Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX - Strona 110 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-30, 17:46   #3271
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, w ciągu 2 ostatnich dni bardzo wiele skomplikowało się w moim życiu. Muszę spróbować wszystko poukładać i jakoś wyjść na prostą, dlatego też nie będę się przez jakiś czas odzywała.
Trzymaj się i wracaj do nas szybko

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Oj byłam strasznie zadowolona. Taki ładny smoky mi wyszedł muszę przyznać, że zebrałam kilka komplementów od płci przeciwnej wczoraj
super
Cytat:
Napisane przez lizzie
A co do meteorków to na razie zadowolę się chyba odsypką od koleżanki, ona powiedziała że i tak całych nie zużyje, a ja będę wiedziała, czy warto inwestować w kolejne pudło. W ogóle zastanawiam się poważnie nad puszczeniem w świat swoich meteorytów ciężka to decyzja ale nie wiem czy warto je trzymać, skoro zbyt często ich nie używam.
a jakie chcesz puścić w świat? wszystkie?

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ahoj, powróciłam z nadmorskich i mazurskich wojaży

Cytat:
Napisane przez cherryPie Pokaż wiadomość
ja też jestem kosmetykoholiczką, mogę się więc dołączyć?
czeeść

Kupiłam dzisiaj Reduktor Cellulitu Ziaja Poszukuję jeszcze koncentratu wyszczuplającego z tej serii Jest w jakiejś sieciówce? Postanowiłam, że wrzesień będzie miesiącem walki cellulitem! Oprócz tego intensywnie myślę nad zakupem Inneov w saszetkach, miała któraś z Was?
Poza tym jeśli nie znajdę masła pomarańczowego w tym tygodniu to się powieszę na suchej gałęzi, no!

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 17:54   #3272
cherryPie
BAN stały

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Kupiłam dzisiaj Reduktor Cellulitu Ziaja Poszukuję jeszcze koncentratu wyszczuplającego z tej serii Jest w jakiejś sieciówce? Postanowiłam, że wrzesień będzie miesiącem walki cellulitem! Oprócz tego intensywnie myślę nad zakupem Inneov w saszetkach, miała któraś z Was?
Poza tym jeśli nie znajdę masła pomarańczowego w tym tygodniu to się powieszę na suchej gałęzi, no!
ja mam Slim Extreme z Eveline cellulitu co prawda nie mam, ale licze, że mi troszkę uda zeszczupleją, ujędrnienie już odczuwam
to masło pomarańczowe to z Ziai?
cherryPie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 18:40   #3273
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
super

a jakie chcesz puścić w świat? wszystkie?
Zacznę chyba od Mythic bo są takie...nijakie To znaczy taki sam efekt uzyskuję pierwszym lepszym sypańcem. Chcę też pozbyć się albo Motyli albo Winter Radiance, wbrew pozorom dają podobny efekt a 100 gram kulek rozświetlających to stanowczo za dużo nawet dla kosmetykoholiczki Tylko nie wiem których łatwiej będzie mi się pozbyć, zastanawiałam się też nad zrobieniem sobie mieszanki idealnej z tych dwóch opakowań a resztę sprzedać ale muszę jeszcze pomyśleć. Sporo zainwestowałam w te kulki i nie chciałabym potem żałować No i dlatego waham się wciąż nad Pastelami, a jednej strony cholernie kuszą ale z drugiej mam już tyle pudrów wykańczających że chyba bezsensem byłoby kupować kolejne pudło. No nic, spotkam się w tym tygodniu z moją M. i dostanę odsypkę więc będę miała porównanie
Ehhh...to się uzewnętrzniłam Chyba pójdę w twoje ślady i też zrobię sobie wrzesień miesiącem walki z cellulitem, a przynajmniej postaram się zmusić do wcierania sobie czegoś ujędrniającego w dolne partie ciała
Stary 2009-08-30, 20:26   #3274
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Ehhh...to się uzewnętrzniłam Chyba pójdę w twoje ślady i też zrobię sobie wrzesień miesiącem walki z cellulitem, a przynajmniej postaram się zmusić do wcierania sobie czegoś ujędrniającego w dolne partie ciała
ja też powinnam zacząć taką walkę po tabletkach mój cellulit jest bardzo widoczny (co prawda tylko jak się ściśnie skórę, ale co to za pocieszenie) mam serum Eveline - na mnie działa, ale ostatnio nie jestem systematyczna, poza tym serum Cellu reverse Galenica,
zdecydowanie muszę wziąć się za siebie
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 21:41   #3275
noseknosek

Cytat:
ja mam Slim Extreme z Eveline cellulitu co prawda nie mam, ale licze, że mi troszkę uda zeszczupleją, ujędrnienie już odczuwam
to masło pomarańczowe to z Ziai?
też miałam kiedyś serum Eveline, ale nie przepadam za nim, bo się trochę lepi. Mam nadzieję, że Ziaja nie będzie..
Tak, masło pomarańczowe też z Ziai.

Cytat:
Zacznę chyba od Mythic bo są takie...nijakie To znaczy taki sam efekt uzyskuję pierwszym lepszym sypańcem. Chcę też pozbyć się albo Motyli albo Winter Radiance, wbrew pozorom dają podobny efekt a 100 gram kulek rozświetlających to stanowczo za dużo nawet dla kosmetykoholiczki Tylko nie wiem których łatwiej będzie mi się pozbyć, zastanawiałam się też nad zrobieniem sobie mieszanki idealnej z tych dwóch opakowań a resztę sprzedać ale muszę jeszcze pomyśleć. Sporo zainwestowałam w te kulki i nie chciałabym potem żałować No i dlatego waham się wciąż nad Pastelami, a jednej strony cholernie kuszą ale z drugiej mam już tyle pudrów wykańczających że chyba bezsensem byłoby kupować kolejne pudło. No nic, spotkam się w tym tygodniu z moją M. i dostanę odsypkę więc będę miała porównanie
Mythic też mnie nie zachwyciły to były moje pierwsze meteoryty i przez nie długo byłam zrażona do wszystkich innych, niepotrzebnie. Masz rację nie ma sensu trzymać tyle kulek, skoro nie dają wymarzonego efektu.
A co do Pasteli to obstawiam, że Ci się spodobają

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
ja też powinnam zacząć taką walkę po tabletkach mój cellulit jest bardzo widoczny (co prawda tylko jak się ściśnie skórę, ale co to za pocieszenie) mam serum Eveline - na mnie działa, ale ostatnio nie jestem systematyczna, poza tym serum Cellu reverse Galenica,
zdecydowanie muszę wziąć się za siebie
Mam to samo, najgorsza jest ta niesystematyczność. No, ale nie ma się co oszukiwać, bez ćwiczeń wiele nie da się osiągnąć..
Zaraz pierwsze użycie Reduktora Cellulitu, sama nazwa już mnie motywuje.
Oglądałam dzisiaj nowe Shimmery EL jaaaakie one są piękne gdybym nie miała Diorów to bym z miejsca brała, a tak to mam dylemat w ogóle nie widać drobinek, czysta tafla....eh.

biegam
Stary 2009-08-30, 21:53   #3276
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Oglądałam dzisiaj nowe Shimmery EL jaaaakie one są piękne gdybym nie miała Diorów to bym z miejsca brała, a tak to mam dylemat w ogóle nie widać drobinek, czysta tafla....eh.
ja ostatnio tylko koło nich przemknęłam wolałam nie macać żeby nie kusiło, ale z daleka pierwsze skojarzenie właśnie miałam z shimmerami Diora
pamiętasz może cenę?
Double with me?
Stary 2009-08-30, 22:03   #3277
noseknosek

Cytat:
ja ostatnio tylko koło nich przemknęłam wolałam nie macać żeby nie kusiło, ale z daleka pierwsze skojarzenie właśnie miałam z shimmerami Diora
pamiętasz może cenę?
200zł. chyba równo, tak do końca nie chciałam się na niej koncentrować

biegam
Stary 2009-08-30, 22:08   #3278
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
200zł. chyba równo, tak do końca nie chciałam się na niej koncentrować
sporo na stronie EL 36$ gdzie my żyjemy
Double with me?
Stary 2009-08-31, 00:03   #3279
noseknosek

Cytat:
sporo na stronie EL 36$ gdzie my żyjemy
no niestety

użyłam tego reduktora Ziai i póki co jest fajnie wchłania się ekspresowo, ładnie pachnie i jest na tyle lekki, że dam radę używać go nawet rano oby jeszcze do tego wszystkiego był skuteczny

biegam
Stary 2009-08-31, 00:19   #3280
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość

Otworzyli wczoraj u mnie Rossmana. Jestem na kosmetycznym odwyku, więc dzielnie się trzymałam i kupiłam tylko lakier do paznokci Lovely za 4,79 zł. Przy kasie dostałam kupon, więc wypełniłam, wrzuciłam i.. wygrałam całą reklamówkę kosmetyków.
Najlepsze jest to, że przedwczoraj w konkursie radiowym również wygrałam zestaw kosmetyków Bielendy (nie wiem co tam dokładnie jest, bo jeszcze nie odebrałam).
A dziś wieczorem idę do kina z przyjaciółką na wejściówki, które też niedawno wygrałam..
Ale masz szczęście!gratuluję! Ja jak w tym roku wygrałam kosmetyki z Avonu i mi kurier przywiózł, to mi brat powiedział, ze to tak, jakby Eskimos wygrał śnieg

Cytat:
a meble z Black Red White, kolor taki jak na pierwszych fotkach, ale na zdjęciach z katalogu nie ma wszystkich rodzajów mebli w tym kolorze, to wklejam pozostałe (chociaż to też nie wszystkie) elementy szafa niestety będzie tylko 2-drzwiowa, bo większa raczej do mnie nie wejdzie (albo by weszła, ale kosztem innych mebli..)
myślałam też nad taką rozkładaną sofą
Organzza, śliczne meble i sofa też

Cytat:

Wiecie, że na cały miesiąc zabrałam tylko 2 zapachy?
Mój odwieczny problem-jaki zabrać zapach Ja na weekend zabrałam Ninę Ricci czerwone jabłuszko na pierwsze testowanie i się zakochałam

Cytat:
też nie cierpię ścielenia łóżka o wiele łatwiej po prostu nakryć je jakimś ładnym kocem i z głowy
Ja też nienawidzę ścielić, więc robię to tylko od święta,a tak to leży tak pościel przykryta kocem w panterkę

Cytat:
Dziewczyny, w ciągu 2 ostatnich dni bardzo wiele skomplikowało się w moim życiu. Muszę spróbować wszystko poukładać i jakoś wyjść na prostą, dlatego też nie będę się przez jakiś czas odzywała.
trzymaj się ciepło i czekamy na Twój powrót

Cytat:
Witaj

Lizzie, Nosku, to które meteoryty ze wszystkich uważacie za niezbędnik? Beige Chick są najlepsze?Dzięki dobroci Hosenki mam kilka kuleczek i faktycznie twarz wygląda pięknie Nie testowałam pozostałych, ale beige Chcick bym sobie sprawiła któregoś pięknego dnia
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 00:37   #3281
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Lizzie, Nosku, to które meteoryty ze wszystkich uważacie za niezbędnik? Beige Chick są najlepsze?Dzięki dobroci Hosenki mam kilka kuleczek i faktycznie twarz wygląda pięknie Nie testowałam pozostałych, ale beige Chcick bym sobie sprawiła któregoś pięknego dnia
Beige Chic to dobry wybór na początek, są chyba najbardziej uniwersalne choć jak dla mnie mogłyby być mniej brokatowe. Co do innych wersji to zależy czego oczekujesz, choć jednak większość meteorytów to typowe rozświetlacze. Mythic są dobre do wykańczania makijażu, mnie jednak nie powaliły na kolana.
Stary 2009-08-31, 10:47   #3282
Koshatka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość

Otworzyli wczoraj u mnie Rossmana. Jestem na kosmetycznym odwyku, więc dzielnie się trzymałam i kupiłam tylko lakier do paznokci Lovely za 4,79 zł. Przy kasie dostałam kupon, więc wypełniłam, wrzuciłam i.. wygrałam całą reklamówkę kosmetyków.
Najlepsze jest to, że przedwczoraj w konkursie radiowym również wygrałam zestaw kosmetyków Bielendy (nie wiem co tam dokładnie jest, bo jeszcze nie odebrałam).
A dziś wieczorem idę do kina z przyjaciółką na wejściówki, które też niedawno wygrałam..
Ale masz szczęście.

Cytat:
Trzymam kciuki żeby wszystko poukładało się tak jak chcesz.

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Ahoj, powróciłam z nadmorskich i mazurskich wojaży
Widziałam na NZK że nieźle poszalałaś.

Cytat:
Witaj.
Stary 2009-08-31, 11:04   #3283
iceflower
Przyjaciółka KWC

Hej

Ja właśnie w nocy wróciłam sobie z weekendu nad Balatonem, było strasznie fajnie

Przed wyjazdem kliknęłam sobie na Allegro kolejne dwa lakier SH z serii Salon - czarny perłowy i dość mocny róż z drobinkami. Mam już tego tyle, że nie mogę się zdecydować, czym malować paznokcie, ale nie mogłam się powstrzymać.

Najgorsze jest to, że z lakierami ciągle mnie mocno trzyma i nie chce puścić. Jak otwieram Allegro, to jakoś tak samo mi się wpisuje Sally Hansen w wyszukiwarkę...

Jeszcze zakup wysuszacza i czegoś do skórek mnie czeka.

Miałam któraś z was płyn micelarny Daxa? Kupiłam go przed wyjazdem, ale zostawiłam w domu i nie miałam okazji zmywać nim makijażu - warte to cokolwiek? Nie chciałabym się pokrzywdzić i nie wiem, czy używać czy usunąć.

Obejrzałam gazetkę SP, szału absolutnie nie ma. I podobnie jak Isa dostałam kupon rabatowy do Orsaya (a tydzień wcześniej jeszcze jeden), więc chyba powinnam wybrać się na zakupy i coś czuję, że zrobię to w sobotę na pocieszenie po egzaminie, bo chyba nie pójdzie mi wybitnie.

Na koniec jeszcze spóźnione gratulacje dla Lizzie
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 11:10   #3284
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Hej
Miała któraś z was płyn micelarny Daxa?
ja miałam, nawet był przyjemny, dobrze odświeżał, zmywał też całkiem nieźle, ale nie wiem jak z mocniejszym makijażem-czarna kredką itp., z tym że stojąca w kolejce Bioderma Sensibio i mleczka Galenic 2 szt skłoniły mnie do wymiany Daxa no i poleciał
Stary 2009-08-31, 11:21   #3285
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
ja miałam, nawet był przyjemny, dobrze odświeżał, zmywał też całkiem nieźle, ale nie wiem jak z mocniejszym makijażem-czarna kredką itp., z tym że stojąca w kolejce Bioderma Sensibio i mleczka Galenic 2 szt skłoniły mnie do wymiany Daxa no i poleciał
No to mam nadzieję, że da radę jednak z makijażem mocniejszym też do czasu większego zamówienia aptecznego, do którego się powoli przymierzam.

Zgubiłam krem do twarzy na wyjeździe, więc chyba będę musiała je przyspieszyć, bo nie mam się czym maziać poza filtrem, maseczką Doliva i Cold Cream.

A moje lakierki podobno przyszły już do TŻ.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-08-31, 11:41   #3286
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
I podobnie jak Isa dostałam kupon rabatowy do Orsaya (a tydzień wcześniej jeszcze jeden), więc chyba powinnam wybrać się na zakupy i coś czuję, że zrobię to w sobotę na pocieszenie po egzaminie, bo chyba nie pójdzie mi wybitnie.
Może nie będzie tak źle Ja chyba też w tą sobotę skoczę do Orsaya. Upatrzyłam sobie na stronie fajną czarną spódnicę tulipan i żakiet - akurat mi się przyda taki zestaw jak będę musiała chodzić z końcem roku na rozmowy kwalifikacyjne w poszukiwaniu pracy
Stary 2009-08-31, 11:47   #3287
Koshatka
Zakorzenienie

Isa, zakładasz że Ci nie przedłużą umowy w obecnej firmie czy dojrzałaś do zmian?
Stary 2009-08-31, 12:28   #3288
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Isa, zakładasz że Ci nie przedłużą umowy w obecnej firmie czy dojrzałaś do zmian?
Wiem, że mi nie przedłużą niestety
Projekt, do którego jestem zatrudniona(finansowany z Unii a konkretnie z EFS) kończy się z końcem października, potem cały listopad jeszcze pracujemy a potem do widzenia. Nie dostaliśmy żadnego nowego projektu, a co za tym idzie nie ma dla nas pracy(nie tylko dla mnie, ale też dla 3 pozostałych dziewczyn).
Stary 2009-08-31, 13:20   #3289
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Może nie będzie tak źle Ja chyba też w tą sobotę skoczę do Orsaya. Upatrzyłam sobie na stronie fajną czarną spódnicę tulipan i żakiet - akurat mi się przyda taki zestaw jak będę musiała chodzić z końcem roku na rozmowy kwalifikacyjne w poszukiwaniu pracy
No, ja dokładnie podobne potrzeby mam - spódnica tulipan obowiązkowo, żakiet raczej sobie odpuszczę, ale jakaś elegancka bluzka i nowy sweterek też mi są potrzebne - zaczynam na dniach praktyki i nie wiem, czy będzie mi pozwolone pojawiać się na nich w dżinsach (mało prawdopodobne), więc muszę zaopatrzyć się w odpowiednie ciuchy.

A spódnicę widziałam w Orsayu ładną, taką z zakładkami, tylko nie chciałabym czarnej. Chętnie szarą, fioletową lub beżową.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-08-31, 14:08   #3290
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Ice, a gdzie masz praktyki? ja też zaczynam praktyki od środy, też nie mam za bardzo eleganckich ciuchów, no ale raczej nie będę musiała chodzić w kostiumie czy coś takiego.
Już od dawna podoba mi się spódnica tulipan, może ją kupię jak znajdę w tym roku ładną.
A dziś przyszły mi z wymiany śliczne dzianinowe sukienki-ale takie cienkie Do tego ciemne matowe rajstopki, obcasy i już mi się zaczyna podobać ta jesień

No i troszkę zgrzeszyłam- wstąpiłam po drodze do natury, zobaczyć czy jest szafa my secret(byłam pewna że nie będzie) no ale była i kupilam 2 lakiery- jeden z takimi holograficznymi płatkami i drugi do frenchu-jeszcze ładne czerwienie były- w ogóle to wyglądają jak Pierre rene salon use- chyba tylko naklejki zmienili, skoro My secret produkuje PR. Fajne też były błyszczyki w takich kanciastych opakowaniach, ale jakoś zaden kolor mnie nie zachwycił, bo były albo perłowe albo z grubym brokatem. A mi nieładnie w perłowych mocno.
Stary 2009-08-31, 15:09   #3291
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Ice, a gdzie masz praktyki? ja też zaczynam praktyki od środy, też nie mam za bardzo eleganckich ciuchów, no ale raczej nie będę musiała chodzić w kostiumie czy coś takiego.
Już od dawna podoba mi się spódnica tulipan, może ją kupię jak znajdę w tym roku ładną.
A dziś przyszły mi z wymiany śliczne dzianinowe sukienki-ale takie cienkie Do tego ciemne matowe rajstopki, obcasy i już mi się zaczyna podobać ta jesień
Ja mam jedną spódnicę tulipan, właśnie czarną, gładką ale to za mało niestety. Nie noszę zbyt często eleganckich ciuchów, więc mam ubytek w tym zakresie w szafie.

A praktyki mam w kancelarii adwokackiej (potem jeszcze w sądzie ale to nie wiem kiedy), więc prawdopodobieństwo wymogów co do stroju jest bardzo duże.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-08-31, 16:09   #3292
noseknosek

widzę, że temat mody na tapecie to znaczy, że niczym mnie nie skusicie

wróciłam z pięciogodzinnych zakupów (nie tylko kosmetycznych, głównie meblowych) bogatsza o kolejny reduktor cellulitu i 2 koncentraty wyszczuplające teraz to nic tylko smarować..

Poza tym zakochałam się w czwórkach Chanel...

biegam
Stary 2009-08-31, 17:22   #3293
isa666
Zakorzenienie

ice może nie będzie zbyt dużych wymogów co do stroju, jeśli ubierzesz dżinsy i do tego eleganckie buty i bluzkę lub sweterek, to jak najbardziej powinno być ok Co do sądu - mam 2 koleżanki, które tam pracują i zawsze ubierały się normalnie, jedynie na wokandy musiały być elegancko "zestrojone"
Stary 2009-08-31, 18:00   #3294
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
ice może nie będzie zbyt dużych wymogów co do stroju, jeśli ubierzesz dżinsy i do tego eleganckie buty i bluzkę lub sweterek, to jak najbardziej powinno być ok Co do sądu - mam 2 koleżanki, które tam pracują i zawsze ubierały się normalnie, jedynie na wokandy musiały być elegancko "zestrojone"
No wiem, że do sądu nie muszę się stroić, ale to i tak odległa przyszłość, bo najpierw czekają mnie praktyki w kancelarii, sądu nawet jeszcze nie załatwiam na uczelni (pewnie zapiszę się na praktyki na styczeń albo luty). A w kancelarii to się okaże jak się tam zjawię, oby dżinsy były dozwolone.

Nosku w których czwórkach się zakochałaś?
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-08-31, 18:28   #3295
cherryPie
BAN stały

zastanawiam się nad kupnem jakiegoś niedrogiego, ale dobrego balsamu wyszczuplającego do ciała. znacie coś co działa, dziewczęta?
cherryPie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-31, 18:40   #3296
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Hej
Na koniec jeszcze spóźnione gratulacje dla Lizzie
Dziękuję bardzo no i strasznie zazdroszczę wyjazdu, chciałabym tam kiedyś pojechać.

Cytat:
widzę, że temat mody na tapecie to znaczy, że niczym mnie nie skusicie

wróciłam z pięciogodzinnych zakupów (nie tylko kosmetycznych, głównie meblowych) bogatsza o kolejny reduktor cellulitu i 2 koncentraty wyszczuplające teraz to nic tylko smarować..

Poza tym zakochałam się w czwórkach Chanel...
A ja wciąż nie mam nic do smarowania swojego cellulitu, a tu od jutra planowałam ostrą walkę z nim
A które czwóreczki cię tak kuszą?
Stary 2009-08-31, 19:02   #3297
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
A w kancelarii to się okaże jak się tam zjawię, oby dżinsy były dozwolone.

A mi się z Orsaya spodobały te rzeczy
I jeszcze szare zamszowe kozaczki z Lasockiego z CCC i czółenka z paseczkiem z Deichmanna...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Schowek01.jpg (11,3 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 271_14.jpg (19,4 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 271_25.jpg (28,0 KB, 22 załadowań)
Stary 2009-08-31, 19:26   #3298
noseknosek

Cytat:
Nosku w których czwórkach się zakochałaś?
No cóż, właściwie to w kilku.. ale te granatowe chyba najmocniej mnie kuszą.

Cytat:
A ja wciąż nie mam nic do smarowania swojego cellulitu, a tu od jutra planowałam ostrą walkę z nim
A które czwóreczki cię tak kuszą?
No to szybko musisz sobie coś sprawić a czwórki takie jak w załączniku...
Mam tylko jedne cienie, hmm...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 88c46_ChanelSpring-2009-EyePalett.jpg (18,6 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 350__1_07832480202.jpg.jpg (15,1 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg chanel.jpg (16,8 KB, 16 załadowań)

biegam
Stary 2009-08-31, 19:49   #3299
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
No to szybko musisz sobie coś sprawić a czwórki takie jak w załączniku...
Mam tylko jedne cienie, hmm...
Oj, ty jak nikt inny możesz sobie sprawić kolejny cień Czwórki są fajne, sama mam Beige Velours czy jakoś tak, dobre do codziennego makijażu bo nie są zbyt mocno napigmentowane.
Stary 2009-08-31, 21:26   #3300
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Oj, ty jak nikt inny możesz sobie sprawić kolejny cień Czwórki są fajne, sama mam Beige Velours czy jakoś tak, dobre do codziennego makijażu bo nie są zbyt mocno napigmentowane.
podobno o wiele lepsze są cienie Chanel dostępne na amerykańskim rynku, bo nie są wypiekane
Double with me?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości