam tylko te kawałki, które lecą w radiu. Nigdy nie miałam żadnej jej płyty. Nie mniej jednak Ninuś zazdroszczę, że byłaś i widziałaś jej show na żywo. Ja chcę za rok jechać na występ mojego ulubionego DJ(ma być w Polsce) i choćby nie wiem co muszę tam być i zobaczyć go ![]()
|
|
#3011 |
|
Zakorzenienie
|
Isa, Armin van Buuren?
![]() Co do balsamowania, to ja też staram się codziennie, żeby szybciej zużywać moje hektolitry balsamów, ale czasem zapominam. Trochę się pozbywam zapasów na wymianach, bo doszłam do wniosku, że kilkunastu kremów do twarzy nie zużyję przez 2 lata!Pozbywam się trochę dziadostwa, a zostawiam porządniejsze czy apteczne. Marzą mi się meteoryty, ale nikt nie chce się wymienić choćby za kilka kulek Za to upolowałam Escadę sentiment 15ml, masło Eveline sezamowe- u nas nie spotkałam, żel Kylie Minogue Showtime-będę miala do perfum , oraz dużo odleweczek, m.in sephorowych wanilii, demeterki różne, jabłko Niny Ricci, Halloween, Hermes no i błyszczyk Aquoliny, odlewka maski kallos Nie mogę się doczekać
|
#3012 |
|
Zakorzenienie
|
Lucynko tak, Armin
Boski blondasek, mrau ![]() Piszecie tak o tym balsamowaniu a ja się muszę pochwalić, że jestem dość systematyczna w smarowaniu ostatnimi czasy. Jedynie przydałoby się coś ujędrniającego na brzuch i tylek, bo jak zacznę chudnąć po pu-erh zaraz skóra mi obwiśnie. Już chyba minimalnie schudłam, bo jeansy nie są tak obcisłe jak wcześniej. Boję się tylko nadchodzących kilku dni, bo jestem przed okresem i już wczoraj wieczór mnie ciągło na słodycze
|
#3013 |
|
|
Nino zazdroszczę tego koncertu
z chęcią bym się na coś takiego wybrała.. Madzia a kiedy jedziesz do Berlina? ![]() Na zakupach z rodzicami wrzuciłam do koszyka nowy żel Palmolive Thermal Spa
|
|
#3014 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Fajnie, że odwyk tak świetnie ci idzie, mój został zainspirowany twoim liczę na to, że uda mi się w końcu dojść do minimalizmu.Cytat:
A ja dzisiaj przeżyłam prawdziwy szok w Sephorze. Byłam na wspólnych zakupach z mamą, wzięłam sobie maskę z eukaliptusem do ciała Bliss, bo już jakiś czas na nią polowałam a teraz jest za 42zł. Moja mama wzięła sobie krem do twarzy z wit.C Murad na noc, a że była spora kolejka to zostawiła mi pieniądze i poszła sobie pochodzić po sklepach. No i ja płacę, a Pani przy kasie się mnie pyta czy chcę jakieś próbki z Murad'a. No to mówię, że bardzo chętnie, idziemy do szafy a Pani daje mi żel do mycia twarzy 30ml do cery trądzikowej i pełnowymiarowy, nieużywany tester kremu do twarzy z wit.C na dzień koszt takiego kremu to 390zł byłam w takim szoku, że podziękowałam i uciekłam ze sklepu, żeby się nie okazało że to tylko sen
|
|
#3015 | ||
|
Zakorzenienie
|
Za miesiąc w połowie września
Muszę jeszcze skonsultować z szefostwem, ale myślę, że kolezanka Estella się za mną wstawi w zamian za przywiezienie czegoś z niemieckiego Rossmanna ![]() Cytat:
Obiecałam sobie, że do wyjazdu nie kupię nic prócz Veeta i szamponu (no chyba, że coś się niespodziewanie skończy, w co mocno wątpię ) Ahh, już zacieram rączki ![]() Warszawianki, gdybyście coś chciały to szykujcie Wishlisty ![]() Cytat:
|
|
#3016 |
|
Zakorzenienie
|
Jejku to już ostatnie godziny mojego urlopu
Jak to szybko zleciało....Dostałam od mamy krem Nivei, o ten: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=28451 Mama źle popatrzyła w sklepie(myślała, że to krem 40+) i oddała go mi. Posmarowałam buźkę i wydaje się całkiem fajny, ale będę go raczej na noc stosować albo jak będę siedzieć w domu, bo pod makijaż wolę moje cudeńka z BU (btw. lada dzień składam zamówienie z BU, bo mi się żel hialu. kończy i wezmę jeszcze olej z pestek malin).Zbijcie mnie jeszcze, bo zeżarłam dziś 2-daniowy obiad, loda Big Milka, kawał ciasta z malinami, 4 pieczone ziemniaki z piekarnika i jeszcze na kolację kiełbasę z wczorajszego grilla
|
#3017 | |
|
Zadomowienie
|
W Jankach
Poczytałam trochę w necie, kremik w sumie mogę używać, ale to pewnie gdzieś na jesieni dopiero bo nie wiem czy wit.C + słońce to zgrany duet![]() Cytat:
|
|
#3018 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() chyba długo nikt jej nie odbierze tytułu "królowej popu" Cytat:
Cytat:
bez kogoś nie polecam, bo jak się zasłabnie, to bardzo trudno się wydostać nawet nie wiedziałam, że tam jest 80 tysięcy osób Cytat:
to się nazywa obsługa ![]() oj tak, bez filtra można by sobie zrobić krzywdę (a nawet z nim lepiej uważać latem)
|
|
#3019 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, spotykamy się w czwartek? Z mojej strony to ostatni wolny termin, nie wiem kiedy będę miała wolny kolejny czwartek. Dajcie znać czy możecie.
|
|
#3020 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem od pół godziny w pracy i już mi się nie chce tu siedzieć. Oby szybko zleciało do 16.00.
|
|
#3022 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Ja nadal nic nie kupiłam w sierpniu prócz masła tbs, niestety zastój panuje w zużywaniu, jakoś mi ostatnio z kosmetykami nie po drodze (oprócz tuszu i lakieru do paznokci ). Za to w życiu nie mam sezonu ogórkowego Wszystko mi się niesamowicie zmienia, po prostu już nie wiem, co robić![]() Cytat:
A pooojedziemy po lakiery opiiii?![]() Mam ochotę na choć jeden, muszę sobie wynagrodzić siedzenie tydzień w domu i niekupowanie niczego![]() Cytat:
![]() Ech, poszłam na rower z kolegą około 22, wróciłam przed pierwszą, jazda była fantastyczna, ale teraz boli mnie gardło A rano obudziłam się przed ósmą i nie mogłam spać...
|
|
#3023 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dzień dobry.
Ostatnio nie mam na nic czasu, efektem czego już prawie nic nie mam w lodówce. Zaraz wybieram się na zakupy, może kupię też coś kosmetycznego (to raczej pewne, bo potrzebuję szamponu i odżywki), bo zużywanie idzie mi świetnie - w sierpniu zużyłam już 14 kosmetyków. Miłego dnia.
|
|
|
|
#3024 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Nie znamy się jeszcze, ale gratuluję. Cytat:
![]() Cytat:
Jeden dodatkowy żel Ci chyba takiej różnicy nie zrobi? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3025 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jeszcze troszkę pracy przed nami, ale z każdym dniem wygląda już u nas coraz lepciej... od dzisiaj zabieramy się za te nieszczęsne schody, bo psują cały efekt w salonie... ![]() Koshatka, nie nie jestem z Tysiąclecia, troszkę dalej ![]() a ja nie wiem po co, ale zamówiłam znowu 2 żeliki pod prysznic z Oriflame, bo tak mnie kusiły, a TŻ powiedział, że mogę zamówić... czyli znowu zapasy żeli pod prysznic mi się potworzyły... no i jeszcze wzięłam dla niego tę nową wodę Deep Impact (czy jakoś tak się zwie), krem po opalaniu i miniaturkę nowej wody Amber cośtam
|
|||
|
|
|
#3026 |
|
Wtajemniczenie
|
Warszawianki, a o której godzinie sie spotykacie? Może bym nawiedziła Wawę
![]() Idę na odwyk chyba, ostatnio za dużo mi przybyło całkiem zbędnych kosmetyków, typu piękny turkusowy eyeliner Inglota który mi podrażnia powieki i cienie Clinique, które się zbierają w załamaniach ![]() Tylko krem pod oczy chce kupić. mysle o All About Eyes Rich. Czemu on tu jest taki tani? Wiem, że to miniaturka, no ale to az połowa kremu! Podejrzane, czy nie? |
|
|
|
#3027 |
|
Zakorzenienie
|
Matko jaki upał
Na szczęście pierwszy dzień pracy po urlopie minął nawet spokojnie tzn. miałam dużo pracy, ale dzięki temu czas w pracy szybko zleciał ![]() Zaraz jadę jeszcze do sklepu, chyba muszę kupić sobie przy okazji jakiś dezodorant, bo kończą mi się 2: Nivea i Rexona. No i jeszcze muszę zdecydować co wziąć z Avonu. Zaraz się zabiorę za to.
|
#3028 |
|
Zakorzenienie
|
Upał straszny. A ja w końcu jestem brązowa
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-08-17 o 17:21 |
|
|
|
#3029 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałaś że słuchałaś koncertu z balkonu od Mamy więc tak mi się skojarzyło, że stamtąd właśnie słychać.
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
Udało mi się sklecić zamówienie z Avonu. W ostateczności biorę tylko krem pod oczy Solutions Moc nawilżenia
Zrobiłam też zamówienie z BU i wzięłam to, o czym pisałam ostatnio czyli żel. hialu.1% i olej z pestek malin, choć dopiero dziś doczytałam, że to buteleczka 15 ml a wolałabym większą. No, ale lepszy rydz... ).
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.

muszę mu się bliżej przyjrzeć, tym bardziej że jest w formie żelu
i już widzę tego skutki, niestety..

ale chyba muszę do wrócić do porządnego nawilżania skóry bo zauważam już stanowcze pogorszenie jej kondycji na przedramionach i łydkach
jutro postaram się użyć i zdam relację!
Toż to cynamonowy killer
Ledwo go zużyłam.

A rano obudziłam się przed ósmą i nie mogłam spać...