Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-29, 11:31   #3241
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
Też się tak cieszyłam, jak w końcu w mojej dzielnicy otworzyli i to 5 minut ode mnie
Mnie tam chyba niedługo ci ochroniarze i babki wezmą za nie normalną bo jestem srednio 3 razy w tygodniu tam

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Nowa gazetka SP mnie nie zaczarowała, kupiłam tylko będąc tam przy okazji dwie maseczki z nowej serii Dermika Let's Dance. Ogólnie wrzesień chciałabym przeżyć bez szaleństw kosmetycznych, ale nie wiem jak mi to wyjdzie, już niczego nie chcę deklarować, bo słabo mi idzie Wiem, że muszę się rozejrzeć za dobrym kremem pod oczy, ale jakoś nie mam sił na poszukiwania nawet..
Nosku a które kupiłaś? powiedz że czekoladową prosze jestem jej tak ciekawa a u mnie jej nie było

I w ogóle dzień dobry
Dzisiaj jest taka pogoda jaką uwielbiam delikatny chłodek i przebijające się słoneczko. Uwielbiam jesień
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 11:33   #3242
your Angel
czyli Endżi

Loverynko, fajnie to słyszeć o babeczkach... Trochę gorzej, że dokładnie w momencie, w którym na poważnie wzięłam się za minimalizm...
Przejrzę po raz 4 zawartość mojego kufra i naprawdę pozbędę się tego, co nie jest mi niezbędnie potrzebne. Przeglądam to i przeglądam i szkoda mi oddawać czegokolwiek
Z perfumami będzie jeszcze ciężej...

Lizzie, spóźnione lecz najserdeczniejsze gratulacje!
Miałaś już może okazję użyć peelingu Blissa? Ja w dalszym ciągu jestem z niego bardzo zadowolona Zużyję z przyjemnością

Em, to byłoby wspaniałe z Twojej strony A kiedy dokładnie wybierasz się do Francji?
Ale Ty mi pomagasz z perfumeryjnymi zakupami

Dziewczyny, miałyście do czynienia z Meteorytami Gold Temptation? Jak yglądają i co robią? Nadadzą się dla ciepłego bladziocha czy nie za bardzo?

Idę dzisiaj na wesele Nienawidzę wesel
Stary 2009-08-29, 11:34   #3243
karolina1985
Zakorzenienie

Liz udanej zabawy Ja się weselę jutro.

Nosku to te maseczki są w SP?Wiem w takim razie co zrobię z wolnym czasem przed pociągiem do domu Zaciekawiły mnie ostatnio u Estelli i muszę sobie kupić chociaż jedną Ale myślę, że wszyscy mnie tu poprą, bo nie mam ani jednej maseczki Oprócz nawilżających miniatur Galenica, ale te stosuje jako krem, więc się nie liczy

W ogóle chyba mam nawrót Kupowałabym znów pasjami żele i balsamy, najchętniej soczyście owocowe, żeby zatrzymać lato jak najdłużej
Muszę upolować też ten pomarańczowy żel Ziaji, pomarańczowa mamba brzmi smakowicie

Zaraz się pomaluję moim nowym nabytkiem z MACa i ruszam na podbój SP a potem do domku na parę godzin i na końcu znów w ramiona TŻta

Miłej soboty!

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 11:59   #3244
isa666
Zakorzenienie

A ja się zajęłam moją pracą lic. Przepisałam moje notatki do Worda i powoli zaczyna to mieć ręce i nogi, choć po obróbce mam dopiero 3 strony No, ale od czegoś trzeba zacząć.

Zgłodniałam i teraz zabieram się za zrobienie obiadu. Dziś kurczak w przyprawie gyros

lizzie, Angel, Karolinko bawcie się dobrze
Stary 2009-08-29, 13:19   #3245
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Em, to byłoby wspaniałe z Twojej strony A kiedy dokładnie wybierasz się do Francji?
Ale Ty mi pomagasz z perfumeryjnymi zakupami
To jest loteria, wszystko zależy od tego, kiedy będę miała możliwość wyrwać się z uczelni i przy okazji znajdę wtedy jakieś tanie loty.
Stary 2009-08-29, 13:20   #3246
kochanie
Wtajemniczenie

Cześć

Lizzie, Karolinko i Angel, udanych wesel
Ja niedługo jadę na wieś, boję się strasznie, bo to do rodziny chłopaka

Ja dzisiaj się kosmetycznie wyszalałam niesamowicie. Złożyłam 3 wieeelkie zamówienia z edm Aż mnie to zmęczyło, nie wiedziałam, że tyle czasu mi zajmie! Ale fajnie tak dużo kupować, a to i tak nie dla mnie

Idę się zaraz rolniczyć, a potem moooże coś napiszę

Miłej soboty i niedzieli wszystkim życzę
(mój wątek o lakierach Isadora Graffiti)

kochanie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 13:37   #3247
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość
Szukałam chyba z 2 tygodnie u mnie w mieścinie i poszłam po lekarstwa do apteki do ktorej nigdy nie zaglądam a tam taki surprajs cieszyłam się jak głupia Wysmarowałam się już nim i powiem że to chyba bedzie mój ulubiony zapach razem z kakaowym
Oj zazdroszczę ja w Warszawie nie znalazłam nic oprócz mydła z tej serii, a do sklepu Ziai jechać mi się nie chce w SP za to widziałam masło z serii Sopot Spa, więc może i pomarańczowe niedługo się pojawią.

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Hej nosku dziękuję za gratulacje, w nagrodę kupiłam sobie wczoraj te cienie Guerlain co ty masz chodziłam koło nich, śliniłam się i w końcu się złamałam Zaraz lecę do fryzjera a potem zrobię sobie nimi makijaż na wesele
Dziś już pewnie nie zajrzę, więc życzę wszystkim udanego weekendu!
Boska nagroda Mam nadzieję, że będziesz zadowolona a może jeszcze do kompletu białe meteoryty?
Cytat:
Napisane przez xxxDAGMARAxxx Pokaż wiadomość
Nosku a które kupiłaś? powiedz że czekoladową prosze jestem jej tak ciekawa a u mnie jej nie było
tak i jeszcze różową Disco czekoladowa pachnie cudownie, tzn. to bardziej jest zapach czystego kakao niż czekolady, ale pachnie mocno i intensywnie. TŻ do mnie przez cały weekend mówił przez to "Ciastko". Właściwości pielęgnacyjne w normie, tzn. miałam wrażenie, że trochę nawilżyła i ujednoliciła skórę, ale głównie to koncentrowałam się na zapachu

Cytat:
Dziewczyny, miałyście do czynienia z Meteorytami Gold Temptation? Jak yglądają i co robią? Nadadzą się dla ciepłego bladziocha czy nie za bardzo?
tak, ja je miałam, ale raczej nie polecam do codziennego makijażu, bo one są mocno świecące i mają dużo brokatu. Zdecydowanie bardziej polecam Beige Chic.

Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Nosku to te maseczki są w SP?Wiem w takim razie co zrobię z wolnym czasem przed pociągiem do domu Zaciekawiły mnie ostatnio u Estelli i muszę sobie kupić chociaż jedną Ale myślę, że wszyscy mnie tu poprą, bo nie mam ani jednej maseczki Oprócz nawilżających miniatur Galenica, ale te stosuje jako krem, więc się nie liczy
Widziałam je w SP w Promenadzie Były wszystkie rodzaje, po 3.99. Też nie mogłam ich odpuścić i wyszłam z dwiema...
Cytat:
Napisane przez karolina1985
W ogóle chyba mam nawrót Kupowałabym znów pasjami żele i balsamy, najchętniej soczyście owocowe, żeby zatrzymać lato jak najdłużej
Muszę upolować też ten pomarańczowy żel Ziaji, pomarańczowa mamba brzmi smakowicie
no wreszcie ozdrowiałaś siostro
Cytat:
Ja niedługo jadę na wieś, boję się strasznie, bo to do rodziny chłopaka
będą zachwyceni, jestem pewna

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 14:41   #3248
Organzza
Zakorzenienie

hej
ale tragiczna pogoda pada i pada.. już wolałam poranną parnotę niż obecny chłód..

wybrałam dziś panele do pokoju, meble już chyba też wiem jakie chcę, pozostaje kolor ścian oglądam katalog kolorów Duluxa setny raz i na nic nie mogę się zdecydować

kosmetycznie przybędą mi dwie miniaturki Beauty Flash Balm i 3 mini Hydra Quench maseczkę chcę poznać, a HQ mnie chwycił za serce

dziewczyny, bawcie się dobrze na weselach i niech Wam pogoda dopisze
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 14:54   #3249
noseknosek

Organzzo pochwal się panelami i meblami chętnie zobaczę

biegam
Stary 2009-08-29, 15:00   #3250
emememsik
po prostu Em :)

Otworzyli wczoraj u mnie Rossmana. Jestem na kosmetycznym odwyku, więc dzielnie się trzymałam i kupiłam tylko lakier do paznokci Lovely za 4,79 zł. Przy kasie dostałam kupon, więc wypełniłam, wrzuciłam i.. wygrałam całą reklamówkę kosmetyków.
Najlepsze jest to, że przedwczoraj w konkursie radiowym również wygrałam zestaw kosmetyków Bielendy (nie wiem co tam dokładnie jest, bo jeszcze nie odebrałam).
A dziś wieczorem idę do kina z przyjaciółką na wejściówki, które też niedawno wygrałam..
Stary 2009-08-29, 15:20   #3251
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Organzzo pochwal się panelami i meblami chętnie zobaczę
te panele na zdjęciach w necie są jakieś dziwne.. niby te same, ale kolory albo za ciemne albo za jasne.. to chyba najlepiej odzwierciedla choć jak tak patrzę to moje chyba są ciut cieplejsze

a meble z Black Red White, kolor taki jak na pierwszych fotkach, ale na zdjęciach z katalogu nie ma wszystkich rodzajów mebli w tym kolorze, to wklejam pozostałe (chociaż to też nie wszystkie) elementy szafa niestety będzie tylko 2-drzwiowa, bo większa raczej do mnie nie wejdzie (albo by weszła, ale kosztem innych mebli..)
myślałam też nad taką rozkładaną sofą
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 06.jpg (32,3 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg brw1.jpg (57,3 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg brw2.jpg (56,2 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg brw5.jpg (28,3 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg brw3.jpg (42,9 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg brw4.jpg (43,9 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 07.jpg (21,8 KB, 33 załadowań)
Double with me?
Stary 2009-08-29, 15:25   #3252
noseknosek

Ninuś podobają mi się te same myślałam, żeby urządzić sypialnię właśnie w ciemnym kolorze wenge+ wstawki dąb czesany a te Twoje to chyba jakaś nowość? jaki to kolor?

biegam
Stary 2009-08-29, 15:34   #3253
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Ninuś podobają mi się te same myślałam, żeby urządzić sypialnię właśnie w ciemnym kolorze wenge+ wstawki dąb czesany a te Twoje to chyba jakaś nowość? jaki to kolor?
o, cieszę się mi się też bardzo podobają ciemne meble, ale mam nieduży pokój i chciałabym jakoś optycznie go powiększyć może się uda
wenge jest piękny jak będę się urządzać u siebie (za hoho i troszeczkę ), to pewnie też wykorzystam
a ten kolor to rzeczywiście nowość zwie się śliwa wallis
Double with me?
Stary 2009-08-29, 15:51   #3254
noseknosek

bardzo ciekawy jest ten Twój odcień ja w wenge też jestem zakochana, już postanowiłam, że w łazience i w sypialni będę mieć właśnie taki kolor mebli
ale ten Twój idealnie pasowałby mi do salonu Łóżko też jest bardzo fajne, ja mam obecnie bardzo podobne, tzn. kolor inny ale chodzi mi o wygląd, z Ikei, nie zajmuje dużo miejsca, a jak się je rozłoży to jest wielkie jak łoże małżeńskie

Wiecie, że na cały miesiąc zabrałam tylko 2 zapachy?

biegam
Stary 2009-08-29, 16:09   #3255
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo ciekawy jest ten Twój odcień ja w wenge też jestem zakochana, już postanowiłam, że w łazience i w sypialni będę mieć właśnie taki kolor mebli
ale ten Twój idealnie pasowałby mi do salonu Łóżko też jest bardzo fajne, ja mam obecnie bardzo podobne, tzn. kolor inny ale chodzi mi o wygląd, z Ikei, nie zajmuje dużo miejsca, a jak się je rozłoży to jest wielkie jak łoże małżeńskie

Wiecie, że na cały miesiąc zabrałam tylko 2 zapachy?
dobrze, że ja mam tylko jeden pokój do umeblowania gdyby było więcej pomieszczeń pewnie miałabym niezły mętlik w głowie
najbardziej się cieszę, że w tej serii jest dużo szuflad wreszcie będę mogła mieć uporządkowane kosmetyki i to w jednym miejscu

ja wybrałam takie łóżko, bo zawsze miałam rozkładaną kanapę, ścielenie tego to katorga a tu jest znacznie prościej i faktycznie większa powierzchnia do spania to do mnie bardzo przemawia

które zapachy spotkał taki zaszczyt?
Double with me?
Stary 2009-08-29, 16:17   #3256
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość

Otworzyli wczoraj u mnie Rossmana. Jestem na kosmetycznym odwyku, więc dzielnie się trzymałam i kupiłam tylko lakier do paznokci Lovely za 4,79 zł. Przy kasie dostałam kupon, więc wypełniłam, wrzuciłam i.. wygrałam całą reklamówkę kosmetyków.
Najlepsze jest to, że przedwczoraj w konkursie radiowym również wygrałam zestaw kosmetyków Bielendy (nie wiem co tam dokładnie jest, bo jeszcze nie odebrałam).
A dziś wieczorem idę do kina z przyjaciółką na wejściówki, które też niedawno wygrałam..
Gratulacje, szczęściara z Ciebie

Ninuś ładne te meble Widzę, że ostatnio w naszym wątku tematy budowlano-remontowo-dekoracyjne
Stary 2009-08-29, 16:18   #3257
noseknosek

też nie cierpię ścielenia łóżka o wiele łatwiej po prostu nakryć je jakimś ładnym kocem i z głowy

a wracając do kosmetyków to wzięłam Escadę Moon Sparkle i Moschino Funny. I już czuję, że za mało
Boże, jak mnie denerwują ludzie, którzy kupują coś na Allegro a potem za to nie płacą Normalnie mam ochotę zabić..

biegam
Stary 2009-08-29, 16:37   #3258
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Cytat:
tak i jeszcze różową Disco czekoladowa pachnie cudownie, tzn. to bardziej jest zapach czystego kakao niż czekolady, ale pachnie mocno i intensywnie. TŻ do mnie przez cały weekend mówił przez to "Ciastko". Właściwości pielęgnacyjne w normie, tzn. miałam wrażenie, że trochę nawilżyła i ujednoliciła skórę, ale głównie to koncentrowałam się na zapachu
Ja jom kcem

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość

Szczęściara u mnie dawali do każdych zakupów a to jakiś dezodorant a to mini żele i balsamy dove a mi się dostało krem garniera i mleczko olay
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 08:38   #3259
isa666
Zakorzenienie

Ale dziś zimno, czuć taki jesienny chłód Niby słońce świeci, ale widać, że jesień już tuż tuż.

Pomalowałam właśnie rzęsy Colossalem Maybelline i na razie jestem średnio zadowolona Mimo tej wielkiej szczoty rzęsy są idealnie rozdzielone i podkreślone, ale spodziewałam się większego pogrubienia. Mam nadzieję jednak, że jak tusz trochę poleży to zgęstnieje i będzie pogrubiał bardziej.
Stary 2009-08-30, 11:46   #3260
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Dziewczyny, w ciągu 2 ostatnich dni bardzo wiele skomplikowało się w moim życiu. Muszę spróbować wszystko poukładać i jakoś wyjść na prostą, dlatego też nie będę się przez jakiś czas odzywała.

Trzymajcie się.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 11:56   #3261
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Ninuś ładne te meble Widzę, że ostatnio w naszym wątku tematy budowlano-remontowo-dekoracyjne
dziękuję
Cytat:
Boże, jak mnie denerwują ludzie, którzy kupują coś na Allegro a potem za to nie płacą Normalnie mam ochotę zabić..
hyh, nie rozumiem takiego podejścia.. klikam to jestem w stanie zapłacić, a nie takie akcje..
tasaczkiem ich

Cytat:

Ale dziś zimno, czuć taki jesienny chłód Niby słońce świeci, ale widać, że jesień już tuż tuż.
oj tak, jest fatalnie, rano strasznie przemarzłam :/ nawet w słońcu nie jest tak, jak zawsze było w ostatnich dniach sierpnia
Cytat:
Pomalowałam właśnie rzęsy Colossalem Maybelline i na razie jestem średnio zadowolona Mimo tej wielkiej szczoty rzęsy są idealnie rozdzielone i podkreślone, ale spodziewałam się większego pogrubienia. Mam nadzieję jednak, że jak tusz trochę poleży to zgęstnieje i będzie pogrubiał bardziej.
po jakimś czasie się robi całkiem fajny ja go kiedyś skreśliłam, bo strasznie się go zmywało, ale dałam mu szansę i się sprawdza, bardzo ładnie pogrubia jak podeschnie
Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, w ciągu 2 ostatnich dni bardzo wiele skomplikowało się w moim życiu. Muszę spróbować wszystko poukładać i jakoś wyjść na prostą, dlatego też nie będę się przez jakiś czas odzywała.

Trzymajcie się.

Trzymam kciuki, żebyś szybko się z tym uporała i do nas wróciła
Double with me?
Stary 2009-08-30, 12:47   #3262
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Lizzie, baw się dobrze! i odbij sobie tą obronę i stresy
Cytat:
Napisane przez karolina1985 Pokaż wiadomość
Liz udanej zabawy Ja się weselę jutro.
Cytat:
lizzie, Angel, Karolinko bawcie się dobrze
Cytat:

Lizzie, Karolinko i Angel, udanych wesel.
Dzięki dziewczyny już po weselu, spałam tylko kilka godzin przez co wyglądam strasznie a jeszcze muszę zaraz do sklepu pojechać Ale fajnie było, choć w parze na pewno lepiej bym się bawiła

Cytat:
Lizzie, spóźnione lecz najserdeczniejsze gratulacje!
Miałaś już może okazję użyć peelingu Blissa? Ja w dalszym ciągu jestem z niego bardzo zadowolona Zużyję z przyjemnością
Hej, dziękuję za gratulacje Peeling użyty na razie raz bo nie mogłam się powstrzymać rzeczywiście jest super, fajnie odświeżająco pachnie i dobrze ściera. Ale na razie powędrował do pudełka z zapasami bo chcę skończyć peeling z TBS. A ponieważ nie mam już nic innego w zapasach więc niedługo wezmę się za Blissa

Cytat:
Boska nagroda Mam nadzieję, że będziesz zadowolona a może jeszcze do kompletu białe meteoryty?
Oj byłam strasznie zadowolona. Taki ładny smoky mi wyszedł muszę przyznać, że zebrałam kilka komplementów od płci przeciwnej wczoraj
A co do meteorków to na razie zadowolę się chyba odsypką od koleżanki, ona powiedziała że i tak całych nie zużyje, a ja będę wiedziała, czy warto inwestować w kolejne pudło. W ogóle zastanawiam się poważnie nad puszczeniem w świat swoich meteorytów ciężka to decyzja ale nie wiem czy warto je trzymać, skoro zbyt często ich nie używam.
Stary 2009-08-30, 13:06   #3263
isa666
Zakorzenienie

Cytat:

Trzymajcie się.

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
po jakimś czasie się robi całkiem fajny ja go kiedyś skreśliłam, bo strasznie się go zmywało, ale dałam mu szansę i się sprawdza, bardzo ładnie pogrubia jak podeschnie
W takim razie dam mu czas
Stary 2009-08-30, 13:07   #3264
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

Trzymajcie się.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 14:58   #3265
rzyrafka
Zakorzenienie

Ahoj, powróciłam z nadmorskich i mazurskich wojaży
Na razi enie mam czasu nadrabiać wątku, muszę też ogarnąć sesję poprawkową więc nadal mnie raczej nie będzie Uaktualnię tylko liczniki i zbiory i znikam. Aha i mam wreszcie 2 JilSanderki moje wymarzone, jeszcze tylko StyleSoft mi brakuje do pełni szczęścia
Mam nadzieję, że żadnych awanturek tu nie było
Buziaki
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 15:48   #3266
cherryPie
BAN stały

ja też jestem kosmetykoholiczką, mogę się więc dołączyć?
cherryPie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 17:16   #3267
isa666
Zakorzenienie

rzyrafko

cherryPie witam kosmetykoholiczkę z Krakowa Powiedz nam w czym się "specjalizujesz": kolorówka, perfumy, pielęgnacja?
Stary 2009-08-30, 17:20   #3268
cherryPie
BAN stały

kolorówka i pielęgnacja, ale mój perfumowy zbiór powoli dogania resztę
isa, masz piękny av, oczy też malujesz na błękitno?
Stary 2009-08-30, 17:30   #3269
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cherryPie Pokaż wiadomość
kolorówka i pielęgnacja, ale mój perfumowy zbiór powoli dogania resztę
isa, masz piękny av, oczy też malujesz na błękitno?
Oj nie, oczy cieniami maluję rzadko a jeśli już to w odcieniach beżu, brązu i szarości, czasem fioletu lub różu(ale to już na wyjątkowe okazje).
Mam niebiesko-zielone tęczówki i w niebieskościach mi nie do twarzy
Stary 2009-08-30, 17:39   #3270
cherryPie
BAN stały

szkoda, bo chyba bardzo lubisz ten kolor
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości